Sinan Akçıl,Kanalİstanbul,Kraliyet Düğünü,Tornavidalı Koca

29 Nisan 2011
Sinan Akçıl

Oyy bebişim ya sende ki özgüvenin ondabiri bende olsaydı uvv korkunç bir noktada olurdum.Bu arkadaşı uzun zamandır tanırım ama nereden İzel'den .."İzel'in kendinden yaşça küçük yetenekli sevgilisi" uzun zaman böyle gitti.Sonra ayrıldılar sonra ne oldu da her albüm Sinan Akçıl şarkılarıyla doldu taştı.. Hep arkaplanda kaldığından nedense zihnimde hep "tatlı çocuk hee " düşüncesiyle kalmıştı.Öncelikle kilo vermiş hiç yakışmamış,sonra Kemal Doğulu denen virüsü kapmış,Hande'den bakıyoruz da pek çabuk vücuttan atılır bir virüs değil bu..Sonra.. Sanıyorum şarkı verdiği ettiği ablalardan birkaçı bunu gaza getirmiş.Senin neyin eksik la,neden bir murat dalkılıç olmayasın vs demiş.. Velhasıl ortaya bu özgüven patlaması çıkmış.

Ses yok güzel kardeşim,sonra kadınların popülaritesiyle iş yapmaya kalkarsan sonun Nihat Doğan'dan farklı olmayacak,herkeşlerle aşk yaşıyor bu imajını medyaya versen de kadınların genel olarak ördek dudak sendromundan hoşlanmadığını açıklayabilirim.. Ziynet tanrıçam,Hande tapınağım,İzel minnoşum falan ıyğk Hadise izleyip izleyip kendini jiletliyordur galiba ne halt ettim ben bu adamla birlikte oldum diye..

Özetle; dudaklarını saklayabilecek yeni bir imaj bul,kilo al,şarkı söyleme,illa söyleyeceksen beyaz skinny pantolon giyme ve asla yanlış yerlerinden atmaaaaaaaaaaaa....

Kanalİstanbul

Hıncal mı yumurtlamıştı neydi o günden beri aklımda,meraktayım.Özünde meraklı bir tipim zaten şunu da belirteyim ne söyleyecek RTE ne diyecekse itiraz edeceğim,vayyy projeye bak,hayy senin "çılgın" kavramına müküreyim diye beklemiyordum.Projeyi açıklarken ne kadar daralsam ve Akp'nin bütün seçim açıklamalarını mesela "ipadli öğrenci,kombili teyze,uçağa binen türk ve çeyizli ev" çalışmalarını dinmeye mahkum olsamda dinledim.Dinledim de açıklayınca birşey anlamadım.Şimdi sen projeyi bir yıl oturup düşünüyorsun tartışıyorsun herşeyine hakimsinde anlatırken "işte kanal yapıcaz,bir tane daha boğaz olacak,sonra molozları da maden çukurlarına dökücez,sonra işte öyle" türünde anlatırsan girişi böyle yaparsan herkes mal gibi kalır.Ne detay ne amaç ne sonuç yok..Bir de anlamadan dinlemeden itiraz edenlere hastayım.Adam daha açıklamayı yapmadan "ıhıhh yok olmamış" diyenleri gördüm.Bu kadar mı kör olur insan bir dinle laa nedir ne değildir? Akepe'li o her dediği tüü kaka,öyle bir kitle var ki twitter'da facebook'da Kılıçtaroğlu benzer birşeyi açıklasaydı cumhuriyetimizin ışığı olacaktı ! Aaaa bu projeyi şu da düşünmüştü daha önce hiiiç orjinal diye burun kıvıran süpersonikler de var ki akıllara zarar. Ulan biri çıksa "ışınlama teknolojisini getirdim dese ne diyeceğiz "cıkss onu biz düşündük daha önce çok banalsın "mı diyeceğiz? Bir projeyi sunmakla,yapmak,bütçe ayırmak,dırdıları dinlemek arasında yüzlerce fark vardır.De hadi RTE'nin de avukatı yaptınız beni körükörüne muhalefet zihniyetinizle..

Kraliyet Düğünü

Aslına böyle organizasyonları takip etmenin amacı bende bu hadiselere hakimim,yorum yapabilirim,kate'i yakınen tanırım,william elime doğdu,hep kocaman şapkalarım olmuştur zaten özetle bende sizlerden biriyim durumu galiba.. Bütün haber kanalları canlı yayın veriyor ne yapayım izlemeyeyim mi? Eee izledim de durur mu Türk insanı yorumlamadan, duramaz..


  • Kate kuşum önceden medyaya servis edilen fotoğraflarda daha bir tatlıydın,bugün aynı havayı vermedin bana..
  • Allığı abartmışsın ayrıca,sadelikten ölüyordun bu tonla bu yoğunlukla bu şekilde allık çoktan demode oldu.
  • Gelinliğe yorum yapamıyorum çünkü gelinlik dediğimiz hadise "aşk" tır..Herkes de aynı kişiye aşık olmaz malumunuz.
  • Nedimeydi galiba gelinin eteklerini tutan abla on numaraydı hemen orada küçük bir değiş-tokuş yapma şansını kaçırdı William
  • Şapka hadisesine hasta oldum,hepsine bayıldım bütün İstanbul böyle gezsin istiyorum.Düğünde ahh bizde de böyle olsa dediğim tek hadise.
  • Kilise düğününe gösterilen bu hayranlık durumları canımı sıkıyor,biri bizde imam nikahı dedi mi kızlarımız iğyk der burun büker.Papaz oldu mu imam,tadından yenmiyor niyeyse ?
  • Türk kanallarının ortak bakışı her muhabbeti "hadi Kate tezgahı iyi yere kurdun " noktasına getirmesi baydı azıcık.
  • Elton John yerine Fatih Ürek gitmiş olabilir mi düğüne,hep bir yılan dansı bekler haldeydim..
Tornavidalı Koca

Evlisiniz,baktınız kocanız pek evliliğe müsait biri değil.Amannn açık olalım kocanız manyağın önde gideni çıktı ya da öyle değildi de sonradan öyle oldu..Herneyse siz bu manyağa tahammül edemeyip boşanıyorsunuz bir şekilde ya da bir de kadın düşmanlarının diliyle yazayım çok kaşarsınız boşanıyorsunuz "boşanan her kadın kaşardır " çünkü bazı pislik beyinlere çivilye yazılmıştır bu metin.Siz veya o biriniz de arıza var artık karı-koca değilsiniz. Aradan geçmiş iki yıl.. İki yıl içinde eski kocanız sizi tehtid ediyor,polise gidiyorsunuz pek sallamıyorlar.Kocanız bunlardan cesaretle iş yerinize geliyor size saldırıyor,tornavida ile her yerinizi deliyor!
Ve siz hastaneye kaldırılıyorsunuz,eski kocanız da savcılığa gönderiliyor ve savcının emriyle serbest bırakılıyor.?!



Ve nokta. Konu benim için burada bitiyor.Şimdi televizyonda içinde savcı geçen bir laf oldu mu tir tir titriyor sunucular,amannn yüce yargıya laf etmeyelim diye..Eski karısına tornavida ile delik deşik eden bir adamı serbest bırakan kimdir,hukuk eğitimini nerede almıştır,bunu medyaya açıklama yükümlülüğü yok mudur? yarın birine tornavida ile delikler açsam benim de serbest bırakılma olasığılım nedir ? bu ülkede yasalarda mı,yasaları uygulamada mı yoksa yasalarla çelişen adalet personelinde mi sorun vardır? Bu sorular ne zaman biter,başımıza birşey gelmesin de mahkemelere düşmeyelim diye dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey var mıdır?

8 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel bir yazı olmuş , seni okurken eğleniyorum valla üfürükcüm :)

Sittirella dedi ki...

''...Hadise izleyip izleyip kendini jiletliyordur galiba...''dan sonra koptum Üfürük :)

Akepe'nin avukatlığını yapacağın senin bile aklına gelmemiştir herhalde :)
Benim bu konudaki ilk yorumum; ''aylardır boşuna Çatalca'daki arazileri yok pahasına kapatmıyorlardı'' olmuştu mesela.
Çok da eminler iktidarda kalacaklarına zaten, baksana ''YAPACAĞIZ'' diye üzerine basa basa...
Neyse, politik konulara girmeyeyim.

Kate hakkında ''tezgahı iyi yere kurdu'' diyorlar da... sanırsın William'da bir Johnny Depp, olmadı Brad Pitt veya Benicio del Toro :)
Aşk varsa ortada, gerisi teferruattır kanımca :)
Gelinlik güzelmiş, az önce gördüm.

Tornavidalı koca konusuna gelince; Teksas'a dönüyoruz, yakında belimizde sağlı sollu tabancalarla gezip adaleti kendimiz arayacağız, öylesi bile şu anki durumdan daha adil olacak gibi görünüyor.
Adalet sistemimiz göz göre göre çökertildi, neye-kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayız.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Yasemin dedi ki...

Yazi her telden, tespitler sahane:)

leyley dedi ki...

ya çok affedersin, her şey iyi güzel de, bu kelimelerin yanlış yazımı, "de", "da"nın ayrı yazılacağını yerleri yazamaman... keşke biraz daha emek versen...

-bunu rencide etmek için söylemiyorum. keyifle okurken, böyle şeylere takılıyor ve ister istemez rahatsız oluyorum.

rahat yazar dedi ki...

Sinan'ın aşk trafiği yoğun. İzel'le tanıdık sonra Hande ile aşk haberleri çıktı. Hepsine de şarkı veriyor, düet yapıyor. Kafam karıştı:)

Joey Potter dedi ki...

Sinan gözüme çok gay görünüyor. Neden bilmem.

Tornovidalı kocaya gelince sormasınlar neden bu ülkede kadın cinayetleri artıyor diye. Erkeklerin yaptığı herşey yanlarına kar kalıyor. Masum bir aile hikâyesi anlatmayı vaad eden dönem dizlerinde bile taciz-tecavüz-şiddet gırla gidiyor. Bu dizi reytingleri alt üst ediyor ne olsun daha.

limbolin dedi ki...

pop tarihimize adını yazdıracak sinan:D o değil o şarkıyı beğenip paylaşanlara, dinleyenlere kocaman bi önyargı oluşturdum.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Dün gece bu manyaklardan biri tv'deydi.Karısını hastanelik etmiş verdiği cevap" o suçunu biliyor " oldu.
Sonuç ise hep aynı "olsun severde döverde" yani hakim öyle karar verdi...

Related Posts with Thumbnails