Kısa Kısa..

10 Kasım 2008
sadece bir gün mü ara verdim yahu :P dayanamadım geldim hemen.. kısa kısa notlar..

Kavuşma..

birbirine aşık iki insanın kavuşma sahnesi hep gözlerimi doldurur.. ve ben bu sahneyi sıkça yaşıyorum.. ne çok özlemişim seni ya.. iyi ki varsın iyi ki benimsin ..

Yine Aylardan Kasım :P

malumunuz dün fb-gs maçı vardı..maçtan önce zat_ı muhteremle birbirimize iddialı sözler sarfettik.. zat_ı muhterem ve onun gibi psikopat gs taraftarı arkadaşları ile maçı birlikte izledik.. düşünün bir sürü gs taraftarı içlerinde ben.. biri de sevgilim.. zordu ama bir o kadar keyifliydi.. tam ortalarına oturmuşum niyeyse! ilk golde bir kucaklaştılar dakika 1 ve ben çöktüm.. ama sonra? maçın geri kalanı benim iğrenç esprilerimle,onlarla dalga geçişlerimle sürdü gitti.. zat_ı muhtermi kaybediyorum sandım..adam kıpkırmızı,ağzından tek laf çıkmyor.. sesim kısıldı bağırmaktan.. bir de azar yedim erkekler gibi maç izliyor muşum ? nasıl bişeyse:) herşeyim battı tabii yenilgiden sonra.. azarladılar beni bi sus artık diye.. takımı yenilmiş bir erkekle dalga geçmek gerçekten tehlikeliymiş..

ve sonuç.. fenerbahçe sevgisi başka hiç bir duyguya benzemeyen bir mutluluk.. beni fenerbahçeli yapan sevgili babama teşekkür ediyorum.. ayrıca cincon taraflarınında acısını paylaşıyorum.. hıncal uluç'a da ne desem bilemedim şimdi küfür edecektim ama :P:p


İş Görüşmesi..

az sonra zat_ı muhteremle iş görüşmesine gideceğiz.. o sabah bir tur gitti öğleden sonrakine de birlikte gideceğiz.. buradan da duyuru yapayım da.. zat?ı muhremi az çok tanıyorsunuz.. askerliğini yapmış uyuz ,gıcık bir endüstri müh ihtiyacı olan varsa mesaj yazsın bana :P
ben aracı kuruluş olurum yanii..
kanimin olduğu semtteki adecco'da görüşme :( ama o çalışıyor.. ne zaman o semte gitsem kaniyle kıkırdardık,gezinirdik,böhüüüü :((tam bu esnada telefon çalar ve kani arar,telepati var bu kızla aramızda)

bu arada,zat_ı muhterem takım elbise krizini hala aşabilmiş değil,dışarı çıktığında utanıyor,düğüne gittiğini düşünüyormuş :)

Issız Adam..

akşam için bilet aldım..ıssız adam,zat_ı muhterem danası james bond'a gitmek istiyormuş ama ben çok merak ediyorum bu filmi elbette benim istediğim olacak..yarın film hakkında uzunca yazarım umarım..

10 Kasım..

kafamda öyle çok vardı ki yazmak istediğim.. ama böyle sıkışık zamanda yapabileceğim kadar değersiz değil benim için.. Sadece rahmet ve hasretle anıyorum..Mekanın Cennet Olsun Mustafa Kemal Atatürk..

8 yorum:

efsa dedi ki...

SAYGI İLE... BUGÜN TEK SÖYLEYECEĞİM BU SANIRIM...

Adsız dedi ki...

yine yeni bir ayin en guzel gunlerini yasiyorsun kanicim
bol muhabbetli gunler diliyorum size biraderimle
bu hafta icinde buyuk bulusmayida gerceklestirirsek tam super olucak ama:)
zati muhterem biraderimede is gorusmelerinde bol sanslar

kendini bilmez bir deli dedi ki...

izleyinnnnnnn ......beklıyorum yarına yazını..

Pilli-Cadi dedi ki...

vayyyyy demekten ve bende isterim demekten baska birsey yazamiyorum prenses tutuldum:(

pRncfRn dedi ki...

Notlar da dolu dolu aslnda :p

Brc dedi ki...

bir gsli olarak dakka bir gol bir muhabbetinden sonra klasik bir fb - gs macı yasadıgımız ıcın cok uzgunum helekı fenerın bu kadar kotu oldugu bır donemde:(

bugün haberlerde dinledin cocuklar mustafa filmine gitmişler akıllarında sadece atatürk ün sürekli içki içtiği kalmış.çok üzüldüm.

dbetsy dedi ki...

Issız Adam Çağan Irmağın kendisidir.Kendi hayatını filme almış.Cünkü senaryoda onun.

Üfürükten Prenses dedi ki...

@bri: fener iyi oynuyor yahu,gs berbat oynuyor ehii ehii :P

Related Posts with Thumbnails