Hey Sexy Lady !!

1 Kasım 2008
Oldum olası orta yaşlı,çok konuşan,sürekli gülen,terden yüzü sürekli ıslak olan,elini öptürmek için sizinle savaşan "bilmem ne teyze" isminde olan kadınlardan hoşlanmamışımdır..bugün bir şekilde bahsi geçen türde bir insanla iletişim kurmak durumunda kaldım..


Bilindiği üzere saçlarımı kestirdim,soranlara yani beni bir şekilde görme şansı olmayanlara,yaşımın küçüldüğünü biraz şirin bir kesim olduğunu söylüyorum.. ama bu teyze öyle bir yorum yaptı ki,hepimizi şaşırttı..!


"Aaaa gitmiş saçlar,ayy kızımmmm çok seksiiii olmuşsun " dedi.. yani bunu herhangi bir arkadaşım söylesene "eyvallah yavrum" diye karşılarım..ortam birinin diğerine "seksi" olarak değerlendirebileceği bir ortam değil ben orada mecburiyetten duruyorum..annem beni kurban seçmiş ortaya atmış terli teyzeyi öpme işkencesini bana uygun görmüş..kendi arazi olmuş.. berbat yani herşey,nefret ettiğim bir ortamdayım.. üstüne üstlük "seksiyim.."


yazılı ve görsel medyada öyle çok vurgulanıyor ki bazı şeyler.. artık halk arasında da normal karşılanır oldu.. seksi manken,seksi sunucu,seksi şarkıcı,seksi seksi seksi.. deprem profesörünü yani Allah günah yazmasın ama hani seksi olabilecek son adamı bile seksi diye lanse etmişlikleri var ,amca o işlerden kesileli belli ki çeyrek asır olmuş.. bizim "seks" demekten bile korkan halkımızda artık birbirine seksi olmuşsun diye iltifat ediyor.. bir de birini seksi bulmak,seksi olduğu söylemek benim için o kişiyi arzulamakla eş değer bir şey.. ona cinsel açıdan bakıp değerlendirdikten sonra zihinde arta kalan yani..hem cinsini değerlendiyorsan da yine bir şekilde başka bir açıdan bakmak gerekiyor.. uluorta söylenecek kadar normal mi yoksa ben mi çok hassas davranıyorum anlayamadım..






eva mendes.. zihnimdeki "seksi" böyle bişey!


bu birine "ya eteğin çok yakışmış veya işte gözlerin çok güzel " demekle aynı şey değil ki? marketteki kasiyere gidip "ya kaçtır söyleyeceğim hep unutuyorum ; bu turuncu migros gömleği sizi çok açıyor hele bi de düğmeleri açınca,nasıl seksi görünüyorsunuz anlatamam" diyor musunuz?" ya da iş yerindeki iş arkadaşınız x beye "off o nasıl parfüm valla ürperdim x bey çok seksisiniz "diyebiliyor musunuz?

bir de seksi ifadesi niyeyse benim için güzel olmayan kadınlara söylenecek birşeymiş gibi geliyor.
zaten güzel bir kadının seksi olması mümkün değil.. seksi hissettiren herneyse güzelliği aşıyor demektir.. seksi kadın güzel olmamalıdır,sadece seksi olmalıdır bence.. şimdi dudaklarımı uzatıp pozlar veriyorum aynaya ama.. cık! olmuyor.. benden seksi falan olmaz.. zaten hakaret gibi algıladım..

televizyonda "sizi yılın en seksi kadını seçmişler" diye haber veren muhabire " ayy,evet çok gururluyum,yaklaşık 5 milyon erkek beni seksi buluyor,bana bakıp bakıp.....????!!!!" diyerek gurur duyan kadınlara da hayret etmişimdir hep.. arzu nesnesi olmak bu kadar gurur duyulacak birşey mi diye? erkekler bize hep başka gözle bakıyor, "insan" olarak göremiyor diye hayıflanırken bu durum ikiyüzlülük değil mi?

-üfürükten prenses-

15 yorum:

Amélie Poulain dedi ki...

Kesinlikle haklısın.
Artık millet bunun da b.kunu çıkardı. Seksi ne demektir? -Milletin şehevani duygularını açığa çıkaran kişidir. E, yok o zaman almiim ben.
Hem o teyze senin seksi olduğuna nasıl karar verebiliyor ki? -Seksilik karşı tarafın ilgisine bağlı bir şeydir. Güzel olmak ayrı, tatlı olmak ayrı, şirin olmak ayrı; ama seksi olmak apayrı...

babegazelle dedi ki...

aynen dediğin gibi üfücüm tvde konuşula konuşula teyzeler bile kullanmaya başladılar kelimeyi,çoğu ne demek istediğini bile bilmeden...Seksi bence de tehlikeli bi kelime,yine aynen dediğin gibi insanı sıfatım bi kenara bırakılıp sadece seksi diye değerlendirilceksem ne anladım lan ben ondan.Bir de seksilik biraz da seçilen bişey,eşofman giy kimse bakmaz mini eteği çek herkes dönüp bakar bu böle

K®HAN dedi ki...

seksi lafı insanın güzellik kavramına hayvani yaklaşımıdır.

ve o hayvanlık doğaldır. herkeste vardır.

nereye hitap etmek istiyorsunuz.
göze? gönüle? dimbile?

ne yazık ki o yöne hitap ve sonucu hayvani yaklaşım şimdilerde ön plandadır.

katmer katmer giyinir güzelleşir fakat
o katkat giysinin yırtmacından gösterdiği bacakla, birden seksileşir.

işi bu olanlar için beliki iltifat olabilir fakat
bir insan için bu kelime kesinlikle aşağılamadır.

hele bir prensese seksi derseniz.
tüm asaletini yere çalarsınız.
size bir tokat aşketmemesi ise
yine o asalettendir.

işte böyle bir asaleti üzerinde barındırabilen her kadın bir prensestir.

dark... dedi ki...

guzel yazı ..bir sure takipteyim:)

osuruktanteyyare dedi ki...

banda sexi derler genelde
bunun yanında küçük gösterdiğimi sevimli olduğumu falanda söylerler
2 si aynı anda nasıl oluo bilemedim
lolita gibi bişeymiki

Pilli-Cadi dedi ki...

vayy prenses seksi baci da oldun sonunda:)

seksi sey seni.
ben hicbir zaman seksi meksi olamicam cünkü boyum kisa boyu kisa seksi mi olur hic. bi de sürekli saf saf gülerim biraz böyle vahsi vahsi bakayim ki seksi olayim dimi:)
cikkss benden seksi filan olmaz.
kaderime mahkum yasayayim bari

Böcek dedi ki...

teyzelere bile bunu söyleten böyle bir medyadan ve böyle bir meslekten(kendi mesleğim bir de üstüne üstlük),sırf bu magazinsel yönü yüzünden nefret ediyorum işte..teyzeler bunu diyorsa çocukların halini düşünmek...!!!

Sycorox dedi ki...

Ya her bi haltın içini boşaltıyolar manasız kavramlar haline geliyor...
Olsun sen kendine de canım seksi diye,biraz şımart kendini:)

Üfürükten Prenses dedi ki...

@amelie:
teyze sapık desem ,yok değildi..
öyleydi belki de bilemedim şimdi..
keşke tatlı olmuşsun deseydi bu aralar o lafa daha çok ihtiyacım var..

@babe:seksi denilince aklıma kıpkırmızı bir ruj,işte jartiyer ne bileyim dudak yalamalar falan geliyor :P

yanımdan,bucağımdan geçmiyor yahu :P

@korhan:
prensesim şimdi ben değil mi :)
sonucu söylememişsin :P
teyzeye ben prensesim,ne seksisi yahu diyemedim tabii!

Üfürükten Prenses dedi ki...

@dark:
yine bekleriz :P

@osuruktan teyyare: sen lolitasın bebişim.. böyle katagorilere sokma kendini ,ayrısın sen ;)

@cadıcım:
boyla bir alakası olduğunu sanmıyorum seksilik kavramının.. minyon dediğimiz bir hadise var ki erkekler bayılıyor..

herkesin bir yapısı var yahu,bende senin gibiyim galiba.. benden de bi cacık olmaz seksilik konusunda :)

olmadı bebişimden ders al(osuruktan teyyare:) )

@böcek:
bu alanda çalıştığını bilmiyordum..
dilerim istediğin seviyede iş yapabileceğin bir ortamda çalışırsın.. çünkü cidden medya gittikçe hayal kırıklığına uğratıyor beni..

@sycorox:
o değil tarzımı değiştireceğim ondan korkuyorum.. file çoraplara,leopar desenlere falan geçeceğim, şok geçirecek herkes :)

Adsız dedi ki...

Merhabalar Seksi olmadığını iddia eden bayan :)

Yazı çok net ve güzelbir şekilde hazırlanmış. Fakat son paragrafta esas bombardımanı yapmışsınız sanırım ?

Herkes biliyorki, biz erkekler bahsettiğiniz gibi bu tür seksi bayanlar "bilmem ne" (Rtük Kızıyor) objesi olarak görüyoruz. Bu sebeple televizyona çıkıp; "Türkiye'nin bütün erkekleri bana hasta.!" demeleri şu duruma yol açıyor Erkeklerde: "Vay anasını, bu hatun harbi kaşınıyor"

Valla yalan yok, bu erkekler arasında bu tür bir tepkiye yol açıyor :Pp

Yani dediğiniz gibi gurur duyulcak bir hadise değil bu :)

Adsız dedi ki...

@Karikatür resimleri

Hayat karikatürlerdeki gibi değil dostum, maalesef. Yanılıyorsun.

@Üfürükten prenses,

Güzel yazmışsın, o minicik ellerine sağlık. Yalnız şöyle bir durum var. Bir erkek, bir hatuna dolaylı veya direkt yollardan ''seksi'' olduğunu söylüyorsa; bu, genelde o hatunla seks yapmak istediği içindir. Hatta daha da açıklayıcı olursam, ''Ulan seninle seks yapsak ne kral olurdu'' anlamına gelir.

@Seksi olduğu için övünen hatunlar,

Övünün tabi. Herkeste yok bu özellik. Ayrıca üfürükten prensesciğim, ''seksi olan bir hatun güzel olamazmış gibime geliyor'' tezine katılmıyorum. Var öyle hatunlar, bir sürü hem de. :) Ama ben onları ilkçağdaki yemek stoğu yapmış insanlara benzetiyorum. Kolay bulamazsınız, ama bulduğunuzda da afiyetle inanılmaz bir ziyafet çekersiniz. Çok mu öküzüm? Gergedan diyelim, maalesef gerçekler bunlar. Niye maalesef dediysem gerçi.

Unknown dedi ki...

Canım medya ve internet ortamı edepsiz olmayı marifet bilmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar insanlar artık ensest (aile içi cinsel ilişkiler) hayvanlarla cinsel ilişki ya da sanat için, yardım için soyundu(!) gibi saçma salak haberlere öylesine alıştı(rıldı) ve normal görmeye başladıki bu dejenerasyonun olması da gayet normal. Bir uyuma, büyük bir gaflet hali hüküm sürüyor şuan kimse neyin ne olduğunun farkında bile değil, uyutuluyor.. Alıştırılıyor.. İnsanlar uyutularak kültürleri /inançları ellerinden alınıyor farkında değiller. Ahlaksızlık ve edepsizlik artık bir çok insan tarafından "marifet" görülüyor.. Böyle bir konuya değinmen ne kadar bilinçli ve uyanık biri olduğunu gösteriyor.

уαѕємiη dedi ki...

yüzü sürekli ıslak olan elini öptürmek için savaşan bi teyze de bende var :)))

acaba sizin bilmem ne teyzeyle arkadaş kardeş falan olabilme ihtimali var mıdır ? :))

sevgiler efenimm

Üfürükten Prenses dedi ki...

@karikatür resimleri: yahu senin bloga bayıldım,hep düşündüğüm şeyi yapmışsın biliyor musun?

erkeklerin ne düşündüğünü söylemen iyi olmuş.. arzulanmak güzeldir belki ama böyle cemiyete hizmet vermek,höh yani !!

@gergedan abi:evet ellerim minicik hay Allah herşeyi biliyor benim okuyucularım :P

senin blog enteresanmış geregedan bana pek hitap etmedi ama konumuzla birebir ilgili.. düşüncelerini paylaştığın için tşkler .. "seksi" bana hiçbir zaman iltifat gelmedi zaten.. seksisin... tatlı değil zeki değil kaliteli değil sadece seksi.. ne bileyim sevmiyorum..

@çileklisüt:
bloglarda düşüncelerimizi ancak böyle süsleyerek anlatınca ulaştırabiliyoruz beni anlamana çok sevindim.. şimdi ben medya ve seks üzerine öğütlerle dolu iki satır yazsam sıkıcı olurdu kesin.. en azından böyle konuşmalarımıza dahil olabiliyor böyle konular..

@yasemin:
o teyzelerden heryerde var ya..
ya yaz-kış niye terli olur bu kadınlar böğğ

Related Posts with Thumbnails