-13 Ocak-

13 Ocak 2009
"birlikteliğinizin burcu oğlak! oğlak burcu birliktelikler genel olarak ciddiyet ve istikrar barındırır..büyük sorunlar yaşanmaz,uzun ömürlü ve kontrollü olur.."

ciddi ve sıkıcı bir çift yani,peahhh! hani uzaktan bakıldığında aman ne güzel bir ilişki,ne ciciler denilen o sıkıcı çiftler.. onlardan mıyız yani ? niye biraz daha erken davranmadın ki sanki, ne bileyim niye beş ay bekledin,höh! beş ayda karar veremez mi insan,bu kızı seviyorum,hoşlanıyorum ne zıkkımsa artık.. ocak ayına denk gelince senin ilan_ı aşkın, ilişki burcumuzda oğlak oldu,görüyorsun halimizi..


yıldönümü yazısını oyun bitti(sertap erener) şarkısıyla yazıyor olmamda bir gariplik var mı acaba? sahi kaç kere "bitti "dedim ben sana..? ben kaç kez dedim de,sen kaç kez ciddiye aldın? ve niye bitmedi hiç?
şu koku hastalığımdan kurtulmam gerek benim,ilişkimizi bu mu devam ettiriyor çözemedim daha.. hani o tişörtünü (ç)almıştım ya senden habersiz,sırf koku manyaklığım yüzünden.. idare etti bir süre yokluğunda,kokuna mı aşığım sana mı tam değerlendiremiyorum vallahi..

yahu sevdiği kıza ilan_ı aşk edecek kaç tane adam buluşmaya geç kalır,soruyorum sana.. bu birlikteliğimizin kaderini değiştirdi,ben böyle bir adamla birlikte olmayı kabul ederek.. olası tüm gecikmelere boyun eğdim.. aman ne gergin gündü öyle,biliyor musun ben gelmekten vazgeçmiştim.. "bu adamdan bir cacık olmaz" demiştim zeynep ve ablasına.. eğer ablası: "istanbul trafiği olur böyle şeyler,bir şans ver,yoksa vurursun tekmeyi poposuna"demeseydi.. şu an nerede,kimlerle,nasıl hayatlar sürüyor olurduk bilmiyorum..

nasıl ocak ayıymış yahu,hatırlıyorum üstümde öylesine bir mont vardı,ılıktı hava.. ellerim üşümüştü bir tek,o gün ilk kez tutmuştun elimi.. hep romantik anlar hesaplarken.. el sıkıştıktan sonra bırakmadın hiç.. ne bileyim filmlerdeki gibi hayal ediyor insan,yemek yerken falan.. yok bizim herşeyimiz garip.. yemeği de hatılıyorum şimdi,yemiyordun çünkü sen.. dalmış gibi bakıyordun bana,ben götürüyordum üçer beşer.. iyi ki "kıza duygusal konuşma yapacağım,dana gibi yiyor bu " diyerek vazgeçmedin :)


öyle bir bakıyordun ki,dünyanın en güzel kızı olmalıydım o bakışlara göre.. o büyülenmiş bakışlarını aradan geçen zaman rağmen hala görmesem sende,belki çoktan bitmişti herşey bütün o krizlerde.. size gülerek bakan ve parlayan bir çift gözün dünyanın bütün nimetlerinden daha kıymetli olduğunu o gün anladım,o parlaklığı bir daha hiçkimsede aramadım.. gerçek aşkın neden ihanetini kaldıramayacağını da o an anladım..

bütün kartlar açık olmalıydı.. klasik kız arkadaş geyiklerindeki kız değildim.. sonradan şikayet edeceğin hiçbirşey olmamalıydı.. hala şikayet ettiğine göre tam anlatamamışım sana kendimi.. canım çok sıkkın,çok.. biliyorsun nedenlerini belki de bilmiyorsun,görmen için terketmem gerekiyor seni.. yıldönümü yazısında nasıl bahsediyorum bunlardan değil mi? hep uçlardaydım biliyorsun,çok da umrumda değil aslında yıldönümü.. sırf sen daha çok önemse diye büyütüyorum bu kadar,sırf canını yakmak,seni mahcup etmek için..

Aşka,çok fazla anlam yükledim ben sevgilim.. hiç barındırmadığı incelikler bekledim aşktan,hiçbir zaman anlamayacağın kadar saçma bir şekilde çok sevdim seni.. ve çok incindim..keşke rol yapsaydım dediğim gerçekliklerimi paylaştım.. korkmadım,kaçmadım,hiç sahtekarlık yapmadım,küfür edip kapıyı suratına çarptığım zamanda gerçektim,boynumu büküp köşede ağladığım zamanda..

kendimi otuzbeşinci evlilik yıldönümünü kutlayan bir kadın gibi hissetmemi sağlasanda,bütün boşluklarımı,açıklarımı bilip yine de beni sevgisizlikle vursan da,herkese kucak açan vicdanını benim için yok saysanda bugüne kadar bana yaşattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim sevgilim..

Nice Yıllara..


34 yorum:

osuruktanteyyare dedi ki...

daha nice beraber mutlu senelere yavrukuş (:

bi dost dedi ki...

yanlış mı anladım?? ayrıldınız mı zat-ı muhteremle Allah korusun? umarım yanlış anlamışımdır..

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

cok güzel yazmıssınız =) nıce mutlu senelere ...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@osuruktan teyyare:teşekkür ederim yavrukuş:)

@bi dost:yanlış anladın canım.. sadece yıl dönümümüz :)

@pakkamuru: thank you !

@be@tik:teşekkür ederim :)

Robin Goodfellow dedi ki...

yıldönümünüz mutlu kutlu olsun
inşallah bir dahaki yıldönümünde daha mutlu olursun ne desem bilemedim.
her şey hep güzel başlar dimi
ama iyi günde kötü günde işte...

Perko dedi ki...

Nice yıllara prenses! : )
Sevindim adınıza. Ya ben ço seviniyorum yıldönümlerine çünkü ortada en uzun ilişkim 2 hafta abeaa (abi demek istiyo) çok tip var.

Vis-à-vis dedi ki...

birbirinden guzel bir suru daha yiliniz olur canim umarim birlikte..

Pilli-Cadi dedi ki...

mutlu yillar sizeee mutlu yillar sizeee:):)
ehehhe
bak dedim ben sana güzel gecicek üzülmiceksin diye.
gec kaliyor olabilir ama o kadar kusur kadi kizinda da olurmus:):)

bizim de burcumuz yaymis simdi aklima gelip baktim eheh:D:D
nasiliz ki acep?

mutlu yillar canim tekrar daha nice yillara.

aahmetcelebii dedi ki...

Sanırım her ilişkide aynı problemler var, her ilişkide birileri senin gibi ağlıyor köşesinde, birileri bitti diyor, birileri pek umursamıyor, birileri aşkı aşk biliyor, birileri aşkı acı, birileri yok biliyor aşkı.

Umarım istediğin aşkı yaşarsın bir gün. Umarım seni anlar..

aahmetcelebii dedi ki...

Bu arada eklemeyi unutmuşum sanırım hemen üstteki yorumuma, harika anlatmışsın :)

bi dost dedi ki...

ahaha çok rezilim :)) neyse neyse, kutlu olsun mutlu olsun:)

pRncfRn dedi ki...

Canımm, hep mutlu ol böyle. Denilenlere de takılma, önemli olan senin ne dediğin bu ilişkiye! :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@puck-robin:dilerim bir sonraki yıldönümünde çok daha farklı olur.. gerçi hala umudum var :) yarını bekliyorum merakla..


@perko:çok teşekkür ederim.. evet en uzun ilişkinin 1-2 hafta sürmesi onlar için gurur kaynağı niyeyse:)

@vis-a-vis:canımm... çok teşekkür ederim,inşallah sizin birlikteliğinizdeki rakamlara ulaşırız :)

@cadıcım:henüz geçmedi ben yazıyı erken yazdım.. yarın yıldönümümüz ,yazdım yayınladım duramadım ehi ehi :)
yay mı? hmm yay iyidir bence,oğlaktan iyidir yani ehi ehi

@ahmet çelebi:her ilişki böyle değil mi?yalnız değilim,inişler çıkışlar.. aynı.. teşekkür ederim.. size de ayrıca mutluluklar dilerim :)

@bi dost:olur şekerim böyle şeyler,öpüldün..

@prncfrn:canım benim.. pek mutlu sayılmam ama yine de keyifliyim.. niyeyse gurur duyuyorum verdiğim emeklerle ehi ehi :)

Onur dedi ki...

yıl dönümüz kutlu, mutlu olsun birde world peace :)

5.5 yıl sonra kız arkadaşım 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri bana söyleyerek tepüklemişti beni. Şimdi o başka biriyle, bende evde oturmuş durmadan bülok yazıyorum filan, moralim bozuldu bak yine :S

RaMa dedi ki...

nice yıllara canım
allah sizi hep birarada tutsn

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Nice mutlu yıllara. yıldönümünüz kutlu olsun...

babegazelle dedi ki...

ne demişler mükemmel erkek yoktur o tvde yaratılan imaj yanlış buldumu günahıyla sevabıyla basıcan bağrına anacım ayrıca nice mutlu yıllara :D

sinderellaaa dedi ki...

en kötü anlarda hatta ayrılık zamanında eski heyecanlı aşk dönemlerini hatırlayıp tekrar o aşkı tazelemek ilişkinin sürekliliğinde esas olan temellerden biridir,umarım bu davranışın hayat boyu seni sevdiğinle biraraya getirir!:)))nice yıllara ve yüzyıllara:))

Witchie of Stars dedi ki...

'Teşekkür mü ettin küfür mü ettin' belli değildir şimdi ona göre, ama biz anladık; sen onu çoooook seviyosun ki azcık sert dokunsa tenine, çok acıtıyor seni, geçmiyor bi de işin kötüsü o acı kolay kolay... insan en kolay sevdiklerinden yara alıyor, en çok sevdikleri, en çok da en çok sevdiği acıtıyor..ama o sevgiyi hissetmeye değmediğinde o acıyı çekmek, çekip gidiyoruz zaten. Sen hala bi şekilde çekip gitmemiş olduğuna göre, o bi şekilde seni göndermemiş olduğuna göre, bu bir yıl dönümü yazısı olduğuna göreeeee: İYİ Kİ BİRLİKTESİNİZ! Bu sefer yıl hep mutlu olacağınız günlerden yana döner umarım!

efsa dedi ki...

mutlu yıllar olsun size... dilerim çok daha güzel şeyler yaşar sizin birlikteliğiniz. Onun dah özenli senin daha az alıngan olduğun dönemler olsun canım.
Ama kokuları sevdiğine seindim bir manyak ben sanıyordum kendimi, yoksa hangi insan hiç görmediği birinin en çok kaşını gözünü değil kokusunu merak eder ki.

Adsız dedi ki...

birlikte yılları tüketeceğin kişi; sana mutluluk vaad eden değil, mutluluk veren olsun. bu da sana benden nasihat olsun ;)
nice yıllara...

Unknown dedi ki...

Farklı bir yılınız olsun bu kez.. Aklında endişeler taşımadığın, yüreğini sıkıntılara kaptırmadığın, burnunda kokusuyla yaşadığın bir yıl olsun bu sefer..
Koku konusunda tamamen katılıyorum sana.. Omzuna yatıp kokusunu içime çektiğimde ne varsa silinip gidiyor sanki.. O, ben ve o Huzur kokusu kalıyoruz bir tek geriye..

kendini bilmez bir deli dedi ki...

nice mutlu yıllara prenzezim ama inan son cmlenle herşeyi anlattın bana..içimdeki beni...kurbiye söylemem gerekenleri...ahhhhh fena vurdun beni....ve emınımkı onu...

GeCe dedi ki...

nice mutlu senelere inşallah, şimdi ilişkinizin burcu sana sıkıcı gelebilir ama ilerleyen yıllarda çok faydasını göreceksin bence. Yaşlandıkça insan en çok istikrar arıyor.

Selin dedi ki...

beraber nice mutlu yıllar dileyelim o zaman :) Her şey dilediğiniz gibi olsun canım...

siminya dedi ki...

Bir yazımı üstüne alınmak istemiştin ya attım gitti üstüne, hayal edelim ki o sana yazmış o yazıyı dünyanın en güzel ela gözlü kızına ;)

Vis-à-vis dedi ki...

canim benim merak ettim nasil gecti yildonumunuzz??

Adsız dedi ki...

birlikte nice yıllara prenses.
dialogları 4 gözle bekliyorum:)

ella dedi ki...

mutlu yıldönümleri canım :)

Paşa dedi ki...

nice yıllara inş.diyorum ya hep ilşkilerde biri ötekine daha düşkün oluyor ne kadar da üstüne düşsen öteki inadına ilgisizmiş gibi davranıyor anlamadım gitti herkes aynı sorun var...(ilgisiz gibi davranmanın ne alemi varki bal gibi o da seviyor işte)

Adsız dedi ki...

nice altın senelere :) ahh aşk sen nasıl bir şeysin?

Sevgilin varmı 1000 derdin var
sevgilin yokmu 1 derdin var ( o da zaten neden bi sevgilim yok diye) :)))

Üfürükten Prenses dedi ki...

@forsaken:demek ki kıymetlerini bilmek gerekiyor :)

@rama:teşekkür ederim.

@babe:öyle mi dersin,tam emin deilim :)

@boogie:teşekkürler canım..

@sln:aminn canım,teşekkr ederim..

@sinderalla:keşke o heyecanı kaybetmesek hiç..

@efsa:kokusunu sevmediğin birini tam olarak sevemezsin ki? anlıyorum o yüzden seni :)

@witchie of stars:muhteşem anlatmışsın tam benim duygularım bunlar.. yine de herşeye rağmen iyi ki birlikteyiz dyorum bende,teşekkür ederim ilgin için..

@siminya:beni nasıl mutlu ettin bilsen..nasıl bir incelik bu,kendi yazını bize mi armağan ediyorsun şimdi.. o yaz(mış) gibi.. kocaman öptüm seni(nefret etsen de ehi ehi)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@gülcan:burada okudum bu cümlyi,yolda birkaç kez daha düşündüm.. mutluluk vaadetmedi bana hiç aslında,hep mutlu etmeye çalıştı.. ben mi tatminkar değilim diye düşünüp durdum...teşekkür ederim ayrıca..

@kendini bilmez bir deli:erkeklerin hepsi aynı hataları yapıyor galiba.. dilerim onu acıtır bu yazı ve sana karşı daha farklı davranır.. teşekkür ediyorum..

@piltik'anim:koku bir simge galiba,ben onun kokusunu depolamak falan istiyorum ama bulamadım henüz yöntemini ehi ehi:)

@paşa:bir şarkı var.."hani birisi daha çok sever ya,bizimkisi o misal" nev söyler bu şarkıyı harikadır.. onu hatırladım yazınla,teşekkür ederm ilgine canım..

@nalan:olmayınca dertlenmek garip bence ya,yaşayan herkes ilişkinin bir savaş olduğunu biliyor.. ama işte ateş etrafında uçan böcekler gibiyiz..

@cansu:diyalog mu hmmm biraz farklı olabilir bu sefer.. hem sen nerdesin ya? kayboldun yoksun günlerdir hıııı??

@vis-a-vis:tamamen göreceli :) bana göre sıradandı ama bir taraftan bakınca,çok beklentilerim olduğunu gördüm.. kötü değidi en azından niye birlikte olduğumuzu idrak ettim tekrar.. biraz huysuzum galiba :( perhapss:blog falan açsana sende,özledim ben seni :)

@gece:istikrar.. bu cümle niyeyse bana rutin,sıkıcı vb durumları çağrıştırıyor.. ama düşünüyorum ve haklı olduğuna karar veriyorum,teşekkür ederim ayrıca..

@owl:teşekkür ederim canım :)

Vis-à-vis dedi ki...

heyecanla senden haber bekliyordum nasil gecti diye :) cok sevindim canim herseyin yolunda olduguna..zaten beklentiler buyudukce kendi kendi mutsuz ediyor insan..daha bir suru birbirinden guzel yildonumunuz olur umarim..

canim benim ya ben de seni cok ozluyorum..bak okuyup, yorum yazmak icin sirf blog bilem actim :) ama ben yazamam ki senin gibi bole tatli tatli..ben takip etmekle kaliyimm bole en iyisi :)

Related Posts with Thumbnails