Allah'ım Bitsin Bugün,Yalvarırım Bitsin..

28 Ekim 2008
içimi dökebilir miyim? lütfen,ilk defa.. ilk defa bu kadar açık olacağım.. ilişkim hakkında sadece geyik yapıyordum burada.. ama anlatmak istiyorum bu sefer..
içim yanıyor,kalbim acıyor,yazarken bile ağlıyorum.. yoruldum çünkü.. tek bir güzel söz ihtiyacım vardı sadece sadece ama sadece tek bir güzel söz ne olduğu mühim değil ..

yaklaşık yarım saat önce telefonum çaldı.. erkek arkadaşım aradı.. iş,askerlik,ev,arkadaşları vs oldukça zor bir dönem geçiriyor.. akıl danışmak için aramıştı.. tek kapris yapmadan,tüm içtenliğimle tüm tatlılığımla yardımcı oldum.. fikirlerimi beyan ettim.. karara bağladık..görüşmenin o kısmı bitti..

"ee nasıl geçiyor doğumgünün dedi?" kaldım öyle.. demek biliyormuş dedim,demek hatırlamış."iyi geçiyor"dedim .. diğer günlerden bir farkı yok,rejimi bozacağım sadece tatlı birşeyler yiyeceğim kendime hediye..

anlatmaya başladı:"unuttum" dedi "dürüst olayım gece unuttum bugün saate bir baktım 28 ekim yazıyor eyvah dedim,üfürük delirecek! unuttuğumu anladın neden arayıp bağırıp,çağırmadın?"

bilmiyorum dedim,kırıldım ama susmak istedim,ilk doğumgünümü nasıl kutlamıştın hatılıyormusun dedim? o zaman prensesinde değildim hiçbişeyin değildim? nasıl kutlamıştın,? büyütme üfürük dedi,şimdi daha çok seviyorum seni.. ama daha az önemsiyorsun dedim..

affet beni dedi.. affedecek birşey yok dedim.. sinirlenmeye başladı böyle yapınca eline ne geçiyor,mutlu mu oluyorsun büyütme bu kadar dedi? aradım işte dedi.. lütfetmişti sanki.. ben zaten suskundum,neden keyifli değilsin,bağır çağır böyle durma dedi..hem istesen dün bir şekilde hatırlatırdın unutmamı istedin belli dedi! dondum kaldım resmen.. tek bir gün dedim,tek bir gün.. arayacaksın ve kutlayacaksın telefonunu bile kurabilirdin.. yapmacık olacaktı öyle yapınca dedi.. yine beni anlamadığını hissettim sustum..

bana karşı soğuk davranma bak mahsunlaştım dedi.. bir an acaba doğum günü olan o mu diye içimden geçirdim? sen mi mahsunlaştın dedim "yemin ederim zorla konuşuyorum kapatalım şu telefonu! 28 ekimin bitmesine çok az kaldı yarın eskisi gibi oluruz bugün rahat bırak artık beni.. tek bir gün sabret "dedim...

içinden canavar çıktı sanki bağırdı: "tek bir tek bir gün amma büyüttün" dedi..ağlamaya başladım bağıra bağıra ağladım.. sen nasıl bir hayvansın.. seninle artık tek kelime konuşmak istemiyorum,ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. bir daha da aramadı..

yazıyorum yazarken hala ağlıyorum.. bunu haketmek için ne yaptığımı merak ediyorum.. doğum günümü unutan ve bundan beni suçlayan,bu yüzden ona soğuk davrandığımı söyleyip beni azarlayan,doğum günümü hala kutlamayan,iyi ki doğdun bile demeyi yapaylık olarak gören bu adam benim erkek arkadaşım..

hala ağlıyorum.. acaba burayı mı geliyor,sürpriz yapmaya diye heveslendiğim için kendime acıyorum.. bu kadar aptal bir kızım ben işte!

46 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

ben de üzüldüm:'(
hayir prenses aptallik degil o sadece ufak bir umut.

ben de yasadim bu umudu bi kere cok kötüydü.

istanbul'Da son bir haftamda dönecektim ve benimkisinin de izni o haftaya denk gelmisti. tatile gidicem kuzenimle dedi. gitme dedim bir haftam kaldi benim sonra gidicem dedim.
benim de bi tek tatilim ama bu bütün sene calisiyorum dedi.
kavga ede ede gitti tatile. bir hafta boyunca agladim.
ve en son gün havaalaninda gelmesini bekledim ama gelmedi... :'(

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Öncelikle doğum günün kutlu olsun. Erkek arkadaşına gelince... Bunu haketmek için birşey yapmadığını eminim sende çok iyi biliyorsundur. Aptal falan da değilsin. Aptal olan erkekler çünkü. Yılda hatırlanacak birkaç özel günü bile hatırlayamadıkları için, sevgiden, aşktan anlamadıkları için, değer verme gibi bir kavrama sahip olmadıkları için aptallar.

Üfürükten Prenses dedi ki...

anlattığın hikaye.. veya benim hikaye.. ne fark eder? seven biri için büyük şeyler mi bunlar?
insan sevdiği için bunları yapması çok mu imkansız ..buna değmeyen biri miyim ben?

ne eksik biliyor musun? sevgi..
şu dakikadan sonra karşıma geçip seni seviyorum derse ağzının ortasına patlatırım..

Pilli-Cadi dedi ki...

daha yazicaktim yanlislikla yolladim.

nasil kötü bi umut o cok iyi biliyorum prenses. insan her gittigi yerde arkasina bakiyo biliyorum.

pasaport kontrolünden gecerken dakikalarca arkama bakmistim belki gelir belki gelir hatta bütün kontrolleri geciktirmistim.

sonra tekrar gittigimde istanbul'a ayni seyi o yasasin dedim, artik üzülmüyordum bana o durumu yasattigi icin ama sadece yasasin istedim ve benim havaalanina birakir misin dedim. birakti ve bu sefer de ben arkama bakmadan gittim, o benim arkamdan agladi.
icim rahat etti mi etmiyor iste cünkü erkeklerle kadinlar farkli yaradilmislar. yapacak bisey yok biz böyleyiz onlar öyle.

üzülme be prenses dicem ama diyemiyorum. insan ister istemez üzülüyor.
senin icin dilegim insallah sana kendini affettirebileek cok güzel birsey yapar.

dogum günün kutlu olsun prenses.
hep prenses kal

Üfürükten Prenses dedi ki...

@boogie:tşk ederim.. bu kadar minik bir detayı atlayan bu adama değer verdiğim için aptal olan benim.. atla deve değil.. arayacak.. içinden gelenleri söyleyecek..

ama o bunu yapmak yerine nasıl bir kendine güvense ;istesen hatırlatırdın diyor.. delirmemek elde değil..

siminya dedi ki...

şimdi gözlerin şiş, kızarmış, sümüklerin akmış haldesin sadece yorumlarımızı oku cevap yazmak zorundada değilsin prenses.
Şu anlattıkların varya hemen hementüm kadınların yaşadığı sahnelerdir.Erkeklerden başka türlüsünü beklemek yerine aynen bu davranışları beklersek asla üzülmeyiz.
Onlarda çok suçlu değil çünkü öğretilen ve cinsiyetlerinin getirdiği davranışlarını yapıyorlar, az duyarlılık, çok özürdilemek, kadınları anlayamamamk, olacakları tahmin edememek gibi...
Bu yüzden ne kendini nede onu suçlamayı şimdilik bir kenara bırak ve az zaman tanı özelliklede kendine.Suçluyu bulunca mutlu oluyor muyuz ?

Pilli-Cadi dedi ki...

ve ücüncü yorum.
prenses hicbirimiz hakettigimiz seyleri yasamiyoruz böyle düsünme lütfen.

seni sevmesi meselesi ise...
sadece bir gün icin mi onun seni sevmedigini düsünüyosun.
seni sevmese prensesi olmazdin zaten.
güzel seyleri unutma canim.
tamam cok büyük bi hata, yapmamasi gerekirdi ama dedigim gibi neler neler yapiyor insanlar.
sevmedigi anlamina gelmiyor inan bana.
sevmedigini düsünüp üzme kendini.
senin gibi tatli prensesi kim sevmez
öptüm canim

Üfürükten Prenses dedi ki...

@pilli cadı.
iyi yapmışsın az bile yapmışsın.. onlar kıyasla anlayabiliyor bazı acıları.. terkeiyorsun aşık olduklarını anlıyorlar mesela..

affetmek için bir halt yapmaz,affetmediğim için uzattığım için beni suçlar.. ama boğazımı kesseler bir tarafımda değil.. şu günde böyle bir hayvanlık artık aştı beni.. canım yanıyor,cehennemin dibine gitsin ordan sevsin artık beni!!!

hep böyle söylenir ama biri gelip anlatsa şuraya onun için yaptıklarımı inan suratına tükürürdün sende onun.. bu emeğe bunu mu yapıyorsun diye..

iyi ki yanımdasınız ya,Allah razı olsun sizden..

Üfürükten Prenses dedi ki...

@siminya:
aynen tasvir ettiğin o iğrenç haldeyim.. parmaklarım morardı.. zaten kötü hissediyordum kendimi fiziksel olarak iyice berbat hissediyorum..

yanına kalsın yani öyle mi? erkektir öyledir diyeyim.. hayatıma devam edeyim.. ellerimi uzamtıştım siminya ellerimi tutup saçımı okşayacaktı o beni suçlamayı tercih etti.. hadi ben suçlu olayım.. yine de az biraz birazcık az buçuk insanlığı haketmiyor muyum?

iğreniyorum şu anda bütün erkeklerden..

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Sevgili prenses,biryerde okumuştum diyor ki yazar,insan maruz kalmaz seçer.bence sen de onu bırakmayı seçmelisin.kendi iyiliğin için.bana düşmez tabi ama fikrimi yazmak istedim .sevgilerimle...

Pilli-Cadi dedi ki...

canim benim anliyorum yaa:(
anlamamayi tercih ederdim cünkü anladikca erkeklerden nefret etmek istiyorum.
sevdigin icin birseyler yapip da karsiligi bu oldugunda ne kadar aci verdigini anliyorum:'(

siminya dedi ki...

yok tabiki erkektir elinin kiridir gibi salak teselliler değil amacım :) Bak biz hep onlardan olmadıkları kişiyi bekliyoruz "ah çiçek alsa ah bana sarılsa ah mesaj atsa" ama onlar bu değiller, onlar birer odun ! hepimiz farkındayız dimi ? İncelik hak getire üstelik soruya soruyla karşılık verir, hatayı suçlamayla örtmeye çalışırlar bu bir yılan hikayesi.
Senin yapman gereken iki şey var ya aynı karşılığı verip işi ayrılmaya götürecek ve çok üzüleceksin yada ondan beklentilerini azaltıp şu kötü hali zamana bırakacaksın, ha ona hiç yüz vermeyeceksin tabi.
Gerçekten üzüldüm böyle zamanlarda kadın dayanışması gerekli umarım dahada fazla üzülmeden atlatırsın.

Unknown dedi ki...

Hani birşeylere geç kaldığını farkettiğin anda ezilip büzülmenin pek işe yaramayacağını bildiğin için, bir anda tırnaklarını çıkarıp karşındakini sindirmeye çalışırsın ya öyle bir tavır almış sanki..
Hatasını çoktan anladı da yüzü yok belki özür dilemeye..
Ne olursa olsun bugün senin günün.. Öyle veya böyle iyi geçirmeye bak.. İçin parça parça olsa da gülümsemeye devam et..
Belki farkında değilsin ama birçok insanın hayatında yer alıyorsun.. Tanımadığın halde benim bile.. Ne de olsa ilk yorumcumsun.. :)
İyi ki doğdun Prenses.. :) Hayat pastasının en huzur ve mutluluk veren dilimi senin olsun.. Rejimi boz ve pastandan bir dilim daha ye..
Her ne kadar bir yaş daha büyümüş olsan da, içindeki Küçük Prenses'i hiç büyütmemen gerektiğini unutma..
Dileğini tut, ve 25'den geriye doğru saymaya başla..

efsa dedi ki...

hişşşttt hiçbişiy senden önemli değil güzelim.

umudunu yitirme ve emek verilmiş şeyleri önemsemeyen insanlara değer verirken; bir kez daha düşün yıkıcı olmadan yap ama bunu.

seni anlıyorum. beklediğin şeyin sadece ilgi kıpırtısı olduğunu da biliyorum. bir ufacık söz, bir gülümseyiş hepsini yenecek.
sadece aklı başında ise onun dilerim arar. dilerim umutların gerçek olsun prenses.
ben seni seviyorum arkadaşım. bizler yanındayız.

SMİLENA dedi ki...

ah tatlım daha ne günler unutulacak bir bilsen ama erkekler böyle işte.bir de zeytinyağ gibi hemen üstte çıkmazlarmı.bir kaşık suda boğasım gelir hep.alışıyor insan zamanla biliyormusun...

Zulapha Kaphali Iku dedi ki...

oncelikle dogum gunun kutlu olsun prensesim! konusmanizi hayretle okudum..ben de benimkinden sikayet ederim ama ozel gunleri hele hele dogum gununu unutmak da ne demek ya...bir de uste cikmasi ayri bir konu, ona hic girmeyelim...kendini toparla prensesim. bu arada o ist.te yapmio muydu askerligini?

Üfürükten Prenses dedi ki...

@neslihan:
"insan maruz kalmaz,seçer" bu nasıl cuk diye oturdu benim halime anlatamam.. evet seçtim ben,kendim istedim.. biliyorum,belki de bu yüzden çirkeflik yapma hakkımda yok! bırakmayı seçtim bir kez.. beceremedim,dik.. olmadı.. ama kısır döngümüz sürerse bu akılcı bir çözüm olacak..

Üfürükten Prenses dedi ki...

@pillicadı:
bende anlamıyor olmanı isterdim..ama yapacak brişey yok..hepsinin içinde az veya çok böyle hayvanlıklar var galiba..

@siminya:
aslında bir önceki yorumunda da ne demek istediğini anlamıştım ama ..
işime gelmedi. gerginliğime ver..senin tarif ettiğin yok en acısız en mutlu olabileceğim yol..kabullenmek .. normal bir günde zaten o taktiği uyguluyorum canım ama bugün şımarıklık yapayım dedim..bir yakınlık bekledim hatta ettim..
dayanışmanın kralını yapıyorsunuz şurada,haklarınızı nasıl derim bilmiyorum..tşk ederim ..

@piltim'anım:
canım benim.. dileğimi tutmamıştım iyi ki.. hakkımı kaybetmemişim.. şimdi diledim.. iyi ki hatırlattın;)
diyet falan kalmadı..bütüngün ağzıma sinirden tek lokma koymamıştım gittim profiterol yedim,ohhh ;)

@efsa:
aramadı hala efsa.. ben onu tanıyorsam aramaz.. bir de arayamadım,üzüldüm falan gibi ayaklara yatar.. içimde zerre neşe bırakmadı yemin ediyorum.. tüm neşem ona bağlı değildi elbette ama varolanıda aldı götürdü.. umrunda bile değilim hala..

@smİlena:
unutsun,unutulur.. tamam ,kabul buna da eyvallah.. bu tavır ne peki? bu hayvalık ne? alttan al ya,ezil bi.. sus bi ya! efendi gibi dur,özürünü dile,azarlıyor beni ya? niye üzgünsün diye.delireceğim ya..

@iku:
aynı şehirde yaşamıyoruz canım..
tşk ederim ilgine tatlım,sağolasın..

efsa dedi ki...

sana iki kişinin sözünü yazacagım serap.
1- bahtsız bedevinin söylediği gibi; sümükler özgür sümük olmaya devam etsin. bende böyle tutar tutatr hiç ummadıgım anda boşanırım. inan bende iyi degilim insanların özensizliklerinden yoruldum artık.

2- ise kırmızı günlükten.
otur salıncağın bir köşesine yanıbaşıma... bir dostun sözüne yasla şimdi başını, bir dostun yüreğineee...

bütün kızlar toplandık yanındayız güzelim. ve o salakta arayacak merak etme. ha iş işten geçecek belki belki çokta umur yapmayacaksın ama pişman olup arayacak.

_zAhİr_ dedi ki...

offf...yine kendimi buldum...ağladım seninle ben de.üzülme diyeceğim,mümkün mü?
umursama diyeceğim,yapabilir misin?
dilin tamam dese gönlün der mi?
inan bana acısı geçince,boşa üzülmüşüm diyeceksin;ama yaşamadan bilemiyorsun işte..
dibe vurmadan yukarı çıkılmıyor...
seni böyle üzen adama hiçbir şey söylemeyeceğim;ama izninle sıkı sıkı sarılacağım sana çabucak geçsin sıkıntın diye...

Arzu Breda dedi ki...

Canımcığım,

"İçimi dökebilir miyim? Lütfen, ilk defa..." sözleriyle başlamışsın. Ve, çok iyi yaptın, içini boşaltmakla. Tüm duygularını aktarmışsın. Tüm acılarını ve yangınlığını... Ve de, sevgini... Sevdanı...

Bir çok kıza olduğu gibi, benzer durumu ben de yaşadım. Yedi ay konuşmadım. Aramalarını cevapsız bıraktım. İzledim... Tüm yaşantısını, davranışlarını, diyebilirim her anını. Kahroluşunu, pişmanlıklarını izledim...

Yedi aydan sonra, şimdi tekrar beraberiz. Fakat, o şimdi yedi ay önceki kişi değil. Sanki başka bir kişi, bedeni aynı fakat, ruhu başkasının ruhu. Yumuşamış, incelmiş... Kadınlaşmış...

Şimdi onu eskisinden daha çok seviyorum. Eskisinden daha aşığım ona...

Canım, kendinize biraz zaman tanıyın, diyorum. Zaman, bu acılara ve yürek yangınına en iyi çare olacaktır. Fakat, şunu da unutma; Gözden uzak tutma, zamanı geldiğinde, kendine bağlama noktasını da kaçırma.

Naçizane verebileceğim bir fikir, bir omuz, bir yürek çarpıntısı, nasıl kabul edersen öyle bir şey işte.

Umarım ve dilerim, sen benim gibi uzun süre beklemez ve belki bir kaç gün içinde istediğine ulaşırsın.

Görüşmek üzere... :) Sevgiyle kal...

Wilwarin dedi ki...

İlk defa geldim bloğuna.Çok üzüldüm üfürük =( Seni çok iyi anlıyorum.Seviyorum demekle avutuyorlar sanıyorlar,halbuki sevdiğini belli edicek herhangi bir tavrı kelimelerden daha önemli.Lütfen güçlü ol ve ağlama.Doum gününü böyle geçirmene neden olduu için çok üzüldüm bende aalıcam nerdeyse yaa..Kızmamaya çalış,çünkü dertli zamanında en yakınından çıkarır acısını erkekler.Öle saçma bi durumları var.Onu çok sevdiğin zamanları hatırla,eminim tekrar düzeliceksinis.Tanımıyorum seni ama çok sevdim =) Üzülme lütfen..

Üfürükten Prenses dedi ki...

@efsa:
"o salak" hala aramadı.. ne zaman arayacak ne diyecek inan çok merak ediyorum? bugün bana beni çok sevdiği söyleyen adam,beni bu kadar incitiyor ve aramıyor düşünebiliyor musun? ben artık kime nasıl inanayım?

iki söz için de teşekkür ederim efsacığım..

@nazlıcan:
seni incitmek istemezdim.. bazen bende blog yazan arkadaşlarımın yazılarında kendimi buluyorum..
şu anda istediğim ve ondan beklediğim tek şeyi.. sen yaptın öyle değil mi arkadaşım ? sarıldın bana.. şimdi ben nasıl ağlamayayım hıı?nasıl duygulanmayayım..ne desem eksik demiş olurum nazlıcan,iyi ki varsın..

@arzu breda:
öncelikle tebrik ederim.. sen o uzun bence çoook uzun süreci başarıyla atlatmışsın.. ben senin kadar sabırlı biri değilim..benim için ne yapacak bundan sonra bilmiyorum.. dilerim konuyu basit bir kapris giib görmez ve incindiğimi anlar.. inanılmaz uzaklaştım ondan şu anda.. ve hiçbişey istemiyorum tek istediğim hatasını anlaması,yakınımda olmasın..uzak dursun ama hatamı anladım desin,şu konuuy gereksiz büyüttüğümü düşünmesin..

dilerim herşey söylediğin gibi olur yoluna girer,mutluluğunuz daim olsun canım..

@wilwarin:
keşke daha keyifli bir yazıma denk gelseydin canım.. aslında bu kadar mız mız bir kız değilim.. hoşgeldin..
benimle birlikte duygulanmana ne diyeyim ne kadar incesin.. bugün herkes öyle destek oldu ki,yapayalnızdım.. ruhum doldu birden.. desteğin için çok tşk ederim arkadaşım ..

ISSIZ ÇÖLDE ISLI BİR KIZ dedi ki...

Biz kadın milleti olarak safız, duygusalız, çabucak dağılıp parçalanıyoruz. Onlar öyle değil. Onlar daha güçlü, daha duygusuz, daha umursamaz. Onları dağıtmakta kolay değil. Herkezin vaktiyle bir beklentisi olmuştur onlardan. Herkez bir veya birkaçkerede tekme yemiştir.


Bira araştırma yapılmış ve kadınlarında erkeklerinde birbirini eşit oranda aldattıkları tesbit edilmiş. Ama bir farkla... Erkekler fiziksel olarak aldattıkları zaman onu aldattım diye düşünürken kadın aklından bir başkasını geçirdiğinde bile kendini erkeği aldattı sayarmış. İşte biz böyle varlıklarız... Eğer bir istisnayla ilişki yaşamıyorsan bu hep böyle...

osuruktanteyyare dedi ki...

canım benm çok üzüldüm :(
klasik erkek davranışı işte ne kadar değiştirmeye uğraşsanda değişmez duyarsız olmayı öğenmeli..

Vis-à-vis dedi ki...

al birini vur otekine..uzme kendini lutfen..iki gun sonra hatasini anliycak ve cok farkli olucak hersey..o yuzden hic gozyasina bile degmez!

Üfürükten Prenses dedi ki...

@perhaps:
bu senin beni bilmiyorum kaçıncı telkin edişin.. birbirimizi ne çok sakinleştirdik.. hepsini hatılıyorum.. yolun sonune geldik sabırla,sebatla ama yaptığına bak Allah aşkına..

babegazelle dedi ki...

üfüü üzülme yaa walla ben üzüldüm burda :( anlar hatasını umarım

Unknown dedi ki...

Prenses'im... Hayırlısı olsun, çok yorumlanası bi durum değil, değerini bilecek, benliğinin, farklılığının farkına varıcak birileri elbet var dünya üstünde... ayrılmana üzülmüyorum. ilişkiler çoğu zaman gelip geçici... tek üzüldüğüm nokta bu olaylar dizisi yaşanırken senin yıpranman, yaşanılanların çok acımasız olması... değer verdiğim, sevdiğim bir DOSTumsun...
doğum gününün asıl kutlanma amacı yeni bir başlangıç olduğu içindir ya, belki böyle bir günde böyle bir olay yaşamış olmanda tesadüf değildir, umarım cidden yeni bir başlangıç yaşaman lazımdır ve farkında olamadığın için birileri görüp yardımcı olmuştur...
keşke herkez bizim bakabildiğimiz açıdan sana bakabilse, nasıl eşsiz bir insan olduğunu görebilseler...
ps: niye bayan yorumcu arkadaşlar erkeklere bu kadar yüklenir, anlamam... onlardan biri olduğum için niye bu sınıflandırmaların bire bir muhattabı oluyorum ben... bir çok ruhsuz bayanda var, ama hiç amaan kadın milleti demiyorum ben şahsen. lütfen, çok rica ediyorum kişisel şeyleri o ırka bağlı herkezle bütünleştirmeyin. cidden rahatsız edici oluyor...

Sycorox dedi ki...

canım ya,okudum içim bir cız ettiki...arar hatta özürde diler emin ol...erkekler anlık düşünüyorlar...bizim gibi,daha önceden ölçüp biçip konuşma yetileri oluşmamış...bazen hakkat hayvanlaşıyorlarda...sonra yaptıklarını düşününce bi,ozaman işte üzülüp pişman oluyorlar...
Sen kafanı takma...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@fasülye:
anlattıkların gerçekten doğru ancak şu var.. ben gerçekten seven bir erkeğin farklı olduğuna inandım hep.. benim erkek arkadaşım değil herhangi gerçekten seven bir erkek!

@osuruktan teyyare:
duyarsız olmak gerek evet,duvar gibi olmak gerek!

Üfürükten Prenses dedi ki...

@babegazelle:
inşallah anlar hatasını canım.. bu saat oldu tık yok!

@serzeniş meraklısı:
sevgili kardeşim,bir ayrılık yok ortada..umarım yani şu an ki planlarımda böyle bişey yok..

hakkımda düşündüklerin beni çok mutlu çok incesin arkadaşım,tşk ederim..

dilerim ilişkimiz için yeni bir başlangıç olur,artık kırılmayız ve kırmayız..

erkekleri çekiştirdik bugün biraz.. sen kendini bunlarla bir tutma,biras istisnai bir nezaket var sende,işte piyagonda hakedene vurmuş,yaşasın kuzucum :)


@sycorox:
burdan okuyup için cızz edebiliyor değil mi?
niye insansın çünkü sen kalbin var,hissediyorsun,empati yapıyorsun?
peki beni çoooook seven sevgilim neden yapmıyor bunu,çok kırgınım ya..tesellilerin için tşk ederim canım..

mr.paradise dedi ki...

benim anlamadığım, kadınlar zaten erkekler ağzıyla kuş tutsada onları beğenmez ve sürekli bir hata arar hata bulamasada icat eder...meseleye gelirsek,kadınların bu bakış açısından meseleye yanaşacak olursak :) aslında bir erkeğin doğum gününü unutması bence hiçte abartılacak bişi değil, öyle yaa zaten ne yapsak yaranamıyoruz..ne gereği varki beynimizi meşgul etmenin ?

Böcek dedi ki...

yok ya aynı sahneleri yaşadım inanır mısın? noldu bak bitti işte..peki ben naptım 2sene boyunca kendime eziyet ettim o kadar..işkence ve kendini belki düzelir yada değişir diye kandırmaca oyunları..
üzülme prenses ne diyim sana:(

Üfürükten Prenses dedi ki...

@mr.paradise:
unutmuş olmasını da geçtim artık.. tavrından incindim.. uzattın demeye getiriyor,büyütme.. eski neşene dön diyor,makine değilim ki ben. kırıldım..

@böcek:
herkes yaşıyor veya bir şekilde yaşamış.kaderimiz galiba.. artık üzülmemeye çalışıyorum canım :(

Arzu Breda dedi ki...

Canımcoğım,

Görüyorum ki, hala çok seviyorsun... Zaten, bu kadar acı duyman, bu kadar serzeniş, bu kadar kırılman o nedenle. Çok sevdiğin için, çok kırılıyorsun. Sevmeyen biri niye kırılsın ki...

Canım, gece yattığım yerde, uzun süre senin ruh halini düşündüm. Şu an acaba ne haldedir, diye. Ünlü bir söz var; "Damdan düşenin halinden, ancak damdan düşen anlar" diye. Bu durumu yaşamayan, bilemez.

Umarım, azıcık kendine gelmişsindir. Hayatında ufak tefek bazı değişiklikler yapmanı öneriyorum. Mesela, bugüne kadar hiç ilgi duymadığın, hatta "onun" hiç hoşlanmadığı alanlardan, hobi veya faaliyetlerden olması bence daha etkili ve faydalı olur.

Ben, aynen öyle yaptım. Daha önce yapmadığım blog yazmaya da böyle başlamış oldum. Bilgisayar oyunlarından hoşlanmazdım. Bilgisayar oyunu oynadım. Sitesinde yönetici oldum. Yazılar yazdım. Üyelerin yardımına koştum. Bu arada da, ben de değiştim tabii ki. Daha olgunlaştım. Daha mantıklı düşünmeye başladım. Ona karşı olan hatalarımı anladım. Hatalarımla yüzleştim.

Tekrar aynı şeyi söyleyeceğim... Kendinize biraz zaman tanıyın... Bu zamanı da çok iyi değerlendirin. Kesinlikle eminim ki, eskisinden daha iyi bir duruma geleceksiniz.

Görüşmek üzere, öpüyorum hayatım...

Sevgiyle kal...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@arzu:
arkası yarın dizileri gibi oldu..
ama paylaşmak istiyorum belki gelip bakarsın olayın devamına.. şu saat oldu aramadı hala.. ve aramadığı her saat.. sinirimi arttırıyor,kırgınlığımı körüklüyor..
beni bilerek mutsuz etmesine inanamıyorum..

bugün zihnimi dağıtmak için oldukça çaba sarfettim.. onu hiç düşünmedim.. bütüngün gezdim akşam oyalandım .. bugün bitti.. tamam .. ya yarın?

beni bu kadar incitebildiği için ona olan güvenim sarsıldı..

gece yattığında düşünmene ne diyeceğimi bilemiyorum.. teşekkür ederim.. şu yazdıklarımdan beni anlayabilecek insanlar var bu dünyada ve ben yanıbaşımda beni anlamayan bir adama aşığım..
ne diyeyim.. tşk ederim arzucum,çok tşk ederim..
sevgiler..

Adsız dedi ki...

25 oldun canımıniçi...ama daha öğrenecek çok şeyin var çok...
bak sana burdan da birkaç tiyo...erkekler genelde kendileri hatalı olduğunda sinirden delirir ve bağırır...eğer haklılarsa zaten nadiren yaşadıkları haklılık durumunun keyfini çıkarmak için çırpınırlar...
sen çok haklısın...ve o nekadar hatalı olduğunu zaten biliyor...bildiği için bukadar saçmalıyor zaten...unutması için aramamışsın...peeehhh...niye ki...bunun sana verdiği mazoşist zevk nasıl bişey acaba...ama adam haklı...ne yapsın...bu durumdan kendini kurtaracak tek şey suçu sana düşüncesizce yüklemek...hayatımın en kabus günlerinden biriydi ilk evlilik yıldönümüm...diğer tarafta yazdım mı hatırlamıyorum...aynen senin gibi umursamıyormuş gibi yaptım...zoraki planlanan bikaç şeye sırıtarak eşlik ettim...sonunda bu mudur dedim...kıyamet koptu...ağzından çıkan cümleyi aynen yazayuım mı...sen nekadar doyumsuz bir kadınsın...vayy be dedim...işte tam da burda haklı...ben ne doyumsuz kadınım...oysa o hatasını sonuna kadar biliyor ama neden kabul etsin ki...
yerinde olsam...aramazdım...o arayacak çünkü...eşşekler gibi pişman çünkü...hatasını biliyor çünkü...ama yine yerinde olsam hayatımda kalmasını istediğimden eminsem dırdır yapmazdım...inanki o küçük beyinlerini yormaktan başka işe yaramıyor dırdır...tamamen anlamsız...bırak, telafi etsin...çünkü edecek...
seviyorum seni...

Arzu Breda dedi ki...

Canım,

Çok haklısın, arkası yarın dizileri tanımı çok iyi oturdu, bu duruma. Canım, yatakta ne düşüneceğime kendim karar veremiyorum ki, aklıma binbir türlü şey gelip geçiyor. O da, öyle bir durum işte...

Canım, gelip bakmam mı, ne durumda olduğuna? Sen uğrarsın da, ben uğramam mı? Fakat, bu konuda ki son uğramam olsun istiyorum. Bundan sonraki uğramalarımda, başka konular için uğramayı diliyorum.

Burada, "çirkinbetty" nin çok yerinde tesbitlerine katıldığımı söylemeliyim. Bizim erkeklerden farklı yönlerimiz olduğunu kabul etmeliyiz. Bu farklılıklarımız bazen, bize olumlu yönde yansır, bazen de olumsuz.

Olumsuzluğu, işte senin durumun buna en tipik örnektir. Bu olumsuzluktan en az zararla kurtulabilmek için, "erkeklerin" bizden farklı olduklarını unutmamamız gerekir. Bir erkeği sevip, aşık olduysak; artık yapacak bir şey yok demektir. Onu olduğu gibi kabul etmekten başka. Eğer ki, o kendiliğinden bize uyum sağlayıp değişmezse. Durum, erkek açısından da farklı değildir. O da, kadınların erkekleri anlamadığını düşücektir.

Böyle durumlarda, her iki tarafın da kendinden fedakarlık yapması, bazı duygularını - aşkı uğruna - törpülemesi gerekmektedir.

Kırılan kalbin onarımı için ise, araya bir mesafenin, yani zamanın konulması, bu zaman içinde - gerekirse selamın dahi kesilmesi - görüşmenin asgariye indirilmesi. Çoğu durumlarda işe yaradığı "iddia" edilmektedir.

Öptüm canım,

Sevgiyle kal...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@betişimmmmm:
hoşgeldin.. aslında söylediklerini üstünden bir gün geçince idrak ettim.. ama bu kırgınlığımı daha da körüklüyor.. arayacak veya aramayacak bilmiyorum.. ki hala aramadı,aradığında da dırdır yapabileceğimi sanmıyorum.. o kadar kırıldım yani..

senin yıldönümü konusunu öteki tarafta okumuştum,o zaman da kızmıştım çok.. ne fark eder hepsi aynı.. aynı duyarsızlık aynı duygusuzluk aynı umursamazlık..
suçluluk duygularını karşıdakine yüklenerek alt ediyorlar galiba..

hayatında tutacaksan alışacaksın diyorsun galiba betişim.. senden öğrenecek ne çok şeyim var,seviyorum seni çok ..


@arzucum:
bende bir daha bu konu için gelmemeni umut ediyorum ama öyle olmayacak galiba..

mesafe .. mesafe o günden beri aramızda.. biz uzun süre iletişim kurmadan rahat edebilen kimseler değildik..belki de değişiyor bu,ne bileyim.. bugün olayın üstünden yaklaşık 2 gün geçti geçiyor.. kimine komik gelebilir 2güncük diye..ama insanın içi acırken 20gün gibi geliyor..

ilgilendiğin için tşk ederim canım..

Vis-à-vis dedi ki...

canim merak ettim seni bir gelisme varmi diye?

sen bana kac defa demedin mi ben aramiyor diye kendimi yiyip bitirirken ariycak, merak etme essek gibi ariycak hem de diye..biliyorsun iste ara ara hepimiz yasiyoruz bunlari ve sonunda duzeliyor hersey..uzuldugumuzle kaliyoruz biz de..

bir sorun oldugunda biz hemen arasinlar, pisman olduklarini soyleyip gonlumuzu alsinlar diye beklerken, erkekler sinirimiz gecsin diye bekliyorlar aramak, birseyleri duzeltmek icin..daha kolay cunku boyle yapmak :)

o yuzden degmiyor kendini uzmene..bekleme, gun sayma hala aramadi diye..olusuna birak..nasil olsa caba harcayan O olucak sonunda yine..

sen kac defa dedin bunlari bana, bak ben de simdi sana diyorum :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@perhaps:
birbirimize onlarca kez söylediklerimiz o anları yaşarken kar etmiyor galiba..

öyle mutsuzum ki..
bugün de aramadı.. ve nedense aramayacağını düşünüyorum :(

çaba falan harcadığı yok,umrunda değilim.. inan içim acıyor,aramamak için beynimi kalbimi zorluyorum..

insan böyle böyle hasta ediyor galiba kendini.. çok mutsuzum,hatırlıyormusun?

yemin töreni zamanıydı öleceğimi sanıyordum acıdan.. işte ona benziyor bu.. öyle acı :(

Vis-à-vis dedi ki...

ben de sana o acinin sonrasinda yasadigin guzel gunleri hatirlatiyorum o zaman :) oku istiyorsan o zamanki dusunceleri, sonrasinda yasadigin mutluluklari ve gor bu kadar uzulmene, aci cekmene degmedigini..

Unknown dedi ki...

Sana değer vermiyor demek ki.. Acı bi cümle oldu di mi? Ama gerçek bu ne yazık ki.. Sen ona aşıksın ama o sana değil.. Aynısını bende yaşadım canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.. Bi dk. bile boşa harcama derim artık.. Belki barıştın şuan bilmiyorum.. Ama emin ol tekrarlanır veya benzer kırgınlıkları yaşarsın.. Kalbin kırılır durur, gözyaşların durmak bilmeden günler, geceler geçer.. Deneyim konuşuyor.. Bu arada bende 26 yaşındayım..

pınar dedi ki...

tüm blogunu okudum cok hosuma gitti tepkilerin kızgınlıkların neseleri o kadar doğalki.ama asıl bu zatı muhteremle yasadıkların...o kadar benzettim ki 3 yıllık ilişkimi hissettiklerimi isyanlarımı seninkilere.cok sevdiğini bildiğin ama zaman zaman odunlukta sınır tanımayam her kırdıgında sasırtabilen ve nişanlanmak üzere oldugun .işte olmasam mail atıcaktım ama işteyim.(malum kurum maili filan ) tek ben değilmişim.sevgiler -pınar

Adsız dedi ki...

Sesler iyi, ben, blogunuza okumak gibi sadece benim sık ekledi;)

Related Posts with Thumbnails