Astral Seyahat Fiyaskom :)

20 Ekim 2008
boş beleş insanım ya.. işte kendime en büyük hakaretim budur,üstelik hakarette sayılmaz öyleyim bir zamandır:( bak üzüldüm şimdi gerçeklerimle yüzleşince,böhüüü..kendime bir aktivite bulmak istedim.. değişiklik olsun,mümkünse biraz heyecanlanayım..

pilli cadı'nın şurada bahsettiği Astral Seyahat olayı çok ilgimi çekti,biraz araştırma yaptım.. millet gidip gezip geliyormuş.. arkadaşlarını falan izleyip geliyormuş,bende çok özledim zat_ı muhterem'i bir görüp gelirim diye düşündüm.. oldu ki bir yamuk yapıyor,ensesine binerim,korkudan zaten oracıkta ben onu öldürmeden ruhunu teslim eder diye düşündüm.. iyi düşünmüşüm değil mi ;)

şimdi zihin boş olacakmış vücut dinlenmiş olacakmış vs.. bütün şartları ayarladım kendimce.. gece yapayım dedim..ortam daha müsait olur..hem kimse rahatsız etmez.. bizimkiler evde,ee onlara "ya ben astral seyahate çıkıcam azıcık elleşmeyin bana" diyemeyeceğim için.. sessiz sedasız halletmeye çalıştım..

saat 22.00 suları.. yatağa yatılır.. hayır,yanıldınız giyinik ;) çıplak olmaktaki amaç vücudu rahatsız edecek kaşındıracak,ağır gelecek ne bileyim işte meditasyonu engelleyecek bir kıyafetten kurtulma amacıymış,kedicikli pijamamı oldukça rahat bulup onunla astral seyahate çıkmaya karar verdim. hem ayıp yahu,milletin yanına gidilir mi öyle anadan doğma neyse.. gözlerimi kapadım..zihnimi zor da olsa boşalttım.. ama niyeyse içten içten "harbi malsın kızım,cidden senden bi b.k olmaz uğraştığın şeylere bak" diyip konuşuyorum.. ee nihayetinde konuştuğum iç sesim yani gezintiye gidecek olan kısmım onunla konuşmam abes değil.. artık biraz korkmaya başladığım anda tuvaletim geliyor! eee beş dk önce gittim astral seyahate başlamadan,çocukluğumdan beri ne zaman heyecanlansam tuvaletim gelir benim.. haydaaa bu şekilde transa geçemem ki? böbreklerimi hissediyorum adeta ;)

gittim yaptım geldim,aynı moda girip,yatağa uzandım.. uymuyorum ama hedeflenen dingilliğe erişmeme çok az kaldı vee içerden sesleniyor annem ;

"minikkuşşş(komik ama böyle kendimi bildim bileli :P)uyudun mu???? telefonun çalıyor mutfakta kalmış,getireyim mii???"

duymamazlıktan geliyorum,hani uyumuş derde,vazgeçer diye,aynı anda odamda olan diğer telefonum çalıyor,titriyor aslında ,telefon faktörünü düşünmemişim..

zat_ı muhterem arıyor:

"nerdesin lan,niye açmıyorsun turkcell'ini? diyor,uyumuşum sonra konuşalım diyorum..incik cıncık ne varsa sorup,en ilgili halini takınıp"sesin berbat geliyor,çok erken yatmışsın,beni de aramadın,bişey mi oldu" diyor..

bir çeneni kapasan ben sana seyahatle "bööööö" yapıp ne olduğunu göstereceğim diyesim geliyor,susuyorum..

annem sesimi duyup,öteki telefonu getiriyor:"yatağın üstünde niye yatıyorsun kızım,sonra boğazım ağrıyor,popom ağrıyo,oram ağrıyo,buram ağrıyor" diyorsun "gir yatağın içine" diye azarlıyor..

zat_ı muhterem ile görüşmeyi manidar bir şekilde sana döneceğim ben diyip bitiriyor ve yola devam ediyorum.. rahatsız edebilecek herkes rahatsız ettiği için mutluyum..artık seyahatin hiç bölünmeyeceğini düşünüp tekrar başlıyorum..ama sanırım yediğim azar yüzünden bir bakıyorum yorganın(feci üşürüm) altındayım.. "millet çıplak yapıyor mal mısın kızım,ruhun yorgana takılacak Allah korusun göreceksin gününü" diyip korkuyor:)yorgandan kurtuluyorum..
az sonra yine annemin sesi duyuluyor:

"baban,yazı yazı yazıp çıktı alacakmış,yarın kat maliklerine dağıtacakmış,uyumadıysan,açsana bilgisayarı".. diyor..( babam psikopat bir apartman yöneticisi,kat maliklerine kan kusturuyor :P bir sürü güzel hizmeti olmasına rağmen aidatların toplanması konusunda çok hassas,geciken,sallamayan biri olursa feci gergin anlar yaşanıyor..)

astral seyahatin yalan olması durumunu kadere bağlıyorum..demek ki benim gümüş bağ (seyahat sırasında,ruh ile beden arasında kopmaması gereken bağ) kopacakmış..bir daha balıketli bedenime dönemeyecek,onu çok özleyecektim diye düşünüyorum.. ama en çok zat_ı muhterem'i basamadığıma üzülüyorum :P

9 yorum:

cigarette smoking man dedi ki...

haha
bir kere yapmasını becerdikten sonra dilediğin kadar yapabilirsin.

Unknown dedi ki...

Bi' ara dedim ki ben de uçayım öyle.. Çayır çimen gezeyim.. Hani böyle yemyeşil bir ovada, üzerinde ipekten elbisesiyle, ağır çekim uçar gibi yürüyen kızların olduğu reklamlar var ya öyle olacağını düşündüm.. Halime bakmadan.. :D
Gözlerimi kapatıp, konsantre olmak için uğraştım uğraştım..
Sonuç;
Uyuyakaldım, kalkamadım bi' de üstüne üstlük, geç kaldım..
Azar da işitince anladım ki bu astral seyahat bana göre değilmiş..

osuruktanteyyare dedi ki...

ben lisede denerdim bunu hiç becerdiğim olmadı bıraktım :D
bide arkası dönük insanların ensesine odaklanıp dönmesini sağlamaya çalışırdık yine aynı dönemler o işe yarıodu bak yada şansımıza adamın arkasına dönesi geliodu :D

Pilli-Cadi dedi ki...

hahahhhahaha
prenses yaaa gözlerimden yas geldi gülmekten, neden cünkü seni o halde düsünmek cok komik oluyor:D:D:D

odana bir kamera yerlestirip astral seyahatini izlemek isterdim ahahhhaha

Sycorox dedi ki...

çevre faktörüyle yalan olan astral seyahat:)

Adsız dedi ki...

heheheh, ben ne zaman zihnimi boşaltmaya çalışsam, bilinçaltıma ittiğim ne varsa yüzeye çıkar. hiç bana göre değil. olur da bir gün başarırsan,bana da uğra, ok:)

babegazelle dedi ki...

anam çvresel faktörlerde olmamış seninki belki rahat bıraksalar olcaktı,haha benim babam da apartman yöneticisi ama havalrı görsen sanırsın abd başkanı ahaha

Üfürükten Prenses dedi ki...

@magnum opus:
bir kere yapabilseydim :P belki devamı gelirdi:P

@piltik'anım:
uyuyamı kaldın :P demek ki yorgunken de yapılmayacak bu olay..

@osuruktan teyyare:
aha aha onu bizde yaparsık,tesadüf müydü neydi tutardı hep:P

@pilli cadı:
gül tabii,bu hallerim senin eserin:P

@sycorox:
ne faktör hemde :P

@cansu:
seyahatte seni gördüm,rejimi bozmuştun :P

@babegazelle:
senin ki de mi apartman yöneticisi?
atanmış değiller seçilmişler ya,ondan havaları;)

RaMa dedi ki...

kız bi ara dene olursa haber ver
malum bende uzağıma rtık cancan dan astral seyahatle basim ben onu (:

Related Posts with Thumbnails