Öpüşme(sek)

28 Kasım 2008
seda sayan televizyonda poposunu yırtarcasına bağırıyor..

"ayol öpmeyin ya beni,öpüşmeyin sizde.. kimse öpmesin beni,grip oluruz,şey oluruz ne bileyim ayol öpmeyin.. erkekler bile yanaktan öpüşüyor(ne demek istediğini anlamadım burada) ne öpüşme manyağı milletiz biz,vallahi öpmicem anacım alınmaca gücenmece yok,sonra hastalanıp yatıyorum,programa çıkamıyorum,sesim gidiyor,kocişimde kızıyor benden başkasına verme aman pardon öptürme diyor haha hahaayyattt"

sesi beynimde zonkluyor,kahvaltı hazırlıyorum televizyonunun tuşuna rastgele basmışım ve artık nasıl şanslı bir kızsam o kadar kanal içinde seda sayanla karşılaşıyorum..bütün hayranları onu öpmek istiyor o da artık iğrenmiş dert yanıyor.. öptürmek istemiyor!

en nefret ettiğim şey yeni tanıştığım birisini öpmek.. arkadaşınızın arkadaşı olur genelde arkadaşınızı öpersiniz o yanında melun melun bakar.. öpsen ayrı garip gereksiz samimiyet belirtisi,öpmesen beni sallamadı,kendini bir halt sanıyor izlenimi..

bir de karşı cinsi öpme durumu vardır.. diyelim ki çiftsiniz. birileriyle tanışırsınız.. tanıştığınız çiftlerden birinin kız arkadaşı sizin erkek ardaşınızı öptü mü sizde onun erkek arkadaşını öpmek durumundasınız..komik gibi görünüyor ama böyle..! yoksa garipsenebilir hakkınızda türlü dedikodular çıkabilir.. ben cinsiyet ayırmam ama niye öpeyim yani elin adamını.. benim için sevgi belirtisi öpmek az çok birşey hissetmem ve tanıyor olmam lazım öpeceksem..

el öpmek var bir de.. off ki ne off.. düzenli okuyucular hatırlayacaktır benim "terli teyze" fobim var.. böyle terden ölmüş bitmiş şırıl şırıl olmuş teyze,kabus gibi sizi kendisine hatta kucağına çeker elini çenenizi kırmak suratiyle çenenize uzatır,öpersiniz.. el artık soğan,deterjan,tarif edilemeycek bir türde kokar.. eyvallah ohhh öptüm geçti 3 saniye sürdü,atlattım dersiniz... tam o anda... hoooop sizi kendisine çeker ve yanaklarınıza yapışır sizde fiziksel durum itibariyle terli yüze temas edersiniz.. işte tam bu an benim bittiğim andır!!!

hele el öpme konusunda manyak bir anneniz var ise.. bayramlar,sizin eve düzenlenen ev gezmeleri işkence halini alır,köşe bucak kaçarsınız.. "ayy öpsen ne olur üfürük,yabani diyorlar sonra,kızım lütfeeennnn!" el bu ya,burna sokuluyor,yemek yapılıyor,şimdi kusmayın diye anlatamadığım türlü aktivitler yapılıyor.. ve türkiye'de ki temizlik adabına göre genelde sabunlanmıyor en iyi ihtimalle sudan geçiriliyor o eller.. böğğğ!!!

bir de sevgiliniz olma ihtimali durumu olan kişiyle görüşmede ,öpüşme durumu vardır.. ilk görüşme arkadaş falan da değilsiniz evveliyatından :öpsem mi yoksa el mi sıkışsam .. ayy öpsem şimdi kız(erkek) hemen yamuldu diyecek öpmesem mesafeli gibi olacak? ne yapsam ki .. öpülmez genelde.. yani hiç tanımadığınız kronun alasını sırf gerizekalı kankanızın arkadaşı diye defalarca öpmüşsünüzdür,flört ettiğiniz adamı öpemezsiniz bu kaygılarla..

hiç öpülmekten hoşlanan çocuk tanıyor musunuz? onlar da nefret etmiştir.. parkta denk gelen kadın,marketteki çalışan,otobüsteki muavin öpmeyen kalmaz çocuğu hasta olmasın diye pamuklara sararsınız millet vakum gibi yapışır yavruya.. bişey de diyemezsiniz çocuğunu mu sakınıyor derler diye.. berbat bir durum..

son durum.. sulu öpücükler.. salyalı hatta.. işte bunu beklemiyordunuz biraz öğürün gelin bari,ara verelim yazıya:P terli teyze'den bile fenadır bu durum.. kişi yanağınızı öperken artık nasıl yaparsa tükürükle balgam karışımı bişeyi bırakıverir.. o andan itibaren siz yüzünüzü toptan yanacak olsa bergen kıvamına gelecek olsanız bile kezzapla temizlemek istersiniz.. yazarken bile tuhaf oldum..

daha fazla iğrençleşmeden yazı bitsin bari :P

33 yorum:

efsa dedi ki...

bezelye 2 yaşına dek kimselere opturmedi kendini. buna kendi annem babam da dahil. sonra günün birinde elin tanımadığım saç sakal karışmış adamının kucağına gitti. şapp diye herifi dudağından öptü. ben şokta yoooo hayır ya diyerek hemen ıslak mendil arama çabalarına girdim.

foodbynil dedi ki...

çok içimden geldi gel bi öpim kız seni:) tebrikler güzel bir yazı olmuş.

Unknown dedi ki...

Ay benim bi' dedem var.. O geldi aklıma.. Adam öperken yiyor milleti.. Kız-erkek farketmiyor adamın öpmesi öyle.. O geldiği zaman elini öpüp hemen diğer misafire dönüyorum.. Ne kadar kaçarsam o kadar iyi çünkü..
Eneeem midem kalktı.. :/

tuba dedi ki...

son paragrafı okurken hakikaten bi tuhaf oluyor insan. yanaktan öperken çaktırmadan yalayan kişilikler nasıl bir ruh hali içindeler hep merak etmişimdir.

babegazelle dedi ki...

haha prenses sen de öpmefobiksin ben gibi...Artık arkadaş yakın akraba çevresi bilio benim hiç hoşlanmadığımı öpüşmekten napiim söledim bakın sizle bi alakası yok sevmiorum sadece diye anlayışla karşıladılar saolsun ama bayram vs hala kabus dolu geçio tabi anlattığın sebeplerden dolayı..küçükken kayıtlar var ben öpen insanlara öpme beeee diyetek noktada deği cır cır cırlarken hihih...Senden farklı bi tek noktada değişiyorum,hoşlanılan kişi olduğunda.O zaman diorum ben bunu adabıyla öpeyim iki yanaktan ne de olsa temas işi bu işler diye.Hele ki arkadaş grubum vasıtasıyla tanıştığım elemansa.O öpmediğim arkadaş grubunu bile öpüorum sırf elemanı öpcem diye hihihihihi

Üfürükten Prenses dedi ki...

@efsa: bezelyeye bak ya! kim acaba o şanslı adam :P dudağından öpmüş yahu,demek ki sakallı erkeklerden hoşlanacak bezelyemiz..

@perikızı:öp canım öp.. sulu olsun mümkünse :P

@piltik'anım:iğyk tahmin ettim.. onlar öyle öpünce sevgilerini ifade ediyorlar ama ne bileyim ya :/

@t.u.b.a:samimiyet mi desem ne desem.. yanakta nem kalır bölee :P

@babe:çok fenasın yahu,sır fçocuğu öpücem diye koca arkadaş grubunu mu öpüyorsun:P çakal seniii :P

SMİLENA dedi ki...

he he yarama tuz basmışsın.bende gereksiz öpüşmeden yana dertliyim.burda büyümediğim için el öpmeyle anca 17 yaşında tanıştım.ama hiç öpmem ,uzatılan eli tutar dostça sıkarım.şaşırır teyze ama bizde böyle öpmem öptürmem.ah birde tanımadığım birileri çocuğumu öpünce deliriyorum ama birşey de yapamıyor insan ama galiba yakında birşeyler yapıcam.
iyi haftasonu olsun...bay bay

osuruktanteyyare dedi ki...

her cümlesine katıldım ya
ben kankam sevgilim ve annem haricinde kimseyi öpmem ve kimseye öptürmem kendimi
el öpme yine bi derecede terli teyzelerin sarılıp şapır şupur öpmeleri cidden irenç
genelde misafir karşısına çıkmamayı yada uzaktan hoşgeldiniz demeyi tercih ediyorum
allahtan bize çok misafir gelmiyo

siminya dedi ki...

ah ah küllenmiş acılarımı hortlattın üfürük :) benimde öpüşme fobim var, bloğumada "öpme beni" diye yazı yazmıştım.Birde dudaklarıma çok kıymet veriyorum, öpüldükçe eskir diye korkuyorum :))

Üfürükten Prenses dedi ki...

@smilena:17 yıl rahat yaşamışsın.. çocuk öpme durumu bende de var dürüst olayım.bebekse öpmüyorum sağlık açısından çocuğa zarar vermemek adına ama çocuksa öpüyorum ya,duramıyorum.. bazı anneler böyle gözlerini pörtleterek bakıyor :P
dilerim güzel geçer haftasonunuz..

@teyyare:hoşgeldiniz diyorsun ya,işte tam o anda annem arkadadan cimcikliyor,git öp böyle olmaz diye,böhüü

@siminya: sigorta şirketleri var şekerim..sigortalat olmas mı :P

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

iyyy midem bulandı yaaa. El öpmem zaten ama zoraki öpmelerde de o terli bıngıl yanaklar bitirir beni. aklıma geldikçe fena oluyorum. Daha da yeni yemek yemiştim yaaa. içim kötü oldu şimdi :(

Pilli-Cadi dedi ki...

iykk prenses öpüsmek cok igrenctir. hergün gördügün insanlar herggün seni öperler ya iftir olurum ben. yahu zaten hergün görüsüyoruz. hem bir araya ilk gelindiginde öpüsülür hem de ayrilirken deli olurum ben. öpmesen de ayri dert

ya ama ben cocuklari cok severim. ammaaaaa asla sulu ve tahris edici öpmem ben genelde koklari bebekleri ve kücücük öperim yanaklarindan degil de enselerini öpmeye bayilirim.
daha gecen bi tanidigin cocugu dogmustu aldim sevdim kendisi öyle bisey demez bana beni sever.
arkadasa anlaitiyorum yeni dogdu böyle sevdim söyle sevdim diye "ayyyy herkesin eline veriyo mu böyle bir haftalik bebegi yazikk ben hayatta vermem" dedi uyuz oldum. ben vebali miyim ya:D hem ben cocuklari incitmeden severim sadece kucagimda tutar arasira koklarim ellerini öperim falan fismekan iste:)

Unknown dedi ki...

Hop aman abi bi kız benim sevgilimi mi öpecek dedin? Bu benim için cinayet sebebidir yawf oyarım ben adamı da kızı da hastayım rahatsızım uhuhuhuh :)) Dedikodunun kralını yapsınlar banane yaa.. Ben elletmem mıncırtmam sevgilim dediğim adamı kimseye o kaddarrrrr.. Racona ters :pPp O el öpme mevzusu nefs ezme açısından iyidir bazen ama terli ve pis ellere/yüzlere benimde tüksintim vardır :pPp

Amélie Poulain dedi ki...

Terli teyze yazını hatırladım.(=
Evet, o terli teyzelerle yanak yanağa gelmek iğrenç hatta öğk böğk bi' durum; ama bazen mecbur kalınıyor maalesef.=/

Bir de tükürük bezinin yarısını diğerinin yanağında bırakanlar var senin de dediğin gibi. Kendimden iğreniyorum be o zaman! Mümkünse bir daha öpüşmeyelim.=P

pRncfRn dedi ki...

Hahahaha, yazından çok Seda Sayan'ın laflarına güldüm ya, yok artık :DDD

Üfürükten Prenses dedi ki...

@boogie:yorumun çok içten geldi bana ya,cidden iğrendin galiba :P

@cadıcım:şimdi "iğyk prenses öpüşmek çok iğrençtir" diye girmişsin mevzuya.. hayır yanılıyorsun cadıcım güseldir:P
kiminle öpüştüğüne bağlı :P

bebekleri yüzünden öpmeyceksin galiba,ayaklarından falan öpeceksin ,misss

@çileklisüt:hani iki çift yolda karşılaşırsınız.. erkekler öpüşür sizde kızlar olarak öpüşürsünüz.. sonra eğer karşıdaki erkek seni öperse onun kız ark senin erk öper..
dallas gibi oldu ya:P

özetle elbette herkesin tercihine göre değişir.. el bile sıkışmaktan hoşlanmayanlar var.. tamamen tercih meselesi,öptürme seni enişteyi :P

@Amelie:hatırlamana sevinsem mi üzülsem mi :P sende sulu öpücük gazilerindensin :P

@prncfrn:kadını bir şekilde dikkatle dinlediğinde resmen +25lik bir muhabbet çevirdiğini anlıyorsun.. yazımada gül ya :/ seda'ya gülme hatta yazıya gül :P

Adsız dedi ki...

hiç sevmem öpüşmeleri :)

RuYaYLa dedi ki...

Sevdiklerimi öper kalanlarla tokalaşırım gereksiz yere öpüşmelerden hiç hoşlanmıyorum... Çocukları öpmeye bayılırım ama :)
Bu arada mimlendiniz efendim :)

Primarima dedi ki...

El öpme fobisi bendede var.Nefret ederim özellikle çamaşır suyu kokan eller vardır ya allahım sen uzak tut.Beni istemeye gelicekleri gün Eşim "düzgün öp babamın elini" demişdi deli olmuşdum.Nasıl öpülür düzgün?Ben genelde el öpeceksem hafifce çeneme değdiririm de öpmem, eşim uyuz oluyormuş efendim kibarlık taslamakmış!Ne alaka yaa mecburmuyum ben elin alemin ellerine dudak değdirmeye eldende ayakdanda tiksinirim çok, el ayak işte, değmedik yer bırakmazlar ikiside.

Unknown dedi ki...

Asya'nın bi şarkısı vardı hatta o şarkıyla ünlü olmuştu bilir misin "vallahi öptürmem" diye uhuhuh :)) Ne kendimi öptürürüm elin heriflerine, ne de sevgilimi yemlerim elin yalapşap kızlarına :))

taluyka dedi ki...

küçükken amcalar teyzeler sulu sulu öperdi yanaklarımızdan o zamanlardan beri bende de böyle bir fobi oluştu:(

Üfürükten Prenses dedi ki...

@nalan: genel olarak mı sevmiyorsun hmm.. bazıları güzel yahu :P

@rüyayla:bazen tokalaşmadan bile hoşlanmıyorum da ,yabani olmamak adına :P

@ebru ve rima:zor.. hala özenle öpmeye çalışıyor ,kasıyorsundur biraz da öperken.. ya öptürmeseler ne oluyor ya? anlamıyorum ki böyle saygı anlayışlarını..

@çilekli süt: şekerim öyle şehvet öpücüğü değil yahu,ayy anlatamadım bi.. :)

@taluyka:elinin tersiyle silersin di mi birden.. ayy bende hatırladım..

kırmızılı dedi ki...

çok iyi anlatmışsın gerçekten,bende öpme ve öpülme mağdurlarındanım...misafirlerin elini öp öp diyen bi anne,bundan her daim kaçan ben.ve kızları bile öyle görünce yanağından falan öpmeyi hiç sevmem ki erkeklerle öyle gereksiz bi samimiyetten nefret ederim.hani ayıp olmıcanı bilsem toka bile yapmıcamda iyice yabani demesinler diye yapıyorum.nitekim bugünde öyle bi mağduriyet yaşadım sadece arkadaşım olan bi erkek hoşçakal diyom tam geldi öptü yanaklarımdan bide kirli sakalı varmış zaten cildim hassas.ııyykkk dedim içimden ve kaçtım hemen o sahneden :)

Adsız dedi ki...

tanımadığım insanlar tarafından öpülmeyi sevmem, her önüme geleni de öpmem.
terli teyzelere hiç girmeyelim(iykk)
bebekler her ne kadar iştahımı kabartsa da pek öpmem, onlarca dudak değmiş oluyor kuzulara. sadece yakınlarımın bebeklerini öperim küçük küçük.
seni öperim prenses, demedi deme:))

Paylasi-yorum dedi ki...

Bir de ecnebi memleketlerde opme olayi var. Erkek erkege yanlis anlamlara gelebilir ama illaki deniycem dersen olacak olan kafalar arasi 1 metre mesafe ile bir nevi omuzlarin tokusmasindan oteye gitmez. O kadar yani. Hayatinda yasayabilecegin en ilginc pozisyonlardan.

Tebrikler, cok guzel yaziyorsun. Kac defa gulumsedim sayende okurken. Hele ki astral seyahat yazisi. Koptum gecenin bir vakti dusunmekten. Devamini dilerim.

G.O dedi ki...

ah be canım özellikle "öp kızım ya yabani diyolar sonra "kısmına katılıyorum yıllardır annemden bunu duyarım, varsın yabani kalayım ya:)
bol öüpücklü günler hehehe, bayram geliyor haberin ola

LoLa dedi ki...

toplum olarak fazla şapur şupur bir milletiz maalesef, babaannem ne zaman bize gelse ıyy yine öpcek derdim vatoz gibidir kadıncağız puff aklıma geldi yine...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@kırmızılı:öpüşmesen yabani oluyorsun,öpsen kendinden iğreniyorsun.. can sıkıcı bir durum..
ayrıca hoşgeldin ve düşüncelerin için teşekkür ederim..

@cansu:bende seni öperim yahu,miss miss..

@paylaşı-yorum:şimdi düşündüm de hiç filmlerde öpüşen erkekler hatırlamıyorum.. onlarda öpüşme yok cidden.. bir erkeği öpmek isterseni ondan hoşlandığınızı falan gösteriyor galiba bu..

teşekkür ederim.. bunu duymak harika..astral seyahatimi hatırlattın bak bende güldüm yine.. çok fena o mevzu:P

@juliet:bayramlar kabus zaten.. tanıdık tanımadık bir sürü insanı öp..!!

@lola:yaşlılar susuz v ekısa öperse bunu öpmeden saymıyorlar.. büyüklerimi öperim beğenmezler doğrdu düzgün öp diye!!

daksit dedi ki...

ayy okurken bile içim dışıma çıktı. ne rezalet bir durumdur hakikaten ben de hiç sevmem dolayısıyla eve öyle yaşlı teyzeler falan geldi mi odamdan dışarı adımımı atmam.annem de ne yapsın garibim, içerde ders çalışıyor falan der de içeri yollamaz kimseyi. halbuki alakası yok, içerde acaba gelecekler mi siper al hazır ol allaaah allahh modunda olduğumu bir bilseler... :)))

Adsız dedi ki...

genel olanı sevmiyorum ama özel olanlar hoş yafs :P

Sagır Kedi dedi ki...

Merhaba ilk defa geldim öncelikle öpeyim seni hihohahah:))) Şaka bir yana çok komik yazdın.Seda Sayan'da kaç sene olmuş hala imalı palavralı konuşuyor:))Yazdıklarına hak verdim bende hiç sevmem öpüşmeyi..En çok da zorla el öptürenlerden nefret ederim.Bayram boyu zaten büyüklerle karşılaşmamaya çalışıyorum karşılaştıkça mesafeli olup el sıkışırım.Ay birde sulu şekilde yanaklarımı öpenler yok mu iğrenirim:(( Birde tanıdık-tanımadık arkadaş ortamına girerim.Tanımadıklarla el sıkışmak yeterken gelip beni öpüyorlar giderken de sarılıyorlar ay kardeşim daha 2-3 saat gördünüz size ne oluyooo??Bayram haftayaydı değil mi?? Amannn kaçalımmmm...

Üfürükten Prenses dedi ki...

@abraxas:okurken için dışına mı çıktı :P teşekkür ederim canım bunu iltifat olarak kabul ediyorum :)

@nalan: haha özellerin tadı ayrı :P

@sağır kedi: hoşgeldin..2 saat içinde 10 yıllık arkadaş olursunuz sanki.. aynı durumdan bende sıkıntılıyım.. öpmesen de ne kendini beğenmiş kız derler..

bayram için son 8 gün ,kaç kaç kaç :P

bi dost dedi ki...

iğrenç bi yazı olmuş hakkaten; yani içerik itibariyle, yanlış anlama :Pp yaw o terli teyze olayı feci bişey... hele bazıları sürekli böyledir, ve sürekli görüştüğün kişilerdir maalesef :(:( yapmayın şunu karrdeşiiim!!

Related Posts with Thumbnails