Google'dan Bul Beni..!!

6 Şubat 2009
30 saniye bakınca aşık olunur mu?: bence olunmaz,ilk görüşte aşka inanmam..!

sadece erkekler değil,kadınlar olsun,kadın versiyonları da: neyin? cümlenin başı yok bebişim ama cinsel içerikli kesin bu arama hissediyorum..

33 kadınlar 34 adamın öpüşmesi:ee bi adam fazla geliyor,bu nedir piyasa düşmüş yeni bir sapkınlık türü mü,yeni bir pozisyon falan mı ne bu?

ankelinacolinin memesi : off madem ingilizcen yok türkçe isimleri olan meme sahiplerini aratsana yahu!

erkek arkadaşıma sinirlenip tokat attım: hadi ya! valla hep filmlerde olur gibime geliyor,hiç başıma gelmedi,enteresanmış.. karşılık vermiştir herhalde?

evlenenler niye kavga ediyor,çözümünü internete yaz: oyy bir evlilik kurtulacak,bu aramaya evli bloggerlardan cevap bekliyorum..

ilişkide sevgiliye gerizekalı denir mi: oooo,neler denir daha neler.. yüzüne denmese de arkasından denir,hem yüzüne de denir.. dememekte fayda var sevgi ve saygı birlikteliği hede hödüsü için...

hadise düm tek tekin adam gibi bir kaydı yok mu? : helal olsun sana ya,google'a dayılanmışsın ya,o da bana yönlendirmiş seni,bu kadar açıksözlülük güzel,ne istediğini bilen kitle işte bu!

hemen şuan benimle konuşacak bayanlar internette: acil,çok mu acil? birkaç saate bulurum da "hemen şuan" deyince heyecan yaptım.. seni bekliyorlardı sıra sıra bayanlar.. bu erkekler bazen çok saf oluyor ya..

keşke ben o olsaydım dediğin blogspot blogcular: gözlerim doldu yeminle.. bu aramayı yapan arkadaşı bana yönlendiren google'a öpücükler öpücükler öpücükler..

mandanın seks görüntüsü:iğyk! sanırım kusacağım.. hayvanların çiftleşme görüntüsü hep iğrendirir beni ya,hiç izlemedim fakat düşünmesi bile iğrenç.. adamdaki fantaziye bak..

mandalina seni çok özledim:bazen bana da oluyor "üzüm,seni çok özledim,karpuz seni çok özledim,çilek seni çok özledim.. normal yani bu arama,fakat google'a yazmadım ben hiç özlemimi :)

namazda yanlışlık çıkan osuruk namazı bozar mı?:hah! geldik dönemsel din sorularımıza.. birisi beni müftü sanıyor ama neyse.. yanlışlıkla çıkan gaz abdesti bozar,doğal olarak namazı da bozar.. Allah kabul etsin..

seda sayan filmi,harika öpüşmeleri seda sayan: kardeşim,bak sabah 11-12 gibi aç kanal d'yi bak karşında duran o kadına,Allah aşkına o kadın nasıl "harika "öpüşebilir ya.. kimler evleniyor bu kadınlar diyoruz,işte bu adamlar..

salaksalaksitelerbul:bu aramayı bana gönderdin öyle mi?bundan böyle arama motorum yahoo'dur!!! bir de işin kötü tarafı bu arama ile gelen ziyaretçi 15 dakika kalmış blogda,böhüüü

ya doğru düzgün bir tecavüz yok mu,bul ve izle:bir dobra arama daha,fakat bunun içeriği kötü.. daha önce türlü tecavüzler izlemiş belli ki profesyonel bulmamış,artık boğazına kadar gelmiş bıcak kemiğe dayanmış ve sinirlenip bunu yazmış.. bunu arayan şahsiyet inşallah sana tecavüz ederler en kısa zamanda..!

üfürükten prenses dedi ki :ne dedi,kime dedi,ne zaman dedi? bu aramanın bloglara yaptığım yorumları bulma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.. zira başka bloggerlar için de bu tip aramalar var analizlerimde.. ama benim yaptığım yorumları kim niye listelemek istesin bunu çözemedim?

üfürükten prenses selamlar ben orjinaldelikanli.com:buna ne desem bilemedim.. reklamları izlediniz.. bu yeni bir yöntem galiba,goole aramaları ile reklam vermek.. enteresan ama zekice!! yazayım dedim buraya madem birşey amaçlanmış boşa gitmesin..

üfürükten prenses evlen benimle:hey maşallah,bu blogu açmakla ne kadar geciktiğimi anladım bu arama ile.. biri kafa yapıyor benimle ama :) niye,çünkü bu aramayı yapan şahsiyet sadece 1 saniye durmuş blogda :)

25 yorum:

Last Station dedi ki...

ufurukten prenses dedi ki aramasiyla benim blogumada geliyorlar:))

Serkan Özçalık dedi ki...

Amma saçma arama sonuçlarından ziyaretçiler gelmiş neler yazdıysan artık:) Pek saçma bir yazı da görmedim blogunda ama...

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Hepsi birbirinden seçme sorular. Öldüm gülmekten. Hangisine ne denir ki? Bunları google'a yazıp sormayı akıl etmişler ama aradıkları şeylerin çoğunun gubidik olduğunu bilememişler. süper yaa.

Üfürükten Prenses dedi ki...

@last station:Allah Allah bir manyak var ama :)

@serkan özçalık:hepsi bu değil elbette 4000 küsur aramayı buraya yazamadım üstelik büyük bir kısmı da saçma değil,ben özellikle saçma olanlarını seçtim :)

pek saçma yazı görmedim derken :P "pek" olmayan saçmaları merak ettim şimdi ?

@boogie:enteresan var böyle insanlar ,aramızda yaşayıp gidiyorlar:)

kırmızılı dedi ki...

bende bi kez erkek arkadaşıma tokat attım,sonra kızdı çok o da bana attı :)
neden kızdı,otobüsteydik,bütün okul bizi izledi reklam olduk teyy teeyy :)

neyse google dan aratana söyleyin bi daha yapmasın :)

öykü dedi ki...

Bu güzide google arama baslıklarına bakıp
Yozgat dolaylarından bı ıstek türkü gelıyor sıraya

pencereden at beni ..i
n aşagı tut benı..
Ne dıyeyyım Allah akıl fıkır versın bu ınsancıklarımıza:)

Adsız dedi ki...

karşısında biri varmış ta ona kafa tutuyomuş gibi yaa çok komik..
ya doğru düzgün bir tecavüz yok mu,bul ve izle:
bizim insanımız arama motorunu kullanmayı bile beceremiyor.

gribulut dedi ki...

yazık boşverin takılsınlar. ama güzel bir yöntem bende mi denesen :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@kırmızılı:merak ettim şimdi ya,sebep neydi? otobüste,bütün okulun önünde neden öyle bişey yapar bir kız,hmm kesin başka bir kız mevzusu falandır,doğru tahmin mi?

@öykü:öyle bir türkü mü var ya :) çok güldüm ya..

@gülcan:bu tecavüz aramları yapanları boğabilirim,düşündükçe toplumun naıl sapkın bir noktaya ilerlediğini görebiliyorum..

@girbulut:dene bence çok keyifli oluyor ..

Adsız dedi ki...

ooyyyşş tıhandım allah senin iyiliğini versin :D
soruların zaten kopartıyo yetmezmiş gibi bi de cevaplarınla yıkktın beni üfürükçü :D

Güllerevurgunum dedi ki...

ben kıskanıyorum seni yaa...böle geyik aramalarla siteme gelsinler bende onları ifşa edip dalga geçeyim diyorum ama gelen giden yok :(

bi tek hadisenin viçudu diye bi arama var bende :P

neyse ama yurdum insanını takdir ediyorum. gugıl aramalarında da çığır açtılar :D

tuba dedi ki...

hepsi birbirinden süper, senin yorumların da ayrıca harika da prensescim, şu seda sayanın harika öpüşmelerini arayan insanda nasıl bir mide var tezahür edemiyorum. seda sayan yaa! :D

bi dost dedi ki...

ankelika colinin dudaklarından da bana yolla üfürüğüm :P kendiminkiylen değiştircem de ehehe:)

"hemen şuan benimle konuşacak bayanlar internette: acil,çok mu acil? birkaç saate bulurum da "hemen şuan" deyince heyecan yaptım.. seni bekliyorlardı sıra sıra bayanlar.."

heyecan yapma yaa o da olucak inş., yapa yapa hızlanırsın :D :D

kırmızılı dedi ki...

walla tam sebebi hatırlamıyorum zaten 8 yıl falan geçti üstünden,ne bileyim işte ilk aşk malum,herşey aşırı oluyor sevgi,kıskançlık falan :) ama kız mevzuu değildi ya,daha saçma sapan bi sebepti,bişey demişti bende kızmıştım galiba :)

LoLLa dedi ki...

bebeem ben 30 saniyede asik oldum aq 30 ay gecti unutamadim :(

anyway, mimledim seni glance pls ;)

Primarima dedi ki...

hahaha ay inanılmaz şeyler:)
evlenenler niye kavga ediyor,çözümünü internete yaz:ben yazayımmmı? evlendikden sonra öyle herşey güllük gülistanlık olmuyor,hayatın gerçekleri önüne dikiliyor da ondan:)

namazda yanlışlıkla çıkan osuruk namazı bozar mı?
burda kopdum artık :):):)

ella dedi ki...

Çok komik gerçekten, aynı zamanda inanılır gibi değil, bu aramalar beni gülmekten kırdı :)))

Vis-à-vis dedi ki...

hayranlarinnn cook :)

pRncfRn dedi ki...

Ya prenses o kadar okudum şunlardan ama serndekiler kimsede yok ya hahahaha

evlenenler niye kavga ediyor,çözümünü internete yaz: oyy bir evlilik kurtulacak,bu aramaya evli bloggerlardan cevap bekliyorum..

wdkglşkbbn :DDDd

terssert dedi ki...

hemen şuan benimle konuşacak bayanlar internette

bu aramalrı yapan arkadaş bu tarz sitelerde gezinirken "find fuck buddies in telekom ip'sinin alındığı şehir" bçiminde reklamlar olur acaba onlara tıklıyor mu çok merak ettim.

Üfürükten Prenses dedi ki...

@uçandepik:ben her analiz sonuçlarına baktığımda tıkanıyorum :)

@güllere vurgunum:naısl böyle aramalara muhattap olduğumu bilsem,yolunu söyleyecğeim hatta ona göre yazıp bende çoğaltacağım fakat bilmiyorum :)

@t.u.b.a:sorma ya ,böğğ aklıma geldi yine :)

@bi dost:güzel yorumlamışsın :)

@kırmızılı:gençlikte olur öyle şeyler :)

@Lolla:hmm.bakınız varmış böyle bir örnek.. ben hala ilk görüşte aşka inanmıyorum ..

@prima rima:evli bir bayan olarak cevaplarınız bizim için çok önemli efendim :)

@owl:en civcivlilerini seçtim sizler için :)

@vis-a vis:sorma :) ehi ehi :)

@prncfrn:aslında dürüst olmak gerekirse tek tek inceliyorum,en can alıcı olanlarını seçiyorum ondan belki :)

@tersert:hmm.. aynı kitle zannımca :)

Huzunbazz dedi ki...

Guxeldı gercekten okumaktan keyif aldım..

ZIBBIDI dedi ki...

hemen şuan benimle konuşacak bayanlar internette: acil,çok mu acil? birkaç saate bulurum da "hemen şuan" deyince heyecan yaptım.. seni bekliyorlardı sıra sıra bayanlar.. bu erkekler bazen çok saf oluyor ya..

Koptun yaaa..

hemen şuan :D :p

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle;
süper !!!

katre_wınscare dedi ki...

ehuehehehehe :D cok harrıqa yhaa

Related Posts with Thumbnails