"Survivor Ünlüler"

25 Nisan 2011
Özge Ulusoy

Kızı böyle salak sansasyonel bir şey olarak düşünüyordum hiç de öyle çıkmadı.Sakin kendi halinde kavgadan hoşlanmayan çıtkırıldım ama ona rağmen performans sergilemeye çalışan bir kız.Güzelliğine falan düşkün elbette olacak o kadar yani mıy mıy yapmıyor en azından.Ama hiçbir yarışmada yok nedir sebep anlamadım ? Açlığın kafasına vurduğunu yakında bir rahatsızlık vs geçirmesini bekliyorum. Bir de kaşlarını nasıl alıyor ki? Keşke herşey doğal olsaydı 21 gündür uzayan kaşlar ile görseydik daha eğlenceli olmaz mıydı?

Derya Büyükuncu

Dans yarışmasından hatırlıyordum hani fakirdi.10bin dolarlık maaşı yarıya düşmüştü o da o yüzden dans yarışması gibi kötü yollara düşmüştü falan..Hani omuzlar geniş,hani hülya mıncırdı galiba.Hatırladınız mı? Adamın gık dediğini duymadım.Anladığım kadarıyla karısına katiyyen sesim çıkmayacak vallahi billahi kızlarla konuşmayacağım diye söz vermiş.Kızlardan biri sevinç kutlamalarından birinde memesine yattı Derya'nın ama gayet olağan gelişti adam bir itti kızı uvv sanırsın tecavüz zanlısı kız..Çok fena ayar vermiş karısı,konuşmak yok,iletişim yok,ruh gibi olcaksın demiş.Fikir bile yürütemiyorsunuz hakkında.. Ahh o kepçeler olmasaydı,acun'un yakuşuklular izlenir felsefesi kontenjanından..

Zeynep Tunuslu

Evlerden ırak,tövbe ya Rabbim ,adını andım ziyarete gelir falan.. Elendi gitti de korku filmi kıvamında çıktı Survivor..Ezeldendir kocası öldü yazık,evet tasarımlar absürt o da kendini öyle ifade ediyor türünde ansak da içinde ne yaşıyormuş.Ünlülere ya kaşar ya dünya tatlısı muamelesi yapmamızdan sebep üçüncü bir tür görünce şaşırdık herhalde.Teyze bildiğin kabus,hani aliye dizisinde aliye'nin kaynanası vardı ya hah işte tam o kıvamda ya da dur fatmagül'ün yengesi gibi gerçeği ama bizzat senaryo değil kadın kötülüğü damarlarında yaşıyor..! İnsan kayıt altına alındığını bilmesine rağmen nasıl yalan söyler hangi ruh haliyle ? Nihat Doğan'ın "Zeynep Tunuslu halamdır" moduna getirmesinden midir nedir kendini de nimetten saymaya başladı. Birine benziyor birine benziyor diye deliriyordum evet arkadaşım buldu Ekrem Bora..



Nihat Doğan Realitesi (Bizzat Kendi İfadesidir)

Sedacım çok özür dilerim.Seninle,Nihat'la olan flörtün konusunda vakti zamanında çok dalga geçtim.Hani eteklerini kesiyordu,kulisini basıyordu,sonra uçakta bebeğinizi düşürmüştün falan herneyse cidden beni affet.Bu insanevladıyla toplamda kaç yıllık bir ilişkin oldu bilmiyorum ama her saniyesi için seni gelmiş geçmiş yılın kadını ilan ediyorum.

Adaya giderken mohaç meydan muharebesine gidiyormuş havası,yol boyunca zırlaması,ezan seslerini özlemesi,ülkem zor bir süreçte seçim sürecinde ülkeme iyi bakın diyerek sümkürüklere boğulması bir yana da metroda koşuşan halkımı özlüyorum demesi beni benden aldı.

Egosu bu kadar yüksek,cehaleti bu kadar bilgelik sayan,oyunculuk kabiliyeti bu kadar gelişmiş,gündemde olabilmek için her türlü taklayı atabilecek nadide şahsiyet.. Daha dün Pascal'a kadınların eteğinin altına giriyor derken son yarışmada adamı öperken yalıyordu. Bu arada etek altına girme konusunda utanmayıp nasıl konuşabiliyor hayretler içindeyim.Bugün N.D diye bir karakter var ise kadırgalı ablasına borçludur.. Taklitlerine gülenler devam ettikçe gözümüze gözümüze girecek.. İkiyüzlülüğün egoyla birleştiği nadide eser: N.D


Ebru Destan

Aaa niyeyse ben bunu böyle manken falan diye değişik bekliyordum.Kız gayet bizim altkatta oturan komşu kızı modunda.Böyle dedikodu potansiyeli olsun,gözlerini devire devire şikayet etmeleri olsun .. Öyle bir kız,ten rengi çok kötüymüş hep dikkatimi çekiyor.Bronz da değil gri resmen kız anlamadım ki .Ama tahmin ettiğim gibi teşhirci bir tavrı yok yani en azından zeynep tunuslu gibi poposunun arasına girmiş bikinialtıyla gezmiyor.Sakin bir kız,tamam çok donanımlı değil ama öyle mal mal da konuşmuyor.İyidir ideal yarışmacı.


Asena

Heyytt be..! Kadına yıllarca İbrahim Tatlıses'in şeysi bir de işte ağız burun bükerek dansöz dedik.Kadında büyük bir potansiyel varmış,bildiğin lider ruhu,doğruların savunucusu she-man ! Geyik yapmıyorum hee kadına bakışım değişti bu lafı da hiç sevmem amma delikanlıymış cidden.Ya da ne bileyim Nihat Doğan'a bakınca delikanlı gibi duruyor. Ayrıca hem kafası çalışıyor fiziken de güçlü.Her yarışmada yüksek performansı var. Kültürel olarak da boş değilmiş,konuşurken dinletiyor kendisini içten geliyor bana. Favorim bile olabilir yani.. Nihat gibi şarkı söyleyip reklam yapma derdi de yok.Ama ahh o dipler siyah uçlar sarı egzantirik saçlar olmayaydı..Ahh olmayaydı ne güzel olurdu.

Pascal Nouma

Yavrum senin elinin donunu içine sokup tombala çeker hallerin nerede? Nedir bu sakinlik efendilik.. Hiç sevmiyordum ama artık inanılmaz sempati duyuyorum adama.Bir efendi,bir sportmen, kızları böyle bir öpüşü var zerre erkeksi duygularla öptüğünü sanmıyorum cidden sevgiyle öpüyor gibime geliyor.Statejide olabilir de ne olursa olsun yarışmadaki tarzına hayranım.. En akıllıları saçlarını kazıtıp gelmiş ee uzayınca daha hoş görünüyor. Ara ara türkçe kelimeleri kendini ifade ede-me-mesi.. Hepsi oldukça şeker yarışma boyunca böyle devam ederse yarışmadan en karlı ayrılacak olan Pascal olacak.. Zeynep T'ya "snake" demesi ise dillere destan ..


Ve son olarak.. Size 3 T selamı veriyorum ; "ohh yeahhhh"

19 yorum:

Zenciörgüsu dedi ki...

Ekrem Bora benzetmesi süper olmuş :)))

öykü dedi ki...

Tanımlamalar cok ıyıydı


ama taner ı unutmussun bence

gızlar balıgetliii gıslar balıgetlii olmasa biz gazanmıstık bu yarişmayı yeaaa

dıyen guzıde sörvayvırlıyı unutmussun:)

Adsız dedi ki...

üfürükcüm :)))))))))))))))))) çok güldüm yahu.

Tamamen doğru saptamalar olmuş..

eLmyra dedi ki...

hahahaha ekrem bora olayı beni benden aldı valla :)) çok doğru bi benzetme :)

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Ahaha çok güldüm yaa :)) Cuk oturmuş hepsi! Çok eğlenceliydi klavyene sağlık..

ry dedi ki...

survivor izlemiyorum ama nihat doğan 'ı facebook 'dan görüyorum. yarış kaybedince sinirden köpürüyor. adalar birleşince nihat doğan ve tarık/taner (kafa gidik bir eleman varmış) aynı adada olursa izlemeye başlarım.

1i Yok mu dedi ki...

Hiçbirinden 1 gram hazetmiyorum ve tanımıyorum kendilerini. evimde TV bulunmadığından yanlışlıkladahi olsa kendilerini 1 saniye bile izlemişliğim yoktur.

rahat yazar dedi ki...

Güzel okunası bir yazı olmuş! Daha ne bombalar çıkacak bu yarışma çok eğlenceli:)

Adsız dedi ki...

nasıl sewınıyorum bole gozlemci insanlarla tanıştıkça:)büyük patronlardan biri yazını okusa gel bizim gazetede köşe yazarı ol filan gibi basit tekliflerde bulunabilirler o derece yani:)
walla bayıldım postuna canım.. henuz tanısmasakda HENÜZ DİYORUM:)kendimi bi postla böyle çok yakın bularakdan tanışmışız ilan ettim haberin olsun:)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@bahar:bende bayıldım ,nerden aklına geldiyse cidden harika benzetme oldu.


@öykü:tanere tam sayfa yazmam lazım.son cümlede selamı çaktım :) ohh yeahhh :D

@nalan:beğenmene sevindim canım

@elmyra:ekrem bora herkes de aynı duyguları yarattı :)

@kızkardeşderya: bu ne güzel kullanıcı adı yahu

@ry:bende merakla o bölümleri bekliyorum.taner fenomen ya nihat'tan daha rahatız bir karakter.

@1riyokmu:ne yapalım klasik türk eğlencesi,acun'un elinde oyuncak olduk.bugün dvd alacaktım sırf izlemeyeyim diye amma yine izledim :(

@rahat yazar: acunn doymamıştır daha onun planları var adalar birleşsin bi

@Ahsen:hoşgeldin Ahsen memnun oldum tanıştığımıza ama ben senden önce tanışmıştım seninle ve kuzucuklarınla :)

Ful yaprakları dedi ki...

Taner'i neden yazmadın :)))
onun tarzan gibi sarmaşıklardan kendini suya atması, çocuk gibi evlerin üstüne atlayıp yıkması, yengeçlerin kıskaçlarını arasına dilini sokup ısırıp ısırmayacağını test etmesi durumları var:))

LiLa dedi ki...

Lila çok beğendi, beğenisini anlatacak kelime bulamadı,çok da güldü.Eline sağlık...(Yüzümüzü güldüren insan,sana hürrem diyebilir miyim?) :D

elize dedi ki...

valla asena ile ilgili düşüncelerinde sana hak verdim bende bu yarışmada asenay tanıdım diyorum.gerçi tüm yarışmacılar için seninle aynı fikirdeyim.ama şu N.D karakteri midemi bulandırıyor..adam kendini fenomen sanıyor.sanırım yapımcılarında pompa görevi görmesi en iğren ç hali .birilieri bu insanların gazını almalı

Adsız dedi ki...

Selam. Bloğunu bugün keşfettim. Yazılarını okumak çok keyifli. Sık kullanılanlara ekledim :) serap

EvA dedi ki...

Gerçekten çok güzel analizler yapmışsın bayıldım yazına.. ve hepsine de bir bir katılıyorum :):)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@ful yaprakları:Taner'e selamımı gönderdim.Onun ruh halini tarif etmeye kafii gelmeyebilirim :P

@Lila:Hürrem hmm :) olabilir.. ama çirkin o ya evet balıketi kıvamımız benziyor :P

@hasene:herkes N.D diyor adama beynimize kazıdı ister istemez :)

@adsız: adaşmışız :) çok teşekkür ederim ilgine

@Eva: teşekkür eva ..

Adsız dedi ki...

Merhaba blogunu http://blogeditoru.blogspot.com/ sayesinde keşfettim.İyiki de seni tanıtmış bize.İlk yazından tespitlerine ve anlatım tarzına bayıldım.Yeni takipçilerindenim:)

We are the Hippies dedi ki...

doğal olması gerekmiyor mu işte asenanın ki tam olmamış mı.. yarışma boyuna dipler hep sarı olsa bence daha komik olurdu...

Adsız dedi ki...

şu nihat doğan için yazdıkların varya
her kelimesine katılıyorum
ifadade zorlandığım kelimeler vardı bu adam için sen derleip düzenleyip paylaşmışsın fazlası var eksiği yok hani o türden :)

hala adamın lafı geçse bööö oluyorum :S

yeni survivor'cular hakkındaki görüşlerinide bekliyo olucam :)

Related Posts with Thumbnails