Mim Manyağı Prenses / Bölüm - 20

6 Mayıs 2011

Mim yazmayalı bir yılı geçti galiba bu süre içinde o kadar çok mimlendim ki .Yazamadım, gördüm ama görmezden gelmek durumunda kaldım.Kırdığım herkesten özür dilerim öncelikle.. Aklımda kalanları zaman zaman yazacağım ve elbette keyifli olanlarını.
Kıyıya Vuranlar adlı blogun tatlı sahibesi beni mimlemiş konumuz da bu;

Blog açma hikayeniz... Buralara yolunuz nasıl düştü ve neler hissediyorsunuz bir anlatın bakalım?

Otobüste yanımda oturan kadını da tanımak isterim Markette aynı salata sosunu fellik fellik arayan adamı da.Tanımak derken buluştuğumuz ortak noktanın tadını çıkartmak isterim.Belki bir saniye belki uzun yıllar o ortak anın bir anlamı olduğuna inanırım.Tatlı bir seviyede paylaşmak isterim.Hayatı böyle yaşayıp gitmek isterim.Bloglar benim internette yaptığım tüm aramalarda çıkardı.İlk elden kişilerin hayatları,acıları,bebekleri,düğünleri,fotoğrafları..Tam da benim aradığım şey binlerce milyonlarca hayat.Blog okuyanlara "başkalarının hayatlarını gözetmele meraklısı" diyen bir zeka yoksunundan sonra anladım ki.Bu durumu sadece blog yazanlar anlayabilir.Blog paylaşmaktır,üstelik bazen yüzünü görmekten,sesini duymadan sadece dünyanın en güzel fakat aslında en zahmetli işini yaparak "okuyarak"

Hala sevgiyle,kendisini aklıma geldiğimde dua ile andığım bir güzel insan şimdi anne oldu kendisi bana yazsana dedi? Neden sende yazmıyorsun,içini dökersin.. İyi ki de demiş,minnetarım ona..
Ve başladım 20 Ağustos 2008 ..Dile kolay blogda istikrar çok önemli.Bir duruşunuz olması,söylediklerinizin arkasında olmanız,özgün olmanız hepsi çok önemli..

Çok konuşan,çok düşünen,çok sorgulayan ve içinde tuttukça şişen bir bünyenin patlamasıdır bu blog.Blog yazmak emek ister,kopyala yapıştıranları adam yerine koymadığımı ekleyerek blog yazmak sosyalleşebilecek cesaret ister.Kendinizi ifade edebildiğinizi kanıtlama,ifade edebildiklerinize saygı duyanları görmenizi sağlar.

Mail kutunuza "öyle güzel yazmışsın ki aynı ben " diye bir mail aldığınızda gözleriniz ışıldar.Yeni tanıştığınız birisi netten birilerini okuyorum çok güzel yazıyorlar diye sizin de blogunuzu size tavsiye ettiğinde deliye dönersiniz mutluluktan ..

Yazmak güzeldir,benim için yeni değil çoook eski bir aşktır üstelik.. Dilerim bir gün herkes yazar,yazabilir..


yazdıkça özgürleşir,özgürleştikçe yazarız..

7 yorum:

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

ıyı kı varsın ,keyıflı yazılarınla burada olman ne guzel....

Adsız dedi ki...

iyi ki yazıyosun, zevkle takip ediyorum ben seni. hayatına dahilim, haberin yok :)) tabi anlattığın kadarına sadece..

Nvrz dedi ki...

Seni okumak da bir o kadar güzel.. seni nerdeyse ilk yazmaya başladığın andan itibaren istikrarlı okuyan, şanslı bir okuyucun olarak; umuyorum düşüncelerini, duygularını bu denli güzel ifade etme kabileyetinden ötürü daha uzun yıllar da okuma şansına erişebilirim prenses :) o ışıldama hiç sönmesin...

Yasemin dedi ki...

Ne guzel anlatmissin. Bir kere bu yazindaki anlatim tarzina bayildim. Bu ara mimi cevapladigin icin tesekkur ederim ve iyi ki yaziyorsun da seni bu vasitayla tanimisim

Üfürükten Prenses dedi ki...

Çok tatlısınız hepiniz teşekkür ederim..
İyi ki varsınız..

yesilerik dedi ki...

burdakı anne ben oluyorum sanırım canım benım ıyıkı oaaman senı yureklendırmısım ıyıkı yazmaya baslamıssın hep yaz hep varol operım:)

Üfürükten Prenses dedi ki...

Sensin.. Elbette.. Seviyorum seni iyi ki varsın canım benim :) varsınız daha doğrusu çoğaldınız çünkü :P

Related Posts with Thumbnails