Gerilim Olur Musun?

17 Eylül 2008

çok gerginim,öyle böyle değil ama..herkesin lafı batıyor,her söz canımı yakıyor.. bu hafta kafamda çözümlenmesi gereken bir sürü şey hala çözümlenmedi.. bu yüzden normalde tolere ettiğim şeyleri bile mazur göremiyorum..

son günlerde bir şekilde iletişim halinde olduğum herkesle tartıştım..zat_ı muhterem hariç,adam melaike oldu..zaten ben ne zaman manyaklaşsam o sakinleşir ben mıyıl mıyıl kedi gibi dolansam ona bunalımlar gelir .. bir tutturamadık..


dün kuaför de tartıştım hemde iğrenç,şımarık kızlar gibi,hiç yapmayacağım bir sivrilik yaptım.. evet çok sivrilik yaparım ama bu tarz değil..sonra çok üzüldüm,mübarek gün ,herkesin kafa dalgın ya da herkes huysuz..tutsan çeneni geberirsin değil mi dedim kendi kendime :( ama olan olmuştu.. sırf vicdan azabından bugün gittim kıza bişey hediye aldım onu verdim..

aynı gün kasiyerle tartıştım.. kuyruk mağazanın içinde 5 metre olmuş tek kasiyer,gayet geyik modunda hem sohbet ediyor hem flört ediyor bir kızla,bizde mal bir şekilde sırada bekliyoruz..alacaklarımı annem,marka,market ve adet sayısıyla birlikte verdiği için o marketten almak zorundayım,çekip gitme şansım yok.. beklemekten sıkıldığımı diğer 3 kasanın ne zaman açılacağını sordum.. işgüzar kasiyerimiz usta bir tavırla sıradakilere rica etti sıralarını bana vermeleri için,benim sinirlerim o an da tavan yaptı.. millete karşı beni zor durumda bırakarak olayı bertaraf ediyor oysa kimseden sıra istememiştim,sadece en azından bir kasa daha açılsın istemiştim.. ama o dakikadan sonra duramadım:( yine kontrolümü kaybettim..

vee bugün davulcuyla kapıştım.. sabahtan beri 3.kez geldi davulcu,ama her defasında bir başka kişi..ve hepsi bizim mahallenin davulcusu olduğunu iddia ediyor ve ben tabii ki sonuncuya patladım.. ama niye zile sanki bizden alacağı varmış da 2 yıldır kaçıyormuşuz gibi hacize gelmiş gibi basıyor.. elini zilden asla ve asla çekmiyor.. en üst katta biz oturduğumuz için de ilginç bir iç güdüyle bizim zile basıyorlar..son gelen davulcuya bugün 2 kişiye daha davulcu olarak para verdiğimi,artık vermek istemediğimi söyledim..üstelik davulla uyanmıyorum ve daha da önemlisi o sesi duyarak uyanırsam gayri ihtiyari beynim bütün sahur zonkluyor..sırf gelenek,görenek bazı değer vs adına az buçuk sessiz kaldığımız bir işkenceden para istemekte neyin nesi?


para istemeye tek başlarına gelmiyorlar genelde 3 erkek birlikte geliyorlar..evde kimse yok para vermeyeceğimi söyledim,kapıyı kapatmak üzere kapıyı ittim o da ne? davulcu kişisi kapıyı kapatmamam için ayağını koydu,şok oldum.. az kaldı eve girecek yani.. yine kontrolümü kaybettim.. bu sefer haklıydım..


bunlar sadece dışarı vurduklarım içimde sebebsiz bir öfke var.. bu yüzden neyle uğraşsam problem çıkıyor.. saçlarımı kestirdim ve boyattım.. herkes bayıldı ben kendimi berbat hissediyorum.. oysa 2 aydır kahverengi olacak ama üstleri sarımsı parlayacak ama balyaj falan olmayacak diye diretmiş,başkasında her gördüğümde bayılmıştım..yemek yapmaya çalışıyorum kavurduğum biberler yanıyor,dün blogun şablonunu değiştirmeye kalktım.. bir sürü can sıkıcı şey yaşadım.. elime yüzüme bulaştırdım.. çok şükür ki ukturk hocam el attı da düzeldi..


hepsinin üstüste gelmesi ne ki acaba? bir işaret falan mı? ben ne yaptım,beni sakinleştireceğini düşündüğüm şeyi yaptım..evde yıllar öncesinden kalan incik boncuk ve takı aletleriyle küpe yaptım..


aslında tam kafamdaki gibi olmadı ama olsun yine de hoşuma gitti en azından rahatladım,elektriğimi aldı..


mankenliğini kendim yaptım,kulak bizzat benim :P Aaa görümüyormuş onu da kırpmışım ..


bu küpeyi BabeGazelle'ye ithaf ediyorum;) niye bilmiyorum içimden geldi,o çok yapıyor böyle şeyler belki de ondan ;)

"şurdan" türünden yapılan bağlantıları beceremediğimi belirttiğim konuda yardımıma yetişen hatta üşenmeyip görsel olarak bile anlatan magnum opus'a da yukarı da yaptığım bağlantıyı ithaf ediyorum.. hatta şimdi yaptığımı da ithaf ediyorum:P bi aferin der artık ;)


11 yorum:

RaMa dedi ki...

sakin ol anacım azcık
bak bizden şanslısın bizim bir davulcumuz bile yok (:
aman bende sana sakin ol diom
sanki ben farklıyım bu ara sendn (:

yabani kuzu dedi ki...

herkeste olur böyle dönemler prensesim yakında sakinleşirsin melek gibim prenses olursun:)

bu arada küperler süper kulagını göremedim ama oda süper:)

SMİLENA dedi ki...

bende patlamaya hazır bir bomba gibi dolanıyorum ortalarda.biri çekse de patlasam diyorum.galiba son bahar modu.yani yaprak dökmeye başlıyorum hemde
haşır haşır.davulculara gelince nezaman birbirimize gireriz diye hazır bir vaziyette bekliyorum.
lafın kısası galiba herkes gerilimde:-))

babegazelle dedi ki...

prensesim çok duygulandım wallaaaa,teşekkür ederim bana ithaf ettiğin için:)))çok da güzel olmuşlar ayrıca,gelecek görüyorum sende asıl sen bu işe,hem bak nası rahatlatıyo:))
arada dellenilir öle takma sen kafanı,davulculra gelince davulculardan nefret edenler ümüğünü sıkmak isteyenler diye bu örgüt kurma düşüncem var,hayata geçirince bilahare konuşalım bunu:PPP

cigarette smoking man dedi ki...

yarın öbür gün yorumlarda da www.bişey.com gibi bğlantı vermeyi öğrenmek istersin :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

rama;
sakin olmalıyım da becerebilsem,evet en azından sinirimi alabileceğim:) hatta davulcularımız :P

kuzucum:
bak aç gün oldu hala düzelemedim ya,hatta daha gerginim..

smilena;
mevsimsel olduğunu umut ediyorum..şöyle tam manasıyla kış geldi mi bizim sıkıntılarda gider inşallah..

babegazelle;
seninkiler kadar güsel olmasa da sıkıntımı aldı,artık daha sık bişeyler yapmaya çalışacağım..

magnum opus;
hep beni merakta bırakacak bişey buluyorsun di mi?
hepsini aynı anda öğretsen olmas mı:P
yok illa taksit taksit süründürecek :P

Bri; dedi ki...

ben senin geçen yazına yorum yazmışmıydım sanki yoksa kabul etmedin mi aaaaaa bak bende senle kavga ederim şimdi..:)
İnsanların gergin dönemleri oluyo genelde yaa çok takma kafana,zaten düzelmeyi beklerden daha çok gerilirsin...Oluşuna bırak napçaksın..Küperler süper olmuş ama tümden görseydik yahu mankeni..
Saçlarını merak ettim valla..

K®HAN dedi ki...

nefes alıp verirken danışman gereken biri var mı?

sürekli nefes almaktan bıktın mı?

verelim nefesimizi.....

almadan bekleyelim...
.....

yeter şimdi vur dibe ayaklarını ok gibi fırla sudan.
bak nefes alıyorsun

gerisi umrunda mı?

Pilli-Cadi dedi ki...

kendimi gördüm yaziyi okurken:)
ben de herseye sinir olurum bazen. ama bu "bazen" cok SIK yasanir.
ama sana tavsiye (sanki kendim uyuyorum da buna:) ne kadar herseyin yolunda gitmedigini ve herseyin seni gicik etmek icin el birligi yaptigini düsünürsen, bütün olumsuzluklar senin üstüne hücum eder, tecrübeyle sabittir:) sakin günler diliyorum

Böcek dedi ki...

anam noluyo sakin ol önce bir.. :) aynı şeyler bir gün içinde insanın başina gelebiliyor.. seni tasdikliyor ve oo-naylıyorum..

osuruktanteyyare dedi ki...

saçına alışırsın be prenses yeniya ondan öle geliodur
küpende gözel olmuş eline saalık:)))

Related Posts with Thumbnails