Google'dan Bul Beni..

14 Ocak 2009
hadise-gün dek dek şarkısı dinle:bir şarkı bu kadar yanlış anlaşılabilir galiba ..pes..!



ocak 5 donuyorum:donmak değil de çok yağmur yağdı bu kış yahu,10 gündür yağmur var burada.. londra'ya döndük.. kasvet,yağmur.. doğalgaz faturasından mı donuyorsun sen ?



aradı,aramadı mevzusu hep kafamı kurcalamıştır.aramayan,aranır mı? :aramayan aranır,ağzına gelen söylenir sonra telefon kapatılır,sonra pişman olunur,ağlanır vs.. benim de kafamı çok kurcalıyor,ama aranmamalı bence.. bırak cehennemin dibine gitsin..



evde çekilmiş sapık ilişkiler filmleri :sapık ilişkiler derken,genel olarak cinsellikten bahsediyorsun galiba,nedir sapık ilişki bilelim de ona göre yönlendirelim,hıı .. daha net aramalar rica ediyorum..



taş gibi facebook karılarını bul:hmm.. niye facebook'a üye olmadığımı inatla soranlara cevabım budur.. taş gibi değilim belki ondandır..sıradan bir sosyal ağ sitesine böyle bakan manyaklar olduğu için..

medyum efsa'ya soralım: ehi ehi efsa'nın bu aramayı görmesini istiyorum.. medyum efsa şurada canım.. her türlü tarot,su falı ,kahve falı herşey bakılır :)



ismail yk hangi tür kızları sever bir de takımı ne? :şu blogda ismail yk'nın adı ne zaman geçti de ben onlarca ismail yk araması görüntülüyorum,pess.. ismail yk bence galatasaraylıdır ehi ehi :)





müslümanlıktan hristiyanlığa geçen biri tekrar müslüman olursa kabul olur mu?:geleneksel dini sohbetlerimize hoş geldiniz.. cevap veriyorum kabul olur yada şöyle diyelim Allah bilir ama bence kabul olur..


chp'nin ana düşüncesi nedir: off çok güldüm ya!! chp'nin tabanının kafası karışık.. vallahi ne desem yalan olur,baykal öyle keskin kıvırmalar yapıyor ki yıllardır,çözemedim bir türlü..


üfürükten prenses aslında mutsuz : doğrudur..


çocuğum hangi çizgi film karakterine benziyor: senin gibi annesi-babası olduğuna göre hiçbirşeye benzemiyordur..kafayı yemiş millet ya!


sevişirken yılbaşı gecesi ölen 7 genç,yorum: bu cümleleri kuranlar ahirette bu cümlelerin hesabını nasıl verecek bilmiyorum,kardeşim sevişirlerken siz mi direktif veriyordunuz? nasıl bir manyaksınız siz?


kız blok,kadın blok,karı blok:üçü bir arada yani.. google belki aramayı tam anlamaz diye bütün anlamlarını yazmış.. kız ile kadın arasında senin açından bir fark diyelim.. karı hangi kategoriye giriyor?



ensest ilişkiye yorum ne,eve gelen misafire tecavüz:şahsen böyle aramalardan sonra idam cezasının neden kalktığını sorguluyorum.. şerefsiz,hem esnest hayal edyor hem eve gelen misafire tecavüz.. bu adamın kız kardeşi olduğunuzu hayal eder misiniz 1 dakika?


üfürükten prenses güzel mi? :böyle aramalara bayılıyorum yani içinde benim olduklarıma .. okumak yetmiyor belli ki güzel olmak gerek.. göreceli kavram şekerim güzellik.. hayallerini yıkacağımıda sanmıyorum :)

27 yorum:

foodbynil dedi ki...

üfürükcüm alttan alttan msg vermişsin 'hayallerini yıkacağını sanmıyorum' bende buna çok güldüm ya:)

41 kitchen dedi ki...

üfürükten prenses aslında mutsuz : doğrudur.. madem bu kadar emin niye aratıyor:D şaka gibi:D

İsMurat dedi ki...

Yahu bunları aratanları çok merak ediyorum... Google emir kipiyle çalışmaz arkadaşlar, bu ne demek şimdi:
"taş gibi facebook karılarını bul"

Bu ne yaa :)

RoNaLDiNHo dedi ki...

*çocuğum hangi çizgi film karakterine benziyor: senin gibi annesi-babası olduğuna göre hiçbirşeye benzemiyordur..kafayı yemiş millet ya! ahahaha

*üfürükten prenses aslında mutsuz : doğrudur.. niden açıklama istiyom..

*Şu googleda olmasa sanal alemin tadı çıkmazdı heralde... Prenses google olmasa napardın =]

tuba dedi ki...

''taş gibi facebook karılarını bul''

milletin facebook'u hangi amaçla kullandığı belli oldu bu aramadan sonra :D

cündebaz dedi ki...

desene birçok kesime hitap ediyorsun (:

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

ensest ilişkiye yorum ne,eve gelen misafire tecavüz:şahsen böyle aramalardan sonra idam cezasının neden kalktığını sorguluyorum.. şerefsiz,hem esnest hayal edyor hem eve gelen misafire tecavüz.. bu adamın kız kardeşi olduğunuzu hayal eder misiniz 1 dakika?


hayal ettim ve kendimi parmaklıklar ardında gördüm.hayır paranoyalarımızdan kurtulup misafirliğe de gidemeyecez...töbe töbee

Üfürükten Prenses dedi ki...

@perikızı: bir cevap vermem gerekiyordu :) google bunu yazıp arattığına göre güzel olduğumu düşünüyor,kırmak istemedim hepsi b ehi ehi :)

@htc:bence onaylamak istiyor.. mutsuz olduğumu hissetmiş.. google'da bilsin istiyor:)

@kediye kafa atan psikopat fare: ya iki aramanın bir arada olması can sıkıcı olan bir başa noktada.. zaten ensest ilişki aratıp buraya gelen kim varsa ana avat sövüyorum ona haberi olsun.. pislikler..

@juninho:keşke.. daha ziyade cinsel içerikli aramalar :(

@ismurat:gerçeten bu enteresan.. hep emir kipi kullanılıyor.. buraya yazamayacağım aramalar var,... bul.... bul.. ... ver... sok.. yani hep emir kipi.. ilginç cidden!

@t.u.b.a:facebooka hiçbirzaman ısınamadım.. kocamannnn bir cafede herşeyimi ortaya sermiş duruyormuşum gibi birşey benim için..

@ronaldhino:hergün bu aramalara bakıyorum benim için çok keyifli.. olmasa büyü eksikli hissederdim sanıyorum..

aslıda mutsuz muyum ? evet,öyleyim.. bu aramayı kim yaptı çok merak ediyorum bu arada..

efsa dedi ki...

hahaha medyum efsa (ben bu arada onu en başta merhum efsa olarak okudum... eğer medyumsan sıçtık)
yanlız gayet destekli bir kahkaha attım ne diyim. bende yakında efsalarla ilgili aramaları yazayım diyordum bunu da eklyeyeyim izninle :)))

o aramayı yapan kişi; sen gel anacım ben her türlü falına bakarım senin,valla hem de öyle güzel bakarım ki müdavim olursun, bende kafadan para kazanırım. unutma emi gel yani.

babegazelle dedi ki...

ya ben de anahtar kelime araması yapmicam googleda artık özendim bundan sonra bütün sorularımı goglea sorucam google google söle bana benden güzeli var mı bu dünyada:P,bana bu gerzekler nie iş vermio,onu aramalı mıyım vs soruları ilk aklıma gelenler evet yapıcam bunu :D bu kadar insan yanılıyo olamaz kesin bi cvp alıolar ki ısrarla aratıolar :D

Ukturk dedi ki...

Ben gördüm prensesi çok güzel valla:P:p Bu arada bende yapacam böle birşey herkes yapıyor neyim eksik:p

miracsaral dedi ki...

Telefon ve Msn varken, Facebook kullanan zihniyeti hiç anlamam zaten. Ama insanımızın her şeyin Google'da olduğunu zannetmesi acınası tabi..

Güllerevurgunum dedi ki...

Google aramaları bir şahane. Bazen merak ediyorum böyle psikopat arama yapan tanıdığım insanlar var mı diye?
Eğer varsa direkt ilişkiyi kesmem gerekecek :S

Pilli-Cadi dedi ki...

ehehehhehhe nedir bu yahuu:D:D
tas gibi facebook karilarini bul
yuuuuuhhh diyorum yaaa ne abazanlar var lan hayvan töbee töbee simdi bisey dicem olmicak:D:D

bu seferki aramalar sasirtici türden prensesim:)

GeCe dedi ki...

ay çok komik aramalar neden bu kadar çok cinsellikle ilgili aramalar yönlendirilmiş anlamadım en çok kız blog, karı blog aramasına güldüm yuh

Primarima dedi ki...

kocaman bir ohaa desem çok ayıp olur mu?


taş gibi facebook karılarını bul.
bu mudur yani facebook kullanma sebebin vah zavallı...

Onur dedi ki...

"kız blok,kadın blok,karı blok" bence en güzeli bu :) neden ben bu aramayı yapmadım neden neden diyerek kafamı dağlara taşlara vurasım geldi.

Zodyakta Bokuyla Oynayan Kız dedi ki...

blog hayatım boyunca zodyakta bokuyla oynayan kız güzelmi sonucunu görmedim zira kıskandım. gerçekten kıskandım aha çatladım kıskançlıktan çatladım vallahide çatladım billahide çatladım:Ppp

Vis-à-vis dedi ki...

guzel guzel hem de cok guzel..bunu aratan arkadasa duyrulur :)

ella dedi ki...

haha bu aramaları yapan insanların akılları nasıl çalışıyor merak ettim. eminim benden oldukça farklı :)) en çok kız blok, kadın blok, karı blok olayına güldüm. çok anormal ya :))

Sena dedi ki...

bende sena güzel mi diye kendim arattırdım,kıkançlığın en aşmış noktasından selamlar

Ay BU KIZ dedi ki...

eve gelen misafire tecavüz.. ahahaha :) çek git bebeğimm uzaklaraa çek gitttt... diorum bunu arayan arkadaşa :) olduuu ben gittim..seni de öptüm.. oh miss..

Amélie Poulain dedi ki...

ismail yk hangi tür kızları sever bir de takımı ne? : E Allah akıl fikir versin ne diyeyim...

kız blok,kadın blok,karı blok: at-avrat-silah gibi bir şey olmuş bu.=D

bi dost dedi ki...

deniz baykallı olana güldüm ben :D adamın düşüncesini kendi bile bilmiyo da gugıl mı bilecek :D

Adsız dedi ki...

nihayet ben de yapabildim şu analitics şeysini :) ama bu kadar komik sonucu birarada bi pilli cadıda bi de sende görüyorum :)) benimkilerin içinde sadece bi tane salakça yazı gördüm. o da "yeni tanıştığın bi kıza ne muhabbeti açarsın" gibi bişeydi :))

pRncfRn dedi ki...

evde çekilmiş sapık ilişkiler filmleri hahahahaha gerizekalılar!!! :D

bir aptal da prncfrn kimlerle yatmış diye aratmıştı beni ya, yuh artık diyorum sevgili seyirciler :D

aahmetcelebii dedi ki...

Güle güle öldüm :):):)

Pornografik site olma yolunda ilerlediğini görüyorum :)

Related Posts with Thumbnails