Tarihim Tekerrürden İbaret*

27 Ocak 2009
Günlüğümle vedalaştığımda sanırım lisedeydim..sonra yıllar geçti tek kelime yazmadım günlük namına.. muhtemelen benden hoşlanan,okula eşşek kadar cenaze çelengi gibi çiçekle gelip beni rezil eden o krocanı yazmıştım en son,böğğ.. anıya bak! niye mi geldim yıllar sonra canım yanıyor gibi de biraz ..

kalbim acıyor günlük..biri bıçak sokmuş birde üstüne üstlük çeviriyor bıçağı..kulaklarım duyduklarından utanıyor,duymamazlıktan geliyor ondan mı uğulduyor acaba? hakettiklerini mi duyar insan hep yoksa onu haketmeyen insanlardan haketmediklerinide mi duyar?

çok mu ağladım ne salakça ağladım bi de,öyle sağa sola atmam kendimi çöker dana gibi ağlarım,çocuk gibi.. beynimi zorlarım patlatmak için,ağlayınca daha da yeşil olur gözlerim, bi de saf gibi buna sevinirim..çocuk gibi yazdım değil mi günlük?aaa son dönemlerin en popüler hakareti bu bana yapılan.."çocuk musun sen? avutayım mı seni,aaa bıktım ama artık,sıkıldım,umursamıyorum seni"

umursama lan! sie! hadi bakalım,umursadığını hissettirmek isteğinde sana geri dönmeyen iletim raporunu bekliyor olacaksın ya da aradığınız kişi sizi bir tarafına takmıyor diyen o ablayla muhatap olacaksın.. biliyorum kuyruğunu kıstıracak geleceksin... ama geçmiş olacak,bu sefer seni kendimden kurtarıyorum mükemmel şahsiyet..

o nefret ettiğin bütün planlarımı imha ettim,hepsinden vazgeçtim,korkularımın üstüne gittim..başım ağrıyor,gözlerim yanıyor,açlıktan mide özsuyunu hissediyorum,en az 5 saattir su içmedim,kapı,pencere kapalı odada oksijen kalmadı gebericem havasızlıktan..

illa aldatılmak mı gerekir,dayak yemek,küfür duymak mı gerekir? iyi ki bunları yapacak biri olmadın hiç belki o zaman acırdım kendime,yanlış tercihimden dolayı..aptallığıma yanardım,oysa kafam çalışır benim,zehir gibiyimdir.. di mi ? sende öyle derdin,demez miydin .. derdin de şimdi sorsam kıvırırsın..


şimdi kaybol,cehennemin dibine..


1 gün sonra..


Merhaba Günlük Kardeş!


hani ben dün atıp tutuyordum ya,arar da sorar da ulaşamaz diye..peahh yalanmış,hepsi yalanmış hemde..ne arayan var ne soran..tıpış tıpış açtım telefonlarımı gözlerimi bir an ayırmıyorum ki mesaj gelecek ya!!nerdeeee,hani telefon kapalıyken aramalara dair bişey geliyor ya,o bile gelmedi..aranılmamışım yani hiç..kapattım bende tekrar,ümit ya,arıcak ve kapalı olduğunu görecek..yahu şebeke aramalarının bilgisayarda yaptığı titreşimler bile heyecanladırıyor,Allah seni top etsin zat_ı muhterem! Aha da ilk ve son duam budur sana! sende kurtul bende kurtulayım..


ilk gün ve 1-0 yenik durumdayım..o kadar çemkir,ağla,zırla,adamın ağzına mıç,hala aramasın..dün aklına gelmediysem önümüzdeki 10 yıl içinde gelmem galiba..


ağlasam mı yine? dur ağlayayım,yoksa kendimi tutmaktan çatlayacağım..boğazımda böyle bir yumru var,birisi hötttt dese böğüre böğüre ağlayayım diyorum..fırsat kolluyorum ama yok herkes melaike maşallah..


doktor 'a gideceğim.. önce liposuction ile yağlarımı,sonra beyin ameliyatı ile beyin lopumun bir kısmını sonra da çok sevdiğini söylediği fındık burnumu aldıracağım.. kocaman burun yaptırıcam böyle şimdikinin beş katı,sevmiyor artık beni..burnumuda sevmesin..


artık telefonlarımı sim kartlarımı falan alıyorum-satıyorum başlığında satışa çıkartırım..aranmadıktan sonra ne yapayım değil mi? prenses'ten hergün saatlerce kullanılmış telefon ve simkartlar.. sevgiliye hergün öpücük efekti yapıldığı için ve sıkça öpüldüğünü için mikrofon kısmı tükürükten azıcık hasarlı 2. el telefonlar..

görünen o ki saçmalamak için daha çok vaktim var,şimdilik hoşçakal..

09/07/2008

Üfürükten Prenses

*Tarih Tekerrürden İbarettir..

27/01/2009

Bir Hayat Daha Olmalı..

22 yorum:

Unknown dedi ki...

opps :S
kardeşim, neler oluyor?
off :( pek muhterem bi zaat değilkii seni üzüyor ya :(
umarım düzelir, nası düzeleceği umrumda değil ama umarım düzelir ve sen daha fazla kendini üzmezsin :@
tarihinde tekerrür etme ihtimali bile olsa seni çok mutlu edicek şeylerde var, onlar tekerrür etsin :@

gribulut dedi ki...

aynı şeyler bidaha olmuş dimek. bence bu şunu gösterir, 1 olay uzamasın diye kapatılmış , yani sorun çözülmemiş. 2 beyfendi seni suçlu sen onu suçlu gördüğün için o seni sen onu aramamışsınız. muhtemelen sana ceza olsun diye düşünmüş. bence olayı tekrar düşün. yada bi erkeğin yerine kendini koy öyle düşün. seni suçlamıyorum aynını oda yapmalı

RoNaLDiNHo dedi ki...

prensesinm nolmuş sana böle ya düzelecek bak gör ron demişti diyeceksin.... fındık burnunuda aldırma sakin tmm :8

eşşek sıpası dedi ki...

iyi şeyler de tekerrür eder..
hem seni sallamayanı sen de sallama be prenses..hayır yeşil göz ve fındık burnunla ona mı kaldın yani :)
salla gitsin..

kendini bilmez bir deli dedi ki...

canımm canım benım..bende bir kaç gündür nerelerde bu hatun diyordum..seneyi devriyenızde yazdıgım yazı benı korkutmuştu..çünkü aynı konuşmayı ben gectığımız sevgililer gününde kurbağa ile yapmıştım ve bir ay sonra ayrılmıştık..bazen ilşkiyi öyle ameliyat masaasına yatırınca kurutulacak sanıyoruz ama aşk narkoza alerjisi olan bir olgu..narkozu verdinmi hemen oracıkta mortu çekiyor:( dönecek..emin ol dönecek..kuyruguda göreceksin boynu bükük küçük erkek çocuğunuda ama zaman biraz zamana iihtyiacın var senınde onunda..ama şimdilerde sakın tutma kendini ağla zırla tepin..ama sana tavsıye sakın şarkı dınleme..sakın sevgili ortamlarına girme..romantik komedi film izleme..istediğin zaman dinlerim seni...yeterki rahatlayacağını düşün..hani tanımadığın insanlara birşeyler anlatınca rahatlarsın yaa onun gibi düşün,anlatmak istediğinde yada sadece susmak istediğinde nişantaşına gel:)

Witchie of Stars dedi ki...

şu günlerde şu saatlerde, iki gündür durmaksızın akan iki çeşmeye sahibim ama bu seferki çeşme insanların alışageldiği şekilde burun değil de onun üstündeki iki minik yuvarlaktan ibaret. Herkes bilir heralde herkesin ayrılıkla böyle olduğunu ama hep "bi ben mi böyle oluyorum yaaa" cümlesinin sonundaki "yaaa" ağlama sesinin başındaki "aaaa"ya dönüşür, yine şıpır şıpır ağlarım...

Demem o ki; yalnız deel mişim şu esnada böyle boktan duygularla yaşayan tek mahlukat olarak. Sen de yalnız deelsin, bunu bilmek işe yarar mı bilmem...

Ben bikaç sezen daha dinleyip biraz daha ağlıyım. Gözler yeşillensin, aynaya bakıp ağlıyım hatta. Manyağım ben! Yıldızların cadısı manyadı!

RaMa dedi ki...

noldu kuşum yha sana yine
ayın 9 u tarih olarak atılmş ama umaırm bu sabaha kadar herşey değişmiştr...

Unknown dedi ki...

yine mi?

Üfürükten Prenses dedi ki...

@kardeşim.. varsın düzelmesin.. hatta inşallah düzelmesin..herkes kimin hayatında ne kadar önemli,kıymetli olduğunu bilsin..

@gribulut:erkeğin yerime kendimi koymak istemiyorum.. hiç bir özen göstermek,düşünmek anlamaya çalışmak istemiyorum.. artık tek mutlu olacağım yol anlaşılmaya çalışmak.. teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın yorum için..

@ronaldhinho:vazgeçtim aldırmayacağım.. :)

@uzaktan bakan hatun:yorumuna o kadar çok güldüm ki.. bayıldım bayıldım :)

@kendini bilmez bir deli:merak mı ettin beni,canım benim..çok şarkı dinliyorum :( çok..

@witchie of stars:yaşacağız ve geçecek.. okudum yazdıklarını,dilerim acılar güçlendirsin ..tşk ederim desteğine..

@ramacım:bir tekerrür yaşıyorum.. geçen sene yedinci ayın dokuzu ve bugün.. aynı.. acılarım tekerrürden ibaret..

@çileklisüt:yine..
@

41 kitchen dedi ki...

Okudum...Okudum...Yorum yapmadan bi hayli sindirdim olayı. Kafama yerleştirdim. Kendimi senin yerine ''tekrar'' koydum...Ki bi aralar böyle bi hikayenin kahramanı da bendim. Kim ne derse desin, ne yaşaman gerekiyorsa onu yaşayacaksın. Ve patron sensin. Ben ne dilerdim diye sorarsan, bu zehirden kurtulmanı dilerdim. Seni her geçen gün senden alacak, tüketecek, yoracak, belki bi süre sonra hayatında kalıcı değişikliklere sebep olacak ve böyle sinsi sinsi hayatına işleyen bu zehirden kurtul isterdim. Yeniden doğmanı ve daha az yara almanı isterdim. İlerde bi gün bi blogta buna benzer bi yazı gördüğünde gözlerin dolmasın diye! sıyrıl ve kurtul isterdim.
ama yine de ne yaşaman gerekiyorsa o olacak. iyi ve aşık yanın affedecek, kötü ve bıkmış yanın def et diyecek. ve sen bu ikisi arasında yorulup gideceksin...En aza indirge yaşadıklarını en azından. En az acıyla sıyrılmaya çalış sonu her ne olacaksa...Ama bi kez daha gelmeyeceksin dünyaya bunu da hiçbir zaman unutma. Sevgiyle kal canım, şarkı da beni çok etkiledi...

kendini bilmez bir deli dedi ki...

dinleme yaaa dinlemeeee...bırak o dinlesin şarkılarııı neolur bunu kendıne yapma dınledıkce bıtmıyorrr..kendimden biliyorum..bana seni unutturacak bır yer bu dunyada dıye bı sarkı vardır..anam ılk ayrıldıgımızda mılyon kez dınemıstım hala duydugum anda gözlerim doluyo aradan 2 yıl gectı nerdeyse...
yapma bunu kendıne.

Robin Goodfellow dedi ki...

çok tanıdık geldi bu hezeyanlar bana prenses
aramazsa aramasın derken bile her telefon sesinde telefona koşmaları falan bilirim.
her şey iyi olacak prenses inan olacak.

Pilli-Cadi dedi ki...

canim prensesim benim:(:(
yine üzmüsler seni:(

bu sahneleri ne cok biliyoruz ne cok okuyoruz bloglarda ne cok sahit oluyoruz:(

kararli ol acma telefonunu. biliyorum ben de hep dayanamayip bir mesaj görebilmek icin actim ama sen yapma!

yapma ki anlasin asil umursamamanin ne demek oldugunu.

biliyorum cok zor o telefonu kapali tutmak.

ya aramissa ya cok önemli birsey söylemisse diye kemirirsin dudaklarini.

affediceksin bunu hepimiz biliyoruz affediceksin cünkü sen asiksin cünkü beraber cok güzel zamanlar gecirdiniz. siradan bir aylik bir ask degildi. bunu hepimiz biliyoruz senin gibi.

affediceksin ama hatalar anlasilip düzeltilmeyi ögrenildigini yapicaksin bunu.

seni seviyorum prensesim umarim hersey senin güzel gözlerini güldürecek yönde gider.

GeCe dedi ki...

bence ağla üzül bu duygularını doyasıya yaşa, çünkü ne kadar uzak dursan da başarmak zor, bir gün bu üzücü duyguları bile yaşadığına şükredeceksin, çünkü her yaşadığımız olay, üzüntü kişinin anlayışını biraz daha yükseltiyor kişiye birşeyler katıyor, olgunlaştırıyor. Benim en sevdiğim yanı ise hayata heyecan katıyor.

Vis-à-vis dedi ki...

ayy kiyamam ben sana..hic takma canim yaa biliosun degmiyor sonunda hic birseye..konusmak istersen burdayim biliosun!

Moonish (moonsun) dedi ki...

Prensesim aglama sakin, bunlar guclu kadin sever, guclu kadinin pesinden kosarlar, hepsi ayni bilirim. Bak sen guclu dimdik ayakta durdugunda nasilda tipis tipis gelirler pesinden... Sen ne kadar zirlsan da bogursende yemiyo bunlara :)) kapa telefonunu, ohhh keyfine bak ondan sonra, nasil olsa kuzu gibi gelecek :)

Onur dedi ki...

aynı durumlardan geçtim. Özellikle o şebeke titreşimleri heycandan benide delirtiyordu acaba arıyor mu diye. Günlerce o şekilde bekledim. Sonra zamanla telefonu mu, hattımı, kıyafetlerimi değiştirip, fotoları, bana verdiği eşyaları, yazdıklarını atınca baktım ki herşey daha kolay oluyor. Geriye sadece büyük bir boşluk kalıyor ki onuda günün birinde tekrar doldururum diye ümit ediyorum.

Primarima dedi ki...

Her şey aynı herkez aynı bilesin.Her zaman mutlu olunmuyorki yada hep mutlu kalınmıyor.Olucak bunlarda...geçecek sonra sen bunlara çok güleceksin :)

babegazelle dedi ki...

bu çocuk sana nie böle yapıo yaaa:(

Sakli Bahce dedi ki...

offf ya bunların hepsi aynı. evli ya da bekar seven ya d asevmeyen hiiiiç farketmiyor.

Adsız dedi ki...

sen şu pek muhterem(!)in adresini versene bana prenses. eşeğe yanlış adres verip suya göndereceğim de. gerisine karışma...
evet, tarih tekerrürden ibaret; yine arayacak, gönlünü alacak.
ama niye böyle kırıyor seni? türkiyede kaç tane doğal fındık burun ve yeşil gözün ikisi birlikte? en önemlisi bol kıvrımlı bir beyin de eşlik ediyor bunlara...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@htc:yine destek oldun,yine.. teşekkür ederim,bütün kriz anlarımda yanımdasın,sağol.. o zaman söylediklerinde hala aklımada.. ama adam olmuyorum galiba :(

@kendini bilmez bir deli:dinler mi,bir tarafında bile değildir sanıyorum ..:(

@puck-robin:öyle mi dersin,inşallah.. teşekkürler canım..

@cadıcım:ya sevdiğini söylemek duymak bu kadar güzelken,sen taa oradan bunu yapabilirken.. bende seni seviyorum tatlı cadım benim..

telefon kapalı değil.. yemin ediyorum arada artık umrumda değil,can sıkıcı ağır kısmını atlattım,şimdi kin duymaya başladım..

iyi ki varsın..

@Gece:"hayata heyecan katıyor" bilemiyorum.. beni yıpratıyor daha ziyade,kavga gürültü severim ama güven duygusula birlikte..

@Vis-a-vis:konuşmamızdan sonra yayınladım bunu canım,teşekkür ederim :)

@MoonSun:hoşgeldin.. söylediklerine harfiyen katılıyorum fakat uygulayamıyorum..çok tatlısın,daha keyifli anlatılamazdı:)teşekkürler..

@forsaken:şaşırdım:) aşk acısı ha ve sen! kesinlikle doldurursun eminim,güçlü davranmışsın tebrikler..

@prima rima:acı bir gülümseme olacak galiba :(

@babe:küfür edicem yine :)

@Saklı bahçe : hoşgeldin. hepsi aynı hepsi..biliyorum :(

@cansu:"türkiyede kaç tane doğal fındık burun ve yeşil gözün ikisi birlikte? en önemlisi bol kıvrımlı bir beyin de eşlik ediyor bunlara"

oyyy nasıl mutlu oldummmmmmm :) Allah razı olsun :)

Related Posts with Thumbnails