Kürt Açmazı,Facebook,Doğum Günü,Kenan İmirzalıoğlu Denilen İnsan Evladı

28 Ekim 2009
-Dağdan İndim Şehire-

Tahmin ettiğiniz gibi sövüp sayamayacağım.Az önce bir video izlerken ağladım.Çok duyarlı,dünya barışına ömrünü adayacak türde biri falan değilim.Gözünü açıp kapatıp gece gündüz ülke meselelerine kafa yoran biri değilim ama hangi vicdan bunu görmezden gelebilir bilemiyorum.Elimden gelen hiçbirşey yok,izleyip ağlamaktan başka bir halta yaramıyorum.Görmezden gelene de acıyorum,evet evet eğer sende umursamıyorsan bu konuyu sana da acıyorum.


Bir gezi otobüsünün üstünde el sallayanlar var ya,işte onlar katil biliyor musunuz.
Hani bildiğin katil ya,adam öldürmüşler,öldürecekler,öldürmek istiyorlar vs vs..Haa ayrıca kürtler,bunu ayrımcılık olsun diye söyledim fakat pozitif ayrımcılık olsun diye söyledim.Katil Kürt veya Türk olabiliyor bu kısımda sorun yok.Ama hani Kürt olmalarını sebep göstererek öldürüyorlar ya,ondan vurgu yaptım.Yani onlar bölücü olan kürtler biz de onları kazanmak istiyoruz.Bizi sevsinler,artık bizi öldürmesinler istiyoruz.Bir gezi otobüsünün tepesinde binlerce vatan haini fakat aynı ülke vatandaşı olduğum kimselere bir milli takım sporcusu ne bileyim ünlü bir şarkıcı gibi el sallayan bu insanlar dağdan geldi.Özgürlük savaşlarını(!) masada,mecliste,çankaya'da,sokakta,belediyede,okulda vermek adına dağdan indiler.Farkındasınız değil mi? Herkes çok sessiz de sormak istedim,bende mi paranoyak durumlar var yoksa kürdistan devletine tabii olana kadar susmak mı niyetiniz?

Facebook Saftiriği

Şimdi ben uzun süre facebook'a b.k attım.Orada takılanları azıcık kendini gösterme derdi olan şahsiyetler olarak suçladım,sonra Zat_ı muhterem hesap açınca bende herşeyi kontrol altında tutmak adına,dahil oldum.Kendi hesabım var,bloga ait bir hesap var.İki hesaba da bir sürü garip insan mesaj atıyor ama kendi hesabıma atılan şu mesaj favorim oldu ..


"mrb ben baran makine mühendisi olarak izmirde çalışıyorum.aslen ankaralıyım.31 yaşındayım.benimle iyi bir arkadaşlık ve dostluk kurmak istermisin.evetse beni önce arkadaş olarak ekle ilgi kısmında tlf kayıtlı.Fotoğrafın harika,o gülüş için neler verilmez ki,umarım bekarsındır,değilsen bile vazgeçemem.Lütfen teklifimi kabul et S...,adında çok hoş."

Eee tamam,hepimize geliyor böyle mesajlar dediğinizi duyar gibiyim.. Haklısınız ama bu mesajdan 4 dakika sonra gelen şu mesaja bakınız..

"LÜTFEN BANA BİR ŞANS VER FUNDA LÜTFEN BUKADAR KİMSEYE KARŞI ISRARCI OLMADIM AMA SANA KARŞI BİLMİYORUM RESİMLERİNE BAKTIKÇA SANA KARŞI İÇİMDE BİRŞEYLER OLUŞTU.LÜTFEN BANA BİR ŞANVER VE BENİ ARA YADA ÇAĞRI AT SANA AŞIK OLDUM,SENDEN BAŞKA HİÇKİMSEYİ GÖZÜM GÖRMÜYOR.SENİ SONSUZA KADAR BEKLERİM FUNDA,ADIN DA ÇOK HOŞ,GÜLÜŞÜN İÇİN DÜNYALARI VERİRİM 0541637**** "

Artık aynı anda kaç kişiye mesaj atıyorsa,hatlar karışmış.Herkese de aynı şeyi söylüyor abimiz pek yaratıcı değil.."Gülüşün için dünyaları veririm,Adın çok hoş" Telefonu bende mevcut.bu koşullarda bir erkek arkadaş arayanınız varsa maille ulaşın,tam adını ve telefonunu sizinle paylaşabilirim.maksat herkes hayatının aşkını bulsun :)

Ezel..

Amannn.. İzliyorum lan,dizi izliyorum.Neysem neyim,gözümü kırpmadan izliyorum hatta.O soğuk nevale Cansu Dere bile gözüme hoş geliyor.Kenan İmirzalıoğlu için,vakti zamanında çoook kafa yapmışlığım var.Bir de ben öyle heybetli adamı sevmem,kusursuz fizik falan gıcık olurum,mükemmelim hallerine.Ama dizide çok hoş,bir de salak kadınların ben dahil,hüzünlü adam çekiciliğine takıntısı var malum.. Adam hüzünlü ama sempatik,yakışıklı ama sakin ne bileyim,hoş valla,kendisini buradan birkaç kız arkadaşımla birlikte öpüyoruz,arada mıncıranlarda var :)



Haa diziyi anlatacaktım değil mi,bak dağılmışım.Dizi güzel,kurgu güzel,oyunculuk güzel,kadro güzel.. Kaliteli,film kıvamında,içine çekiyor,reklam girince sövmeye başlıyorsunuz öyle dalıyorsunuz yani.Kesinlikle tavsiye ederim,konusunu okuyup ığyk yine aynı hikaye demeyin,içiçe girmiş hayatlar var,detaylar var,derin ama basit.İzleyin.İzleyin lan,Kenan bile yeter :P

28 Ekim -Doğum Günü Çocuğu

Ne kadar çabuk geliyor yahu,daha geçen sene şurada ve şurada höykürüyordum değil mi? Tekrar okudum zat_ı muhterem' e uçan tekme atasım geldi,Allah'tan geçen bir yıllık süreçte biraz toparlanmış ki,bana güzel bir kutlama hediye etti.Üstüne üstlük bugün yaşadığım şehire geliyor ve onun memleketine gidiyoruz(fethiye),kısa bir tatil yapacağız.Güzel bir sene olacak hissediyorum,geçen seneki hislerimden eser yok,mutluyum ama daha yaşlıyım..Hayata dair birkaç adım atmanın rahatlığı var. Allah'ım her sene aynı gün yağmur yağmak zorunda mı? Henüz bir bereketini görmedim ama puslu ve basık hava yüzünden bütüngün başağrısı ile geçti.Şöyle mayıs'ta doğsaydım mesela..Kuşlar ötüyor,havada aşk var,güneş yüzünü göstermiş..Yook o zaman akrep olamazdım,Allah korusun :)
Facebook'da,blog vasıtasıyla,mail yoluyla kutlayan herkese çok teşekkür ederim.Doğum günü mesajı dediğin klasik olmaz mı,benim okuyucular özene bezene yazıyor,bir de nasıl ve niye unutmuyorlar anlamış değilim.Hepinizi çok seviyorum,sevildiğimi hissediyorum..Allah hepinizden razı olsun..

Nerelerdeyim ..?
Ya netteyim,ya evde plan peşindeyim,ya dizi izliyorum,ya dışarda alışverişteyim,ya ders çalışıyorum,ya da zat_ı muhterem'le telefondayım. Sıradan hayatım gözlegörülür şekilde gerilim dolu hayata doğru ilerliyor.Netteyken bir gelinlik sitesine dalıp 400 gelinliği aynı anda incelediğim,ordan bir şekilde geçtiğim emlak sitesinden ev baktığım,yine nasıl olduğunu anlamadığım şekilde çatal-bıçak reklamını tıkladığım için bloga bir türlü giremiyorum.
Girsem içimi dökeceğim ama olmuyor,sanırım bu süreç nihayete erene kadar böyle sürüp gidecek... Bu durumdan hoşnut değilim,ama zihnim el vermiyor.Sıkıntılı günlerimi bir sıraya sokup yazmaya başlayacağım ki aynı süreçte olanlara,olacaklara yardımcı olsun.Bu süreç ile ilgili bir tavsiyeniz var ise ,tam zamanı..!!

13 yorum:

Alya Derin Sönmez dedi ki...

aynen öyle şekercim face konusunda bende imkansız diyordum,eşimde aynıydı.ancak bir şey sözkonusu değilmiş bee..hele hele alya ile fotoğrafları koyunca kimse oralı bile olmuyor.rahatız..
her dediklerine harfiyen katılıyorum..
öperim

yuri dedi ki...

Prenses kutlu olsun doğum günün:)
bekâr olarak kutladığın son doğumgünün mü:P
nica yaşlara inşallah:)

SeRiOuuS dedi ki...

kürt meselesi gerçekten çok büyük bir sorun, elbette o el sallayanlar hiç kimsenin hoşuna gitmiyor, sen ve senin gibi bir kaç arkadaş yazma yeteneği elverdiğince bişiler karalıyor ama neye yarar, sonuç değişmiyor ve en azından bu yazılarla, baştakilerin bişi yapması yada değişmesi gerek..

Ezel harika gerçekten reklama girince aynı eylemi bende gerçekleştiriyorum :)

Doğum günün kutlu olsun. umarım malum şahısla bir ömür mutlu olursunuz ;)

Belgin dedi ki...

Prensesim dogum günün kutlu olsun canim, saglikla, huzurla, sevdiklerinle nice nice yeni yillara ulasman dilegiyle
sevgiyle kal:)

by nesliShine dedi ki...

mutlu yıllar prensescim...

GeCe dedi ki...

mutlu yıllar canım

kürt meselesinin gidişatından açılımdan saçılımdan herbişeyinden rahatsızım

Cüzzamlı Melek dedi ki...

deli:)))
yaz sen böyle, nefis yazıyosun.

Ness dedi ki...

Of of amma tempolu bir dönemmiş..Bu arada ben az önce profiline bir tıkladıysam birde ne göreyim, yaş 25 ve Akrep yazısını görüp anında bloga daldım ve son yazını okudum Ezel ve Facebook mevzusu ah aynı durumlardan geçiyoruz çok hoş :)) Gerçi yok o amca bana mesaj atmadı hayır ama bende facebook ve benzeri sitelerden uzaktaydım bi girdim pir girdim :)) Ay çok uzattım hadi öpücükler burçdaşım :)

Adsız dedi ki...

üfürük prenses,

abd ye gore iran terorist, filistindeki hamas da terorist ve turkiye abd nin müttefigi, türkiyenin iran ve filistindeki hamas ile arasi iyi. Simdi kim terorist ?

Biraz kitap oku, benim abim asker ve ölmesini istemiyorum, zengin cocukları hic ölmüyor garibanlar ölüyor.

Bunlar dagdan iniyorsa, insanlar ölmeyecek demektir boşu boşuna. yani sizler, pic olmayanlar, ölümlerin devam etmesini mi istiyorsunuz ?

ben kimsenin ölmesini istemiyorum tamam mi.

K®HAN dedi ki...

hala aynı yerdesin.
inanamıyorum.

ve barış rahatsızları için dediklerimi burada tekrarlıyorum.

genç subaylar rahatsızdı
emekli paşalar rahatsızdı
siz de mi rahatsızsınız.

barış için iniyoruz diyorlar dağdan
dtp karşılama yapacağını söylüyor
iniyorlar ve halk karşılama yapıyor.
barış için,
sevniç içinde,
bayramlık elbiselerini giymiş
onbinlece insan toplanıyor.

bu insanlar uzaydan gelmediler sayın komutanım
kabul edilemez derken de
askerinize hitap etmiyorsunuz.
bu halkın sevinme özgürlüğü ne zamandır sizden soruluyor?
ve merak ediyorum bu olay sizi neden bu kadar üzüyor.

barış istiyoruz diyerek teslim olanlar
sevindirmeseydi bu halkı,
"sakın inmeyin dağdan
biz haklıyız kazanacağız
ölümüne devam edin" deseydiler,
"hak da bizim hukuk da
kimselere vermeyiz
feda olsun gençlerimiz" deseydik,
siz sevinecektiniz demek ki.
sizce kabul edilebilir tablo bu mudur?

nasıl olacak bu iş?
kan davasına dönüşmüş bu süreç,
bir taraf taviz vermese, acısını yutmasa
nasıl son bulacak?
kavgaya tutuşmuş iki tarafı görünce
barıştırmak için biz,
gider her iki tarafa da ayrı ayrı
"bırak bu davayı büyüklük sende kalsın" deriz
büyüklük hangi tarafa yakışır sizce?
ve bakalım kimde kalacak.

ha eveet
siz savaşarak tam sağlıyordunuz ki barışı
dağdan indiler değil mi?
tüh.
25 yılın sonunda
tam da köşeye sıkışmışlardı öyle mi?
hakikaten üzücü bir durum.
barış olursa bu kadar asker neye yarar
sonra askerleriniz azaltılıverir de
barış bu kadar basitken
evlatlarımız neden öldü diye sorulmaz mı?

yanlış anlaşılmasın
teslim oluşların ertelenmesinden rahatsız değilim
hatta gereklidir şu halde.
zira savaşa kilitlenmiş bir zihniyetin
barışı hazmetmesi pek kolay olmuyor.
ama vazgeçilmesi türkiye için bir yıkım olur
bunu tahmin edebiliyorum.

velhasıl gerçek şu ki
sizi rahatsız eden,
bizi rahatsız etmiyor
bizi rahatsız eden ise,
anlaşılıyor ki sizi rahatsız etmiyor
zira siz
her yüz kızartıcı olaya
bir kağıt parçası diyerek
işin içinden sıyrılacağınızı sanıyorsunuz.
sanıyordunuz.
belgenin gerçekliği ispatlanınca
tavrınız değişmiş olsa gerek.
lakin acele etseniz iyi olacak,
sizi düşündüğümü sanmayın sakın
ordumuz kan kaybediyor.


doğum gününüz kutlu olsun
selam ediyor,
mutlu yıllar diliyorum.

Adsız dedi ki...

bitti bitti köşeye şıkıştı hep söylendi...

General ve zengin çocukları ölmüyor, garibanlar ölüyor, benim abim ölsün onlar keyiflerini sürsün öyle mi . ben boşu boşuna abimin ölmesini istemiyorum, kimsenin abisininde ölmesini istemiyorum. ALLAH herkese düşündüğünüüü versinnn AMiN.

Adsız dedi ki...

Üfürük prenses , doğum gününde kutlu olsun,

Afşar Çelik dedi ki...

Aklına eline, yüreğine sağlık! Helal olsun!

Related Posts with Thumbnails