Google'dan Bul Beni..!!!

7 Ekim 2009
Uzun zamandır Analiz sonuçlarına bakamıyordum..İlginçtir ki sonuçlar son zamanlarda ve galiba ramazan ayında tutulan "her türlü oruçla" birlikte ramazan ayı ardından yaşanan rahatlama ile genelde cinsel içerikli.Bu sebeple yayınladıklarımda bu yönde,elbette yine genel ahlak yapısına ters olmaması adına en masumları...

üfürükten prenses boş ol boş ol boş ol: ne arada evlendik yavrucum..

iki erkek çiftiz üçüncü erkek arıyoruz,bul: dördüncüyüde bulursun çok ararsan da,ne bileyim ya gittikçe daha karmaşık bir yapıya doğru gidiyorsunuz.Amaç ne buradaki olabildiğince çok erkek ee işlem hep aynı? Ülkenin bir bölümünün suyuna ekmeğine bişey katmışlar galiba zamanında,millet aklı şeyinde yaşıyor yahu!

en seksi 10 ünlü kürt kim : öncelikle kimler kürt diye bir ayrıştırmaya gitmek gerekir ki,bu arıza çıkartır ama şu anda liste ibrahim tatlıses ile yılmaz erdoğan arasında falan gidip gelebilir en fazla.. Hangisi seksi o da zevk meselesi?

tecavüz hapı kaç tl : öğren,bana da söyle,bende senin gibiler için kullanmak istiyorum.Seni şu çift olup üçüncüyü arayan erkeklere vermek var ama tam amacına ulaşır hizmet. Nette tecavüz hapı arayan adamlar var ya,nasıl bir ülke olduk biz?

turkcell yanlış nodan mesaj gelsin istiyorum: ya aslında şu uydudaki tv'lerde hani telini veriyosun" ben kırıkkale'den hüseyin,yaş :33 ten rengi buğday saç rengi :kumral duşakabin işiyle uğraşıyorum seksi ve olgun bayanları bekliyorum not:sadece turkcelliler mesaj atsın "türünde bişey yapsan,hiç böyle sıkıntıların olmaz bence,dene bi bak..!

tırmıkla seks: bu kanımca samanlık fantazisi oluyor.tam bilgi verememekle birlikte tavsiyem kırsal alana doğru gitmeniz orada gerçekleştirmeniz.Ama yaratıcı,aferin.

sözlenmek istiyorum yaşım 13 :Bak şimdi önce gümüşçüye gidiyorsun.En kalınından böyle artık köpek tasması kadar falan olabilir en kalın yüzüğü seçiyorsun.Sonra sizin mahallede olmayan bir pastahane buluyorsun.Arkadaşlarını çağırıyorsun oraya pasta kesiyorsunuz o yüzükler takılıyor.Eve giderken yüzüğü çıkartmayı unutma,alışkın olmadığın için kaybedebilirsin dikkat et,sonracığma seninle ilgilenmeyen salak annene de benden selam söyle,anne ben üç vakte kalmaz kocaya gidermişim bana dikkat et de..!

sevgilisine bebiş olarak bakan erkekler kazanır mı: Yok böyle adama denk gelmedim hiç ben,arkadaşlarımın sevgililerinden falan da görmedim.Iğyk sevmem hiç,bebiş olarak bakmasın bana,bebeğim falan desin ama bebiş olarak bakmak da nesi? yirmişbeş yaşında kızı agucuk diye seven adam o kızı kaybeder hacı,sakın sakın yapma bunu.


seks filmi izlemek abdesti bozar mı?: evet klasik dini sohbetlerimizden biri.. Bozar yavrum,hatta temelli bozar.Hayır bozmasa bile niye riske giriyorsun ? gerçi seks filmindne kasıt nedir bilmediğim için,bak vazgeçtim bozmayadabilir..

kızlara karşı p.ç olucan hacı: kimsin lan sen düdük makarnası? ülkenin 14-20 yaş aralığındaki bir grup zibidisi ne çok severmiş ne çok istermiş p.ç olmayı da haberimiz yoktu.bir ara birine p.ç desen adam öldürme sebebiydi,şimdi iltifat galiba.

22 yaşında kızım arkadaşlar bana travesti diyor bozuluyorum:oyy çok güldüm ya,acilen bana flu falan da olsa bir fotoğrafını yolla ne olur ne olur..bana da bazen diyorlar ama hasta olunca telefondaki sesime..

akrep kızı adamın a.ına kor: Kor,kendimden biliyorum. Ama bu noktaya geldiysen bu serzenişler fayda etmez.Terkedip gidemezsin yani,isterse o seni terkeder,belki de etmez öyle çöküşü izler.Zehiri almışsın yani bir kere,öldürmez süründürür .Ya da evlenip tamamen ... kor.
Ki ben bu yolu uygun buldum,topluma zarar vermemek adına,tek bir kişiyi kurban etmek daha mantıklı.

hadisenin sende evlenmeli hemen bu şehre adlı şarkısı: Poff yanlış anlama rekorlar kitabına falan girersin ya,şarkıyı nerenle dinliyorsun bebişim?

gölcük depreminde ölenlerin çoğu çıplakmış: Hıı,evet gölcük'de her yıl düzenlenen festival günüymüş,herkes çırılçıplak geziyormuş hatta inanmazsın o esnada herkes sevişiyormuş.O yüzden öldüler yani,yoksa b.ktan binalar,ihmaller yüzünden falan değil..bari ölüleri rahat bırakın ya..

ece erkenin kocasıyla yaptığı sosyal aktiviteler: ne oynuyor o salak programında sessiz film,popo büyütme,ses kalınlaştırma,pasta atma sonracığıma insan zekasına aykırı türlü salaklıklar falan...Ya da uçakta kadın dövmece aktivitesi falan olabilir mesela..

listeye girebilmek için yazdım bunu üfürükten prenses: girdin hayatım,bak buradasın,tebrik ediyorum seni.

18 yorum:

by nesliShine dedi ki...

hay Allahım ya ne insanlar var.. tecavüz haplarının,tırmıkla sexin peşinde sapıkların içinde yaşıyoruz..

ebvatathemua dedi ki...

Süpermiş bunlar yaa,milletin vahim hali beni korkutuyor bu arama sonuçlarına her baktığımda.

Adsız dedi ki...

slmm dünya gerçekten kötüye gidiyo global krizi bir yana bırak birde böle iğrençlikleri görünce bu insanlar kim nasıl beyinleri var bu konuşma uzarr giderr benim her seferinde güzel çenemi yorarımm.neseee bloğunu takip ediyorumm... sevgilerr hoşçakalll

beyaz mendil dedi ki...

İnanasım bile gelmiyor:)))))))))))))))

Adsız dedi ki...

:d ne güldüm , off,, Türkiyeyi terk etmek istiyorum :) çok zeki insanlarımız var vatan onların olsun iyi geliştirirler :)

şirinem dedi ki...

:)) Bunlara gülelim mi ağlıyalım mı ne hale gelmişiz yaa

Finduilas dedi ki...

delirmişler artık sınırları zorluyorlar. :D tecavüz hapı nedir ya?

Unknown dedi ki...

Güleceksiniz ama ben de size googledan düşmüştüm:)

***
Benim bloga düşenler arasında oha! dediğim, "türbanlı porno" arayanlar..

Düştükleri başlık da hayal kırıklığı yaşatacak kadar politik ve ciddi:)

yLdRm dedi ki...

en sonuncusu bi harika :) niyeti listelenen salaklardan olmak ama en azından saçma bişey bulmak için oturup düşünmemiş direk niyetini söylemiş

GeCe dedi ki...

allahım hiç aklıma gelmeyen aramalr var insanlarımız bunlarla mı meşgul oluyor inanamıyorum

Yağız Gönüler dedi ki...

seks konusunda bile kürt açılımı var artık. güzel ülkem benim.

geveze baykuş dedi ki...

sadece yuhhhh! diyebiliyorum ya. şunların ip numaralarını falan bulsak da yakalasak, kısırlaştırılacaklar-eğitilecekler-benzin dökülüp yakılacaklar falan diye kategorize edip... ah ah!

gio dedi ki...

hahaha iyiymiş bu blog.
google reader'a artık bir yemek ısmarlarsın :)

Unknown dedi ki...

gercekten yuhhhh.soylenecek fazla bişey kalmamıs bence

seval dedi ki...

hahahha süper olmuş bu yazı insanlar bu araştırmacı ruhunu başka konularda kullansa idi şimdi belki daha farklı bir ülke olurduk =))) umarım daha sık yayımlarsın çok eğlenceli olmuş

meltem dedi ki...

ay sinir oluyorum ben bu işe bi ben salağı bilmiyom heee???
nerden nasıl bakıyorlar ya bu analizlere:(

İrem KURT dedi ki...

gülmekten altıma gözümden yaş geldi.sesimi bastıramadım bebeğim uyandı:)))

FFatiHH dedi ki...

Sonuncusundan yapmıştım birisine ama o çok önceydi..bu liste ne zmandan bu yana alınmış..çünkü sırf listeye girmek için böyle arattıımı hatırlıyorum. Sen olup olmadığını bilmiyorum.

Related Posts with Thumbnails