Turkısh Desperate Housewife

3 Kasım 2008
Haftasonu magazin programlarına göz gezdirdiniz mi?Her tarafı evlenip evinin kadını olmuş kutsal bakire meryemden daha kutsal eski manken, şarkıcı, sunucu, oyuncu vs.ler sarmış.Geçen aylar onlar için bereketli geçmiş olmalı ki hepsinin birden hamile kalacakları tutmuş sanki.



Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama evlenmeden once ekran önünde birbirlerinin sevgililerini kendilerine transfer edip, evli erkeklerle ilişki kurup ondan sonrada kendilerine cemiyet hayatının zengin ve karizmatik! erkeklerine kapağı atan bu hatun kişiler bir sure sonra eşlerinden gelen yüksek torpili kullanaraktan televizyonlarda yemek programı, kadın programı gibi işlere el atıyorlar ve bu benim sinirimi inanılmaz bozuyor



Yahu sen daha bir kaç yıl once skandallar kraliçesi değil miydin be ablacım! Ne çabuk evinin kadını çocuklarının anası pozlarına girdin.Ama bizim halkımız herşeyi olağanca ışık hızıyla unuttuğu için ellerinde el işleri ile televizyonun karşısına geçip "ayy hamilelik çok yakışmış bak helal olsun ikinci çocuğu yapıyor herkes korkar vucüdum bozulmasın diye yapmaz… bla bla…"

Be teyzecim ablada para gani estetik, botoks, karın gerdirme, pilates Allah ne verdiyse yapar yaptırır çocuklara desen kimbilir kaç bakıcıyla bakıyor o yapmayacakta ben mi yapıcam hem muhterem başbakanımız ne demiş en az 3 çocuk!



Desperate housewife dizisini izlememiş olsanız bile konusu hakkında fikriniz vardır bu hatun kişilerde entrikaları ile onları aratmıyor bence ama o diziden bile yapmacık durumdalar farkında değiller.ekranda verdikleri pozun hiçbiri ileri zeka seviyesi gerektirmeyen anlayışlı insanları kandıramaz!


-kani-

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Ekran kirliliği ablalarımız işte bide bu olayları skandalları onlar yaşamamış gibi kalkıp namus bekciliği yapmıyorlarmı ifrit oluyorum ifriiit

Unknown dedi ki...

kani hoş geldin öncelikle, onlarda suçlu değil, onlara prim yaptıran halk yüzünden bu yönde rahatça davranabiliyolar... televizyondan soğuttu beni bu magazin haberleri...

Adsız dedi ki...

yabani kuzu;
aynen bende ıfrıt oluyorum
kocaları nasıl katlanıyor bunlara boyle anlayamıyorum.

serzeniş meraklısı;
acaba o prım yaptıran halk
mahallelerinde ki genç kızlar içinde
böyle rahat davranabiliyorlar mı?
yoksa arkalarından acımasızca yaftayı yapıştırıyorlar mı?

Tugba dedi ki...

ooff sorma valla ! İstediğin her haltı ye , en mahrem bölgelerine kadar ezberleyelim sonra evlen hanım kızımız ol hamile kal sanki dünyadaki en bilinçli en muhteşem anne senmişsin rollerine gir bizler de alkış tutalım. Ben boşa geçirmişim bekarlığı . Bir imza her şeyi temizlermiş meğer :)

pRncfRn dedi ki...

Çok güldüm yalnız :)))

Bu salaklarla uğraşıp vakit kaybıne bile gerek yok bence :D

K®HAN dedi ki...

kendini satıp sermaye tutan
ancak ölünceye kadar zengin kalabilir.
hayat denilen şey ise pek kısadır.

Adsız dedi ki...

korhan;
her ortam ve durum icin gecerli
bir soz cok sevdim.
bu sozu ofiste biyerlere not
etmeliyim:)
tesekkurler

Adsız dedi ki...

bebek bakımından,yemek tarfilerine kadar a'dan z'ye herşey hakkında ahkam kesmeye kalkışıyorlar.kılıfları da hazır "halk istiyor,ilgi gösteriyor".bu kadar basit.

Adsız dedi ki...

Ben,Gülben Ergeni sevmem mesala;Coşkun Sabahı kullanmıştır o genç kızken.Coşkun sabah da onu kullandı tabi.İlk filminde oynadı sonra Kenan Kalavla bu ününe yetmeyince Mafya ve aşiretlere bulaştı,şimdi de?
Yıldızı parlak adama kancayı taktı.
*
Selam ve sevgiler..

Üfürükten Prenses dedi ki...

@korhan:
herkesin yorumu beni çok mutlu ediyor gerçekten şu bloga yazılan her yorum..

ama seninkiler cidden çok hoş,tşk ederim .. üslubun için ilgin için..

K®HAN dedi ki...

kani....
prenses...
yani prenses's

sizi samimi bulduğumdandır.
kendi bloğuma yazarken daha ketumum.
yorumlarda daha özgür.
hem arkadaş değil miyiz.
lafı mı olur.

Brc dedi ki...

plençeç

yaaa evet bende sinir oluyorum ya bunlara.
bu konu açılınca aklıma hep bir kişi gelir.çıplak pozlar verip erkekler resmime baskın zevk alıyorum diyen o kadın şimde evlendş çocuğu var aman bir hanım takılıyor bir hanım

arsız ne olucak

BlahBlah dedi ki...

=) katılıyorum. nedense hep de rospiki makbul oluuyor bu işlerde.

Pilli-Cadi dedi ki...

kani süper yazmissin kacirdim bu yaziyi.
pinar altug ve ebru salli unuttular kimin altina yattiklarini.

ama ama bence en önemlisi de gülben ergen. bundan 6-7 sene önce bunun seks videolari yayinlanmadi mi yahu. kadin simdi namuslu anne pozlarinda.
nasil ünlü olduklarini ne cabuk unuttularda hepsi hepimizin yasam kocu kesildiler böyle.

Related Posts with Thumbnails