Evlilik Sezonu..

20 Ağustos 2008

Yazın tam olarak geldiğini ve tam olarak bittiğini anlamak için düğün sayısındaki değişikliği takip etmek yeterli..Herkes neden yazın evlenir bilmiyorum ama kendimi bildim bileli bende yazın evlenmek istemişimdir.Kışın evlenenlere,evlenmek zorunda kalmış,biraz ezik bir kutlama olmuş gibi bakarım hep.. bu düşüncemi öküs ile paylaştığımda bana muzip muzip baktı.. gelinliğine dekolteni ekleyeceksin,düğünün ardından akdeniz sahillerine koşacaksın,cıvıl cıvıl takılacaksın değil mi dedi?tek başıma yapacağım ya bunları:P öküsümde koşulsuz bir teslimiyet ruhu vardır..(bu yönünü pek severim)

Şimdi hiç düşünmediğim noktalara dem vurmasına rağmen haklıydı,evet istem dışı herşeyi kafamda planlamıştım..Erkeklerin anlamadığı durum şu ki dekolte giymek mevsimsel bir durum değildir,bir bayan mevsim kış da olsa size tuzlu bir tatil planı üretebilir..

Bu yaz olan düğünlerden en çok ilgi çeken kuşkusuz çağla şıkel-emre altuğ evliliğiydi.Çevremki bayanların 3/4 bu evlilikten gözleri dolarak bahsediyor..dünya görüşlerine değer verdiğim,sosyal ırlıkları olan bütün kadınlar ız birliği etmişcesine "Allah'ım ne büyük aşk,ahh benim kocam bunları yapmadı ki" hayıflanıyor..Abla boşan bence yani,falan gibi saçma karşılıklar veriyorsunuz.. insanların ünlülerin hayatlarına bu denli ilgili olmaları hep beni şaşırtmıştır ama asıl ilginç olan bahsi geçen kişiler.. ilgimi çekmediğini görenlerskandığımı düşünüyor..fotoğralara şöyle bir baktımda..afro-afrikan hatta azbuçuk uganda uyruklu bronz manyağı olmuş gelini mi,yoksa heran kanatlanıp uçacak gibi duran berbat ötesi damatlığıyla emre altuğ'u mu kıskanayım bilemedim..beni asıl rahatsız eden böyle duygusal derinliklere girilmesi,herkes kadar aşık,herkes kadar mutlu ,herkes kadar acılı yaşanan bir ilişkinin,örnek gibi gösterilmesi..

Gerçek aşkı , ulaşamadığı kahramanlarda bulan tüm yalnızlara yepyeni mutluluklar diliyorum..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

şekerim,sen emre altuğ'u çağla'dan kıskanmış olmayasın..??

Üfürükten Prenses dedi ki...

vallahi kendi zat_ı muhteremimi kıskanmaktan,emre'ye sıra gelemez zannımca..

ama emin ol o pervane misali sünnet çocuğu damatlığıyla kaç genç kız aşık olmuştur ona :D

Unknown dedi ki...

ahahah bu süperdi işte :)))

afro-afrikan hatta azbuçuk uganda uyruklu bronz manyağı olmuş gelini mi,yoksa heran kanatlanıp uçacak gibi duran berbat ötesi damatlığıyla emre altuğ

Üfürükten Prenses dedi ki...

çağla'nın o rengine alıştıkta..
emre altuğ tam bir hayal kırıklığıydı ya haksız mıyım?

Related Posts with Thumbnails