Yaş Yetmiş İş Bit(me)miş

10 Mayıs 2010
Baykal'ın İstifa etmek için bu anı beklemesi siyasetin bu ülkede neyin ucunda olduğunun kanıtı adeta. Sen yıllardır yalvaranları yakaranları küfür edenleri duymazdan gel sonunda bir de üstüne üstlük 72 yaşında seks videosu yoluyla istifa et .. Hey Maşallah..! Ülkemizin delikanlıları yaş 70 iş bitmiş sözünü yerlebir eden şu durumun açıklamasını yapsın oyum ona muhabbetlerine girdi bile..

Deniz Baykal istifa etti etmesine de "Hükümetin komplosudur "diyerek. Tamam işte Deniz Baykal istifa ederse ancak böyle edebilir dedirtti hepimize.Komplo nedir ki,hür iradenle sevişiyorsun bir kadınla bunu da kaydetmişler sen de Atatürk'ün partisinin başkanı,72 yaşında hala taş gibi duran,saygın bir siyasi lidersin,şimdi komplo dediğimiz şey varolamayan bir durumun içine sürüklenmesi değil mi,sen düpedüz götürmüşsün ablayı görüntülerdekiler sen isen ki inkar etmedin..Bebişim sen bu ablayla hani önce sekretin sonra da milletvekili yaptığın ablayla yatıyormuydun 18 yıldır..? Yatıyordun ,tamammmm.. Şimdi acaba onu da koynuna hükümet mi soktu diyesi geliyor insanın.. Birisiyle yatıyorsan ve bir video peydah oluyorsa insanın aklına hükümet mi yattığın kişinin adiliği mi gelir öncelikle..? Ve o görüntüleri kısmen görüntülemiş biri olarak bir erkek daha var gibi geldi bana görüntülerde ve ablanın eşi olduğu konuşuluyor,uvvv bu noktadaysa mevzu hepimizin susup küçük berlusconimizi alkışlamımız gerekiyor.

Yanlış yaptı Baykal ,giyecekti beyaz gömleğini takacaktı Arapça Allah yazan kolyesini,gözlerde pır pır bir iki damla yaş bir Gülben Ergen bir Gamze Özçelik gibi olaydan kurtulacaktı.Hatta tahminim tüm seks videolarından sonra yükselişe geçen diğer isimler gibi 2011'de iktidar olacaktı. Kriz danışmanı kimse olayı güzel yönetemedi.."Ne kudretli başkanımız var bakınız bu adam 70 küsur yaşında ama hala aksiyonlara devam ediyor" kıvamına getirseydi" biz de heyttt koçum be..!!" diyerek saygı duyacaktık.

Gerçekten ataerkil bir milletiz biz,Ali Kırca iki sakal bıraktı asistanıyla yaşadıklarını hafif tebessümle anlatılıyor halen,Baykal'ın yaşadıklarını Baykal düşmanı erkek yakınlarım bile rezalet ,kepazelik,özel hayata saldırı vs diye yorumladı.Kimse de çıkıp" Lan kimler nasıl milletvekili oluyor,siyasi ahlak diye bağıran parti başkanı daha kendi ahlakını pek sağlayamamış diyen çıkmadı..?? Tamamen destek durumunda erkekler,medyada da öyle,bunun için istifa mı edilir tavrı var.Erkek ihanet eder,zina yapar,cinsel organına hizmet edenleri kariyer olarak nüfuzlarını kullanarak yükseltebilir ama bunu ortaya çıkartmak yanlıştır. Chp'li salya -sümük ağlayan kadınların sevinçten ağladıklarını umuyorum yoksa artık gerçekten bazı şeylere karşı inancımı yitirmek üzereyim.Hani bir hayat kadınıyla,sıradan bir kadınla vs olsa yine anlayacağım da parti içinde normal mi görünüyor böyle ilişkiler..? Kimse hayalkırıklığına uğramadı mı öyle bir hal var ki Chp'de hepsi biliyormuş da evveliyatından bir tek biz bilmiyormuşuz gibi..

Chp bu istifayı kullanabilirse,Türk Siyasi Hayatı yön değiştirecektir. Ama yok,Akp yaptı,yok milletvekiliyle yatmadı da sadece uyudu,yok sadece yanağından öptü sonra da okşadı gibi yıllardır yaptıkları garip muhalif çabalara girerlerse ebediyetle Akp ile devam ederiz.Siyasi düşünceme zerre hitap etmese de Chp'nin çehresinin değişmesi siyasi açmazlarımıza çözüm olabilir.Bir Clinton gibi saksafon vs türünde egzantirik açılımlara girmese de bizim de siyasetle-seksin birleştiği bir garip hikayemiz bir de istifamız oldu,neyimiz eksik..72'lik Baykal,Clinton'u Berlusconi'yi cebinden çıkartır.

22 yorum:

éLLa Çiça dedi ki...

vuuuuuuuuuuuu neler duyuyorum. haberim yoktu bu olaydan.vay be sen neymissin be Baykal demekten kendimi alamiyorum.. cok saskinim yorum bile yapamiyorum.

Sihirlitorba dedi ki...

ne diyeyim prenses...yorumun süper.sonuna kadar katılıyorum.baykal ın meselesini öyle güzel izah etmişsinki,değme köşe yazarları köşelerinde sinip kalmışlar :) sana şapka çıkarıyorum,aman eşarbımı demek istemiştim :))) bak herkese çıkarmam ona göre :)))ha bu arada eşarp demişken aynı olay bir akp li için cereyan etseydi, yine çıkarırdım :)))

"leb" demeden... dedi ki...

minik bi hatırlatma yapmak istedim...

Gamze'nin olayını ayırmak gerek. diğer isimler çok başarılı bi kriz yönetimi uyguladılar. hele Gülben'in tavrı çok güzeldi. ertisi gün konsere çıktığını hatırlayın.

oysa Gamze hnm hiçbişeyi kabul etmediği gibi sürekli çarpıttı. x'in evi dedi otel çıktı. ben görüşmedim dedi o gün birlikte eğlendikleri ortaya çıktı. vs bence olaydan beteri sonrasında yaptığı bu yalan açıklamalar ve dürüst olmamasıydı.

tabi hepsine geçmiş olsun. bel altı bu tip görüntülerle vurmak çok çirkin...

essra dedi ki...

sekreterini vekil yaptı..ama nasıl

aksilaz dedi ki...

chp oy oranını ancak böyle yükseltebilirdi. yarında kılıçdaroğlu sesleri yükselir. Hele birde genel baskan oldumu solun ikinci eceviti bile olur.

chp aynı chp. ülke menfaatlerinden çok kendi menfaatleri önde geliyor her zaman ki gibi.

Yılmaz Barış dedi ki...

baykalın durumuna üzüldüm ama istifa ederken de gene aynı tavır...

sanki haklıymış gibi gereksiz sert duruş söylemler...
...................

konu dışı...

tebrikler : altın klavye derecen için

FFatiHH dedi ki...

Meğer adam iktidarmış..İktidar olamıyor denilince zoruna gitmiş meğer. :) Töööbe.Töööbe.

Adsız dedi ki...

Yazdıklarına katılanlardan biriyim bende. Sevişmiş olmasını garip karşılamıyorum elbette, ama bunun karşılığı olarak sekreterin milletvekili yapılması nasıl bir dürüstlük anlayışıdır ? İstifa kararıyla dürüst davrandığını savunanlara soruyorum bunu. Dürüst davrandığı tek konu bu ilişkiyi inkar etmeyip, yalanlamaması oldu sanırım. Aksi gibi çoğunlukta mağdur gözüyle bakıyor Baykal'a. Oy oranlarının artacağı düşünüyorum bende, bu durum partiye yaradı. Umarım Kılıçdaroğlu'nu koltuğa oturtmazlar.

Sittirella dedi ki...

Hayat ne garip değil mi sevgili üfürükten prenses :)
Yıllardır gelen her türlü eleştiriye tıka kulaklarını, yapıştır totonu genel başkanlık koltuğuna, kendine rakip olabileceğini hissettiğin herkesi partiden ihraç et, etrafında sadece senin iktidarına oynayan şakşakçıların kalsın... sonra da ortaya çıksın yediğin naneler ve tam da senden beklenildiği şekilde diline bile hakim olamadan sağa sola çemkire çemkire istifa et.
Özel hayatın ifşası ne derece etik onu tartışırım.
Sosyal konumun ne olursa olsun özel hayatınının gasp edilmesinin ne kadar doğru olduğunu tartışırım.
Bu düzenin nereye gittiğini de sorgularım.
Amma ve lakin, yaptığının arkasında durup haddini bilerek sonucuna katlanmadığını görmek, amiyane tabirle 'zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışarak' istifasında bile sağa sola çamur atarak gidişine tanık olmak... sadece güldüm.
Acıyarak güldüm. Yazık, çok yazık.
Kimlere kalmış siyaset yapmak benim canım ülkemde.

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

prenses, yorumun süper.. olayın 3. günü komplo olduğu söyleniyor, montajmış peh bu saatten sonra kimse " acaba " demez boşa kürek çekiyorlar üzüldüm aslında!

ne olursa, nerde olursa olsun erkek erkektir nefisleri düşük .. y.nuri öztürkün de böyle bir vakası oldu hocanın söylediğini yap yaptığını yapma ne kızmıştım :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@ella:tr'den uzak kalma bebişim,biliyorsun sürekli gündem değişir bizde :))

@sihirlisepet:çok naziksin teşekkür ederim.eşarp çıkartma konusuna gelince rica ederim başında daha güzeldir eminim :))

@leb demeden:bel altı görüntülere sahip olmak da çirkin.şu anda sanki karısıyla görüntüleri ortaya çıkmış gibi davranıyor insanlar. kadın sekreteri şimdi bizi yöneten vekil kocası almış ihaleleri yürümüş oyy oyy daha derina slında mevzu ama midem kaldırmıyor.

@essra: türkiye'de hala kariyer yapmanın ilk ve kısa yolu erkeğin yatağı...!!!!

@aksilaz:dilerim kılıçtaroğlu olmaz,yoksa aynı kısır döngü başlar..

@kısaca fd:öyle güldüm ki :) esprini dün 5 kişiye sattım biri annem diğer eşim üçü de arkadaşım ,aldı yürüdü yani haberin olsun :))

@yılmaz barış:ee gururlu o yaşta :))

teşekkür ederim çok mutlu oldum.

@eddmrmajolis:bütün düşüncelerine katılıyorum .

@sittirella:biraz da yaştan öyle oluyor galiba,koltuğa yapışma haleri yani.. ecevit,demirel,ölmese özal,tayyip adım atmasa erbakan vs vs niceleri ülke kaderi bu yaşlanıyorlar yanlış yapıyorlar tükeniyorlar ama bırakmıyorlar. çirkin bir bırakma tarzı oldu pişmandır eminim.

@apsuwa:yok montaj lafını etmedi kimse ne baykal ne şakşakçıları,bence bu ilişkiyi bizim dışımızda herkes biliyordu :))

FFatiHH dedi ki...

Başladı çamur sefası.

kirazzade dedi ki...

Baykal olayı ile iligli okudugm en güzel yorumlardandı :) Helal olsun be :)

Finduilas dedi ki...

Gerçekten hiçbir yerde okumadım sekreterini uçkurunun sevdasına milletvekili yapmasını eleştiren bir yazı veya tv'de kimse konuşmadı olayın bu yönünü. Tebrik ediyorum o yüzden.

Ve baykal insanı halk dön derse dönebilirim demiş, yüzsüz bi' de.

yıkıcı tutku dedi ki...

prenses lütfen siyaset yazma:) İstanbul'un küçük insanını, sıradan insanını anlat, bırak büyük insanları büyük gazetelr yazsın yeterince de yazıyorlar zaten, Ada vapurunda makyaj yapma fırsatı anca bulmuş işçi kızların günlüğünü anlat, zaten bu kürt kızı ironisinde de sonderece zayıf kalmışsın:) bıktık lan devlet büyüklerini anlatan yazılardan, valla İnönü mahallesindeki falanca kızın masturbasyon hikayeleri daha iyi be... http://cengizchefikir.blogspot.com/edit:lermontov

deniz dedi ki...

yine çok güzel bir yazı.bu yazdıklarınızı pek yürekli gazeteciler bile ifade edemediler.aynen sizin gibi düşünüyorum. her iki tarafında pişkinliğine ve rahat tavrına inanamıyorum. zaten deniz baykal'da tabandan azıcık destek görseydi bırakmazdı koltuğunu. boşuna balkonlarda bir o yana bir bu yana dolaşmadı.

SİYAH İNCİ dedi ki...

Umarım bu ülkede bu tip olaylar alışkanlık haline gelmez.

Adam bir ilişki yaşamış buda yasakmış adamın yaşı yetmişmiş. Ve karısı yaşlıda olsa aldatmış. Artık bunamış ve eline yüzüne bulaştırmış...

hayatta hiç bir şey gizli kalmazmış bunuda öğrenememiş. ona güvenlere haksızlık etmiş. Ama iyide etmiş. Eğer uçkuruna sahip çıkmasaymış belkide daha uzun yıllarlar bu halk uyuyacakmış :)))

Adsız dedi ki...

Deniz Baykal'cı değilim belirteyim..Fakat yazınızdaki kesinliğinden emin olunmayan o şunu-bun yapmış iddiası üzerinden yaptığınız karalama başlı başına bir rezalet..! İşin komikliğe, gırgıra alınacak tarafı birine duyulan siyasi rahatsızlı alayla harmanlayarak, kişilik haklarına uzanan saygısızlığınızla ifadeniz.....Dilerim yaptığınızın farkındasınızdır.. Bir insan kendi beyanı ile bu komplo diyorsa aksi hukuksal zeminde ispat edilmedikçe güvenilir o beyan kabul görmelidir; yargısız infazla ardından teneke çalmadan..Özellikle evli bir adamın eşinin ifadesini yok saymanız nasıl affedilebilir ki yılların beraberliğinin yarattığı birbirine inancın güveniyle söylenmişse o sözleri.Siz, 70 yaştan başlayıp bel altından vuranlarla benzer seviyeye düşerek, birine komedi unsurları ardına sığınarak yüklenmenin vicdansızlığının sorumluluğunu biraz düşünün diyorum.. Allah hepinizi islah etsin..

"""Olcay Baykal, Hürriyet gazetesinin Deniz Baykal manşetine ilişkin ise "O manşet, o yalan haber Deniz'i çok üzdü. Teknoloji ürünü montaj bir kaset gerçekmiş gibi, kişiler tespit edilmiş gibi sunuldu. Oysa rapor da oradaki kimlikler tespit olunamıyor diyor. Ben siyasi konularda hiç konuşmam, bir yorum yapmam ama ali onurumuza saldıran yalan haberler hepimizi çok üzüyor. Bir anda bombardıman gibi yalanz haberler çoğaldı. Hem de bize yakın olduğunu söyleyenler yapıyor bunu. Bin anda döndüler. Ben de çok üzülüyorum bu duruma." diye konuştu."""

http://www.haberonay.com/haber/4009-inanclarozgurlukler-deniz-baykal-39in-esi-ilk-kez-konustu.html

Cafe Pepela dedi ki...

Müthiş gözlem,müthiş bir izah..
Maşallah,yüreğine sağlık gülüm..
Keyif ve merakla tarif edeceğim..

Libyana

Candan dedi ki...

Prensesim yine harikalar çıkarmışsın yorumlarınla herkesi aydınlatmaya yeten klavyene o minik parmaklarına teşekkürler .
Eskiden meşhur olmak yatak odasından geçerdi demekki ilerleyen teknoloji ve milenyum çağında durum değişmiş artık milletvekili olmak yatak odasından geçer olmuş evli bekar farketmez kocanı da al gel nasıl bir fantazidir ya kocası denilen şahsa sesleniyorum önce sayın boynuz sizde nasıl bir mide vardırki ellerinle helalini başkalarına peşkeş çekiyorsun?
ve sayın sekreterden dönme milletvekilliğinden enselenme hayat kadını sayın dediğime bakma tiye aldığımdandır sen nasıl olurda kariyerini namusundan ahlakından üstün tutarsın sen şimdi bize ahlak dersleri de vermeye kalkarsın bence o kocan olacak adam takliti yapan müsvette şahsı boşa sonrada bu milleti kendine kendin gibilerin olduğu yaptıklarının hoşgörütle karşılanacağı bir ülke seç bizim ne senin gibilerin millet vekilliğine ne de senin gibilerine ihtiyacımız yok!
ve sayın By Kal! lütfen bir nebze insanlığın varsa azcık yüzün kızarsın hala gaza gelmiş çapkın gibi ortalarda dolanıp sırıtma ben değilsem bile sana inanan güvenen yıllardır oyunu çaldığın kişilere bir borcun var en azından bir zerre utan yaptığın vaatleri yerine getirmemiş olman kimseyi üzmez bu halk alışık boş vaatlere ama senin gibilere alışamadık malesef biz senin kadar geniş değiliz videonun birincisini seyrettim ikincisi yolda deniliyor bakalım onada montaj diyebilcekmisin ?
yatağına karısını sokan adam önce videoya çekmiş sonrada yayınlatmış bi şekilde senden bu sefer yerinimi istiyorlar ya da başbakanlıkmı istiyorlarda bunu yayınladılar sende paşa paşa istifanı ettin?
Bizden öncekiler siyaseti çatışmalarla yağ ekmek tüp kuyruğuyla anlatırdı biz şimdi çocuklarımıza torunlarımıza sex kasetli iktidar olamayıp macunu avuçla yediren işte bakın iktidar oldu dedirten kişilerimi anlatacağız?

SonKralice dedi ki...

bunak herifi hic sevmiyordum. iyi oldu.

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

Bu kaçıncı ulan.

Bu adamlar yesin içsin.

Biz gencecik yaşımıza el ele değmemiş girelim.

Hakkımı sana helal etmiyorum ByeKal

Related Posts with Thumbnails