---Zor Günler---

21 Temmuz 2009
İnterneti fazlasıyla hafife aldığımı öğrendim son yazdığım yazıyla birlikte.
Yorumlarınız,mailleriniz hatta ve hatta gerçek kimliğimi bir şekilde öğrenip bana ulaşan arkadaşlar..

Kalp doktoru yakınlarına yönlendirmek isteyenler,her gün bir şekilde ulaşıp durumu takip etmek isteyenler,durumun derecesini öğrenip beni rahatlatmaya çalışanlar,yorumlarıyla destek olanlar.Hepinize teşekkür ederim.Yalnızlık böyle anlarda büyük bir ceza ben şanslıyım ki kendimi hiç yalnız bırakılmadım.Hem de hiç tanışmadığım sadece yazdıklarımla beni tanıyan insanlar tarafından..Gerçekten çok teşekkür ederim..

Öyle ki bir kaç zaman önce ana -avrat söven bir okuyucu bile beni şaşırtan bir mail atmış."Babanı bir an önce iyileştirelim de bir an önce keyfin yerine gelsin,yazı yazmıyorsun,sinirlerimi saçma sapan düşüncelerinle bozamıyorsun "
diye.. Çok özlemiş beni Allah razı olsun..

Neler yaptık bu arada.Anjiyo oldu babam.Anjiyo sonucunda ise By-pass yapılmasına karar verildi.Onun için büyük bir yıkım oldu zira daha küçük bir operasyon ile kurtulmayı ümit ediyordu.Aslında işlerin biraz daha karışık olduğunu gördük.Bacaklarında %60 oranında bir tıkanıklık olduğu ve ayrıca boynundaki damarlarda da kireçlenme olduğu söylendi.Kabus gibi,hepsini aynı anda söylüyor doktorlar suratınıza,hatta bir tanesi "siz delirdiniz mi saatli bomba gibi geziyorsunuz etrafta,her an ölebilirsiniz" dedi.Halimizi düşünün....... Hali hazırda değerlerini operasyon için uygun seviyeye getirmeye çalışıyorlar.Tahminen çarşamba günü By-pass olacak. Florance Nightingale'de yapıldı tüm işlemler ve operasyonda burada olacak.Son 10 günümü bu hastanenin koridorlarında geçirdim hemen hemen,canı sıkılan gelsin arkadaş olsun bana :P Ayrıca bu ve benzeri oparasyonları burada yaptırmış olanlar varsa yorumlar yine içimi rahatlatacaktır.

Yorgunum,üzgünüm,kaygılıyım,hasta yatağında "senin evlendiremeden mi öleceğim ben "diyen,banyo yapması bile yasak ama denize gitmek için deliren bir babaya sahibim,bir an olsun yanımdan ayrılmayan muhteşem bir sevgiliye sahibim,kıymetli dostlara,çok kıymetli okuyuculara sahibim,parmağımda ne zaman takıldığını hatırlamadığım bir tek taşa sahibim (bu konuyu ballandırarak anlatacağım işler yoluna girdiğinde:P ) öyle işte..

Hepinizi seviyorum,tek tek cevaplamayı çok isterdim güzel temennilerinizi ama o kadar uzun vakit geçiremiyorum internette...Tekrar tekrar teşekkür ederim,ağustos ayında yenilenmiş şekilde geri dönebilmek umuduyla..

......

8 Temmuz 2009
Daha kötü günler yaşamadan bir önceki kötü günün aslında sizin aptallığınızdan size öyle göründüğünü anlayamıyorsunuz.Son 4 gündür toplam 4 saat uyudum desem,abartmış olduğumu düşünürsünüz öyle değil mi? Değil..

Cumartesiyi pazara bağlayan o gece az kalsın sadece 50 yaşında olan babamın ölümüne tanıklık edecektim.Öyle ki acile gitmemek için kıvranan geçer diyerek bizi oyalayan babamı dinleseydik Şu an da size başka şeyler yazıyor olurdum ya da yazmazdım hiç,bir daha hiç..

Annemin babama bağırmasını,kolundan tutup "hadi gidiyoruz" diye çekiştirmesini,babamın "ben iyileştim biraz uyuyayım gideriz "demesini unutamıyorum.Eğer uyumasına izin verseydik,şu an da yaşamıyor olacaktı.

Kalp krizi geçirdi,atardamarı tıkandığı için yaklaşık 40 saat ölüm bize uğramasın diye nefessiz bekledi(k).Çünkü doktor her an kaybedebiliriz demişti................

Tek ricam o lanet olası sigara denilen pisliği içmeyin,Allah aşkına içmeyin,yalvarıyorum içmeyin..Onun yüzünden babamı kaybediyordum.İçmeyin,sevdikleriniz için,lütfen.
Related Posts with Thumbnails