Blog Yapıcam,Şahane!!!

20 Ağustos 2008

Başlangıç ve bitişlere kaygı ve stresle cevap veren şu bünyem. İnsanlık için böylesine büyük bir adım atmamıda kaldıramadı..
Yazacak onca şey,düşünmekten bütün sinir uçları harap olmuş bir beyni insanlığın hizmeti sunmaya dair atılmış ilk adım olan şu günde yazacak hiçbişey bulamamak gibi bir kazık atabilir beynim bana..yapabilir,zaman zaman beni çok zor durumlarda bıraktığı olmuştur..

ilk gün ne yazmak ve ya ne yazmamak gerektiği düşünürken kendimi bulduğumda,artık iş başvurusu yapmaya ara vermem gerektiği düşündüm..zira kendimi özgürce ifade etmek istediğim tek yerde,vazgeçemediğimiz kalıplara sokmaya çalışıyordum kendimi..ne yazmalı,nasıl dikkat çekmeli,nereden vurmalı(voleyi :) )

dürüstçe söylemek gerekir ki , ne paylaşacağımızı bende bilmiyorum..gündemim herkes gibi periyodik olarak değişiyor.. paylaşabileceklerim aslında paylaşmak istediklerimle sınırlı,bu blogu açmamdaki en büyük sebep konuşarak öldürmek istediğim insanları kurtarmak..

belki bazen paylaşmamak,evet galiba sebep bu..canım isterse gelip yazmak,yazarak çoğalmak ya da azalmak hedeflediğim bu..
birgün karşınıza gelip" amaaaa bu blog benim bebeğim gibi oldu" duygusallığına girersem kafamı uçurun..hep mesafeli ancak olabildiğince hatta cıvık sayılabilecek bir samimet hesaplıyorum..

an itibariyle blog yazmam için beni dürten arkadaşımı sevgiyle öpüyor,başladığı tüm saçmasapan işlere bile tüm gereksiz ilgisiyle kör gözüne bağlanan böyle bir insana böyle bir meşgale bulduğu için ayrıca kınıyorum..
velhasıl,olay budur..
hayırlı olsun,başlıyoruz..


10 yorum:

Unknown dedi ki...

hadi bakalım hayırlı olsun
kurdelayı keserken makası ben tutayımmı :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

teşekkür ederim..
açılışı daha sonra yapacağım,kalabalıklaşalım :)

Adsız dedi ki...

"derin" düşüncelerini,tatlı dilin ve bütün sıcaklığınla halka arz etmen tadından yenmez birşey olmuş.

uzun süredir duyduğum,gördüğüm,yaşadığım tüm olaylarda yorumuna ihtiyaç duyuyordum artık en azından bir kısmında açıp okumam yeterli olucak.

hadi bakalım hayırlı, uğurlu, bol okuyuculu olsun kani;)

Üfürükten Prenses dedi ki...

kanim gelmiş ya!!!
bu blog fikrini kafama sokan işte bu şahıs..
çook tşk ederim güzel arkadaşım,iyi ki varsın ..

Adsız dedi ki...

derinss yorumlarını bilmeyen yoktur.
okumaktan sıkılmadığım dadlumu dadlu bi blog olmuş:)

Üfürükten Prenses dedi ki...

jojeem teşekkür ederim..
artık başka kulvarda yazışıyoruz bak,kendi alanlarımızda :D
ne güsel değil mi moda ikonum benim :P

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Geç oldu ama hayırlı olsun. İyi bloglamalar...

Üfürükten Prenses dedi ki...

teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Hadi tekrardan hayırlı olsun güzel bir adım olmuş.

birnumaraQ dedi ki...

mrba ilk blogumu yazamadım gitti dedim en iyisi bi blog buluyum bakam ne yazmış ona göre yazarım dedim :)) ilk yazsam devamı gelcek neysem yazam bakam bişeyler

Related Posts with Thumbnails