FlorMar Geldi Haaaanımmm ...!

13 Kasım 2009
FlorMar'ın blog yazarlarına arasında yaptığı çalışmayı duymayanınız kalmamıştır.Bir şekilde bana da ulaştı bu çalışma..Akıllıca olduğunu düşünüyorum,zira blog yorumlarının kozmetik dünyasında büyük yer almaya başladığı aşikar.Son bir yıldır almayı planladığım her ürünü kesinlikle bloglarda aratır,öyle alırım.Bu sebeple olumsuz yorumlar yüzünden almadığım birçok ürün var.Artık ciddiye alınmaya başladık bundan mutluluk duyuyorum.

Makyaj yapmaktan ziyade,makyaj malzemesi takıntım var.Bir sürü olsun,renk renk olsun,kullanmayayım ama dursun.. FlorMar'ın paketinden şunlar çıktı.. Paketleme güzeldi,ürünler zarar görmemişti,öyle ki paketlemeyi görünce daha çok şey gönderdikleri fikrine kapıldım ;) Online alışveriş yapmak isterseniz gönül rahatlıyla yapabilirsiniz.Kargo firmanın verdiği tarihten tam bir gün sonra elime geçti.Bu da güven veriyor elbette..

FlorMar hikayem ojeyle başladı,çoğunuzda öyledir sanıyorum.Fiyatı uygun olan her ürüne kaygıyla bakmamızdan sebep bir süre uzak durduk ama ben son yıllarda lipgloss ve rimellerini edinmeye başlamıştım.

En sevdiğim ürün bu oldu..Fırçası biraz daha kalın olabilirdi.Renk çok şeker,kullanışlı.. Yapış yapış değil,dudakta ağırlık yaratmıyor,yiyesinizde gelmiyor,kolay da çıkmıyor benim için ideal bir ürün..

Ruj kullanmıyorum,bana çok yapay geliyor,üstelik yakışmıyor,bilmiyorum dudak yapım yüzünden belki..Doğal hissetmiyorum kendimi rujla ,bir iki iddiasız renk dışında rujum yoktur zaten..Bu renk benim için çok iddialı hatta aynı rengin lipgloss olanı da mevcut ki,bu renk yüzünden Zat_ı Muhterem'le güzel bir laf dalaşı yaşamışlığım var ;)

Rimel,benim için makyajın en önemli unsuru.Haa güzel sürebiliyor musun derseniz,tabii ki hayır..Almaya bütçemin yetmeyeceği rimelleri denerim bazen onları bile bir şekilde topak haline getiririm kirpiğimde,bu da ayrı bir yetenek olsa gerek :P Rimel ben her ne kadar yine yanlış kullansam da başarılı sayılabilir.
Genele olarak FlorMar'da bir değişiklik var.Fiyatlarla karşılaştırıldığında kalitenin yüksek olduğu farkediliyor. Tavsiyem bazı farklı kozmetik firmaları gibi üyelikler ile satış gerçekleştirmeleri,her aya ait katalog belirlemeleri.İnternetten satın almak için sitenin E-satış bölümünden faydalanabilirsiniz.

7 yorum:

papatya dedi ki...

iyi gunlerde kullanin.Bu arada gozler harika.Sevgiyle kal...

Witchie of Stars dedi ki...

Hmmm... ben bilmiyorum Flormar'ın blog yazarları ile yaptığı iş birliğini? Sitesine de baktım ama pek anladığımı söyleyemem doğrusu. Nedir ne değildir biraz daha anlatır mısın prenses?

Bi de lipgloss rengi gerçekten çok hoş olmuş! Bayıldım!

bi dost dedi ki...

rimel çok hacimsiz görünüyo ya. sevmedim ben. dudak ürünlerini de hiç kullanmam da sevmem de zateb, bi nivea kremi yetiyo:D o değil de hani gözlerin mordu senin lan:( yine yalnız kaldım, bi ben keş üühü:(

Üfürükten Prenses dedi ki...

@papatya:teşekkür ederim,o bakanın öyle görenin güzelliği ;)

@Witchie of Stars:hemen öğrenmelisin canım..

http://www.e-flormar.com/icerik.asp?inf=28

çok şeker değil mi,bende çok sevdim lipgloss'u

@bi dost:belki kirpiklerim hacimsizdir,böhüüüü :(

valla mor lan,altını kestim fotonun blog okuyucuları korkmasın diye,duyarlı bir yazarım ben ;)

yaşasın keşşş kardeşliğii :P

//SECHHILL\\ dedi ki...

göz rengine bayıldım =)maşallah

Unknown dedi ki...

şimdi bu dudak fotolarından sonra yeni sapıkların türemeye başlar
dudak bizi bozar abi :)

LoLLa dedi ki...

bi onerim var rimel suremk cok kolaylasio ben de bloglardan ogrendim sana satiiim dedim bilmis bilmis cok biliorum ya :))))

rimel surmeden once kirpikleri kas fircasinin arkasindaki gibi kucuk bi fircayla iyice tariosun boyle ayrik ayrik lipir lipir olana kadar, sonra pudranin fircasi ya da sungeriyle ustunden geciveriosun (tabi bunu far surmeden once yapiosun :))), sonra bi iki dk bekliosun gozleri acip kapiosun ki puda zerrecikleri otursun iice, sonra rimeli kirpiklerinin en dibinden gergin sekilde hizlica suruosun ve bi dk kadar yine bekliosun kurusun, sonra bide ustten yapiosun ayni seyi hizlica.
olduu yani oluo :)
hea ama bence once kirpik kivirma seysiyle kivir oyle yap
oluo yaw hakkaten ben mac rimelini bile bozuk bu yaaa diye asagilamis insandim :)) kih kih kih :)

operimmmm ozlemis ozlemis .)

Related Posts with Thumbnails