Mim Manyağı Prenses / Bölüm-2

7 Ekim 2008

mim rüzgarı hepimizi savuruyor.. şehr_i kasya beni mimlemiş,sağolsun,varolsun. konu doğum günü hadisesi.. doğumgünüden beklentiler hissedilenler .. aslında büyük bir potansiyelim var bu konuyla ilgili ama saklıyorum ve yazmıyorum :P konuyu zaten yakın zamanda gündeme getireceğim.. niye çünkü an itibariyle doğum günüme 20 gün saat 9 saat kaldı.. düşünün artık siz bu satırları okurken peahh çok çok daha az kalmış olacak..
hayata dair son dönem acil isteklerime pek bir ekleme olmadı.. olanları da şurada anlatmıştım.. istekleri yazmaktan çekinmiyorum zira sevgili okuyucularım sizlerden beklentim büyük..
biriniz çıkar ben doğumgününde ispanyolca kursu hediye etmek istiyorum der biriniz çıkar fenerin iğrenç oynamasına rağmen gel seni maça götüreceğim hem de vip'de der.. ya da biri çıkar ben her daim iş yapacak zevkli bir hediye aldım(mücevherat gibi mesela :P ) der atkı seviyordun atkı ördüm hava da soğudu al tak der ,hepsi olur.. doğum günüme bir hafta kala iletişim yollarını sizlere bildireceğim..
konuya burada nokta koyup,mimlediklerimi açıklamak istiyorum pilli cadı ve melebek..
kolay gelsin..


11 yorum:

Adsız dedi ki...

benim doğum günü senden 2 gün önce biliyorsun dimi kanicim aklıma bir fikir geldi şöyle ki; hani o ispanyolca kursunu sen bana hediye edersen bende sana bir kaç kurunu hediye ederim böylece ikimizde mutlu oluruz;)

yabani kuzu dedi ki...

hehe güzel bi yazı olmuş prensesim :)

daksit dedi ki...

ahhh ahhh benim de tam olarak bir hafta kaldı :))
bu arada sen şablonunu mu değiştirdin??? :)))

Üfürükten Prenses dedi ki...

@kanim;
keşke aynı gün doğsaydık lan..
hediye konusunda da zeka fışkırıyor,maşallah..
bak ne yapalım buradan seslenelim belki bir hayırsever çıkar bizi kursa gönderir,kursu vardır adamın,hayır yapmak istiyordur.. bizi seçer :P


@yabani kuzu; kuzucum tşk ederim ..

@abraxas;
az kalmış senin de .. heyecanlı mısın :) şablon değişti canım ,beğendin mi?

efsa dedi ki...

:)) Ben en cok 20 gün sonra Zat-ı muhterem ne alacak merak ettim.
Ama ben olsaydim sana 6 lı 200 gr nutella kavanozları hediye ederdim. Hemde okus pokus yapip hic kalori getirmesinler diye buyulerdim onları :))

Üfürükten Prenses dedi ki...

@efsa;
öyle bir yere parmak bastın ki,..
günlerdir bu konuyu zihnime getirmemeye çalışıyorum..normalde şımarığım bu konuda,berbat bir yüzsüzlükle iki günde bir doğumgünüme kalan zaman dilimini hatırlatmaya çalışırım..artık ilginç bişey alırsın,ne alacaksın ki,ne düşündün,ne kadar bütçen var gibi yüzsüzlüğün dibe vurduğu cümleleler kurarım :P tüm maymunluğumu yaparım ..

ama bu sene tek kelime etmedim..hatta unutsun diye türlü aktiviteler yapıyorum ;) sonra beyninini yemek için..sanmıyorum unutmaz ama hediyeyi bende merak ediyorum..

efsa,o nutella hediyesi manyak bişey .. işte yaratıcılık diye buna derim hemde kalorisiz..

siminya dedi ki...

amann bu şablonu ben saklıyordum zulamda kullanacaktım ayağıma bastın :)neyse güle güle kullan geçmiş olsun bana.Mim kelimesinden kaçmam gerek sıtma tutuyor :Q

babegazelle dedi ki...

üfücüğüüm kişiye özel mim siparişi vermiştin ya sanırım konu buldum ama ben derim ki bi süre bekletelim zira mim yağmuru oldu şu aralar

ilerlemeyentakvim dedi ki...

bende bögürtlenli pasta alım:))hoş buldum:P

Üfürükten Prenses dedi ki...

@siminya;
ana siminya'nın temasını kapkaç yapmışım bilmeden.. sende kullan :P ben severim öyle şeyleri,babegazelle orjinal mim bulacak ilk seni mimleyeceğim,haberin olsun :P

@babegazelle;
tamam şekerim,ortalık sakinleşsin,piyasaya süreriz; )

@ilerlemeyentakvim;
hoşgeldin öncelikle.. pasta mı dedi biri,al ,al , al lütfen al :P

Adsız dedi ki...

Güzel :D

Related Posts with Thumbnails