Dişçi Bahane Dudak Şahane ..

6 Ekim 2008

Siz bu satırları okurken ben çoktan göçüp gitmiş olacağım,tövbeeeeee :P öyle değil elbette yanlış oldu giriş ..siz bu satırları okurken ben şişmiş dudaklarımla hala hava atıyor olacağım :P mevzuya en baştan mı girsem.. hareketli bir gün geçirdim..

herşey 06:00'ya kurduğum telefonun çalmasıyla başladı.. sabahın köründe koşuyorum amaç forma girmek..(kimi zaman yürüyorum da denilebilir :P ) havaya bir baktım güzel aslında tam da bakamadım karanlık gibiydi ama sıcaktı yani..en azından mutfak balkonuna çıkıp yaladığınız parmağı havaya doğru kaldırdığınızda parmağınız üşümüyordu.. bu her zaman işe yarar taktik işe yaramadı..dışarı çıktım..koşacağım alana kadar yürürken bile elime aldığım elmayı yerken,el felçi geçiriyordum..dondum,buzzz tuttum .. geri de dönmedim gururumdan :P gittim koştum muhtemelen boşa koştum zira forma girmeden zatürreden öleceğim..

eve dönerken sabah bırakıp gittiğim sımsıcak yatağın hayalini kuruyorudum.. saat 08:20 suları.. 09:00 olmadan hayalime kavuşmuştum.. yatağa nasıl girdim,nasıl uyudum hatırlamıyorum bile.. taa ki 20 dakika sonra telefonum titreyene kadar.. telefonlardan biri ki zat_ı muhteremle kullandığımız her daim başucumda (muhtemelen zatürreden de ölmezsem radyasyondan öleceğim.. ) niye başucumda çünkü zat_ı muhterem her an arayabiliyor.. adam saat 5.30'da kalktığı için bazen psikopatça beni arayıp "ben uyandım,sende uyan lan" diyebiliyor.. ulaşamazsa gerginlik çıkartıyor vs,çünkü bazı geceler bende aynı davranışını ona yapabiliyorum ..


telefonu açtım.. karşımda enerjiden coşmuş, telefonun içinden çıkıp gelecek bir apla.. telefon mülakatı için aramış..mülakatlarda son moda da bu..konuşmanın son kısımlarını aynen iletiyorum..

üfürükten prenses ve mülakatçı apla :

m.a: yaptığımız araştırmalar neticesinde ... holding bünyesinde sadece elit müşterilerle iletişim kuracağınız bir ikna ve satış operasyonunda sizi görmek istediğimize karar verdik?

ü.p: ben satış düşünmüyorum .. bu konuda kendimi yeterli görmüyorum..

m.a: tam olarak satışdan ziyade ön ikna çalışmaları diyebiliriz.. kendini kolay ifade eden,iletişim becerisi yüksek adaylar tercih edilir..

m.a: ayrıca,üfürük hanım,özgeçmişinizde evli olmadığınızı görüyorum..yakın tarihte evlilik planı var mı?

ü.p: konuyla bağlantı kuramadım?

m.a: bu pozisyona genelde bekar bayan adaylarımızı alıyoruz.. müşterilerimizle olan ilişkilerinde olası pürüzler yaşanmaması için..?

ü.p: pürüzler?(lan insan kaynakları şirketimisin,millete piyasa mı yapıyorsun ? hasbinallah)

m.a: müşterilerimizle yapılan genel veya özel toplantılar,esnek çalışma saatlerini kapsayan pürüzler ve müşterilerimizle yakın iletişim ancak ücret bu ölçüde tatmin edicidir..siz de biliyorsunuz ki ... holding ülkenin en büyük kuruluşu..

ü.p: teşekkür ederim ,ilgilenmiyorum..(siz insan kaynaklarını bırakın,pazarlama işine girin,beyaz kadın ticareti falan..tövbeeeee)



kafamda daha dün akşam dinlediğim ekonomi uzmanının yorumları uçuyordu,işsizlik artacak,iş bulmak şimdikinden çok daha zor olacak türünden açıklamalar.. ama yukarda bahsi geçen elit müşteri memnuniyetini işini de bir kaç kimseden daha duymuştum.. genç,eğitimli bayanlar potansiyel zengin müşterileri genellikle yatırım alanında ele alabilmek için banka dışı çalışmalarla kafalamaya çalışıyorlar..özetle peşlerini bırakmıyor,doktorlara ilaç satmak için cebelleşen mümesillerin zorluğunu daha esnesi kalın tiplerle yaşıyorlar.. kendimle pek bağdaştıramadım.. uykumun içine edilmişti,uyanınca bir daha uyuyamayanlardanım..

öğlen oldu telefon yine çalmaya başladı.. diş hekimi arıyor.. 20'lik dişlerimin hepsi dönem dönem çıkmaya çalışıp beni krizlere sokuyor.. onlardan kurtulmaya karar vermiştim fakat oldukça gezenti hekimimiz yurtdışındaydı.. dönmüş.. adam iranlı.. aslında babası iranlı annesi amerikalı.. türkiye'de çalışıyor ama yurtdışında da çalışıyor..bulunduğum şehirde de sırf eşi istiyor diye yaşıyor.. şirin bir adam ama benim 20'lik dişler için duyduklarım pek iç açıcı şeyler değil..

neyse karar verildi sadece 3 tanesi çekilecek.. ilk çekim bugündü.. sağ alt damağımı uyuşturmaya çalışması yeterli olmadı.. manyak bir şekilde tüm narkoz vari işlemlere zihnim oldukça açık.. bir dönem lokal anestezi ile bir küçük operasyon geçirmiştim ki doktor "uyuşturmak için bütün kaynaklarımızı kullandık hala uyuşmuyorsun" falan gibi berbat bir espri yapmıştı.. uyuşmuyorum yani ben :P

bekliyoruz bekliyoruz hala uyuşmuyorum..diş hekimi şu anda çeneni hissetmemen gerek diyor.. bende his kaybı yok.. baktı olmayacak bişeyler daha yaptı.. ve ben son dönemlerin popüler tedavi şekli hipnoz türünden bişeyle öyle kaldım.. bir diş hekimi ,ağzında dişçi çalışırken hastasına neden sorular sorar çözemiyorum.. iş hayatımdan okul hayatıma yakın zamanda yapmak istediğim seyahatlere kadar incık cıncık herşeyi sordu.. son iğnesiyle zaten ağzımı bırakın sağ tarafımı toptan hissetmiyorum.. sorulara hıı,haaa gibi gayet yabani cevaplar falan veriyorum..

nihayet bitti ,"koskacaman tertemiz bir dişmiş" dedi.. "alacak mısın dişini?" yok kardeşim ne yapacağım 5 yaş dişlerini dökenler gibi.. alsam ne olacak yanii.aslında alıp fotoğrafını çekip size göstermek vardı ama hadi şanslısınız en azından bugün yapmayacağım bu iğrençliği :D 3-4 gün sonra tekrar gideceğim.. diğer iki dişi de alacak.. belki o zaman yaparım,hazır olun :P



ama işin garip tarafı yandan çarklı gibiyim.. sağ tarafımı hissetmiyor, ama şişen dudağımla gurur duyuyorum :P doğal yollarla ulaştım bu görüntüye ..üst dudağım zaten alt dudağıma göre biraz inceydi şimdi süper oldu... estetik operasyonlara böyle düşmanca bakmama rağmen şunu anladım ki.. insan bir sonraki aşamayı görünce eski halinden mutlu olmayabiliyor.. uyuşukluğum hiç gitmesin bu dudaklarla devam edeyim olmaz mı :P

14 yorum:

RaMa dedi ki...

geçmiş olsun şekerm
çok ağrı kesci alıosan uyuşmaması normal

yabani kuzu dedi ki...

aynı dert bendede var uyuşamıyorum bir türlü prensesimde dişcim deliye dönüyo:DGecmiş olsun canım bilirim 20liklerin ne menem şey oldugunu :)

osuruktanteyyare dedi ki...

of ne güldüm kızım yaaa
bende dudağımı deldirmiştim
staj gördüğümüz zaman pirsingi tak çıkar yara yaptım deliği
bi krem verdiler sür diye sürüp yattım sabah dudağım kocamandı
bende çok bğemiştim o halini
:D

babegazelle dedi ki...

anaaam sen kompil bayıltmalı ameliyat geçirmemişin iiki anestezi filmi geldi aklıma,allah muhafaza...kızlar toplaşın angelina jolie yapmaz ama ameliyatsız botoksuz nispeten daha dolgun dudağın sırrını vericem,sally hansen dudak dolgunlaştırıcı

Pilli-Cadi dedi ki...

prenses gecmis olsun iyiki ameliyat olmadin yanmistin:)

benim de manyak bir discim var burda adam cenemden disi söküp cikarirken bile espri yapabiliyor nasil bir psikoloji bu:)

ben de uyusmustum ama doktorun yaptigi baskidan uyusmadi saniyordum o yüzden bagirmistim epey:)

benim de cekilecek yirmilik var bitane. gecen sene ameliyatla aldirdigimsa taaa cenemdeydi daha hic cikmamisti aldilar iste böhüüüü.
ve son birsey daha ameliyattan sonra cenemin bir bölümünü iki hafta boyunca hissedemeyip doktorun kapisina dayanmistim sinirlerimimi kestin diye:) ona da gülerek "insallah kesmemisimdir" demisti. psikopat yahu

Üfürükten Prenses dedi ki...

@rama:
çok ağrı kesici almam.. sanırım yapımda var bilmiyorum.. tşk ederim canım..

@yabani kuzu:
sende bahsetmiştin değil mi 20liklerden.. off keşke ilk çıktıklarında aldırsaydım.. kaç yıl boşuna çektim..sen de mi uyuşamıyorsun ayy cin gibi kızlarız yahu !!

@osuruktan teyyare:
hemen kremin adını yazıyorsun :P
deneyelim en azından üst dudağım için :P

@babegazelle:
bakınız olayı çözmüş şahıs! tavsiye bile veriyor :P senin dudaklar süperdir :P

düşünsene ameliyat ediyorlar ben hala uyumamışım,ayy korkunç kesiyorlar falan korku filmi gibi..

@pilli cadı:
sen o manyak adama gidiyormusun hala? ucuz kurtulmuşsun sen diğer dişlerini kurtardığına dua et..
dişçi olmayıp başka bir meslek seçseymiş keşke komik adammış :D

babegazelle dedi ki...

Yok anam bee gayet normaldir dudaklarım ama sally hansenle bi nebze de olsa kıvama geldiydi

Adsız dedi ki...

uyuşturmadan bana kanal tedavisi yapmaya çalışan sevgili(!) dişçi sayesinde dişçi fobim oldu. o ne acıydı öyle :(
uyuşmadan o acılar çekilmez ya,çok geçmiş olsun.

psychologist dedi ki...

Çok süper ya çok güldüm:))
Bu 20lik diş herkeste oluo mu yaa:((Youtubeda 20lik diş çekim videosu vardı onu izledim o ne yaa iğrençç kanlı manlı adam resmen paramparça yapıo ağzı:/ :)))

Adsız dedi ki...

zatı muhterem kesın havalardadır
cenenı acamıyorsun dimi sen şimdi kani,
adamın beyni rahatladı sonunda
muahhh:D

prenses bizi diskoya götür!

_zAhİr_ dedi ki...

Benim de dişim uyuşmamıştı da adam canlı canlı oyuvermişti,çığlık çığlık ağlayana kadar :)Geçmişler olsun :)
yeni dudaklarınla mutluluklar :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@cansu:
bu yazıyla anladım ki psikopat bir mezun diş hekimi grubu var,Allah ellerine düşürmesin..

@psychologist:
ayy o videoları bende izlemiştim.. ama benim ki öyle olmadı,o izlediklerin sorunlu dişler.. çeneyle fazla kaynaşmışları galiba..
20lik diş muhabbeti herkes de oluyorda yaş 20 olmuyor babam 50 yaşında yeni çıktı 20lik dişi :)
erkeklerde geç çıkıyor,güçsüzsünüz:D


@kanim;
zat_ı muhterem mutlu ,ohh dedi hissettim.. rahatız en az 15 gün,kimse beni sevmiyor,böhüüüü :P
discoya mı lan pascalla mı karıştırdın beni..

@nazlıcan;
hoşgeldin öncelikle..
sen ağarken oydu mu,bu manyakları nerden buluyorsunuz ya! ben o oynuduğu aleti gözüne sokmuştum çoktan :P geçmiş olsun:(

ayy dudaklarım söndü ya,nazar değdi :P

Pilli-Cadi dedi ki...

yok prenses daha gitmiyorum türkiye'De babamin arkadasi discim var ona gidip digerini cektiricem, ya bunu da ona aldirirdim da o ameliyat yapmiyor:)
psikopat doktorlar:)

October Swimmer dedi ki...

ya çok acıyor mu? yani elbet ağrıyordur da bu ağrı işlem süresince mi oluyor yoksa sonra anestezinin etkisi bitince mi başlıyor?

Related Posts with Thumbnails