bugün ŞEHİT hasılatı nasıl?

17 Ekim 2008
aktütün'de babasını kaybeden senasu..



bu ülkede yaşamak istemiyorum artık cehennemin dibinde yaşamak istiyorum.. zaten yakında yarısını satacaklar!

5 terörist 5 asker.. yanyana yazıyorlar iki hasılatı.. ikisi bir mi şerefsiz? biri onun bunun köpeği bir terörist,biri sen yatağında götünü rahat yay diye ömrünü feda etmiş can..
"ayy bugün 5 kişi daha ölmüş yayğğğğ,ayy yazıkkk yaaaa,içim eziliyor valla,ayyy ölmeseler keşke yağğğğ,ama bizi kimse bölemez biz kurtuluş savaşında...?"
televizyondaki kadın şarkıcı bozuntusu böyle üzüldü işte acımıza "ayğğ ölmesinler yhhaaaaaa.."

Allah'ın laneti hepsinin üzerine olsun.. "bu insanlara tek kuruşu geçen,az da olsa ya onlarda haklıdır belki,uzlaşalım diyen,biraz olsun sempatik bulan,onlar adına şarkılar yazan,söyleyen dinleyen,köşelerinden yazılar yazan,mecliste ekmeğimizi yiyen(haram olsun)" bunlarında Allah belasını versin.. lanet okuyorum.. hergün okuyorum çünkü bugünün bir farkı yok..


bir açıklama geldi dün "Aktütün'de ihmal yoktu" diye.. ihmal yoktu o zaman gözgöre göre öldüler öyle mi? saldırıyı duymasına rağmen ;kim hala golf oynuyormuş kim tatildeymiş de bölememiş o esnada bilemem ama bildiğim tek şey kimilerinin çok güvendiği o kuruma da artık inancımı yitirmiş olduğum..
bugün hakkari'de ki 5 şehidin birtanesinin babası ilginç bir noktaya parmak bastı..
"hiç zengin çocuğu şehit olmuyor hep garibanlar oluyor" dedi.. zenginlik düşmanı değilim ama gerçekten haklı değil mi şehit babası? denize karşı rakı-balık yaparak geçiyor bazıların askerliği..
bir de hiç yapmayanlar var karısının sıcak koynundan çıkamayan,şehitleri gemisinden izleyenler var,onlarıda onlara oy verenler düşünsün artık bana ne!!!

14 yorum:

babegazelle dedi ki...

malesef her kelimen haklı,ve hiçbişey yapamıyoruz o kadar acı ki,konuyla alakasız da kim sölüo bu şarkıyı,çok güzelmiş

Üfürükten Prenses dedi ki...

gripin söylüyor canım "daha gençsin" adı da bu..

Pilli-Cadi dedi ki...

prenses cok güzel anlatmissin. annem de hep derdi hep garibanlar sehit oluyor neden diye. neden cünkü zenginler ogulcuklarina kiyamayip senelrce okulda bilmemneydi uzatabildikleri kadar uzatip bedelli askerligin cikmasini bekliyorlar, cikinca ogluslarini gönderiyorlar da askere ondan. ya da cogu zenginin "önemli mevkilerde" tanidiklari vardir ve ogullarini iyi yere yollarlar, izmir, istanbul, ankara, canakkale...

Ayse Kulin'in "Bir Gün" isimli kitabinin sonunda pkkli mahkum bir kadinin bir gazetecinin röportajinda Abdullah Öcalan'i serbest birakmalarini (yanlis hatirlamiyorsam) istiyordu gazeteci de mahkumun cocukluk arkadasi oldugu icin "tamam bunu yazacagim kösemde nevo" demisti aninda kitabi firlatip attim kenara hos zaten kitapta bitmisti.

Üfürükten Prenses dedi ki...

bende artık herkesi niyeti,duruşuna göre değerlendiriyorum.. bölücü mü oluyorum acaba,yoksa toplumsal ayrışmaya fayda mı sağlıyorum?

yok onlar kadar kadar olamam..

Unknown dedi ki...

duygularımı zaten sende anlatmışsın o paragrafı eklemek benim hislerimi anlatmaya yeter sanırım

Allah'ın laneti hepsinin üzerine olsun.. "bu insanlara tek kuruşu geçen,az da olsa ya onlarda haklıdır belki,uzlaşalım diyen,biraz olsun sempatik bulan,onlar adına şarkılar yazan,söyleyen dinleyen,köşelerinden yazılar yazan,mecliste ekmeğimizi yiyen(haram olsun)" bunlarında Allah belasını versin.. lanet okuyorum.. hergün okuyorum çünkü bugünün bir farkı yok..

daksit dedi ki...

çok güzel demişsin, katılıyorum yalnız katılmadığım bir yer var onu da söylemeden geçemeyeceğim:"bu ülkede yaşamak istemiyorum artık cehennemin dibinde yaşamak istiyorum.. zaten yakında yarısını satacaklar!" demişsin en başta.. Zaten adamlar sattılar, satılacak bir şey de kalmadı, küfür edecem de olmayacak, anladın sen onu.
Sevgiler canım.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Her kelimesine katılıyorum....

ilerlemeyentakvim dedi ki...

yazının her kelimesi çok doğru ama başlığı başka şekilde atmanı isterdim yorumu yayınlamana gerek yok sadece bilmeni istedim

mr.paradise dedi ki...

güzel, haklı ve yerinde bir öfke eyvallah :)

yabani kuzu dedi ki...

uzun uzun yazılıcak pek bişey yok sanırım prensesim sen gerekn herşeyi söylemişsin.Lanet olsun herşeye :@

Üfürükten Prenses dedi ki...

@şebnem:
bu konuda tamamen ortka düşüncede olduğumuzu biliyorum şebnemcim.. Allah onlara bir kuru ekmek yedireni bile kahretsin!

@abraxas:
özelleştirmeler evet,yakında bizi de satarlar işçi niyetine! ama ben ciddi ciddi ülkenin o topraklarının elimizden alınacağından korkmaya başladım..düşünsene türkiye'nin onu konuğu olduğu frankfurtta ki organizasyonda bile show yapabiliyor bu hainler,haritalarıyla..
sevgiler tatlım..

@neslihan:
katılmana çok sevindim,tşk ederim..

@ilerlemeyen takvim:
yorumu yayınladım çünkü haklısın.. yanlış anlamaya mahal vermesin..
aslında biraz isyandı o başlık.. abaküs sayar gibi şehit sayıyorlar.. ve ben bundan nefret ediyorum :(

@mr.paradise:
katılmana sevindim..

@kuzucuğum:
aynı duygularda olduğumuzu bilmek güsel..

Mazlum Yolbaş dedi ki...

türkiyede yaşam resmen bana her defasında kaos filmini ister istemez hatırlatıyor. her şeyin birbiriyle bağlantısı var. misal senin şuan bölücü mü oluyorum demenin bile bunlarla bağlantısı olduğuna inanıyorum. yoksa paranoyakmıyım neyim ? balıkesir , mersin , sakarya daha sonra aktütün , hakkari , şırnak ne oluyor ? kimbilir belki habersiz düşmanlığa sürükleniyoruz bilinmez.

tixxie dedi ki...

valla çok dogru söylemişsin benim aklım almıyor bu insanlar nerde yaşıyorlar ülkenin nereye gittigini göremiyorlar mı? bir tek biz miyiz yoksa gören gerçekten yanlış mı düşünüyorum ülke çok iyide ben miyim bölücü veya da herkez çok dindar ben miyim dinsiz ben anlamadım en iyisi gidip yatim .

nox dedi ki...

3 yıl geçmiş
ülkede değişen bişey yok
artık o şarkıcı bozuntuları yalandan ağlamaya bile tenezzül etmiyor, iyiki etmiyor(o sahtelik yerine istiflerini bozmamaları daha yeğlerim),vur çalsın vur patlasın ekranlar aynı...

"hiç zengin çocuğu şehit olmuyor hep garibanlar oluyor"...ülkede gariban sayısı arttıkça bilmem ne partisine oy verenlerin sayısı artıyor, bilmem ne partisinin oyları arttıkça gariban şehit sayısı artıyor...kısır döngü ve bu ülkede "nihayet bir yüzbaşı şehit oldu" demeye getiren aşağılık sipikerler var, rütbeli olunca da er olunca da zeingin fakir olunca da tüm şehitlerimiz canımızdır...

ben sen söz bitti diyebiliriz de yetkililer..somalide gazzede...Türkiye gül bahçesi...!sanki.

hoşçakal

Related Posts with Thumbnails