Çakıl Mıyım Neyim Ben?

5 Eylül 2008
garip bişey oldum.. yabani diyebiliriz mesela.. kapı çalıyor odama kaçıyorum,telefon çalıyor duymazdan geliyorum..arkadaşım görüşelim diyor..bıdı bıdı,işte oruçluyum,yorgunum,başım ağrıyor falan ayaküstünde bin takla atıyorum..

bugün telefonum gözümün içine baka baka çaldı,açmadım.. sebep de tanımadığım bir numaranın araması,be kafası az çalışan insan, iş bulucam diye fellik fellik heryere cv-telefon bıraktığın bir yerden arıyorlardır değil mi? yok,açmadım..

hiç dinlemediğim sanatçıların hiç dinlemediğim şarkılarını buldum.. içime içime kaçıyorum dinledikçe ama inatla onları dinliyorum sabahtan beri.. sabahtan beri dediğimiz saate öğlen.. sahurla iftarı birleştirdim ben ..uyku israfı yapmıyorum.. bölünmesin diye sahurdan sonra yatıyorum..işte bir bahane ile genelde de fizyolojik ihtiyaçlar öğle vakti kalkıyorum..zombi gibi oldum 4 gündür!

odamdan çıkma hassasiyetini gösterdiğim bir anda koridorda babamla karşılaştım :P karşılaştım ne ya :P evimiz 1542 metrekare olduğu için,halihazırda pazarda,yolda,sinemada olduğu gibi bir karşılaşma ile biraraya gelebiliyoruz :D

babam durdu durdu bana baktı ve patlattı bombayı :

"ya bir çizgi film karakteri vardı ama kimdi o? işte ona benziyorsun bugün sen" diye tutturdu!


hasbinallah... insanın babası ,biricik kızını niye çizgi film karakterine benzetir ya! çatlıcam ama kim bu şanslı karakter diye.. sonunda öğrendim çakmaktaş ailesinden "çakıl" çakıla benziyormuşum ben, nerem benziyor,niye benziyorum bilmiyorum.. saç rengim falan benzese hadi bir nebze diyeceğim ama tek bir sefer bile çizgi film izlerken görmediğim babam beni çakıla benzetiyor..


saçlarımı öyle toplamıştım,tek sebep bu olabilir.. ya da yabaniyim ya ordan dem vuruyordur belki.. ya da ne bileyim kafa yapmak istemiştir,pek de aramız yok bu aralar..asgari düzeyde iletişim halindeyiz.. herhalükarda "çakıl"ım ben,bambamını kaybetmiş,bambamını buldu mu kafasını çakıl taşıyla kıracak bir "çakıl"ım..

iltifat almış gibi hissediyorum kendimi,buna ihtiyacım varmış.. çakıl olmaya,kendimi bununla oyalamaya ihtiyacım varmış..çakıl olmayı,küçük bir kız olmayı zaman zaman ister her kız.. küçük kızları herkes sever kimse incitmez,her zaman kocaman gözlerle bakarlar hayata ve hiç sıkılmazlar ve sıkmazlar kimseyi..hem sıkılıyorum hem sıkıyorum galiba,başlarım lan hepinize diyebilmeyi istiyorum.. aptallık seviyesinde umursamaz olmak istiyorum..arkasını ötesini berisini düşünmeden davranabilmek istiyorum..


büyümek isterken ne çok hata yaptığımı düşünüyorum son zamanlarda.. 14 yaşımda
10 yıl sonra bugünü böyle planlamamıştım.. daha mutlu daha keyifli daha özgür olacaktım..
herşeye sırtımı dönüp çekip gitsem bile hiçbirşey kaybetmeyecek kadar özgür..

8 yorum:

Ukturk dedi ki...

Bence baban senle asgari düzeyde olan iletişimini şirnilik yaparak daha üst seviyelere taşımaya çalşımış..Öle çok kötü bir karaktere benzetmemiş.Çakıl işte.Şirin mi şirin:D:D

SMİLENA dedi ki...

Ne güzel bir kahramana benzetmiş seni baban.İnsanın üstüne bazen yapışır miskinlik,tembellik am arkası hep aydınlık inan bana.
iyi bir iş bulmanı diliyorum.herşey gönlünce olsun:-))

Üfürükten Prenses dedi ki...

ukturk çok kötü bir karakter değil derken,az kötü mü yani,ühüüüüü ...

smİlena teşekkür ediyorum,Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Jojee dedi ki...

ben senin kahramını yerim:))
jojeeyle buluşsen azcık:D
açılırsın
jojee kim ya:D

Üfürükten Prenses dedi ki...

cici di mi kahramanım ..
jojeeyle buluşsam azıcık iyi gelecke farkındayım,jojee kim ya :D

cigarette smoking man dedi ki...

bak o bilinmeyen numaralardan aranması, gizli numaralardan aranması tribi bende var.
bilmediğim bir numara arasın isterse telefonunu öbür tarafındaki adam ölsün genede açmıyorum.
kötü bir huy...

bu sırada ramazan konusunda bir çok kişi zombi biçiminde takılıyor.

avikap dedi ki...

Adamcağız bi laf atayım bakalım şu kıza, acep harbi zombi mi oldu yoksam azıcık yaşıyor mu diye merak etmiş ne var bunda... Pek güzel olmuş... Babacığın da bu durumda Fred oluyor demi... Ayy ben pek severdim o çizgifilmi yaaaaa.. :))

Üfürükten Prenses dedi ki...

adam ölsün gene açmıyorum :D bende magnum opus bende .. :D


avikap babam tam fred'dir göbiş falan,uyuzluklar da zati..bildiğin fred :D

Related Posts with Thumbnails