Yüzkitabı Da Ne Yahu?

22 Ağustos 2008

facebooookk olayının modası çok geçti güzelim diyenlere inat yazacağım..çünkü bu güne kadar gösterdiğim özveri bu yazıyı yazmaya hak kazanmamı sağladı.. facebook denen enteresan hadise ile tanışma sürecim mezuniyetin ardından üniversite arkadaşlarımın orada kurduğu grupla başladı...sonra bir patla bir patlamaaa. Allah'ım herkes facebooktan bahsediyor,gel,katıl,ortam süper.. herkes burda kızım,çok pis muhabbet dönüyor,falan filan..bunlar tabii ilk zamanları.. inat ettim üye olmadım..

beni ingilizcemin yetersizliğiyle suçlayanlara mı rastlarsınız?
korkak olduğumu düşünenleri mi?
yabani olduğumu düşünenleri mi?
okul bitti muhabbet bitti,anladık seni kızım triplerine mi?

bi ara zat_ı muhterem de ben facebook yapıcam,asker arkadaşlarım orada grup kurmuş ,bende giricem bıdı bıdısı yaptıysada,engin çirkef tavrıma dayanamayıp geri vites yapmıştır..benim girmediğim yerde sevgilimin ne işi var uleynnn!

akıllı geçinen o kadar insan neden donuna kadar herşeyini yazdığın bir siteye güvenir buna da hayretler içinde kalıyorum,mail adresini bile ona buna vermekten çekinenler facebook da çarşaf çarşaf ifşa etmiş kendini.. nerede güvenlik,nerede özel hayat.. ayy ne rahat millet,herşeyimizi sunasımız varmış da site yokmuş!

herkese aynı mantıklı açıklamayı yapma durumum olmadığından haliyle benim bu facebook yabaniliğim yadırgandı..herşeyimi oraya yazacağım ,zaten görüştüğüm arkadaşlarımla tekrar görüşeceğim,bağlantımın koptuğu görüşmek istemediklerimle de yine görüşeceğim.. ona buna fotoğraflarımı göstereceğim,millete yorum yapacağım.."ay çok değişmişsin ipek dana gibi bişey olmuşsun diyeceğim,bu çirkin ötesi kadınla nasıl evlendin murat vallahi tebrik ederim" diye ilkokul arkadaşıma laf sokacağım,onların bana söyleyeceklerini yazmaya gerek dahi duymuyorum..hadi diyelim ilkokulda kanka olduğum minnacık kızı buldum..buldum.. ee iş güç bıdı bıdı,sen de iş güç bıdı..sonra,sonra ilişkiyi sürdürmeyi zorlayan garip bir gerginlik.. teyzesini,kuzenini falan ekliyor insanlar? eee hani eski arkadaşları buluyorduk? yetmiyor mu msn,space,pat,zat,facebook da olacak illa..

iki arkadaşım sohbet ediyor geçende facebook'a profilime "ilişkide" yazdım diyor ,o da şaşırdı kızım ayrılmadınız mı siz işte ayrıldıkta başkasını buldum sansın istiyorum,hala silmedi mi seni listesinden yok silmedi,arada pokluyor falan,bööğğğ,içine kusacağım bir muhabbet..

hani zararlı bir ürün piyasaya çıkarda,yıllar sonra onun zararlı olduğu anlaşılır..hastalıklar ortaya çıkar falan,facebookun böyle bir yamuk yapacağını biliyordum..herşeyin b.kunu çıkartmaya meyilli bir millet olduğumuz için bu meretide partner bulma araşında kullanmak gayet normal gelecekti..biri hüngür hüngür anlatıyor,şükür ki benim arkadaşım değil,zira bu kadar saftirik arkadaşım olmadı hiç..sevgilisi facebookda çocukluk aşkını bulmuş,onun yaşadığı şehre gitmiş,kız evliymiş,ona rağmen bunun sevgilisini ayartmış falan bu arada kalmış,aman aman yazsan film olur..

ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlarım,kazığı koparıp giderse eşşek artık o eşşeğin gidesi varmış derim ... ne diyeyim facebook olayı benim kişisel alanıma ters,soğuk ve yapay geliyor.. kullanmayalım,kullananları uyaralım..

donumuza kadar herşeyi oraya yazıp da sonra da vayyyy bee amerika herşeyi biliyor ya,adamlar manyak,muhabbetlerine girmeye gerek yok..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bak yaaa ......
şimdi bu yazıyı okudum uyuz oldum
en iyisi kafa dağıtmak için ben bi feysbuk a gireyim hhehehehhe :))))

Adsız dedi ki...

donuma kadar herşeyimi yazmasam da bende kapattım hesabı,haklısın.. hiç girmemek gerekirmiş..

Üfürükten Prenses dedi ki...

şebnem sen gir,
kafayı dağıt,kendini dağıt..
aksiyon olsun :)

zehra; ağzın yanmışa benziyor,paylaşmak istersen buradayız :D hikayeni paylaş büyük ödülü kap :D
reklam sloganı gibi oldu ama ..:)

? dedi ki...

tam da bu yazdıkların yüzünden üye olmadım

Üfürükten Prenses dedi ki...

@begonvil:en iyisini yaptın herkes kapatıyor hesapları :P

Related Posts with Thumbnails