Merak Yaygarası

29 Ağustos 2008

en nefret ettiğim şeydi ya merak edilmek,Allah'ım şu cümleyi duydum mu sinirlerim bozulurdu:

"seni çok merak ettik,nerede kaldın,başına bişey geldi sandık"

ne gelicek başıma ya,uçak mı düşecek tepeme,kafamı gömeyim de duymayayım falan derdim..
bi de annem söylerdi hep... aracı ya:

"baban çok merak etti,adam bir oturdu bir kalktı,yani bir haber versen ölür müsün?"
bunlar bir yana ben inanılmaz dakik,kontrollü bir çocuk,genç,ergen neyse oydum.. hiç sorun çıkartmadım aileme ama işte yine de insan bunları duyuyor demek ki an geliyor..

dün beni çok mutlu etti sevgilim,öyle çok ki, öyle çok işte..ben de sabah aradım,uyandım,günlük şımarma hakkımı kullanmaya başlayayım diye..telefonu açan yok,tamam dedim yine bir aksiyon olmuştur.. aradan 2-3 saat geçti ses seda yok,öğlen oldu yine yok..bu arada ben sürekli arıyorum.. akşam oldu ,Allah'ım geçmiyor dakikalar...deliricem ama niye çünkü böyle bir adam değildir.. telefonuna bakamayacak bi yere gitse bile kesinlikle haber verir,öyle zor durumlar oldu ki hep haber verdi.. çok hassasım telefon konusunda biliyor..bende mesaj attım..

"sana ulaşmak için ilker başbuğ'u mu arıyayım yok yok o daha dün geldi seni daha tanımaz ben yaşar büyükanıt'ı arıyım,nerdesin lan sen!!!" yazdım..

ayy buna bile cevap yok,benim sevgilim buna keyfi iyiyse "işim var bitanem" veya uyuzsa "arıyacağım ben seni,herşeyi büyütme " kıvamında bişi yazardı..yok tık yok!

şimdi ilişkinin başında olunca insan böyle durumlarda hemen aklına fesatlıklar geliyor..ama eğer oturmuşsa endişeleniyorsunuz ,ben çok merak ettim,yani başına bişey geldi sandım..sıcağın alnında bütün gün takılıyor ne bileyim sıcak ağır geldi,başına güneş geçti,tansiyonu çıktı,ne bileyim ya hep sağlıkla ilgili şeyler geldi aklıma..kaza ihtimali bile geldi..feci tedirgindim..

akşam aradı:P telefonunu evde unutmuş birliğe giderken,unutkandır arkadaşımız.. hele uyku tatlı gelince,kimseyi tanımaz,kendini unutmamış Allah'tan götürmüş.. aradı ben bıc bıc anne gibi ayy seni çok merak ettim falan halleri,adam iplemiyor.. amannnn falan diyor..

bir an durdum düşündüm..buymuş dedim! insan birini çok sevince aklına olup olabilecek bütün kötü senaryolar geliyor.. birgün bir bebem olduğunu düşünemiyorum,annemin de söylemlerine göre manyak anne profili çiziyorum şimdiden..bana saçma gelen herşeyi kat ve kat yapacağım bebeme biliyorum.. yıl 2008 sana sesleniyorum evladım : gözümün önünden ayrılma,beni merakta koyma ,oyarım :P,

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ay senin yazılarının takipçisiyim adaşım heheh yaşam koçumsun artık benim :):) çok super yazıların yaaa...

Üfürükten Prenses dedi ki...

:D yavrucum niye ifşa ediyorsun bizi..adaşım falan..

koçumsun mu haa yaşam koçumsun :P

sağol tatlım benim,iyi ki varsın..

Adsız dedi ki...

sen sil benim ilk yorumu isimsiz takılalım artık en iyisi heheheheheh :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

isimsiz..
yorumunu mu silmişim??
şimdiye kadar silinecek bir yoruma denk gelmedim..
bir yanlış anlaşılma var galiba..

RaMa dedi ki...

ee anneye babaya kızılır merak ettği zaman ama sevgili söz konusu oldu mu insanın aklı çıkar...
benimde yaklaşık 48 defa arama rekorum var bu konuda sonuç ne yapoyor o sırada dersen uyuyormuş :(

Related Posts with Thumbnails