Ve Arda Açıkladı..

5 Eylül 2011

Ünlülerin "açıklama yapma" hadisesine hayranım.Resmen bir hastalık ünlüler arasında,ciddi ciddi bir doktor araştırma yapsa ortaya çıkacak gerçek.Ünlüysen her halt hakkında bilgin,görgün,eğitimin ve halka ilan edecek kıymetli düşüncelerin mevcut olmak durumunda.
Misyon edinmek dedin mi duracaksın bizdeki misyon kimselerde yok.
Bu kadar yetersiz olup bu kadar çok konuşan ünlü var mı başka bir memlekette ?

Arda'dan bahsediyorum evet,kazanılan maç çok önemli,çok kritik bir noktada çok önemli bir gol atmışsın,yarın bir umut başarılı olursak belki de geri dönülüp bakıldığında teşekkür edilecek ender adamlardan olacaksın.Ulan sus! İyi oynadık de,başardık de,valla kral topçuyum de,kötü sırıtıyorum,koca kafalıyım ama parayı götürüyorum naber de.. Ne dersen de,gol attın diye hemen yurtdışından ülkeyi bir başka objektiften görme entellektüel tripleri atma.

Gideli kaç gün oldu ki daha,gittin,gözlemledin de bu kanıya mı vardın? Bebeğim gitmeden önce neden paylaşmadın engin fikirlerini bizimle? Belki Tayyip amcan ile duygularına tercüman olduğun Selahattin abin oturup senin fikirlerinden yola çıkar barış getirirdi ülkeye ? Neden mahrum bırakıyorsun ki bizi bundan ?

Hayır gitmişliğin var mı Cudiye ? Gördün mü hiç şehit cenazesi,ülke gündemini televizyondan birkaç goygoycu arkadaştan takip edip çok duyarlı hallere bürünmek inandırıcı mı oluyor acaba? Hadi tamam çok olgunsun yaşına göre millet kız götürme derdinde sen ülkendeki karmaşaya kafayı takmış durumdasın amenna bu mudur açıklama.Şehit olan tüm halklar ne demek yahu,şehit kelimesinin türkçe karşılığını mı unuttun iki günde.. Bu ayaklarını geçiniz ağzınıza bakan milyonlarca futbol manyağı çocuk var,adam gibi konuşmak gerek,ne dediğini ikikere düşünmek gerek.

Yaşı ufak,yanında bir iki siyaset konuşulmuş,abi şehit var ya çok acı falan demiş bir kaç abisi,bu da dertlenmiş oturmuş düşünmüş,Madridlerde gurbette bu lafları uygun görmüş bizlere.Bir gol atarsam felsefemi de yerleştiririm ülkede 30 yıldır akan kan durur demiş zahar.
Kötü niyetten değil de işte ünlülerin dangalak açıklama yapma hastalığından hep..
Sonra artist artist doğaçlama yaptığın açıklamayı ertesi gün el kadar kağıttan okuyup tekzip etmek zorunda kalırsın böyle..Biz buna kaşınmak diyoruz,rahatlık batıyor diyoruz işte buna benzer birşey.Akım derken b.kum dedi diye düşünüyorum yine iyiniyetimden. Umarım öyledir..


12 yorum:

Leah dedi ki...

Ya bu çocuk harbi dangalak. Futbolcuların beyin hücreleri baya baya ölüyo ya kafa toplarına çıkınca, bu koca kafalı arda'nın beyin hücresi neyin kalmamış artık.

çiğdem dedi ki...

şehit kelimesinin türkçe karşılığı nedir acaba?

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Sadece işlerini yapıp top oynasalar ya şunlar..

FFatiHH dedi ki...

Bu yüzden bir mesut özil olamaz. Adam kendi bildiği işi yapıyor ve daha iyi yapmanın derdinde.

aksilaz dedi ki...

Eline sağlık ...

Ünsal Karka dedi ki...

ardaya da laf söyletmem.ona laf atanlar onun kadar olabilse...

FFatiHH dedi ki...

Biz arda kadar olana kadar Arda her boku söyleyebilir yani. Oldu.

Adsız dedi ki...

Akşam akşam nereden geldim bu bloga, nasıl takıldım hiç hatırlamıyorum. Fakat çok güzel zaman geçirdim. Takipteyim artık, haber edeyim istedim :)

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Ağzınıza sağlık diyorum başka da bir şey demiyorum:)

Adsız dedi ki...

Maşallah sizin her halt hakkında bilginiz,görgünüz,eğitiminiz ve halka ilan edecek kıymetli düşünceleriz mevcutmuş bu yazıdan öğrenmiş olduk. Oldu iyi günler...

bay tükancı dedi ki...

Baksan eğitim hayatına liseyi zor bitirmiştir, iki lafı bi araya getiremez ama ünlü olmanın getirisi sayesinde kendisini her konu hakkında bilir kişi görür.

Gitti, daha susmuyor.
Hayatının yarısını okuyarak öğretmen, doktor ve mühendis olanların da içinde dahil olduğu büyük bir çoğunluğun hayatında bir arada göremeyeceği 50 bin doları, yabancı futbolcular kendinden fazla alıyor diye bide yabancı düşmanlığı yapar.
Şımarıktır ama Hakan abisinin izinden gittiği için ileri dönemlerde millet vekili olması kuvvetli muhtemeldir.

Petrl dedi ki...

iyi bayramlar canim
saygilarimla Hatice

Related Posts with Thumbnails