Amannn Abilerini Azdırma Evladım..!!!

27 Nisan 2010
Cinsellik denilince utanır,susturur,ayıplanır,seks denildiğinde öyle" seksli meksli konuşma o...pu biri duyacak adın çıkacak" denilirse bu noktaya gelmek kaçınılmaz.Tabu diyorlar buna oysa tabu korunan kutsal görünüp dokulunmayan,cinsellik tabu olsa keşke diyesim geliyor öyle ki.Eğer tabu olsaydı eminim 2-3 yaşında kıvırcık saçlı güzel gözlü o çocuklara sırayla tecavüz ettik diye açıklama yapanlar şu anda ailelerinin yanında olmaz,ülkenin başbakanı "ama bu olay olalı bir yıl oldu" diye açıklama yapmaz,devlet başka bir ilde tecavüz edileni değilde edenin adını lekelenmesin diye tecavüzcülerin adını saklamazdı.

Biz cinselliği severiz,öyle çok severiz ki..Erkeklerimiz bile birbirine ilk fırsatta"aha da tuttum pipini" şakası yapar.Kızlarımız kendilerini bildikleri ilk günden itibaren"ayy nasıl o ilk gece zarım yırtılacak" diye heyecanla dolar..

4-5 yaşındaki kız çocuğuna "eteğin altına paçalı donunu,taytını giymeyi unutma azdırma abilerini" diyen anne,2 yaşındaki oğluna da "mahalledeki kızlara nasıl koyacaksın büyüyünce oğlum" sorusunu sorar cevabını aldı mı kahkahaya boğulur.

Bana bu ülkede bir okul söyleyin ki.. O okulda hiçbir kız bebek düşürmemiş aldırmamış olsun,o okulda hiçbir erkek öğrenci hiçbir kız öğrenciyi çeşitli sebeplerle tehtid etmemiş olsun,hiçbir kız öğrenci öğretmeniyle yatmamış olsun... Böyle bir okul yok.Kendinizi kandırmayın,herkes bilir ama gizlenir bu pislikler.. OLmamış gibi davranır herkes..ne yiyorsak artık cinsel dürtülerimiz tavan yapmış durumda.Doğal viagra var bu ülkenin topraklarında en güzel bizim erkeklerimiz "koyar" veya "kayar" mıydı?

Yavaş yavaş mideniz bulanıyor haklısınız..

Abisinin,dayısının,amcasının,kuzeninin ergeliğinin oyuncağı olmuş bir sürü yaralı kadın.Ve yine sokak oyunlarında,sokak maçlarında başka bir erkeğin merdivenaltı ters ilişki tecavüzlerinin mağdurları yaralı erkekler..

Amann erkekleri azdırmayalım,aman kudurtmayalım yoksa hepimizi sıradan geçirirler mantığıyla büyütülen o canavarlar bir vakit alt geçitte bir vakit ormanlık bir yerde yada evinize girmeye çalışarak bedeninize sahip olmak istiyor.İpinden kopmaya hazır bir canavar yetiştiriyor anneler.Hayatın tek gerçeğini seks olarak veriyor medya ve doğru dini ve cinsel eğitimden yoksun bir millet olarak korkudan uzak yaşanıyor tüm hazlar.

Hani bizim anadolu erkeklerimiz mertti..? Hani dünyada üstlerine yoktu,haysiyetlilerdi kimsenin karısına kızına yan gözle bakmazlardı.Hani namusları için dil uzatları kahve köşelerinde bıçaklarlardı o derece kafayı yemişlerdi.Eee otobüste kadınların arkalarına yanaşlar kim..? Bebeklere tecavüz edenler kim,yetimleri numara sırasına göre yataklarına alanlar kim..?Kız kardeşinin odasına girip ilk cinsel deneyimlerini yaşanlar kim..? Dükkanları önünde sandalye atıp şu karıyı eviricen çeviricen diye bağıra bağıra konuşanlar kim..? Devlet üniformasıyla miletin ırzına geçenler kim..? Taciz,tecavüz bunlar bütün dünyada oluyor diyen namussuzlar kim..??

Şu dakikadan sonra kayıp bir nesil var,hatta nesiller.. Yakın zamanda artacak bütün cinsel suçlar hepimizi tehtid edecek..Çocuğunuzu iyi yetiştirin,yalvarıyorum erkek çocuğunuzun pipisine tapıp zaten öğreneceği mastürbasyonu bebekken öğretmeyin.. Kız çocuklarınızı çok çok çok sevin,sevilen hiçbir kadın vaktinden önce cinsellikte aramaz mutluluğu..

İçim daraldı,bana "geç bile kaldın çocuk ne zaman" diye sırıtan salaklara bağıra bağıra söylemek isterdim.. Koruyabilir miyim ben o yavruyu yoksa o sağlıkla büyüyene kadar ruh hastası olur muyum? Bu ülkede ben,ancak koruyorum bedenimi,beynimi analarının pipisine taptığı bu şerefsizlerden..

Onu koruyabilir miyim...?

Onlarca erkeğin tecavüz ettiği 3 yaşındaki kıvırcık saçlı güzel gözlü çocuğu koruyamadık çünkü..

13 yorum:

Gabriel's Kiss dedi ki...

Bu konuyla ilgili yazıları görünce dayanamıyorum.
Nasıl tepki vereceğimi de bilmiyorum.
Ağlasam mı?
Küfür mü etsem?
Seçeneği bol ama,pratikte hiçbi' b*k yapamıyorum.
Oyüzden ben gideyim de kendi cezamı keseyim insan olduğum için.

Efsa dedi ki...

Bırakın bir kız annesi oluşumu, bir insan olarak bunu örtbas eden insanlar dilerim Rabbimden cezalarını çekerler. Vicdan, kelimesi çok esaslıdır hissedildiğinde. Önce herkez vicdanlarını içlerine bir kazısın.

"Bu olaylar bir daha yaşanmasın" diyebilmeyi inan çok isterdim. Ama şu an o kadar aptallık derecesinde bir iyimserlik olarak geliyor ki...

Tek umut edip dileyebileceğim; Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Yani bırakın bunlar gibi çocukları koskoca adamlar var bunu çocuklara-bebeklere-insanlığa yaşatan. Bastırılmış kimliklerle büyütülen, büyüyen.

beetlejuice dedi ki...

Birkaç hafta önce okulda, 1 kızı 1 oğlu olan, 40lı yaşlarındaki laboratur sorumlusu ile sohbet ediyorduk. Çocuk sahibi olmaya gelince konu "İnşallah bir oğlun olur. Kız çocuk sahibi olmak ömür boyu endişe, çok ağır bir sorumluluk" dedi. İlk olarak çocuklarını ayırıyor, oğlunu daha çok seviyor herhalde diye düşünmüştüm. Ama bunları okuyunca ne demek istediğini anlayabiliyorum. Ne yazık ki artık kızlar değil erkekler de tehlikede. "Göster oğlum teyzelere pipini" diye büyütülen, erkek oldun sen artık diye düğün yapılıp prens gibi giydirilen çocuk azıcık büyüyünce bir organıyla dünyayı yönetebileceğini düşünüyor. Öyle bir cinsel açlıkla büyüyor ki kız, erkek, yaşlı yatalak teyze, hatta hayvan olmuş farketmiyor. Söylemekten utanıyorum ama bir "delik" peşindeler sadece.
Bunun çözümü bence okullarda psikiyatrların da görev yapması. Rehberlik diye okulda bulunan ama pek bir iş yapmayan birim yerine her okulda çocukları gözlemleyecek psikiyatristler olmalı ve doğudaki okullarda görev yapmaları için teşvik edilmeli. Batıda alacağın maaşın 3 katı mı olur, lojman mı olur ne olursa artık teşvik edilip oralarda yetişmekte olan cinsellik ve vahşet merkezli gençliği tedavi edecek psikaytristler gönderilmeli oraya.
Eğer buna bir dur diyen olmazsa bir müddet sonra evladı ve imkanı olan herkes yurtdışına kaçmaya başlayacak ve bu güzel ülke kurtlara çakallara kalacak.

yesilerik dedi ki...

kelimeler kifayetsiz!!

Candan dedi ki...

Prensesim Ülkemizin hatta Dünyanın öyle bir yarasına tuz basmışsınki okuyupta birşelyer hissetmeyene insan demem mümkün değil Yüreğine , eline sağlık.
Bu Ülke de kadın olmaktan nefret ediyorum.
Ekmeğimi kazanmak için iş görüşmelerine gidiyorum ama malesef bir çoğundan kahrolarak dönüyorum .Artık işverenlerin bir çoğu önce fiziğe bakıyor daha sonra kullanmak amaçlı tabi ki ...
Ne okuduğun okul ne zeki ne de becerikli olman onlar için birşey arz etmiyor .
Toplu taşıma araçlarını dile getirmişsin sen zaten Allah fırsat vermesin böle insanlara ama malesef neler yaşıyoruz .
Napmamız lazım 4 duvar arasınamı kapancaz ?
Hani İslamiyette ve Türkiye de Lafta kadına verilen saygı ve değer ?
Ya burası Türkiye değil yada burada İslamiyet diye bir şey yok...
alışveriş yapamıyoruz,
toplu taşıma araçlarına binemiyoruz,
belirli saatten sonra sokağa adım atamıyoruz...
Kadın erkek ayrımcısı olmayalım diyorum iki muhabbet ediyorsun 3. kelimeleri cinsellik içeriyor .
Zorla feminist yaparlar insanı..
Kendimizi korumaktan acizken doğacak ve doğmuş çocukları nasıl koruyalım?
Anneler Babalar analık-babalık sadece karnı doysunla bitmiyor ya bakamayacağınız çocuğu Dünyaya getirmeyin yada doğan çocuklarınıza sevgiyi, saygıyı, şefkati ,insanlığı ,vatanseverliği öğretin ... eskiden komşu kızına bile yan gözle bakılmazdı. şimdi iki kardeşi birbirinden kollamak zorundayız.
Allah cümlemizi ve evladı olanları korusun! Hayırlı insanlarla karşılaştırsın ...

Yss dedi ki...

...çok fena...okudukça deliriyorum..

Adsız dedi ki...

Bütün değerlerimiz alt üst oldu. Sonucu da bu vahşet işte. Dediğin gibi erkeğin cinselliğini yüceltip kıza yeterli sevgiyi göstermezsen olacağı bu! Söylediğin her şeye katılıyorum.

Üfürükten Prenses dedi ki...

@Gabrielle:Haklısın elimizden hiçbir gelmiyor.Tek yapacağımız iyi çocuk yetiştirmek,elimizden gelen bu..

@İdam istiyorum ben Efsa,,tek caydırıcı yol bu,çocuklara karşı işlenen suçlara idam cezası gelmeli..

@beetlejuice:Söylediklerinin hepsine katılıyorum.Büyük bir temizlik akabinde yoğun bir terapi ve ardından düzgün bir eğitime ihtyiacımız var..
Ancak bütün bunlar hayal.. Biz düşünebiliyorum biz görebiliyoruz görevi olanlar sorumlu olanlar nasıl göremiyor anlamıyorum.
ben kadından ve çocuktan sorumlu bakanım o gece nasıl huzurla uyuyorum 3 yaşında çocuk tecavüz edilmiş sonra boğuralarka öldürülmüş,almıyor aklım..

@candan:toplumsal yozlaşma var dediğimizde türk aile yapısnı bozdular cık cıks diye başlıyorlar.. Halbu ki öyle alışmışız ki otobüste tacize uğranmasına normal geliyor,kucağına aldığı çocukla zevke gelen adam normal geliyor.delirmemek elde değil..

@etk yavrusu: haklısın..

@derya:cinselliği güç olarak görüyor erkekler.. yoksa bak beni sinirlendirme yoksa seni s...rim diye küfür oluşur mu..?

@yeşil erik:haklısın kanim..

Amélie Poulain dedi ki...

Bayadır YGS/LYS yüzünden ne yazabiliyorum ne de okuyabiliyorum, şimdi okurken fark ettim ne kadar özlediğimi. Yine söylemen gerekenleri çok güzel söylemişsin. Bugün biz de kız arkadaşlarla yaklaşık 1 ders bu meseleyi tartıştık. Tecavüz ve ensest. Gerçekten çok kötü. Yaşadığı dünyaya, yaşadığı ülkeye bakıp da insanın midesinin bulanmaması imkansız. Ama çoğusu kendisinin ya da bir yakınının başına gelmedikçe bu olayı ciddiye almıyor. Kız mağdur olunca kuyruk sallamış oluyor, hala daha %80'in düşüncesi bu. Ne diyebilirsiniz ki bu insanlara?...

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

Yazdiklarinda cok haklisin, bi insan evladina gercekten sahip cikmasi ve onu sevmesi gerekiyorki bu duruma düsmesin daha dogrusu rabbim böyle sapikliklardan korusun demek gerekiyor.. ama sadece bizim halkimiz degil bu durumu böyle eden cok acik ve net her yerde herseyde cinsellik konusula biliyor rahatlikla.. oglum evlenince ne yapacan diyen aileler oldugu sürece ve cocugun net basina tv karsisinda neye baktigini ne ile ugrastigini bilmeyen takip etmeyen ailelerimizdeki sorumsuzluktan kaynaklaniyor .. suan cizgi filmde bile cinsellik var öyle böyle degil hersey cok acik anlatiyor ve buna 2 yasindaki cocuk bile bakiyor bilmedigi bisey kalmiyor yasi ilerledikce ne varki bunda cok normal diye biliyor ve bunu uygulamakta cekinmiyor artik.. Sizcede öyle degilmi?? Cocuklarimizdan önce kendimizi yetistirmemiz gerekiyorki gelecek nesillerimiz sapik olarak yetismesin rabbim bunu kimseye göstermesin uzak tutsun bu aciyi hic bi aile görmesin .. bunlar olupda susanlardan etmesin kimseye deme peki sonra? sanada aynisi olmayacakmi diye dusunmeler ve sonunda ne oldugunu bilmedigin bi yola girmeler.. Rabbim böylelerinden uzak tutsun bizleri..

Elif Ayvaz dedi ki...

Duydukça, gördükçe haberleri insan olamaz bunlar diyorum. Bu kadarına da pes doğrusu diyorum. Basıyorum küfürü. Tabii hiçbir işe yaramıyor.
Nasıl bu hale geldi bu toplum? Küçücük çocuklara yapılanlar... Yasaklanan şeye ilgi duyulur derdi bir öğretmenim. Doğru şekilde anlatılmayan her şey suça götürüyor. Ama bazen çocuklarına cinselliği öğretecek annelere-babalara kim öğretecek diye düşünüyorum. Onlar biliyorlar mı ki?! Kızının zarını korumak için namus bekçisi kesilen anne/baba oğlunu mahallenin kızlarını becermesi için itekliyor. İş!
...

erkan bal dedi ki...

yürek burkan bi şey... çok şey.. herşey:( ne diyebiliyoruz insan olarak. şey...

çatı katı dedi ki...

baştan sona başımı sallayarak,acı bir yüz ifadesiyle okudum yazını..bende çok kokuyorum çocuğumu koruyamamaktan..emin ol paranoyak oluyorsun bi süre sonra tüm bunları gördükçe..aklıma neler geliyor bazen duysan şaşarsın..
ve etraf sürekli konuşuyor aynen dediğin gibi..çocuğun yoksa başının eti yeniyor yap,yap,yap diye..sonrada e artık bu büyüdü 2. zamanı geldi 3.için geç kalacaksın..şaka gibi..belli sayıda çocuğum olsun diye bi derdim yok ki benim..evladımı doğru düzgün adam gibi yetiştirebilmek benim amacım..bunu söyleyincede garip garip bakıyorlar sana..adın ukalaya çıkıyor sonra..çok da dertti..
sevgilerimle prenses..

Related Posts with Thumbnails