Sıkıcı Günler..

30 Ekim 2008

kendimi deli dana gibi oraya buraya atıyorum..
gece erken bitsin diye erken yatıyor ama bu sefer de sabah çok erken kalkıyorum.. koşmaya gitmiyorum artık.. gücüm yok,gidersem yığılıp kalacakmışım gibi geliyor..

kuaföre gittim bende.. ne kadar sıradan değil mi yaptıklarım.. biraz canın sıkılınca kendisiyle oynamaya başlıyor insan.. uzun zamandır hatta çocukluğumdan beri belki gittiğim bir yer.. oldukça içten bir hanım kuaförüm..
oturtuğum koltuğa.. hoşbeşten sonra..saçlara geldi sırada.. aynadan kendime bakıyorum düşünün o halinizi.. boynunuza bağlanan adı her neyse işte o şey ne kadar komik göründüğünüzü düşünün..


ne kadar çabuk uzuyor saçların dedi.. her zaman ki gibi kesiyoruz değil mi? hayır dedim.. herzaman ki gibi kesmiyoruz.. kafana göre takıl.. isterse tavuğun bir tarafına benzesin ama artık "bana" benzemesin.. "ya pardon üfürük ama hasta falan mısın sen? ışığın gitmiş bebeğim senin,neyin var " dedi?

o öyle dedi ya,düştüğünde ağlamayan ama siz ahh,uff dediğiniz de avaz avaz bağıran bir çocuk gibi.. duygulandım.. birden birkaç saniye içinde gözümden bir hatta birbuçuk damla döküldü.. cevap veremedim.. uzatmadı o da..

25'den iki gün önce gün almış bir genç bayan olarak şimdiki halimi görseniz bir de uzaktan görseniz taş çatlasa 16-17 bu kız derseniz.. kafasına göre kesti manyak ama güzel oldu .. kahküllerim var dana gibi.. saçlarımda omuz hizamda.. değiştim en azından.. ama anlatacak,gösterecek,beğenecek misin acaba diyecek.. "ben seni her halinle seviyorum" diye cevap alacak biri yok..

ne yapsam kendimi tam olarak oyalayamıyorum,hep bir yanım eksik kalıyor.. artık korkmaya da başladım.. "arar o eşşek kafalı" diye teselli edenlere de inancım azaldı..

mutsuzum.. ne yapsam kurtulamıyorum..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

pembe müzik çalarındaki şarkı ne güzel, uyumlu olmuş seninle prensesssss... (bugün extradan 4 "s" koyuyorum, torpillisin) ilk defa dinledim...
hayatımız sürdükçe pek çok olay yaşayacağız... ölümlerle sevdiklerimizden ayrılıp, doğumlarla çok seveceklerimize ulaşacağız... biz yaşadıkça hep bu döngünün orta kısmında yer almış olacağız sanırım... e o zaman; bir şeyi daha yeni yeni yarıladıysak, henüz mola vermeye gerek yok!
prensesssss bu durumlarda işlevsel tek olay "zaman". o eşşekliğini anlayamayıp aramasa bile, zaman geçtiğinde "o" olmayacak hayatında...
pisi: kişiliğini tacın olarak görürsek (prensesimizsin ya) saçlarının şeklinin değiştiği pek önemli olmayacak seni gerçekten önemseyen insanların gözünde... tacın kapıyor nasıl olsa :)))

babegazelle dedi ki...

tipik kız davranışı,ruh halin ii olmadı mı koş kuaföre.Allahtan güsel olmuş cnm,güle güle kullan

K®HAN dedi ki...

ey bi çare prenses!

senin üzüntün sana bir nevi dermandır.
aşk sermayen, rahatta olunca pek çabuk çarçur olup gidiyor.
küslük zamanları ise o sermayeni tutuyor uzun ediyor ki meyvesini vermeden gitmesin.
işte aşk dolu günlerini uzatmanın caresini buldun sevinmelisin.
inan bana,
bu işin en tatlısı bir küs bir barışık.
küslük zamanı pek uzundur, safa zamanı pek kısacık :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@serzeniş meraklısı:
şu yazdığın paragraftan roman çıkartılabilir..öyle güzel yazmışsın ki.. tşk ederim sevgili kardeşim.. inan çok duygulandım..

@babe: bugün gözüme berbat geliyor ya! off pişmanım :(

@korhan:
mutluluklar kısa acılar uzun..
cefa çekmeden sefa yok.. hep bedel ödüyoruz..

bir küs bir barışık idare ediyoruz işte:(

Amélie Poulain dedi ki...

Moralim bozulunca hiç kuaföre gitmedim daha. Sebebi ne acaba? Ya da ben de yaşım ilerleyince böyle yapacak mıyım? Şimdilik takıp mp4'ümü kulağıma son ses müzik dinleyip ağlayabiliyorum. Liseli kızlar böyle(mi)dir.

Üfürükten Prenses dedi ki...

@amelie poulian:
gayet normalsin canım.. bir süre daha böyle devam et..
bu kuaföre koşmalar yaşlılık belirtisi bakma sen :(

en güzel senin yaptığın aslında,ağla rahatla!

Related Posts with Thumbnails