Geldim.. Gidiyorum .. :P

8 Ocak 2010
Blogunu terkedip gidenlere bir sinir olurdum ki sormayın.Lan yazmayacaksan istikrarınla heveslendirme değil mi..? Takip ediyorsun hooop kesiliyor,ee ne oldu..? Yayından patt diye kaldırılan dizi gibi.. Allah ölüm-kaza bela vermedikçe yazma niyetimdeydim malum.. Fakat öyle hareketli günler geçiriyorum ki,böylesi koşuşturma yaşamadım hiç.Bütün düğün hazırlığını son 45 güne bırakmamdan sebep,herşey üstüste geldi.Ne güzel hikayelerim ne garip anlarım ne komik saçmalıklarım vardı ,karmaşadan unuttum..

Son 28 gün kaldı.. Ev tutuldu,beyaz eşya alındı,mobilyalar siparişte,mutfak az çok tamam.. Hayatım da bu kadar çok alışveriş yapmadım.Elimden kocaman bir liste günlerce gezdim.Bütün alışverişi tek başıma yaptım..Babam rahatsızlandı,ailem gelemedi,zat_ı Muhterem 'den hayır yok adam eve gecenin bir yarısı geliyor kurstan..Herşey benim başıma kaldı..

Saat 03:00 sularında perde ütülediniz mi hiç,ben ütüledim saatlerce özenle tek tek.. Çamaşır suyu kokusuyla kusan şu insan evladı bu süreçte çamaşır suyuna tapmaya başladı. Evde yatacak hiçbirşey yokken,battaniyeleri,uyku setlerini parkenin üstüne serip birkaç gün öyle takıldı.. İnsanın kendi evi gibisi yokmuş,o keyif başka hiçbir evde yaşanmıyormuş..Gazete kağıdının üstünde sevgili ile gecenin bir vakti kendi yuvanızda yenen pizza dünyanın en muhteşem yemeğiyle eş değermiş..

Alışveriş konusunda çok şükür sıkıntı yaşamadım.Maddi açıdan iki tarafında sonsuz desteğiyle karşılaştım,beni hiç kırmadılar,herşey istediğim gibi oldu. Lakin... Evlenmek çok zor,maddi açıdan çok yıpratıcı,hayata sıfırdan başlayan bir çiftin bu yükü kaldırması çok güç.Niyeti olan herkese yardım etsin Allah..

Bir süre daha buralarda olamayacağım,yazmayı çok istiyorum,yazacak da çok şey var.Gündem çok hareketli hem ülkenin hem benim..İçimde kalıyor onca şey,söylenmemiş onca söz. Ama günlerim azaldı,az zamanda çok iş yapmam gerek. Bana ulaşan,yorumlarını eksik etmeyen,yazmasam da hala okuyan herkese çok teşekkür ederim.Düzenimi tamamen kurduğumda eski günlerimize geri döneceğimizi umuyorum.Kimbilir ben yokken neler yaşandı..?

Kendinize iyi bakın,ben bir evlenip hemen geleceğim :D

20 yorum:

Ness dedi ki...

Aaaa ne güzel :) Allah yardımcın olsun ya zor işler..Biz bekleriz sen bi koşu evlen mutlu ol beyazlar içindee :)

Finduilas dedi ki...

kolay gelsin beklemedeyiz. (:

Adsız dedi ki...

evet evet seni git bi koşu git evlen de çabuk gel.. çok devamsızlık yaptın, kaç yoklamadır yok yazılıyosun.
Hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum prenses. Umarım bir an evvel herşey rayına oturur, mutlu bir yuvaya sahip olursun.
gelişmeleri ve haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Bizi daha fazla ihmal etme.. Sevgiler..

Düşlerimin Gerçeği dedi ki...

Allah mesut etsin...

bizatihi dedi ki...

Kolay gelsin :))
Dilerim; 24 saat 48 saat gibi gelsin, vakit sıkıntısı hiç olmasın (:

Robin Goodfellow dedi ki...

sana kolay gelsin prenses çok telaşlı bir şey şu düğün hazırlığı,evlen gel biz burdayız ;)

Adsız dedi ki...

sonuna çok güldüm yaa, ben bi evlenip geleceğim :D :D

ALlah hayırlı bir evlilik nasip etsin :)))

Belgin dedi ki...

Hadi bakalim, kolay gelsin, sen hayirlisiyla evlen gel de, biz bekleriz seni:))

POLLYANNA dedi ki...

Ah cnm ya kolay gelsin sana, eminim hersey cok guzel olmustur, tadini cikar sonra bol bol dinlenirsin ...sevgiler

stickman dedi ki...

hee tabi anlat sen böyle anlat. ya yapmayın etmeyin böyle yazılar okuyunca evlenesim geliyo :D süper bişi ya. yemin ederim heycanlandım :) sen boşver bizi ;) biz kimiz ki ya? evlilik hazırlıkları yapamayan zavallı aciz yaratıklarız :p bizle zaman kaybetme :p tatlı telaşlar bunlar, güzel şeyler bence. tadını çıkar üfürükten prenses ;)

Selin dedi ki...

Evlen gel bakalım, biz hep buralardayız :))

Allah mesut etsin diyeyim şimdiden :)

Barbie dedi ki...

Mutluluklar!

Pervane dedi ki...

ben senin blogdayken, sen benimkine yazmışsın.

ben de diyecektim sana, git evlen, çok mutlu ol, gel :)

ama o ev hazırlıkları yok mu, ay ay ay, nasıl da korkutuyor insanı. gerçi rahat olmalı, sen rahat olunca, kolaylıklar da seni buluyor.

Allah sonsuza taşınacak bir mutluluk versin... :)

Ukturk dedi ki...

Prenses evlen hemen gel geri buraya hasret sana bu blog, bu blogcular:P:p Evlilik hediyemi de unutmadım ayrıca vereceğim sürpriz, bir tema olabilir yenisinden 0 kilometre,:P

Mutluluklar tekrar:P

ickis dedi ki...

Gel gel seni bekledik özledik,
neyse ki harika haberler veriyorsun, böyle olsun da çok da problem yok.Allah mesut etsin...

füsfüs dedi ki...

ben de terkedilen bloglardan çok artık gidiyorum deyip birkaç nolur gitme yorumundan sonra ay ben sizsiz naparım tamam tamam döndüm diyenlere takmış durumdayım, ayrıca da çok gülüyorum

GeCe dedi ki...

kolay gelsin hayatım bende bu süreci genelde yalnız yürütmüştüm ve sonrasında insan kendini acayip bir boşlukta hissediyor

cansu dedi ki...

prensesim, kolay gelsin size, çoğu işi halletmişsiniz.
şimdiden mutluluklar diliyorum...

papatya dedi ki...

Agiz tadiyla gule gule oturun evinizde.Sonsuz mutluluklar...
Sevgilerimle...

siirimsi dedi ki...

mutluluklar dilerim, gönlünce bir ömür..

Related Posts with Thumbnails