Telekom Yordun Beni..!

23 Ağustos 2008

Her şey zat_ı muhteremin beni internete davet etmesiyle başladı..davet usulü gelirim hep öyle :D halletmem gereken birkaç iş ardından geleceğimi söyledim o da beynini yediği o futbol oyununa adadı kendisini..bilgisayarı açtım,internete bağlanmaya çalıştım..olmadı.. tekrar denedim.modemin giriş yerlerini değiştirdim,kapatıp tekrar açtım,internet ve telefon bağlantılarının olduğu aparatla oynadım..elimden gelip gelebilecek bütün teknik desteği karşıladım ama ne? Uzaktaki bilgisayara erişilemiyor, kendimi en aciz hissettiğim anlar böyle çaresiz kaldığım anlar.

İnsan bir muhatap arıyor,telekomun internet işlerine bakan o lanet olası 444lü numarayı aradım..tam tamına 33 dakika süresince 3 ayrı arama gerçekleştirdim.. ve 33 dakika telefonda bana bir müşteri temsilcisinin lütfetmesini bekledim,etmedi..ama benim klasik müzik konusunda engin bilgim oluştu,Beethoven’ın bütün senfonilerini dinledim..interneti ilk aldığımız günlerde de sorun çıkmıştı,işkence içeren görüşmelerimiz olmuştu,gelip mahalledeki kabloları bile değiştirmişlerdi,acaba diyorum bizden iğrendilerde,yasakladılar falan mı bizim telefonu o yüzden açmıyorlar..444’lü lanet telefondan hayır gelemeyince bulunduğum ilin internet arız telefonunu aradım,muhtemelen piknikte olan personel telefona cevap vermedi..telsiz telefonu ısırdığımı hatırlıyorum ötesini hatırlamıyorum.. o esnada önümde Telekom mavisi taşıyan herhangi bir canlı mahluku öldürebilirdim..
bu gazla zat_ı muhterem’i aradım,adam uyuşturucu almış gibi konuşuyor,kendini Carlo Ancelotti sandığı o anlarda genelde tepki vermem ama canım burnumda biri bir laf etsin ,derdimi paylaşsın istiyorum.. yok adam rahat.. “bazen neti kesiyorlar öyle olmuştur, sen kapat PC’yi bekle, gelir o” dedi ayy bana daha çok geldiler..içimden dedim ki bu adam askerliği bitirdi de Telekom’a mühendis olarak mı girdi acaba? Lan beni kollasana nasıl keserler neti bitanem, olamaz böyle şey desene!
Bu yazıyı da Word’de yazıyorum ilk kez Word’de yazıyorum blog yazısını yukarda “lan” yazdım ya uyarı aldım argo ve kaba sözcük diye,Allah’ım sana geliyorum,bugün kıçıkırık bilgisayar bile adamlık taslıyor bana!!!

Bu yazıyı önce yazayım dedim ki Telekom’a ve bilumum şikayet sitelerine yazacağım metini daha edepli yazabileyim.. şikayet sitesine son şikayetim yine iletişim alanında bir problemdi..gsm operatörünü şikayet etmiştim,beni sallamamışlar bende uluslararası siteye tüm İngilizce mi kasarak mail atmıştım.. oradan cevap gelmiş buradaki uyuşuklardan hala ses çıkmamıştı,sonra tırım tırım bir ay boyunca 2 günde bir aradılar,bir sorun var mı hala diye aradılar,sorunu çözdüler,kontörcüklerimi iade ettiler..benim yıldızım barışmıyor yani bu internet,gsm vs tüm iletişim firmalarıyla..

Şimdi mektubumu döşeyeceğim, sallarlar mı sallamazlar mı bilemeyeceğim ama zaten kaç zamandır 30 ytl ye kullandığım internete zaten feci halde geriliyordum.. içimdekileri adeta kusmak istiyorum ..bir kere kotayı aşınca aman olur arada böyle şeyler bu sefercik kota aşma ücreti almayalım dediklerini hatırlamıyorum,kafalarına göre interneti kesmek de ne oluyor anlamış değilim..

Siz bunları okuyabildiğinize göre internet gelmiş,saat kaç ki acaba?????

3 yorum:

Püstüklü Mama dedi ki...

Merhaba,

sen şikayet dilekçeni yaz, yolla. Mail de olur. Okuyorlar ve cevap veriyorlar emin ol :) Ama tabi bu cevap seni ne kadar tatmin eder bilmem :)

Adsız dedi ki...

aynı dertten muzdarip olduğum için
şuan kaçak göçek yerlerde nete girmekle meşgulum kani..
artık her sokaga bir beleş wireless hizmeti şart
nerde bu devlet nerde bu millet
iyi akşamlar her nerede yaşıyor ya da yaşatılıyorsanız.

saygılar..

Üfürükten Prenses dedi ki...

püstüklü, şikayetimi yaptım,halen cvp yok.. gerçi dediğin gibi cevap verselerde beni tatmin etmesi pek mümkün görünmüyor:)

kanim,sen milleten kaçak mı yapıyorsun ya! (zuha ikonu) hemen ttnete bulunduğun semti bildiriyorum :)
beleş wireless'i kim kaybetmiş ki biz bulalım.. burger'a,starbucks'a falan git kanim oralarda vardır beleş net :D

saygılar...

Related Posts with Thumbnails