Totomun Perisi...!

28 Ağustos 2008


arada bana astrolojik bir yoğunluk gelir.. artık ne kadar abes şey varsa bakarım..

mısır astrolojisi,ağaç falı,çin astrolojisi,burcunuza göre saç renkleri,doğum tarihinize göre aşk hayatı,doğduğunuz aya göre giyim-kuşam taktikleri.. bu son bulduğum şey peri..herkesin bir perisi varmış.. benimki buymuş..


"Estrella, mitolojide aşkta beklenmedik şans getiren deniz kızlarının yani Ondin'lerin prensesidir.."


tamamen uydurmasyon bir ismi olduğunu düşünüyorum,küçük kız çocuklarını kandırmak istiyorsanız herhangi bir ismin sonuna "ella" eklemek kafidir.. pınarella,sinemella,meltemella gibi .. nutella'dan mı gelmiş midir nedir bilmiyorum ama bu esrtella dediğimiz kadın bana şunları fısıldıyormuş,niye fısıldıyor o da ayrı bir mesele adam gibi söylese olmuyor mu acaba?
Her zaman küllerinden yeniden dogan Phoenix yani Anka kusu gibi güclü olacaksınız:


bak güzel giriş yaptın estralla bacı,ben küllerimden doğmayı pek severim,yanarım hatta kendimi yakarım ki sonra yine doğabileyim diye.. bu benim yenilenme sürecim falan..güçlü olmamı sağlıyor mu tartışılır.. ama şu var ki yeniden doğmak için ölmek gerekiyor.. bu kadar sık ölen biri ne denli güçlü kalabilir ki?


Hayattan buyuk zevk alacaksiniz:


hahahaaaytttt,hiç güleceğim yoktu.. başladın totondan atmaya..yani birine vadedilebilecek en genel şey galiba.. bi de büyük,büyük zevk alıcam..nedir ki hayattan zevk almak,bir imanımız var çok şükür ,bugünde yaşıyoruz diye şükür ediyoruz..zat_ı muhterim heyheyleri yoksa iki güzel kelam ediyor mutlu oluyoruz,sağlığımıza şükür ediyoruz.. onun dışında pek de zevk alınası bir hayatım yok,8 ayı geçmiş bu yıl için böyle bir vaad komik ötesi,4 ay içinde bir aksiyon oldu,oldu.. olmadı bu çikolata kreması kıvamındaki ismini alay konusu yapacağım estralla bacı!

Hayatin gizemli yanlarini çözeceksiniz:


bak bu azıcık doğru gibi,derdim,gücüm bu konu.. bende hala umut ettiğim çözülmemiş,keşfedilmemiş bir gizem var ama hadi bakalım arkası gelecek inşallah..belki herkesin çözüp bitirdiği parçalara hala ulaşamamanın verdiği bir saflıktır,ben gizem diye süsleyip kendimi bişey sanıyorumdur.. evet,evett böyledir kesin..ne gizemi olacak hayatta,yeterince sığ ve renksiz!

Sezgileriniz size rehberlik edecek:

doğru valla,sezgilerimde olmasa dımdızlak kalırdım ortada! bişey olacaksa bana öteden sıkıntısı gelir,ya da keyfi.. hissederim yani.. seziyorum derim kimileri amann der sonra çıkar.. aslında sezmek de değil belki de bakabilmek..hiç kendimden sıyrılıp şüphesiz bakmadım ki kimseye,olaylara..hal böyle olunca sürekli uyanık olup iyi-kötü bişeyleri hissedebiliyor insan.. kötü dediğim biri iyi çıkmadı şimdiye kadar,atacağı kazık varsa bana veya muhatap olduğu kişilere attı,kazınığı..


Daglari yerinden oynatacak kadar guclu olacaksiniz:

bunu yapmayacaktın estralla kardeş,en zayıf yerimden vurmayacaktın.. ne demek şimdi bu,herkül müyüm ben? sen ima yoluyla canımı sıkmak istiyorsun bence? iri mi olacağım yani,kilo mu alacağım,azıcık açık konuş ya!!! dağları yerinden oynatmak ne demek?

biliyormusun estralla kardeş,ben perilerden nefret ederim!!

sebebini git de zat_ı muhterem'e sor,o iyi bilir..

peri dedin mi benim sinirler zıplar,periler gerçek değildir estralla..

biz var olduklarına inanırız,tamamen ithal bir hayal üstelik,kaç türk anne çocuğunu peri gelecek,omzuna konacak aman da bıdı bıdı diye uyutmuştur ki?

amerikan çizgi filmlerinin etkileri işte,etekleri kabarık,hafif pembeler içinde elinde sihirli değnek,uçuşan bişey..böcek mi sinek mi belli değil! kulakları da uzundur böyle sivri,çirkince biraz ..hep de sarışın..niyeyse karakaşlı kara gözlü peri görmedim hiç!


peri bu demek zat_ı muhterem,zamanında yanlış anlamda kullanmışsın yani!!!!!!

2 yorum:

çirkin betty dedi ki...

heeehhh...yeni yazı...ilk yorum...
bakıyorum yıldız haritana ve görüyorum...
yannndın evladım sen...bu betişten zor kurtulursun...

Üfürükten Prenses dedi ki...

betişten kurtulmak isteyen kim:P
hoşgeldin canımcım..

Related Posts with Thumbnails