---Zor Günler---

21 Temmuz 2009
İnterneti fazlasıyla hafife aldığımı öğrendim son yazdığım yazıyla birlikte.
Yorumlarınız,mailleriniz hatta ve hatta gerçek kimliğimi bir şekilde öğrenip bana ulaşan arkadaşlar..

Kalp doktoru yakınlarına yönlendirmek isteyenler,her gün bir şekilde ulaşıp durumu takip etmek isteyenler,durumun derecesini öğrenip beni rahatlatmaya çalışanlar,yorumlarıyla destek olanlar.Hepinize teşekkür ederim.Yalnızlık böyle anlarda büyük bir ceza ben şanslıyım ki kendimi hiç yalnız bırakılmadım.Hem de hiç tanışmadığım sadece yazdıklarımla beni tanıyan insanlar tarafından..Gerçekten çok teşekkür ederim..

Öyle ki bir kaç zaman önce ana -avrat söven bir okuyucu bile beni şaşırtan bir mail atmış."Babanı bir an önce iyileştirelim de bir an önce keyfin yerine gelsin,yazı yazmıyorsun,sinirlerimi saçma sapan düşüncelerinle bozamıyorsun "
diye.. Çok özlemiş beni Allah razı olsun..

Neler yaptık bu arada.Anjiyo oldu babam.Anjiyo sonucunda ise By-pass yapılmasına karar verildi.Onun için büyük bir yıkım oldu zira daha küçük bir operasyon ile kurtulmayı ümit ediyordu.Aslında işlerin biraz daha karışık olduğunu gördük.Bacaklarında %60 oranında bir tıkanıklık olduğu ve ayrıca boynundaki damarlarda da kireçlenme olduğu söylendi.Kabus gibi,hepsini aynı anda söylüyor doktorlar suratınıza,hatta bir tanesi "siz delirdiniz mi saatli bomba gibi geziyorsunuz etrafta,her an ölebilirsiniz" dedi.Halimizi düşünün....... Hali hazırda değerlerini operasyon için uygun seviyeye getirmeye çalışıyorlar.Tahminen çarşamba günü By-pass olacak. Florance Nightingale'de yapıldı tüm işlemler ve operasyonda burada olacak.Son 10 günümü bu hastanenin koridorlarında geçirdim hemen hemen,canı sıkılan gelsin arkadaş olsun bana :P Ayrıca bu ve benzeri oparasyonları burada yaptırmış olanlar varsa yorumlar yine içimi rahatlatacaktır.

Yorgunum,üzgünüm,kaygılıyım,hasta yatağında "senin evlendiremeden mi öleceğim ben "diyen,banyo yapması bile yasak ama denize gitmek için deliren bir babaya sahibim,bir an olsun yanımdan ayrılmayan muhteşem bir sevgiliye sahibim,kıymetli dostlara,çok kıymetli okuyuculara sahibim,parmağımda ne zaman takıldığını hatırlamadığım bir tek taşa sahibim (bu konuyu ballandırarak anlatacağım işler yoluna girdiğinde:P ) öyle işte..

Hepinizi seviyorum,tek tek cevaplamayı çok isterdim güzel temennilerinizi ama o kadar uzun vakit geçiremiyorum internette...Tekrar tekrar teşekkür ederim,ağustos ayında yenilenmiş şekilde geri dönebilmek umuduyla..

32 yorum:

Belgin dedi ki...

Üfürügüm güzel kardesim, insallah en yakin zamanda iyilesecek babacigin. Dualarim sizinle, gelir sana eslik ederdim o hastane koridorlarinda, uzakta oldugum icin gelemiyorum, elimden sadece dua etmek geliyor.
Allahim sifa versin babacigina.

Kucak dolusu sevgiler canim

SMİLENA dedi ki...

çok çok geçmiş olsun.güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz...

Jojee dedi ki...

Prensesim çok geçmiş olsun.Ben daha yeni gördüm.Allah babanı size bağışlamış.Biran evvel sağlığına kavuşup babanla denize girebilmen dileğiyle:)Kalbim seninle..

kendini bilmez bir deli dedi ki...

bitanem canım..tekrar geçmiş olsun ..ve senın adına cokcok sevındım hanı şu tek taş olayı:)ve yalnız olmadıgınada..by pass yarın yanı..acaba saat kaçta?ben dua ettım baban ıcın..ediyorumda..içini ferah tut güzel şeyler duşun..

kırmızılı dedi ki...

bypass artık çok zor bi ameliyat değil,için rahat olsun baban bunu atlattı ya uzun yıllar sizinle birlikte olacak inşallah...

UÇURTMA;) dedi ki...

Allah, acil şifalar versin babana ve uzun sağlıklı bir ömür

GeCe dedi ki...

kendi anlarımı hatırladım bende babam da bypass oldu ve her şeyinde ben yanındaydım acil şifalar diliyorum ne kadar dayanmak zor olsa da şuna inan ki gerçekten ülkemizde bu ameliyat artık çok kolay yapılıyor imkanlar çok fazla, seçtiğiniz hastane de güzel merak etme bir an önce iyileşecek baban ve tek taşın devamını da görecek

ancak birşeyi unutma ki şu an çevresindekilerin hep pozitif olması gerekiyor, o zamanlar erkek arkadaşım olan şimdiki eşim babamın yanına ah vah diye gelenleri odaya sokmuyordu

Adsız dedi ki...

herşey düzelecek, yoluna girecek, baban kesinlikle sapasağlam çıkacak hastaneden emin ol canım. dualarım sizinle..

Pinky dedi ki...

Umarım baban sorunsuz bir ameliyat geçirir ve çabucak sağlığına kavuşur prenses. Çok çok geçmiş olsun tekrar.

sinderellaaa dedi ki...

babana sağsalim kavuşmuş olarak dönersin inş.Allah ameliyatının çok kolaya ve düzgün geçmesini nasib etsin!Allah babanı sizlere bağışlasın!

bi dost dedi ki...

acil şifa diliyorum yine.. ameliyatı iyi geçer umarım, iyileşir en kısa zamanda baban..

Yağız Gönüler dedi ki...

Tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah şifalar ve uzun ömürler versin. Bu günleri dedem vasıtasıyla yaşamış biri olarak bol bol sabır diliyorum.

Bir nevi seni güldürür diye düşünüyorum. Yazıya ve yorumdaki davetime ilgi göstereceğini düşünüyorum.
http://romanistabukowski.blogspot.com/2009/07/asl-reis-evde.html

siyah çöl dedi ki...

öncelikle Allah hem senin hemde ailenin yardımcısı olsun.eminim iyi dileklerle dualarla iyileşicek babacık.tuurrrrp gibi olup kalkıcak ayağa :) Florence N. iyi bir hastanedir.kalp konusunda uzman doktorları vekibi olan dışarıdan türlü vakaların sevk edildiği ve yüksek oranda başarı sağlamış bir hastane.o yüzden için rahat olsun..
baba kelimesinin anlamını en çok bilen bir dost :)

Kayhanoviç dedi ki...

Florance Nightingale bu iş için en ideal hastanedir. Babam 2004 yılın da orada by pass oldu. Hem seninki gibi %60 değil %90 tıkalıydı. Üstelik 2 damarı tıkalıydı. Öyle cok korkacak bir ameliyat değil. Değil cünkü eskisi gibi by pass sıkıntı vermiyor. Cok rahat güle oynaya yapıyorlar. Önemli olan nokta ameliyattan sonra dikişli olduğu için yara bir zaman sonra pansuman olacak. İşte o devreler kendine yani babanıza iyi bakın. Mikrop kapmaması lazım. Ben iyiyim ben iyiyim ayaklandığı zaman ki olaylardan bahsediyorum. Çnkü bizimkisi mikrop kaptı. Sürekli hastaneye gitmek zorunda kaldık. Oldukca ateşlendi. Gel gelelim Allaha şükür oda geçti. Eskisinden hatta benden bile daha sağlam bir kalbi oldu. Şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yardımcı olacağım bir konu olursa hiç cekinmeden söyleyebilirsin. Elimden ne gelirse yaparım...

İckis dedi ki...

Prenses,
Doktorlar, korkutmaktan büyük zevk alıyorlar en iyisi bile.Bir örnek vereyim , babannem hastalık hastası olduğu gibi,doktorların da korkutmasıyla,var olan kalp hastalığı iyice sarpa sardı,ve kalp damarlarına 4 tane yüzüğün de takılacağı bir anjiyo önerdiler.Kendisi de 80 yaşlarının sonlarındadır.Kadın iyice stres falan delirttiler,işte 4 yüzük takıcaz ama çok tehlikeli amn işte sen böyle nasıl yaşıyorsun bilmemne,gayet rahat bir şekilde anjiyosu,yüzükler falan takıldı yani,şimdi de sapasağlam olduğu halde,doktorların sözleri nedeniyle kendini hasta hissediyor.Tamam bu anjiyo diyceksin onu biliyoruz ama demek istediğim,Allah aşkına şu korkutmalara mahal vermeyin,baban by pass a giricek sonra düğün dernek, sadece o zaman dilimini yaşamanız atlatmanız lazım,sakın korkma prenses hiç bir şey olmayacak,senin ve baban için dua ediyorum ve seni çok seviyorum.
Tuğçe

efsa dedi ki...

Allah sağlıkla güzel günler göstersin size tatlım benim. Baban iyi olsun, sizin moraliniz güzel olsun yeter.

Primarima dedi ki...

Seni çok çok çok iyi anlarım daha öncede belirttiğim gibi aynılarını yaşadım...
kesinlikle dinlemeyin kesinlikle güneşe çıkmasın.kesinlikle yüzmesin!
benim babamda ısrar ile dinlemezdi bizi:(
acil şifalar dilerim...ameliyatdan sonra küçük biir yastık isteyecekler göğsüne bastırması için ,çok terleyebılır yelpaze gıbı bırsey bulundurun yanınızda arada serınletırsınız:(
4 yıl gecdı hatırlamıyorum ama aklıma geldıkce yazarım.Biz siyamı ersekde yapdırmısdık.Dualarım senınle ve babanla .

TuBiKKo dedi ki...

canım canım çok çoookk geçmiş olsun... umarım by-pass da başarılı geçer de babacığın bir an önce eski sağlığına kavuşur.biz de onun ardından diğer iyi haberleri de alırız inşallah :)
Sevgiler Tubikko :)

Cimbakuka dedi ki...

Baba'nın durumu umarım daha iyidir?

Merak ettim, yeni görüyorum.

Sağlık sektöründeyiz yardım edebilecek bir durum olursa hiç çekinme prenses.

ZK dedi ki...

Çok geçmiş olsun,umarım her şey yolunda gider,umudunu ve içinde sakladığın o güzel duyguyu hiç yitirme...

ella dedi ki...

canım sıkıntılı günlerin bir an önce geçsin ve babacığın bir an önce iyileşsin. dualarımız seninle.

Vis-à-vis dedi ki...

canikom sana 2dir email atiyorum ama ulasamiyorum..dualarim sizinleee..ihtiyacin olursa istanbuldayim biliyorsun, her zaman yanindayim..haber ver sadece..tekrar cok cok gecmis olsun..

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun

Arzu Breda dedi ki...

Canım, tekrar geçmiş olsun ve Allah'tan acil şifalar dileklerimi yolluyorum.

By-Pass olacağı yer Türkiye'nin en iyi hastahanelerinden biri ve en iyi operatörler de o hastahanedeler. Bu bakımdan içiniz ferah tutun. Yukarıdaki yorum yapan arkadaşların da belirttiği gibi, en önemli safha ameliyat sonrası, nekahat dönemi. Bu dönemde çok iyi kontrol altında tutulması gerekli. Yapacağı her harekete çok dikkat etmesi gerekli.

Umarım ve dilerim, ameliyatta çok başarılı bir şekilde geçer ve sizlerin günlerdir süren sıkıntı ve yorgunluklarınız, yerini neşe ve dinginliğe döner.

Kalbimiz ve dualarımız sizlerle beraberdir. Sevgili babacığına acil şifalar diler, sizlere de geçmiş olsun dileklerimi yineliyorum.

Sağlıcakla kal, tüm sevdiklerinle...

Kübra dedi ki...

Gecmiş olsun prensesim 1 aydır buralarda yoktum simdi okudum cok cok gecmiş olsun allah ayrdımcınız olsun dualarıma babacığınıda katıcam inş en kısa zamanda iyileşir sende kendie dikkat et fazla yorgunluk ve uykusuzlukta bir sürü hastalık getirir :)

Seddosh dedi ki...

bbabanıza çok geçmiş olsun,umarım eeenn kısa zamanda sağlığına kavuşur...
Segiler

Witchie of Stars dedi ki...

Ağustos ayı yarın başlıyor; güzel haberlerle geri gelmek için fazla vaktin kalmadı, ona göre. İyi haberlerini ve tek taşın hikayesini bekliyoruz ;)

cansu dedi ki...

prensesim, çok çok geçmiş olsun.
bundan sonra biraz daha dikkat edecek baban. riski var ama, olumlu sonuçları çok çevremde. gerekli önlemleri alarak denize gireceğiniz günleri de göreceksiniz, düğünü de, çok daha fazlasını da...
güzel haberlerini duymak istiyoruz.

RaMa dedi ki...

çok geçmiş olsn canm
umarım hemen iyileşir baban ve eskisinden daha sağlam olup ayağa kalkar

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun üfürükcüm, umarım herşey yoluna girmiştir.

Seni çok iyi anlıyorum özellikle de buaralar...Acil şifalar dilerim tekrardan..

Yağız Gönüler dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Umarım eski sağlığına hemencecik kavuşur.

Florance Nightingale'den de, hastanesinden de nefret ediyorum. Sadece bizim memlekette bu kadın bir efsane. Hakikati bir okusalar..

Zeugma dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun. Eski sağlığından daha da iyi olacaktır baban.Uzun yıllar yaşayacaktır..
Sevgilerimle..

Related Posts with Thumbnails