[Rec] 2

20 Nisan 2010

İlk film olan rec: ölüm çığlığı filmini anlatmıştık.İkincisini büyük bir merakla bekledim tam kadın karakteri bacaklarından çekmişti ki yamuk yaratık orada bitmişti.. Devamının geleceği belliydi ama bu değildi beklentim. Şunu anladım ki sinema da tesadüf eseri tek filmlik başarılar olabiliyor.Yönetmen tırtmış,tek bildiği el kamerasıyla takılmakmış anladık..

İspanyolca fantazimi ise gerçekleştiremedim çok hızlı konuşuyorlardı.Sanırım ben ispanyolca konuşan kadın dinlemek istiyorum.Erkek karakterlerin çokluğu,hepsinin az çok tahmin ettiğim sırayla ölmesi,sevdiğim insanları ısırarak sevdiğim için ısırmaktan ve ısırılmaktan korkmayışım filmin etkisini azalttı.

Ordan biri çıktı salya sümük yala ısır,burdan biri çıktı salya sümük ısır.Eee konu yok,senaryo yok sayılır,heyecan yok.. Bir de papaz klişesi eklenmiş tam olmuş.Bizim filmlerde imam görünce amann heryere koymsalar şu dini vurguları diyorlar, millet papazsız iş yapınca rahat edemiyor.Kutsan kutsan daral geldi film boyunca..

İlkini izlemediyseniz gitmeyin,sevgilinizle gideceksiniz gitmeyin,hava güzelse gitmeyin,yalnız gidecekseniz gitmeyin.. Özetle gitmeyin..

3 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

İlki muhteşemdi. Yorumun biraz kafamı karıştırdı ama ikincisini mutlaka izleyeceğim :)

SeRiOuuS dedi ki...

İlkini izlemediyseniz gitmeyin,sevgilinizle gideceksiniz gitmeyin,hava güzelse gitmeyin,yalnız gidecekseniz gitmeyin.. Özetle gitmeyin...

hahah :)):):)(:

Adsız dedi ki...

daha yeni tavsiye edildi bana şiddetle:|

Related Posts with Thumbnails