Bay Evet - Yes Man

15 Şubat 2009

Jim Carrey'e gülemiyorum.. yıllardır gülemiyorum.. Yalancı Yalancı,Truhman Show veya Dick ve Jane hiçbirine gülmedim ki buna güleyim,buz gibi.. "Ahhaaha oğlum jim carrey'in filmi gelmiş koş gidelim," diyenlere böyle şaşkın şaşkın bakıyorum hep niyeyse,hepsi de erkek oluyor..
Tek kayda değer filmi Eternal Sunshine of spotless mind 'dır ki burada da komedi namına bir kasma durumu yoktur.. jim carrey bence komediden vazgeçse çok faydalı olacak zaten oldukça yaşlanmış,mimiler yavaşlamış falan..

Hayatı ıskalayan bir adamın ,bu yanlışından dönmek istemesi ve kötü gidişata dur demek için bir seminere katılamasıyla başlıyor herşey.. Seminerde hayatın getirdiği iyi veya kötü herşeye evet demeniz telkin ediliyor,hikayede bunun etrafında dönüyor.. Çok sıkıldım,daraldım şimdilerin iğrenç ifadesi ama hiç gülmedim :)


Dvd'sinin bile alınmasına gerek olmayacak kadar sıradan ve bayağı.. salonda gülmeyen o kadar insan içinde gülenler ise yaşlı kadının takma dişlerini bardağa çıkarıp jim carrey'e oral seks yapmasına güldüler ? veya hastahaneden kaçan jim carrey'in hastanehane kıyafetiyle motor kullanırken görünen poposuna güldüler ? komik mi bunlar? bilemiyorum..

Bay evet,tamamen zaman kaybı..

5 yorum:

tuba dedi ki...

bu filmine gitmedim ama jim carrey'in her türlü hastasıyım :) hele ki truman show'a bayılırım.

bu arada ortak sapığımızın aramalarını okudum! :D aman zararsız olsun da ne yaparsa yapsın! hem ''hep yazsınlar'' demiş, demek ki hayranlık besleyen zararsız sapıklardan :)

öykü dedi ki...

Ben fılmı begendım eskı fılmlerıne nazaran daha ıyıydı.
mesela
sılbastan ı da cok begenmstım
bu fılmını de
olgunlastıgını ve cok daha fılmlere ımza attıgını dusunıyorum:)

Adsız dedi ki...

jim carrey'nin filmlerini genelde beğenirim. ama bazı esprilerin .okunun çıktığı filmleri de var. mesela salak ile avanak ve budala dedektif'i hayatta izlemem. her iki filmin de berbat olduğunu düşünüyorum. ama truman show, aman tanrım bunlar harikaydı. bu filmi de merak ettim ama salondakilerin güldüğü şeyi okuduğumda vazgeçer gibi oldum..

Tugba dedi ki...

otaokul -lise zamanlarımda en sevdiğim komedi aktörüydü. Ama kesinlikle hak veriyorum ki en iyi filmi Eternal Sunshine of the Spotless Mind ! Belki filmin senaryosundan belki de Kate Winslet'tan kaynaklanıyor ama öyle..

Adsız dedi ki...

katılmıyorum ben ce çok komik biri... :) en sevdiğim komedi adamlarndan :D

Related Posts with Thumbnails