Bir Cinayet ve Toplumsal Yozlaşma

16 Haziran 2009
Günler oldu,cinayet hakkında yazmak istemedim.Nemalanmak gibi olacaktı lanet okumak,yazanlara saygılıyım elbette ama içimden gelmedi.Sadece dua ediyordum katilin yakalanması için ve aynı yaşta bulunan gençlerin biraz daha akıllıca davranması için.. Gözyaşı döktüm,ölüm şekli,bulunuş şekli,ailenin duyguları,sınıfsal farklılıkların etkileri hepsi beni çok üzdü.

Münevver Karabulut ile Cem Garipoğlu'nun msn yazışmalarını okuduğumda canım biraz daha yandı.17 yaşında olan bir kızın tüm saflığını gördüm,buna karşılık birileri aynı satırlardan çirkin olacak ama "hafif" bir kız duruşu çıkartmıştı.Kendi 17 yaşımı aklıma getirdim.Münevver gibi değildim.Flört ettiğim çocukla evleneceğimizi,çocuğumuzun adını da bilmem ne koyacağımızı falan hayal etmiyordum.Seneye üniversiteye gideceğimi muhtemelen o çocuğu unutacağımı biliyordum.Saf değildim yani,temizlik belki bu.. Münevver kadar temiz bakamıyordum,ahlaksızlıktan değil ama mantığın daha baskın olmasındandı belki..Hiçbir zaman masal aşklarına inanmadım.Kendi aşkımı bizzat kendim imal ettim ve yaşadım.

O yaşlarda ne yaparsanız yapın doğru olduğuna inanırsınız.Sizi yolunuzdan çevirecek tek unsur arkadaşlardır.Eğer yakın arkadaşınız "erkek arkadaşının evine git ne olacak ki kızım,annenin haberi bile olmaz,hem düşünsene ne romantik" diyorsa,iş bitmiştir,gidersiniz.Ötesini düşünmezsiniz,düşünemezsiniz..Anneninizin aşırı temkinli,babanızın aşırı asabi,komşuların aşırı dedikoducu,sevgilinizin aşırı muhteşem ve sizin aşırı aşık olduğunuzu düşünürsünüz.Üstelik aileden gizli birşey yapmak,suçluluk değil olgunluk katar o yaşlarda insan,öyle bir his verir."Annem gitme dedi ama gittim,artık kendi kararlarımı verebilirim.."

Ölümün hakedilen birşey olduğunu bize kim öğretti bilmiyorum..Eğer yanlış birşey yapmazsan ölmezsin demek nasıl bir vicdanın eseridir onu da bilmiyorum.Münevver ve Cem'in yazışmalarını okurken okuduğum yorumlar kanımı dondurdu.Yorumculara göre Münevver,Hilton'da kutladıkları sevgililer günü gecesi aynı otelde Cem ile kalmıştı.Yani? Yani kötü bir kız oluyordu Münevver,ölmeyi yavaş yavaş haketmeye başlamıştı.Eğer sevgilisiyle hepimizin paramız olmadığı için gidemediğimiz Hilton'a gitmeseydi,geceyi de bir rivayete göre Cem ile orada geçirmeseydi,böyle bir kız olmasaydı,Cem'in evine gitmeseydi,boğazı testere ile kesilmezdi öyle değil mi? Kızını çöp tenekesinde bulan acılı bir babaya "kızım bakire,tertemiz gitti öteki tarafa diye " açıklama yaptıran böyle bir zihniyettir işte..

Aklıma hemen kendi hayatım geldi.Yemek yapacak,yiyecek kadar,oturup saatlerce kağıt oynayacak kadar,arka arkaya 3-4 film izleyecek kadar Zat_ı muhterem'de bulunmuşumdur.Belki daha da fazla..Ya birşey gelseydi başıma,gelebilirdi veya gelmeyebilirdi.Ama bu ders çalışmaya gittiğim 10 yıllık kız arkadaşımın veya canımdan kanımdan akrabamın evinde başıma aynı türden birşey gelmesiyle aynı ihtimal. Eee peki ne yapacağız,güvenmeyeceğiz uzun süre ve en önemlisi ailemizden kopmayacağız asla..İster 13 yaşında olalım ister 43.. Bu kadar tehlikeli bir dünyada güvendiğimiz insanlarla herşeyimizi paylaşacağız,en azından öldükten sonra bazı şeylerin açıklığa kavuşabilmesi için..

Acı ki şöyle bir tavsiye dönüyor çevrede.. Bir saldırıya uğruyorsunuz düşünün,öleceksiniz veya yaralanacaksınız ya da ölmek üzeresiniz..Son çabanızla saldırın,size saldırana saldırın ki bir dokusu kalsın tırnaklarınızda bedeninizde,en azından cezasını bulsun suçlular.Böyle bir tavsiye nasıl bir infial yaratır bilmiyorum ama durum bu..

Vahşetten ötesi var maalesef..Parasıyla,dünyayı cinsel organına taptıracağını sanan erkekler var mesela..Gerçek aşkın binbir halini henüz tatmadan ergenlikte çocuk yapma hayalleri kuran kızlarımız var.Çocuğu mutlu olsun diye yanlışları doğru yapan ebeveyinler var.Doğunun daraltıcı yapısıyla,batının uçurumlara sürükleyen özgürlüğü arasında gidip gelen aileler var. Bir cinayete "Kesikbaş Cinayeti" diye lakap takabilen pislik bir medyamız var..

Beni Münevver Karabulut Cinayeti ile ilgili yazmaya iten okuduğum şu "Allah'sız " yorumlarla son vermek istiyorum.. Bu yorumlar katilden bile korkunç..

"Para için, kızlarını k..dün altına sokanların üzülmeye hakkı yoktur.

" Bu kadar adi bir k..t piçine kızını kakalamaya çalışırsan kafasını çöpten toplarlar."

"Katil; ruh hastası, insani duygulardan nasibini almamış aşağılık bir insan müsveddesi, maktul ise, Adli Tıp raporlarının sonucu ne olursa olsun -Adli Tıp, kamuoyuna mal olmuş olaylarda, kamuoyunun nabzına göre rapor veren bir kurumdur- 18 yaşında olmasına rağmen kızışmış müstakbel bir umumi kızdı"

"Düzgün ailelerin düzgün kızlarının kafası kesilip çöpe atılmıyor.Bunlar ailecek kaşınmışlar ve sonunda belayı bulmuşlar"

42 yorum:

Butikpartim dedi ki...

Gerçekten çok üzülüyorum,söyleyecek birşey bulamıyorum.Son zamanlarda beni en çok etkileyen olay..Yukarıdaki şekilde yorum yapanlara acıyorum..

havvanur dedi ki...

iyi kızda kötü kızda olsa bu ölüm şeklini haketmedi kimse ölümün bi ölümlünün elinden hak etmiyor canı alanda ALLAH verende günahıyla sevabıyla gitti nerdeyse cemin eline sağlık dicekler böle düşünenlere lanet olsun ve kimse unutmasınki herkesin anası bacısı eşi var kadın olarak bnd anneyim kadınım ne ayıplarım ne kınarım yarının bizlere ne getircegi ne belliki rabbim uzak etsin herkesten bu ölüm şeklini karabulut ailesinede sabır dilemekten başka elimden bişi gelseydi çok yazık oldu çok güzel düşünmüşün yureginize sağlık iyi günler

Sel dedi ki...

Başından sonuna kadar katılıyorum..

GeCe dedi ki...

doğrusu bu yorumları hiç okumadım çünkü böyle şeylerin dolanacağını tahmin ediyordum okuyup da sinirimi bozmak istememiştim yani pes artık bu herkesin başına gelebilirdi

Yağız Gönüler dedi ki...

Bu olay hakikaten garip bi olay. Üstünden politik, sosyolojik hertürlü veri sağlanabiliyor. Yok bakireymiş yok bilmemne. Çok mu önemli? Giden gitmiş sen hala bakire gitti. Ben bakire gittiğine de inanmıyorum.

Kızın msndeki konuşmaları ve karşısındaki katilin her övgüsüne "canımmmm" diye karşılık vermesi, eve gel dedikten sonra "napcaz evdeeee gitar çalıcanmııı" gibilerinden asalak ifadeler vermesi, ne bileyim ilgilenmiyorum bu konuyla.

Bazen "al şeyinden vur duvara" yada "al birini vur ötekine" diyesim geliyor ama biliyorum takdir yaratanındır..

mor kedi dedi ki...

bu nasııl bir zihniyettir yaa...yorumlar kanıımıı dondurdu..
insan olduğğumdan utanııyorum bazen bu kadar üzücü bir olaya hala "namus" "iyi aile kötü aile" gibi yorumlar yapıılması cinayeti işşleyeni aklama durumuna getiriyor.bence ortada kötü aile varsa o da oğğullarıınıı hala saklayarak cinayete ortak olan cemin aliesidir.

yazıın çok güzel olmuşş bu arada yorumlarıı görünce direk atladıım olaya..

Primarima dedi ki...

Yorumlara şaşdım kaldım!

öykü dedi ki...

Yazın ıcın kutlarım her yonuyle cok guzel ıslemıssın konuyu...
Bu konuyla ılgılı o sona ekledıgın yorumlara benım de bı sozumn var
Bu yorumu yapan ınsanlar
Hıc kendılerını koydular mı o kızın veya aılesının yerıne..
Nerdeyse katili ovecekler
nerdeyse
bı genc kız madem gıttı erkek arkadasının evıne
e aılesı de
kız da bunu hakettı dıyecek kadar ılerı gıdebılecekler..
Namus kavramı
ıste gecen gun sıırt tekı olay gıbı bızde.
Kız erkek arkadasının calıstıgı radyoya gıttı dıye aılesı orda onu öldurmeye kalkıyor kız kendısı 6 kattan atıyor kurtulmak ıcın
sedyede hastahaneye gotururken bı daha bıcaklamaya kalkıyorlar
ve butun bu eylemlerın adı da
namusu temızlemek oluyor
Allahtan tek dılegım
bu sevgısız yureklere merhamet ıhsan etmesı
yazıktır gunahtır..

Adsız dedi ki...

Çok güzel anlatmışsın..Katılıyorum yazdıklarına.Biran önce bulunsa da rahatlasak.''Oh beee'' desek artık!

Evet öyle yorum yapanlar da var.Geneli de münevverin yaşındakiler.Ve o minicik beyinleriyle o dar görüşleriyle bakıyolar olaya.

Üfürükten Prenses dedi ki...

@mosquito:Onlara bende acıyorum,yine de Allah başlarına vermesin..

@havvanur:Evet hepimizin yakınları var.Ve öldürülmek için illa bu mantığa göre ahlaksızlık yapılması gerekmiyor.Kapımızı çalan ne bileyim Su dağıtıcısı bile öldürebilir istedikten sonra,insanlar keşke bu kadar vicdansız olmasa..

@Sel:teşekkür ederim..

@GeCe:kesinlikle haklısın..

@Vincenzo:" al şeyinden vur duvara" güzelmiş ..

@Morkedi:yazıyı beğenmene ve yorumunu katmana sevindim canım.

Üfürükten Prenses dedi ki...

@Prima Rima:Şaşırmamak elde değil..

@Melior:Münevverin yaşıtı bir kız,facebook'da Cem'e aşık..Münevveri suçluyor,kimbilir ne yaptı da çocuğu katil etti diye..Nasıl bu kadar aptal olabiliyorlar,hayret..!

@Öykü:Teşekkür ederim,bir an biriktim,içimden gelenleri yazdım malum yorumları okuyunca.

Yorumun için ayrıca teşekkür ederim,aynı yerden bakıyor olmamıza sevindim.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Her ne olursa olsun, o gece her ne yasamislarsa yasasinlar bunun geregi, hakki ya da cezasi olum olamaz, olmamamliydi ! O yorumlari okudukca gozlerim biraz daha buyudu... Hadi bunu yapan ruh hastasi sapik, peki yaa olayin arkasindan boyle konusanlara ne demeli !!! Cok yazik!

buraneros dedi ki...

Sürecini çok yakın takip ettiğim bir olay... ve okuduğum en güzel yazı ve bakış açılarından biriydi... Özellikle geldiği nokta ve gündemde işgal ettiği yer anlamında: Herkesin, görüş belirttiği ya da görev gereği yaptığı açıklamalarla iç dünyasını açık ettiği bir olay olması nedeniyle de, toplumun farklı katmanları ve farklı görüşlerindeki örnekler içinden bir anlam da sosyolojik gerçekliklerimizi çekip açığa çıkaran bir laboratuar ortamı yaratıyor olması dolayısyla bence, araştırmacılıra fazlaca veri sağlayan çok kapsamlı ve önemli bir olay da aynı zamanda...

SenaBera dedi ki...

Yorumları okurken gözlerime inanamadım, çok yazık çok........

hande dedi ki...

Yazını çok beğendim herşeyi çok iyi anlatmışsın teşekkürler :) fakat bence münevver kötü bir kız olmuyor cem'i sevdiği için onun evine gtme.kalma gbi seyleri görmezden geliyor ama dısardan bakıldığında bizim gözümüze hiçde öyle gelmiyor bu onu kötü yapıyor...
Ama böyle ölmeyi kesinlikle haketmemişti .

Belgin dedi ki...

Allahim sen akil fikir ver. Yorumlari okuyunca sastim kaldim. Bir katili alkislamadiklari kalmis, bunlarin kendi aileleri yokmu acaba?
Bu nasil bir dünya, bu nasil bir insanlik, tabii ki insan denebilirse...

BiR DeLi MaVi dedi ki...

mesn yazışmaları olsun, günlükler olsun, gencecik bi kızın yaşadıklarının deşifre edilmesi çok üzücü. bütün bunlar böyle yorumlara sebebiyet veriyor, aile keşke biraz önlem alsaydı. emniyet eminim gerekeni yapıyordur, bütün bunların açıklanmasına ne gerek vardı, öldükten bi kaç gün sonra müge anlı kızın günlüğünü programında okuyordu bu reyting savaşı değildir de nedir?

nesli dedi ki...

Prenses, "Doğunun daraltıcı yapısıyla,batının uçurumlara sürükleyen özgürlüğü arasında gidip gelen" demişssin yazının bir bölümünde kesinlikle doğru bir tespit olduğunu düşünüyorum.Ve bunu çok tehlikeli bulanlardanım.Batının sofistike cinayet işleme şekili ve doğunun yapısı, bunun da ötesinde olan biteni idrak edemeyen toplum. Umarım daha kötülerle karşılaşmayız,insanlar kendini toparlar.

Quaresma7 dedi ki...

"kızım bakire,tertemiz gitti öteki tarafa" açıklaması çok yerindedir. Kişi ölmüştür ve amel defteri kapanmıştır. Zina suçu işleyip gitmesiyle tertemiz gitmesi arasında nasıl bir fark olduğunu Kur'an ve hadislere göz gezdiren birisi rahatlıkla görebilir ki burdaki açıklama insanların ölümün bir son olmadığını , bizim için asıl değerli olanın ne olduğunu ve dünyanın sadece bir sınanma yeri olduğunu unutmadıklarını gösterir.

Bu yorumlar o açıklamaya sebep olduysa kötü olan nokta budur. Ölen bir insanın arkasından -doğru veya yanlış- bir şekilde atıp tutanlar hesabını vermeyecekler mi sanki. Ya da gerçekten İslam'ın emirlerine göre mi hareket ediyorlar. Dinimizin en bedbaht insanlardandır dedikleri şeyi yapıyorlar. Ama biliniz ki o tarafa ne şekilde gittiğide bu kadar önemsiz değil. Bir baba bunu dert edinmiyorsa bunu umursamıyorsa ya da birileri şöyle böyle diyor diye kendini bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorsa vahim olan bu...

Quaresma7 dedi ki...

Söylediğim yorumlar altta yazdığın iki yorum için değil bunu belirteyim. Onu yazanların kalbinden Allah merhamet duygusunu almıştır. Allah'larından bulsunlar.

Banu dedi ki...

Olay tamamen vahset bence, boyle yorumlar yapabildiklerine gore onlarinda icinde sapiklik, katillik var demekki..
Demekki kizlarimizin o yasindan, o masumiyetinden yararlanacak daha cok CEM GARIPOGLU gibileri var.Rahmetli munevverin nasil masum oldugu gozelerinden belli, asik olmus belli...
Demekki bizler cocuklarimiza kardeslerimize bundan dan sonra dahada cok tembih etmeliyiz kimseye guvenilemeyecegini..Yazik cok yazik,munevver e cok uzuldum....

bi dost dedi ki...

Allah'ın işine karışmaya kalkıyorlar ya, çok şaşırıyorum buna, nası bi cesaret nası bi kendini ateşe atma halidir bu ya.. yazık

MANUKYAN dedi ki...

toplumda bi kesim varki aaman aman.. yontulmamış duygu yoksunu hayvanlı köyün kavalcıları.. münevverin olayında olduğu gibi yobazlıkta sınır tanımazlar..bu yorumları atanlarında allah belasını versin...pislikler..

cündebaz dedi ki...

galeyanı seven bir toplum olduğumuzdan ne tepkilere ne de yorumlara şaşırıyorum. ama bazı bazı münevver'in adının geçtiği bütün haberlerin peşine düşüp "bunu yazan tosun yorum yapana.." diye ilk yorumu yapmak istiyorum. evet halkım için kendimi feda ediyorum bu yorumla. dua velhasıl.

Yasin Tekin dedi ki...

Eskiden "ayıp" diyerek toplum baskısıyla gün yüzüne çıkmayan elim ve vahim olaylar iletişim teknolojilerinin gelişmesiyle her gün gazetelerin 3. sayfalarına malzeme oluyor. Bu olay da açık şekilde gösterdi ki artık hiç kimse kendini hoşgörü toplumuyuz diye kandırmasın arkadaş! Evet, belki İslamiyet hoşgörü dini ancak; Müslüman olabilmek için öncelikle akıl sağlığı lazımdır. Şu yorumları yapanların hiçbirini normal insan olarak görmüyorum ben!

Zenciörgüsu dedi ki...

bu insanlarla aynı yollardan geçiyoruz,aynı havayı soluyoruz..kanım donuyor...

GAMZELİ ANNE dedi ki...

gerçekten insanların nasıl insanlığını kaybetmiş olduğunu bi kez daha gördük:(malesef bü tür olaylarrın allah korusun ama başımıza gelmesi için illa sevgili veya yakınlığımızın olması gerekmiyo ki her an hepimizn başına gelebilir...bir çocuk annesi olarak kızımı dünyaya getirmeden okdar çok düşündüm ama yinede hamile kaldım ve evladımı kucakladım malesef böyle bi dünyada yaşıyoruz allahım kötü insanlardan korusun:(

Finduilas dedi ki...

yorumlara inanamıyorum! kendi kızlarının başına aynı şey gelse ve arkalarından böyle çirkef şeyler söylense nasıl hissederler acaba! ama hissedebildiklerinden bile şüpheliyim böylelerinin..

Üfürükten Prenses dedi ki...

@Moonsun:Onlarda da aynı potansiyel var demek ki? yazık..

@buraneros:tşk ederim.Düşüncelerine katılıyorum,bu cinayet bir cinayetten ötesini verdi bize.

@SenaBera:Haklısın..

@hande:vakit ayırıp okuduğun için ben teşekkür ederim.

@Belgin:Aaa katil suçsuz belgincim,hangi kız ki bir erkeğin evine gitmişse öldürülmesi farzdır acilen.

@honeycomb:güzel bir noktaya değinmişsin.Şu an da bir kızın tüm mahremi ortaya dökülmüş durumda,hepimizin o yaşlarda tuttuğu günlükler vardı,ortaya dökülseler ne hissederiz,haklısın.

@nesli:bu bizim sonumuz olacka galiba.Arada kaldık,sıkıştık adeta ve aptallaştık.

@Quaresma7:Öteki tarafa nasıl gittiği,hangi günahlarla gittiği bizim umurumuzda değil,olamaz da çünkü bunun değerlendirmesi sana veya bana ait değil.Bu o kişiyle Allah arasında bir değerlendirme olacak.Benim bekarete yaptığım vurgu şuydu,adam kızının bakire gittiğini söylemek isterken..Bakın bakire olarak öldürüldü,yani suçu yoktu demek istiyor.Oysa bir insanı öldürmenin bekaretle,namusla,namussuzlukla alakası yok.Namussuz bir kızı öldürseydi,ohh iyi yapmış boğazını kesmiş demeyecektik değil mi?

Ayrıca boğazı kesilerek öldürülmüş,cesedi başında sanırım erkekerkeğe sevişilmiş bir kızın bakire olmaması da doğal olurdu,o gün o kıza 100 erkek saldırabilirdi,hepsi de beraber olabilirdi,o zaman bakire olmazdı.. ne olacaktı o zaman,ALLAH kulum olmadı şimdi bakire gelemedin mi diyecekti? ya da hayatına onlarca erkek girmiş,namuslu görünüşlü kızlar bakire kalıyorda ne oluyor,Allah'ı mı kandırıyorlar(Haşa)

İckis dedi ki...

Yine en doğru şeyleri söylüyorsun prenses, ya bu kız hoppa tabir edilen tipte olsa,kucaktan kucağa gezse nolurdu acaba, o zaman öldürülmesi normal miydi, hem de bu kadar vahşice!

Üfürükten Prenses dedi ki...

@Banu:Çok dikkatli olmak gerek çok.Yoksa bakınız katil değil siz suçlu oluyorsunuz öldürüldüğünüz için,Allah herkesi korusun.

@bi dost:Kesinlikle haklısın canım..Nasıl bir haddini bilmezlikse,akıl ermiyor.

@Manukyan:bir eğitemedik o kısmı,olmuyor algılarında kalıtsal problemler var.

@juninhoo:bazen galeyana gelmek faydalı oluyor sanırım.

@Yasin:aslında saklaya saklaya bu hale geldik galiba,bir taraftan iyi oluyor.Herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor.

@Nostatic:Korkutucu değil mi,haklısın :/

@Gamzeli Anne:Allah Korusun.. Artık çok daha dikkatli yetiştirmek gerekiyor,öyle kötü ki dünya..Sapıklar,katiller,toplumun içinde yaşayan gizli pislikler..poff

@Finduilas:Onların kızlarının başına gelmez,onlar düzgün aileler..! Ülkenin hepsi namussuz onlar namuslu.!

cansu dedi ki...

her kelimene katılıyorum prensesim. nasıl bir zihniyettir ki, abuk subuk yorumlarla, aslında cem' den bir farkları olmadığını gösteriyorlar. bilmiyorlar ki, bu zihniyetle yetiştirdikleri kızları, akrabaları da benzer şeyleri yaşıyor olabilirler. sadece acı sonu yaşamadıkları için(Allah kimseye yaşatmasın), ortaya çıkmadığı için olmadığı-olmayacağını sanıyorlar...
günlük yazışmalarının okunmasına denk gelmiştim. münevver saflığının, iyi niyetinin kurbanı oldu biraz da. yazılarından da anlaşıldığı gibi,maalesef sevmiş, güvenmiş, görememiş bazı şeyleri. bu şekilde bir ölümü kesinlikle hak etmiyordu. kaç kişinin aklına gelebilir ki bu?
Allah ailesine sabırlar versin.

eşşek sıpası dedi ki...

kanım donuyor..

buda ilgili bir yazım;
http://munevver-karabulut.blogspot.com/2009/05/unutmakutanmakacmak.html

уαѕємin... dedi ki...

Yazıyı çok güzel ele almışsın.. yorumlar çok şaşırtıcı..

İnsan kimene şekilde güveneciğini şaşırıyor çok dikkatli olmak gerekiyor çokk

kubra zeynep kara dedi ki...

Allah o aileye sabır versin.
canları zaten çok yanmış birde acımasız insanların yorumlarıyla canları yanıyor.
nasıl merhametsiz olabilirler böyle inanamıyorum

Üfürükten Prenses dedi ki...

@ickis:kesinlikle haklısın,ölümün hakedilen birşey olduğu düşüncesi işte bu..!

@cansu:teşekkür ederim katıldığın için.büyük konuşmamak gerek,bilmiyorlar.

@uzaktan bakan hatun:hemen okuyorum..

@yasemin:artık tetikte yaşaycağız,herşeye her kötülüğe hazırlıklı..

@kübra:Allah korkusu kalpte olmazsa,böyle oluyor galiba..

idil dedi ki...

hergün bu kızı düşünüyorum.sonsuza kadarda güzel yüzüyle kalbimde tanımadan yer etti.cem pisini lanetliyorum ve münevvere kötü yorum yapan canım aptal halkımada yuh diyorum!

Ata Eri dedi ki...

Ya arkadaşlar şimdi herkes beni yanlış anlayacak ama Türkiye'de öldürülen sadece Münevver mi var? Her gün bir ya da birden fazla kızımız öldürülüyor. Niye Münevver sadece. Ha Münevver'i sembol yaparsınız anlarım ama Münevver olayında verdiğimiz tepkiyi diğer işlenen cinayetlerde de vermemiz gerekiyor bu cinayetleri de bloğumuza taşımamız gerekiyor unutmayalım.

bitki derman dedi ki...

toplumda bi kesim varki aaman aman.. yontulmamış duygu yoksunu hayvanlı köyün kavalcıları.. münevverin olayında olduğu gibi yobazlıkta sınır tanımazlar..bu yorumları atanlarında allah belasını versin...pislikler..

Dış dedi ki...

Allah bu manyakların eline düşürmesin.. Bu manyaklarla aynı otobüse biniyor, aynı okullara gidiyor, aynı lokantalardan yemek yiyor, aynı havayı soluyoruz.

SmG dedi ki...

evet, aynen öyle, yaşı küçük olduğu için, duyguları ve hayalleri saf olduğu için inanmış, güvenmiş o katile. 'kesikbaş cinayeti' ithamı da hiç hoş değil, insanın tüylerii ürpertiyor, kanını donduruyor adeta. Eğer bir yerlerden duyuyorsa bundan hiç hoşlanmadığından eminim. Kim ister kendisinin arkasından insanların böyle küçük düşürücü bir kelimeyle bahsetmesini.

Adsız dedi ki...

http://adalettimi.blogspot.com/2009/08/asl-hanm-oncelikle-cok-hos-bir-hanmsnz.html


munevver karabulut cinayeti
aslı hanım öncelikle çok hoş bir hanımsınız...size daha önce sormuştum...gariboğlu ailesiyle aile dostuysanız cem denen hayvanın böle bi suç işleyeceği konusunda neden uyarmadınız..saygılarımla...ve sizin söyleminiz daha etkili olur sanıyorum;yay burcu bakire kızları panodan uyarmanız mümkünmü?
selam Azize
Hoş bir kadın olduğumu kocam bile görmüyor gözü dışarılarda :( Garipoğlu lalrla-Garbo dur aslı Greata Garbo yu düşün- aile dostu değilim.Uzaktan akrabalık var sadece sanıldığı gibi Kürt,Ermeni vs değillerdir.
Kasım beyin babası Kuzey Afrika göçmenidir Maarano tabir edilen Yahudilikten Hiristiyan Arap kimliğine geçmiş ailellerdendir.Buraya da 1919 gibi gelmişler İtalyan lejyonuyla birinci dünya savaşı sonunda Adana ya yerleşip Müslüman Türk kimliğine giriyorlar. Cem in babaannesi Kürt yahudisidir
Sevgili Azize bu cinayet normal bir cinayet değil.Zihin kontrolü denen olgu öyle pis birşeydir ki ananı babanı tanımazsın.Bilderberg toplantılarına son beş yıldır kimler hangi bebek yüzlü siyasetçiler kabak kafalılar düzenli katılıyorsa onların finansal arka planını incele cinayeti çözmeye bir adım daha yaklaşırsın.
CEM MUNEVVER LE evlenmeyi düşünüyordu.Tanıştırılması planlıydı ilk düşüncesi "güzel tombiş bir kız biraz takılırım" dı.
İkisi arasında özellerli benimle beraber mezara gidecek ben onların Aslı halalarıyım.
Cinayetten iki hafta önce Kasım Garipoğlu'nun liderliğinde aile toplantısı yemekli bir toplantı düzenlenmiş.Tesadüf İstanbul dayım cep telefonum çaldı Kasım bey arıyor eşimle beraber gittik.Eşim Osman Nuri YILMAZ HDCF örgütünün koordinatörlerindednir.Neyse masaya oturduk restorantı kapatmışlar bizden başka bir masa vardı onlar da kalktı bir zaman sonra Kasım bey celalalendi.Üçümüzün beraber gittiği yewrlerde çekilmiş resimleri ses kayıtlarını gösterdi dinletti bana"senin o kahrolasıların-zigzag cemaatini kastediyor- arasına gtiiğin yetmiyor şimdi de Cem i mi götüreceksin ? A..na kodumun karısı bir de kenar mahalle dilberini peşkeş çekiyorsun..." ağza alınmayacak küfürler Osman ı zor tutuyorum body buildingçi kodumu Kasım ın da piçlerinin de anasını beller.
O sıra
"Saatçi ali efendi konağı projesine de Rozak projesine de köstek oldunuz ! Her gün Kocaeli valiliğindeki çete diye yazıyorsun.Seni de o bebek boku sarısı saçlı Hans ı -HANS VON AİBERG- da araya karbon kağıdı koyar öyle s...im ! Tayyip i eşek cennetine yollayacaz railgun la bizim Nuri-Gündeş- bu işlere bakıyor Kocaeli valiliğinden harcırah çıkacak sırf bu proje için.Derdiniz ne a... koduklarım Tayyip de gidecek işte sayemizde hala siyonizm diyip duruyorsun.
Bak daha dün Salamon zakuto ile Mahir lerle konuştum siktirin gidin sen Hans ve ekibin yurt dışında Avrupa da istediğin ülkede Zigzagçılık oyna ama artık burada bize bu-laş-ma !! Valiyi de- GÖKHAN SÖZER- yerinden oynatamazsın cumhurbaşkanı sekreterliğinden imza aldım Tayyip in adamı değil artık sattı onu sattı !! Kolay mı valilikte o kadar süre durmak a..nı s...tiği bütün kadınların fotoları elimde Catlı ile görüşmesi falan ..."
Beni ve çocuklarımı tehdit edip ölmüş anama da laf söyleyince dayanamadım masadaki bıçağı aldığım gibi üzerine atladım zor tuttum kendimi " Ulan Şeytan dan korksak zigzag a girmeyiz Demirden korksak trene binmeyiz.O kız-Münevver- veCem seviyorlar birbirlerini engel olamazsınız.Pis şeytani ritüellerinize o çocukları yem ettirmem.Levent zaten itoğluitin teki bari bu çocuk kurtulsun.Haim-Hayyam- benim yönetimimide yaşasa önce ilk vukuatından karekodu sağ eline kondururum arkasından elinden boğum alır kafasına kadar çıkarım her vukuatında ama onu bu ülkede en çok savunan benim.ama sen babası olarak Rus yahudisi Mesut a peşkeş çektin oğlunu.Pardon sen iskele babası bile değilsin çünkü sen adam değilsin" dedim Arkasından çıkarken "G...ün yiyorsa burada vurdurursun beni sizlerin de malınızın mülkünüzün de bu ülkenin emekçileri içine s..caz mezar taşınız hela kuburu olsa şükredin " dedim herkes şoktaydı aile pısacağımı falan düşünmüştü sanırım SÜRECEK

Related Posts with Thumbnails