Zuzaylılar :D

4 Eylül 2008

belki daha önce defalarca gördünüz ya da ilk kez görüyorsunuz , bilemiyorum.. ama bu dördünü ne zaman görsem gülerim.. kafamdaki uzaylı portresi böyle bişey.. hele müslüman uzaylı karikatürünü cem yılmaz arog'da konu olarak kullanmalı bence.. imama mı güleyim,papaza mı üzüleyim,uzaylının takkesine mi sakalına mı güleyim bilemedim..

uzaylıları tanımadan seviyorum.. feci halde de tanışasım var.. gelseler gezdirsem,dünyayı anlatsam.. yemek yesek,herşeye şaşırsalar.. beni de götürseler oraları gezsem gelsem,dünyaya uzaktan baksam.. acı bir gülümseme ile "batsın bu dünya " desem.. teknolojik birkaç şey araklayıp gelsem ordan :P dünyada havam olsa.. uzaylı kanka yapsam..

zaten eğer birgün geleceklerse bence o yer türkiye olmalı..çünkü dünyanın neresine gitseler hep eksik kalacak bildikleri şeyler.. buradaki hareket,insan profili nerede var ki ? araştırılması gereken bir dünyalı varsa o türktür!


salya sümük çok ağlayınca ,hayattan bezince bazen ya da artık isyan edince değiştiremeyeceğim gerçeklere "uzaylılar beni kaçırsın Allah'ım" diye dua ederim.. birgün tutar belki..

11 yorum:

Ukturk dedi ki...

Hehe süper olmuş valla..Karikatürler süper..Müslüman uzaylı kopardı beni..:D:D

Blograzzi'deki blogunu sahiplen alem senden mahrum kalmasın prenses:p:P

SMİLENA dedi ki...

karikatürler süpeeeer valla.hele ilk olanı harika.

Bri; dedi ki...

:):) ay çok güldüm...
bende hep uzaylıların zeki değil aksine bizden çok daha çağ dışı olduklarını düşünür dururum..hani bi savaş çıkçak gelip bizi yerle bir edicekler diyolar ya aksine biz gidip acıyıp hallerine onları himayemize alıp büyütüp beslicez gibi gelir:)
aman alıp götürmesinler yahu beterin beteri var..mazallah...

Üfürükten Prenses dedi ki...

ilkine bende bayıldım..
birgün böyle bişey olursa harika olur valla :D

not: blograzzi işi tamamdır :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

beni kaçırsınlar bridget,insanlık kurtulsun :D

Adsız dedi ki...

Karikatürleri kız kardeşimle birlikte okuduk, bizi çok güldürdü. Muskad baharatçılarda satılan, küçük top şeklinde bir baharattır.

özii dedi ki...

Beni de kaçırsınlarrr
Bende bu dünyadan değilimmmm herşey garip burda ....

babegazelle dedi ki...

haha karikatürler hakikaten süper...Bazen ben de diyorum kaçırsalar beni de diyeee:))

Üfürükten Prenses dedi ki...

özii,babegazelle..
herkes kaçırılmak istiyormuş ,bir sürü yol arkadaşım çıktı,hepimizi toptan kaçırırlarsa bize dayanamazlar gibime geliyor:)
yormayalım zuzaylı kardeşlerimizi :D

avikap dedi ki...

Prensesle beraber diğer yorum yapanların hepsi haklı.. Dünyaya gelip birini kaçıracak olsalar mutlaka bir Türkü kaçırırlardır.. Bu kadar cevher hangi millette var..

tv izle dedi ki...

Çok komik bir yazı olmuş çok teşekkürler :D

Related Posts with Thumbnails