Mim Manyağı Prenses / Bölüm -15

29 Mart 2009


Mimlenmeyeli kaç zaman olmuş yada mimleniyorum fakat takip edemiyorda olabilirim.. Emre yani Hayalbemol beni ve birçok bayan blog yazarını mimlemiş.Üşenmemiş mimlediklerinin yanına da bir not iliştirmiş,şunu anladım ki Emre mükemmel bir gözlemci..Önce benim için yazdığı notu paylaşmak istiyorum ardından da mime dönelim..

"Üfürükten Prenses:Eleştirel yaklaşırken alarm ziline basmamaya özen gösterir.Bir eliyle tokatı basarken,bir eliyle okşar ki,ne olduğunuzu anlayamazsınız.Sempatik,girişken,biraz da cesur mu ne?"

Mutlu bir beraberlik için karşı cinsten beklentileriniz nelerdir?
Sevdiğiniz kişide aradığınız özellikleri yazarak,kalbinizdeki güzeli tanımlayınız. Kısaca "birlikte olmak istediğim kişi böyle olmalı gibi" ifadelerle,kalbinizi çalacak kişiyi hayalinizde canlandırın ki okuyan karşı cins "hmm,demek öyle yapsam daha etkili olacakmış,burada yanlış yapmışız" diyerek ayağını denk alabilsin.

Mutlu beraberlik diye birşey yok.. Koşulsuz,kusursuz mutluluk yok.. İsterseniz dünyanın en büyük aşkını yaşayın böyle birşey mümkün değil.Böyle olduğunu iddia edenler yalan söylüyorlar.Hayır mutsuz,pesimist değilim.. Sadece ilişkiler üzerine çok yalan söylendiğini düşünüyorum..

Bir adamı bir kadını çok sevmek mutlu olmak çin yeterli değil,üstelik sadece karşıdan bekledikleriniz de kafii değil.. Zaman zaman siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz çünkü? Bir bayan olarak kibar,anlayışlı aynı zamanda lafını yine kibarca dinletebilen,çok yakışıklı olmayan sempatik,zeki ve herşeyi konuşabileceğim bir adam hayal ederdim kafamda.. buldum,ama hep ilişkinin bir tarafından mutlu olmadığımı farkettim.. Üstelik çok seviyordum ve çok seviliyordum.. Mesele ben değilim elbette,aşkın,ilişkilerin sorunu bu zaten. Hiçbir zaman ideal insanı bulamayacağınızı kabul etmek gerek.. Eksiler-artılar sizi bilançoya götürecektir.. Sonuçta dikkate alacağınız tek şey borçlu çıkmamak ötesi zaten size mutluluk olarak dönmeli..

Mesele mutlu olmayı istemek,bunu amaç değil de araç haline getirmek.. "Ahh ne güzel gülüyor sevdiğim adam,ne şanslıyım ben" diye mutlu olmak yada "yahu almadı b.k kafalı istediğim yüzüğü böhüü ne bahtsız kızım ben" demek?

Benim için mükemmel erkek yok! Bugün tarif ettiğim adam yarına tutmayabilir.. Sıcak olsun cana yakın olsun derim,sonra bu ne bıc bıc diye şikayet ederim.. Mesafeli,soğuk olsun derim sonra sıkılır,terkederim..

Bu yüzden biraz geyiğe vurayım fiziksel bir tarif yapayım bari :P

Sarışın sevmem,koca popolu erkek de hoş olmaz gibime geliyor :P Dar pantolonlar giyen adamları da sevmem,takı takan erkekleri de.. Arabadan,kadınlardan veya sadece ekonomiden bahseden adamları da sevmem,kadınların hakim olduğu konulara fazlasıyla hakim olan erkekleri de sevmem..

Ne istediğini bilmeyen oraya buraya sürüklenebilen adamları da sevmem,tembel adamları da sevmem.. Müzikten,filmden,siyasetten anlamayan adamları da sevmem.. Kıskançlık yapıp ona mı baktın buna mı güldün diyen,bana fingirdek biriymişim gibi davranan adamın suratı patlatabilirim mesela..Komik olmayan erkek de hiç hoş değil,alıngan,hassas,ağlamaklı erkekleri de sevmem.. İki kelime de bir küfürlü konuşan adamı da boğabilirim..
Ve mimin teması şu ki.. Asla tam olarak mutlu olmak mümkün değildir,bunu bir sevgiliye bağlamak da aptallığın alasıdır.. Bu nedenle kendi mutluluklarınızı yaratın sevdiklerinizi de buna dahil edin,ayy doğan cüceloğlu gibi bitirdim yazıyı ya,böğğğ :P

Sevmediklerimi anlatarak,sevdiklerimi çıkartabileceğinizi düşünüyorum.. Bu mimi efsa, sLn, katre_ , Sinderallaaa,A cup of relax ve bi dost'a paslıyorum..

9 yorum:

bi dost dedi ki...

doğan cüceloğlunun nesi var kız, böğğ diyon adama:)

dar pantolon ve koca popo olayına girdin ya, kopardın beni, helal olsun dedirttin:) nefret yahu nefret...

mimi de yaziciyyym, teşekkürlerr:)

GeCe dedi ki...

canım bence mutlu beraberlik diye bişey var sahip olduğum için biliyorum ancak şu varki bu mutluluk bize gökten düşmedi. çok çabaladık ve birbirimize değer verdiğimiz için öncelikli olanı birbirimiz olarak atadık. çiftler ideal olamayabiliyor ilk başta ama bir süre sonra pişiyor birbiri için ideal hale gelebiliyor. Belki bunun için erken yaşlarda tanışmak gerekiyor bilemiyorum beraber olgunlaşıp karşındakine uyumlu hale geliyorsun

en azından bende öyle oldu ciddiyetle söylerim ki eşimle uyumsız olduğumz hiç birşey yok sıkıcı mı bizim için değil ama dışarıdan bakanlar öyle sanabiliyor

efsa dedi ki...

:) aslında bunu her defasında demek garip olsa da mimde benzer şeyler göreceksin sanırım :)))

ella dedi ki...

yaa yazdıkları hakikaten bir erkekte istenmeyen şeyler şekerim ama... biri olmasa biri oluyor yahu :) adamın güzel gözleri oluyor bakıp ruhuna dalıyorsun gözlerin az aşağıya indimi kocaman göbeğini görüyorsun :)) en kısaca anlatımla mutluluğu asla bir adamda aramamak lazım, hayatta aramak lazım. adamlara güven olur mu hiç ya :))

Unknown dedi ki...

yazının altına bir imza da benden :)

Selin dedi ki...

Teşekkürler canım, yazmaya çalışacağım en kısa zamanda =)

Unknown dedi ki...

bir imza da benden:)

Unknown dedi ki...

bir dokun bin ah işit tadında hoş bir mim karşılama olmuş prenses "angela" :))...
mutlu olup dahil etmek, bütün mesele bu ;) en kısa zamanda bunu idrak edip hayata yaymalı... -herkes acı tecrübe etmeden bu uyarıyı dikkate almalı kanımca...-
sevgiler :))

Hayalbemol dedi ki...

Sevgili Üfürük, başlangıç noktasında tarafıma izafen yazdıkların, kabuğunu yeni çatlatmış bir kuş kadar şenlendirdi beni. Bu nedenle teşekkürlerimi iletiyorum.
Muhasebe defterinden çıkan tanımsal ifadelerin çok etkileyiciydi. Zaten eleştirel yaklaşımındaki başarı, senin yazılarına beni çeken bir başka sebeptir. Bir erkeği, kadına yaptığı sanatsal hareketler, yani müzikal oluşumlar, sinemaskop karelerden çıkma yeri geldiğinde renkli, yeri geldiğinde siyah beyaz dokunuşlar ve politik savuruşlar, aslında erkeklerin anlayamadığı bir gerçektir. Delikanlılığın kitabı yazılırken, etkileyiciliğin bakış noktasındaki sayfalar, fotokopi kâğıdının sayfalarına iliştirilmiş ve silinmiş olduğundan, duygusallığa yazık edilmiştir. Bu nedenledir ki bence birçok erkek, aşkının başlangıcının sonuna neden gelemediğini anlayamıyor.

Related Posts with Thumbnails