Tutun Kollarımdan Düşerim Şimdi,Yalnızım Dostlarım Yalnızım Yalnız..

9 Şubat 2009
Her karanlığın ardından güneş açar bıdı bıdı bilmem ne öyle laflar var ya! o lafı söyleyenin taaa...
güneş falan açtığı yok ve şunu başta bizzat kendim olmak üzere bütün gerizekalı kızlara söylüyorum: aman değişir,aman düzelir,aman birini bulduk kıymetini bilelim,aman emek verdik,aman aslında içi temiz lafları tırıvırı!

Elbette aklı başında,ne istediğini bilen,kendi değerini onunla birlikte olan insanın değerini bilen erkeklerde vardır.. Ama kim ne derse desin şunu açıkça söylüyorum yarısından fazlası bir b.ka yaramaz.. Niye bilmiyorum yanlış yetiştirme tarzı,yaratılıştan beyin yapısı ne bileyim başka birşey belki de..

Dengem bozuldu 15 gündür,ne yediğimden birşey anlıyorum ne içtiğimden,birisi görünce hemen sarılıyor niyeyse,potansiyel bir acı halim var galiba yüzümde emrah'ın o sevdiği kızın hayat kadını olup kötü yola düştüğünü öğrendiği halindeki acı var,söylemeden de anlıyorlar yüzümden.. Bir de bir hadis vardır:"Kınamayınız,kınadıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz" diye... Nasıl yol göstermiş bize.. Bin kere daha iman ettim yani.. Nefret ederdim ya,böyle mıymıntı.. böhüü işte sevgilimle sorunlarım var falan tiplerinden olanlardan iğrenirdim.. Bana ne kızım senin sevgilinden,yeri mi burası derdim içimden. Sosyal hayatta uluorta acılı aşk mevzuları bana acıtasyon gibi gelirdi..Kınardım yani..Allah'ım başıma geldi ya,biri sorsa da anlatsam,ağlasam,rahatlasam diye bekliyorum..



-işte üfürükten prenses-


Öyle tükendim ki beni azbuçuk tanıyanlar bilir şöyle anlatayım vahim durumum kavga edecek halim yok,bittim yani.. Bendeki tartışma potansiyeli asla bitmez,bildiğin çamurum.. Ben bile tükendim.. adama yalvarıyorum "tamam ben kakayım,hadi bitsin anlaştık,tamam yolun açık olsun "falan diyorum.. Yok bu sefer de"noktayı koydun yani? vayyy dünden meraklıymışsın" falan diyor .. Telefonu suratına kapattım,msni suratına kapattım artık kapatacak birşey kalmadı.. "beni sakın arama" dedi "lan ben seni aramadım ki? sen aradın,Allah'ım sana geliyorum .. "

Mutfağa gittim,ne varsa yedim artık ıvır-zıvır.. Kral tv'yi açmışım istem dışı ben açtığımda emre aydın mı ne vardı,sonra baktım linet denilen o kocaman kafalı kadının şarkısına ağlıyorum.. İnsan 3 dakikada 30 yıllık ayrılık moduna girer de,berbat senaryosu olan o klibe ağlar mı? ağladım.. İşte kızların ellerinde nutella kavanozu ekranda hiç dinlemedikleri ve bir daha hiç dinlemeyecekleri o berbat aşk şarkısına salya-sümük karışıp ağladıkları an o andır.. Ağzım,yüzüm nutella gözlerimde yaşlar karşımda koca memeli koca kafalı linet..

Gözlerime buz koydum,yanmasını alıyor biraz.. Sonra kanal değiştirdim ibo show'u izledim toplam 82 saniye,halihazırda orada konuk olan bülent ersoy bile şu anda benden güzel görünüyor.. İlaç içeyim dedim,bir tane gribal enfeksiyon için,bir tane boğaz ağrısı için ve bir tane de dönemsel gecikmeleri engelleyici ilaç zımbırtısından bir de aspirin içtim.. Millet böyle birkaç ilacı mallıktan içiyor bilmeden cahillikten hemen mide zehirlenmesi falan oluyor,ben nasıl bir hayvansam artık midem bile bulanmadı!!


Gece bitmiyor,ne yaparsam yapayım sanki gittikçe uzuyor..
Şunu öğrendim ki acı çekmeden kimse büyümüyor..

44 yorum:

betül dedi ki...

ovvvvv.... erkeklerin yaptığı tripten başlayacam. önce ayrılmaya yönelik uzun uzun cümleler ki bu cümleler söylenirken içimden mal geri zekalı aptal diye geçiririm ayrılma fikrine kapılırsın o zaman da " sen zaati dünden meraklıymışın hemen şak ayrılalım kabul ettin" git kendini sen şeyden at çocuk şeyden minareden... kaç yaşındayım ki ben..17...püfff

Sycorox dedi ki...

Bu erkek nesli hepmi aynı ya,annemin bi lafı vardı
"allah erkeği yaratırken bi tane yapmış sonra fotokopilerini çekmiş,kiminin kaşı çıkmamış,kiminin gözü,ama sonuç olarak hepsi aynı"...valla öle...
İyi şeyler sölemek isterdim ama valla bende o modda değilim...

rain and me dedi ki...

böööööööööööööö :(
off ya ben daha şimdi bloguma tamam vazgeçtim, üzülmeyeceğim koy götüne gitsin anca gider kimleri unutmadımki onuda unuturum bilmemne yazdım aylardır ağlamaktan içim şişti.. neden hep böyle şeyler oluyo ya bir taneside adam gibi olmazmı ya hepsininmi mayası bozuk.. hepsinin g.tüne koyim hepsinin s.ki kopsun inşallah.. ( eğer varsa ki hiç umudum kalmadı ama adam olanları hariç )
şu an bende senden farksız değilim inan ama bi baktım arkadaşlarım arasında hep hüzünlü bakan hep teselli edilmesi gereken sümüklü bi kız olmuşum çıkmışım. ama bu ben değilim.bu ben olmamalıyım.
:( unutmak zorundayım..öyle işte :(

babegazelle dedi ki...

varya izlioruz romantik filmlerdeki superhero tipleri okuoruz kitaplardan o canalıcı romantik adamları sonra böle oluoruz ulan değmez bunlara beee üzülme bebem kıyamam ben de sana:(

nyts dedi ki...

ya demek yalnız değilmişim.
Ben de böyleyim bugünlerde.
En Salak şarkıda bilem ağlar oldum.
Bizden iki gram fazlalıkları vard diye bütün bunlar.
takma bacummm:))
diyene bak ağlamaktan öldüm kaç gündür böğğğ

Adsız dedi ki...

bence erkekleri bu hale getiren kadınlar; başta anneleri ve sonra da bizler. onlar da kendilerini sahiden bulunmaz zannediyorlar.
belki böyle olamsı daha iyidir, birlikteyken mutsuz olacağına yalnızken mutsuzluk bence daha iyi. çünkü ona senin canın acıtma hakkını vermiyorsun.

Kayhanoviç dedi ki...

Hayattan öğreneceğin daha cok sey var demek ki... 5 sene önceki fikir-düşünce hal hareket davranışlarınla su anki düşünce tarzın hayata bakıs şeklin arasında nasıl dünyalar kadar fark varsa. 5 yıl sonraki ruh halinle, su an ki durusun arasında dünyalar kadar fark olacak. Ne demek istediğimi daha iyi anlamak içün( http://www.kayhanovic.com/2008/10/bagir-tasi-2/ )

Burada bir komuoyu olusmuş hani dedim bir ''Erkek'' olarak taşlanmam inşallah. rain and me ye bakacak olursak recm edilme ihtimalim olası gibi. Bknz: tırsmak.

Böcek dedi ki...

allam nasıl tanıdık bu konuşmalar..
pirenses yani akıl veriş gibi olmasın ama 12463456575430milyon kere aynı dialogundan peşinden 3216853698+654697gece aranmalar mesajlar,sonra bi daa barışmalar(hani sözde çok seviosun ya bırakamıosun ya ayh allam kafamı duvalara vuruyorum şimdi salak kafam benm)sora bi daa aynı şeyler,bi da bitirmeler bi daa başlamalar aynı konuşmalar,yalama olmuştuk biz..
yıpratıo böle şeyler hem de nasıl:(

bi dost dedi ki...

ay hayırlısı olsun yaa.. umarım herşey mutlu olacağın şekilde gelişir.. üzüldüm böyle olmana, değişik geldi çünkü bu yazın.. seni seviyorum prenses, üzme kendini..

Moonish (moonsun) dedi ki...

Bunlarin topu bir tek anasina asik, analari gibi kadin ariyorlar !!! ayrim yapmadan hepsi ayni !!!

terssert dedi ki...

"Niye bilmiyorum yanlış yetiştirme tarzı,yaratılıştan beyin yapısı ne bileyim başka birşey belki de.."
üretimden hatalıyız öyle mi?

Nakhar dedi ki...

erkek triplerini atmış sende fena yemişsin yaa...

ayrılma suçunu sana atmış, kendi yükünü hafifletmş, sende hırslanmış ağlıyorsun... :)

değmez be kuzum, çok geçmeden unutursun :)

öykü dedi ki...

Prenses ,bı sureden bu yana durumunu bılıyorum..sozlerım tavsıye degıl..
ama yaparsan ısıne cok yarayacklar..
Telefonla ararsa acma..msn de engelle..ve karsısına cıkma..Bır donem boyle gecır..Hala aynı sekılde kymet bılmez senı uzmeye devamsa tavırları..onu bırak..
Oyku ne dıyrosun sevıyorum anlamıyor musun deme..
bırak
neden dersen bu sekılde sadece uzulursun butun bu yukarda saydıklarımı uyguladıktan sonra hala bu adam aynısını yapıyorsa.. zaten ılıskı sadece acıdan ıbaret ve bıtmıstır..
dene..ve olmuyorsa gercekten bıtır.

Robin Goodfellow dedi ki...

seni bu hale sokan belirsizlik bence prenses.
bir karar verilse ve onu uygulansa rahatlayacaksın. en azından neye üzüldüğünü bileceksin ama adam sürüncemede bırakıyor.
kararı verdiğin an dönülmez olduğunu bildiğin an üzülsen de kahrolsan da rahatşayacaksın.

gribulut dedi ki...

ben hep söylerim böyle uyuz tipler yüzünden genelleme yapmayın. erkektede bayandada uyuzun alası bulunur. velasıl şimdi züğürt tesellisi yapıp yok geçer yok üzülme falan demiycem, nah geçer. eğer adam bir zaman sonra kişiliğini gösterirde falsolu bir durumu varsa ondan sonra değişmez abi kim ne derse desin. ne demişlerdi mesela erkekler evlendiklerinde bayanların değişmiyceğini sanar ama onlar değişir, erkeklerinde değişeceğini sanar ama onlar hiç değişmez. gibi birşey anladınız siz onu. :)

kendini bilmez bir deli dedi ki...

önce hiçbrşey düşünme..ne onu ne kendini..sal kendini şu an ne varsa önünde..hiçbirsey dşünme bi sakinleş..bi laf vardır çok severim..su akar yolunu bulur..ki cidden bulurda..sen bi tarafınıda yırtsan bulur..

Üfürükten Prenses dedi ki...

@betül:aslında kızlar aşk mevzularında hiç büyümüyor.. 40 yaşında bir kadında 17 yaşındaki o gelgitleri yaşayabiliyor.. demem o ki zaman geçecek ama duyguların değişmeyecek :)

@syrocox:iyi ki söylemedin,bende o modda değilim :) erkekler kadınları felsefe alanında ihtisasa zorluyor valla ..

@rain anda me:"koy g.tüne gitsin" mantığı sadece birkaç gün işliyor bende.. sonra yavaş yavaş beynimin bir lobu o tarafa doğru kaymaya başlıyor.. öyle içten yazmışsın bazı temennilerini kopsunlu olanlar ehi ehi aminn demekten kendimi alamadım :):)

@babe:bak mükemmel saptama,filmlerdi adamları gerçek sanıyoruz.. aşk asla bitmez,arada ne yaşanırsa yaşansın.. erkek er-geç kızın değerini anlar falan filan,en fazla çok gişe yapan aşk filmleri olur bunlar..

@n!L:herkes erkeklerin belirli bir noktasına kafayı takmış durumda,keşke tek farkımız o olsaydı.. kalpleri yok varsa bile işlevsiz galiba..

@tatlısukrosu:hatalımıyım? evet.. gereğinden fazla sevgi ve değer verdim.. bunu haketmiyor hiçbiri..

@Kayhonoviç:verdiğin linkteki yazı bir harika,teşekkür ederim..

@Böcek:aslında biz bu kadar sık yaşamazdık,son dönemde böyle oldu.. çok aşığız ya(!) kopamıyoruz.. ya ben yapışıyorum ya o! bu işte bir yamukluk var ama..?

@bi dost: canım benim,bende seni seviyorum.. yazı değişik derken,merak ettim şimdi..

@MoonSun:hiçbir zaman gerçekten sevemiyorlar değil mi? idareten hep :(

@terssert:evet! Allah böyle yaratmış,duygular noksan,mantık dorukta,bencillik de diğer adınız.. yaratılış..

terssert dedi ki...

kimse kusursuz değildir değil mi?

Üfürükten Prenses dedi ki...

@Nakhar: adam programlı yapmış yani bende mal gibi ağlıyorum.. geçer mi dersin,inan hiç öyle gelmiyor şimdilerde bana canım..

@öykü:öyle yapınca da sonuç şöyle oluyor.. bunu oyun haline getirdik.. yani ben kırılıyorum köşeye çekiliyorum,o kalbimi almaya çalışıyor falan.. bunu bir kere yapınca bir anlamı var ama sıklaştırdık ..

@puck-robin:belirsizlik hep bizimle oldu.. hep ne olduğu belli değildi,hiç huzur bulamadık ki tam olarak ,teşekkür ederim..

@gribulut:genelleme yaptım ve aksini iddia edebilecke birini tanımıyorum.. erkekler bencil ve haklı! kırıcı ve kaba,anlayışsız.. bu benim başıma geldi,başka insanların da başına geliyor.. kimi eyvallah diyip tekmeyi vuruyor,kimi dayanıyor idare ediyor ya aşktan ya başka birşeyden..yüzde %70 böyle.. bu mantıkta %30'a ise diyecek lafım..

Nakhar dedi ki...

vallahi bi kız arkadaşım var 3 yıllık ilişkisini kendi bitirdi hiç üzülmedi aynı çocuk telefn açıp "bu ilişkiyi ben bitirdim" deyince hüngür hüngür ağladı 3 ay boyunca, sonra ona birni buldum öncekini unutması için...

öncekini unuttu, bu çocuğa aşık filan değildi öylesine, saçma sapan kavga ediyorlardı sonra çocuk bu böyle yürümez dedi kız arkadaşım gene başladı... hüngür hüngür...

sonra bi tokat attım kendine gel gerizekalı mısın yaa dedim "sen kı.ına takmazken iyi, seni terkettiklerin ühhüüüü ne bu yaa" dedim...

bir güzel içtik sarhoş olduk, sonra güldü geçti "derdi terkedilmeyi gururuna yedirememekmiş" itiraf etti sonra...

zaten kimse terkedilmeyi gururuna yediremez :)

o insan kişisi de bunu bildiği için ilişkiyi senin bitirmeni lafı çevirip kendisi bitirmiş gibi yapınca, (allahım bu kadınlar neden böyle) oltaya gelmişsin...

serbest bırak... köpek olmazsa ne olayım :D hepsi öyledir... %90 çoğunluk sevgilim çantada keklik, ne yaparsam yapayım affeder... diye düşünüyor... hata da burda işte, herkes birbirinin insan olduğunu unutuyor...

yanında olsaydım bi tokatta sana atardım.. :)

Zulapha Kaphali Iku dedi ki...

bosver be piigrenses...evet ilk zamanlar yorucu ve zor ama sadece sevmekle olmuyor ki :( kalbini daha bu yaslarda yorma, ilerde cok daha fazlasina ihtiyacin olucak cunku :(

Paşa dedi ki...

canım ya şimdi okudum yazını ama sana tavsiyem ilgisizmiş gibi davran biliyorum çok zor olucak ama inan sen kazanırsın...çünkü gerçekten çiftlerde ilgisiz davranan kişinin üstüne gidiliyor.34 yaşıma girdim bende salak kafa yeni öğrendim öylemi dedim şimdi ben ilgisizim öyle görünüyorum...ve şimdi eşim süs köpekleri gibi etrafımda fır fır dönüyor ama hıhhhh...gerçekten dene ...bu arada bazı erkek yorumcularda okumuş olcaklar ama gerçekten öyle erkek milletine az bile...sana laf tokatı atana tekme atacaksın anladın...

tuba dedi ki...

''erkek değiller mi, en iyisini asit çukuruna atacaksın'' demişti kavak yelleri'ndeki kız geçen bölümde :p hak vermeye başladım başlayacağım artıkın, bu ne yav :(

kayhan'ı yine öğütler vaziyette görüyorum :) dediklerin çok mantıklı da oviç kalp mevzubahis olunca mantık filan hakgetire :((

LoLLa dedi ki...

tirnaklarin uzunsa onları avucundan uzak tut :( acisi daha zor geciyo ben bunu ogrendim :/

Adsız dedi ki...

Adaşım blogunu yeni keşfetme gafletinde bulundum ama bundan sonra daha sıkı bir takipte olucam.Yazılarına bayıldım,biraz ordan,biraz burdan ...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@kendini bilmez bir deli:teşekkür ederim canım benim,döylediğin gibi poponuda yırtsan ne oalcaksa oluyor,engel olamıyorsun..

@terssert:elbette bende değilim.. ama sırf bayan olduğum için yaptığım salaklıklar yok,bir salaklığım var ise kendi salaklığımdan :)

@nakhar:yani diyorsun ki ben aslında bu adamı çok da sevmiyorum.. bana koyan bu gittim ,geldim halleri! istiyorum istemiyorum tripleri! doğru valla! o ne zaman böyle sana ihtiyacım var moduna girse,benim artistliğim tutuyor falan filan..

olay benden önce çözülmüşte haberim yok..

bıraktım.. cehennmin dibine git dedim,peki dedi.. gitmez sanıyorum :)

ya tokatlık mıyım yoksa tokat yetmez de dayanlık mıyım bilemedim :)

teşekkür ederim ilgine,acılı bergen hallerime dayanmadın,yazdın değil mi :)

@iku:böhüüü! sen anlarsın beni ya,sende de vardı bir psikopat değil mi,böhüüü!!

@paşa:tüm samimiyetinle yazdığın bu yorum için teşekkür ederim.. her kelimene takılyıorum,fkat dediğim gibi bugüne kadar pratikte problemlerim var ama artık uygulamaya geçtim,bugün daha iyiym..

"sana laf tokatı atana sen tekme atacaksın" anladım :)

@t.u.b.a:ısmarla bir yazı isteyebilir miyim senden şu halim üzerine :)

@LoLLa:kesinlikle dikkate alacağım :(

@Serap:adaşım.. hoşgeldin.. ilgine çok teşekkür ederim,beğendiğine çok sevindim.. hep gel yorumlarını esirgeme olur mu :)

MAYA dedi ki...

işin kötüsü ya benim gibi ağlamak isteyip de ağlayamasaydın. en azından bütün zehirler akıp gidiyor ağlarken. yazını okurken düşündüm de uzakta olup özlemek acıydı onu. ama şimdi özlemiyorum hiç.işte bu daha acı geliyor bana nedense.
ama hep bir umut olmalı.yoksa üzüntüden ölürüz bu hayatta. öyle değil mi prenses. dediğin gibi büyüyoruz bu acılarla.tükene tükene büyüyoruz.

Unknown dedi ki...

kardeşim "üfürükten" şeyler için "prenses" kalbini incitme..
biraz zaman geçsin..
iyili kötülü yaşadığımız her olay büyüme sancılarımızdan bir kuple..
ya kelimeler kifayetini yitiriyor böyle konularda biliyorum kardeşim, ama gerçekten, biraz zaman geçsin.. ve sen bu zamanda kendine verebiliceğin en az hasarı vermeye gayret et, gerekirse saçma insanların arasından çıkma...
gerçekten iyi olucak, kaçarı yok...
güven kardeşine..
sevgiler kardeşim...

şirinem dedi ki...

canım benim ya erkeklerin geneli böyledir ağlamaya üzülmeye değmez sen hiç üzülme tatlım o kaybettiğinin değerini zaten fark edip ayaklarına kapanınca ödetirsin çektiklerinin acısını :)) sil gözlerini hayat ne kadar güzel ve sen izin verdiğin sürece seni sevecek okadar çok kişi olacakki

sinderellaaa dedi ki...

Ah canım beniiim!"sakın üzülme" demek çok kolay ama üzülmemek zor! bunu biliyorum.Sana tek tavsiyem böyle anlarında asla acıklı müzikler dinleme ,aksine hareketli ve dans müziklerini dinle ,hatta kapat odanın kapısını ,müziğin sesini sonuna kadar aç ve gözlerini kapatıp deli gibi kendinden geçene kadar dans et inan bana çok rahatlayacaksın,ağlayıp o güzel gözlerini şişirmek ve aşırı üzüntüden diğer iç organlarını hasta etmektense, sağlıklı olup gelecek diğer kısmetlerine güzel ve sağlıklı görünmeye bak!:))))
emin ol sen ne kadar neşeli ve pozitif görünürsen etrafındaki erkeklerde o derece artacak:)))"Hiç ağlama!" demiyorum ama en azından olumsuzluklarıda düşünerek yaparsan ,daha az yıpranırsın acın hafiflemiş olur...(bakma böyle bilmiş bilmiş konuşuyorum bende çoooook zor günler geçirdim zamanında!:(()ve hiçbirzaman şunu unutma bu hayatta en önemli kişi kendinsin,senin sağlığın ve geçirdiğin güzel günlerin, ilerİde senin için bir yatırım olacak !önce kendini sev,çünki erkekler, önce kendilerini sonra başkalarını seviyorlar.....hadi sağlıcakla kal canım çok öptüm!...

Adsız dedi ki...

Yorum yazasım kactı valla.... tesellı edıyım dıcem kelin ilacı olsa misali gercekci olmycak biliorum((: o yuzden sımdılık uzul nasıl olsa sonradan'' Aman allahımmm uzgunken cok yemısım hemen rejıme baslamalıyımmm'' diosun rejim telasına herşeyi unutuverıosun olan senı uzene oluyo.. ıhhıhh...!!!

Nakhar dedi ki...

öylesine yazmadık tabii, :) yaşadığı şey çok benzer, tribi sen atıyorsun o da tribini görüp blöf yapıyor sende yiyorsun yiyince ne oluyor?

tabiki ayrıldık, eteklerim zil çalıyor, allahım ne bedbaht bir kadınım deyip kendini paralıyorsun... bu kadar basit...

şöyleki sevgilinin bir baş ağrısı olduğunu düşünüyorsun asprin içiyorsun geçiyor, geçince de aaaa başım ağrıyordu az önce nasıl kıvranıyordum diye kendi taklidini yapıyorsun...

tokatlıksın kadına dayak fıtratımda yok :D

Hayalbemol dedi ki...

Valla genelleme yapacak olursak, genelin içinde erkeğin bir mantıksal arayışı, kadının da heyecan ve gülümsemeye karşı bir sempatik yaklaşımı vardır. Kadının her bir heyecan bulutu bekleyişinin ardından erkeğin tıraşlanmamış beton sözleri, kadının üzerine yıkılıverir. Kadına duyduğum saygıdandır, erkeğe karşı hep bir sevecenle yaklaşmış, arkadaşların ayrılıklarında “bırak şu bilmem ne ettiğimin kızını” laflarına ağız bükerek bakmışımdır. Ama ne olursa olsun, iki karakterin ortada buluşması çok zor. Kadının biraz daha açık, erkeğin de biraz yumuşak tavırlarla yaklaşması, belki de çözümde en etkili olan yoldur. Valla iki cinsin de birbirinden ilginç özellikleri olduğu için, ne tarafa hak verileceğinden pek anlamam. İş muhabbete gelince, anlamaya çalışırım. Biraz kendimden, biraz da nabza şerbet vererek. Konuşacak bir şey bulamamışsam, defter kapanmıştır.

41 kitchen dedi ki...

Sözüm bitti. Aramıza hoşgeldin prenses. büyümek için acı çekmek, işte en gerçek nedeni bu sanırım. Patates dilimleri ve demlenmiş çay da iyi gelir göze=)

ella dedi ki...

Ne güzel yazmışsın teyyarecim, kimse acı çekmeden büyümüyor. Hepimiz aynı yoldan geçtik zamanla bu acılar daha katlanılır olup yerini başkalarına bırakıyor. Yinede üzme fazla kendini yaşamak, nefes almak bile dünyada en büyük hediye aslında birde diğer taraftan bak hayata katlanması daha kolay oluyor böylece. Aman o acılı şarkılarında hepsi yalan zaten.

Adsız dedi ki...

prenses deveyi diken , insanı şey eden yaranıyor bu dünya da .Aslında yaranma kaygımız da yok ama ben çok şahid oldum ki erkekler canına ot tıkayan kızlara pek bi uysal oluyorlar.İşin sırrı bu mu yoksa:P

Vis-à-vis dedi ki...

ayni durumlardayim ben de..bitti..uzulemiyorum bile..ustumden bir yuk kalkti sanki..tek diyecegim eger bastan gorduysen mutlu olamiycagini uzatma hic bizim gibi..devamli sorunla gitmiyor iste, duzelir diye beklemekle gecmiyor hayat..bir yerde bitiyor boyle..

Üfürükten Prenses dedi ki...

@maya:aslında çok benzermiş durumumuz.. büyüyoruz büyeyeceğiz istesek de istemesek de ..

@Serzeniş meraklısı:kardeşim.. Alah razı olsun,tüm güzel dileklerin de kabul olsun inşallah..sağol..

@şirinem:öyle bir hırsım da yok biliyor musun? gelse sürünse falan.. ne bileyim benim canım yandıktan sonra :(

@sinderellaaa:"önce kendini sev,çünki erkekler, önce kendilerini sonra başkalarını seviyorlar....." sırf bu cümle için bile yazı yazılabilir vallahi.. harikasın,çok içten yaklaşmışsın çok teşekkür ederim çok..

@joyeuxiella:böhüü,evet öküz gibi yiyorum :(

@nakhar:kendini kaybetmiş salak kızlar ihtisaas alanın falan mı? ne yazarsan aynısını yaşıyorum yahu :)

@hayalbemol:belki kadında suçludur,bilemiyorum,canım çok yanıyor,hiç mantıklı değilim bu aralar..

@htc:hoşbulduk :(

@owl:şekerim ben prensesim ya,teyyare burada deği,böhüü ,karıştırdın mı beni.. Allah'tan çok seviyorum teyyareyi de :) çok güzel şeylerden bahsetmişsin,çok teşekkür ederim..

@nalan:aynen budur işin sırrı.. kötü davranacaksın sendne iyisi yok..

@Vis-a-vis:off ya! bir tane güzel haber almak istiyorum ya!!!!

Mirat Can Bayrak dedi ki...

geçmiş olsun, herkesin acısı kendine büyük.

seer dedi ki...

hayır benim kadınlardan şikayet ettiğim şekilde erkeklerden şikayet eden kadınlar çıkıyor ya ben ona şaşırıyorum.....

siyahpapatya dedi ki...

Merhaba üfürük ,

internette tiyatrolarla ilgili yorumları ararken senin blogunla karşılaştım inan abartmıyorum işlerimi aksatıp ve gözlerimin yorulacağını bile bile tüm yazılarını okudum ve okadar içten yazmışsın ki sankı okumuyorumda yanımdasın anlatmalarını dınlıyorum sandım.Hayatım boyunca okudugum blokların hıc bırıne bu kadar takılıp kalmadım.Ve sırf sana ve bu guzel yazılarına yorum yazabilmek için kendıme blog actım bloglardan fazla anlamam :)) sabah sabah basını şişirdim ama duygularımı yazmazsam bana yuk olusturacaktı.Yenı bırının sana tavsıye vermesı hele net ortamında sana yorum yazan bırınden tavsıye almak ne kadar senın karakterındır bılmıyorum ama yazılarında bır cocuk ıcın cok uzuldugunu gordum.Degmez yapma etme aglama demek ısterdım ama bunlar uygulanacak seyler degıl helede sevıyor ve her yaptıgına goz yumuyorsan.


Sana sadece sunu yazabılırım kadercıysen ve Allah ınancın varsa herseyın bızım ıcın olduguna ve her şerrin içinde bir hayrın oldugunu unutma.Ilıskıde yaşanan her guzel sey ve her acı sey bızlerı oldugunlastırır ve bır sonrakı ılıskımızde bızım daha az yıpranmamızı saglar.Yanı acı cekmeden buyumek ımkansız ...


Kendine çok iyi Bak üfürükten Prenses

Üfürükten Prenses dedi ki...

@mirat: holgedin.. sağol..

@seer: :P

@siyah papatya:çok duygulandım.. sende öyle içten yazmışsın ki duygularını etkilenmemek mümkün değil..

niye blog yazıyorsun sorusunun cevabı benim için hep şuydu siyah papatya: benim gibi ,bana benzer insanlarla iletişim kurabilmek,onlar tarafından okunmak..

işte şu an senin yorumunla,bunu ne kadar yaklaştığımı görebiliyorum..

takip etmek için blog açman,işlerini aksatıp bütün yazıları okuman.. ne diyeyim ki,büyük mutluluk duydum..

burada beni okuma nezaketininde bulunan insanların tavsiyelerini ciddiye alıyorum çünkü biliyorum ki buralardalarsa beni anlayabilen insanlar onlar..

iyiki varsın,hep bizimle ol.. belki de sen de yazmaya başlarsın ne dersin? ben çok isterim..

sende kendine çok iyi bak siyah prenses..

siyahpapatya dedi ki...

belkıde bende başlarım ama ben duygularımı senın gıbı yazıya bu sekılde anlamlı dokemem ama senı okumak duygularını anlıyo olmak suan ıcın bana yeter ;)

sıyah prenses lakıbında hoşuma gıttı sonsuz teşekkurler

RaMa dedi ki...

yapıolar yapıolar
sonaaq böle ayrılalım dedn mi sen en kolaycı oluosn yha çıldırıorum resmen...

Related Posts with Thumbnails