Evlilik Sezonu/Bi Değişik Evlilik

21 Ağustos 2008

sıkıntıdan patladığım bir gün,uydudaki 1368 gereksiz kanal arasında denk geldiğim bir sohbet programına takıldım..ingilizcemi geliştiririm ayağına izlediğim programda sunucu orta yaşın üstünde sarışın bir kadın,bizdeki serap ezgü'yü andıran havası ama ondan daha keyifli haliyle sağa sola koşturuyor,dans ediyor,halkla kucaklaşıyordu..

programın ilerleyen dakikalarında nba oyuncusu olan bir basketbolcuyu konuk olarak aldı ve adamdan oracıkta 250.000 dolarcık bağış aldı.. adama mı helal olsun diyim kadına mı tebrik edeyim bilemedim.. program gayet neşeli ilerliyorken,evsiz bir kadın davet edildi,kadına hediye edilen ev yayında gösterildi..kavga kıyamet program devam etti,bizdeki kıytırık eğlenceler aklıma geldi..gün o gündür bir daha yabancıların eğlence anlayışlarını eleştirmedim..bu kadında değişik bişey var ammaaaaa tam çözemedim düşüncelerindeyken,program bitti..ablayı da bir daha görmedim.. ta kiii dün gazetede görene kadar..

evlenmiş!! ama bayan arkadaşıyla,benim bir gariplik hissettiğim Ellen DeGeneres eşcinselmiş..

şaşırdım bir taraftan da vayyy be kızımmm adamın gözünden anlıyorsun,bir gariplik olduğunu diye havalara girdim..

konuya en güzel yorumu yapan azıcık safça arkadaşım oldu..

"kadın yumuşaktır ya,dokunsan pofur pofur ne mide var şunlarda,hem kavga bile edemezsin iki tarafta küser ağlar ne tadı çıkar ilişkinin,höttt diye bağırdı mı saklanacak köşe aramalıyım ben,baksana bu sırıtıp duruyor kadının yanında,bu iki kadından çirkin olanı erkek rolü oynuyor değil mi " dedi..
saç renkleri bile aynı ya,böyle ilişki mi olur... elennnn tatlımmm dip boyan gelmişşş,hadi kuaföre gidelim çünkü benim de manikür yaptırmam gerek.. böğğğğ
garip,ilgi çekici ama sosyal boyutta yaralanmalara neden olacak bir ilişki türü.. farklı olmak zaten kadın ve erkeği bir arada tutan,tüm normallikler güzel bir sistemle sunulmuş bize..neden başka yollara sapılır,bilemiyorum..cümlemizden uzak olsun tü tüüü tüüüüüü :P


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Biz Türkiye'de görmediğimiz için tuhaf geliyor o ayrı. Benim komşulardan birisi 2 bayan bir çift. Evliler ve 1 çocukları var. Diğer komşum (milletini söylemek istemiyorum) muhafazakar müsluman bir aile. Lezbiyen çifti komşu olarak 1000 kere tercih ederim çünkü daha İNSANLAR. Muhafazakâr müslumanlar ortak yapılan duvarın parasını ödemedikleri gibi daha bir sürü saçmalık yaptılar. Ben de baştan lezbiyen komşu olayını yadırgamıştım ama şimdi en sevdiğim komşular oldular. Gerisi beni hiç bağlamıyor.

Related Posts with Thumbnails