Yemek Ya Da Yememek,İşte Bütün Mesele Bu!

25 Ağustos 2008


saat yarım..ben ne yapıyorum..dondurma yiyorum..pekii,ne kadar birbuçuk dondurma kasesi?

peki neden,neden bu saat,neden dondurma,neden ben ..
çünkü ben b.kboğazım..
az önce zat_ı muhteremi aradım,ben dondurma yiyorum kıskannnnnn dedim..çünkü dün de aynısını o bana yapmıştı.. hayır hayırr 6 yaşında değiliz :P ama benim zaaflarım var.. birinin beni dondurmayla kıskandırabilecek zaaflar.. yedim bitti,mutluyum.. midem azıcık üşüyor,aslında dondurmayla o kadar da aram yok ama işte yeme dürtüsü..


zat_ı muhteremle birlikte bir kilo dondurmayı kaşıklaya kaşıklaya yediğimizi dibinide milkshake olarak içtiğimizi bilirim..Allah'tan yemeği seven bir adamla birlikteyim yoksa feci komplekslerim olabilirdi..Ama bu uyuz,yer yer,bişey olmaz..arada göbeği çıkar,iki dikkat eder,püff..! yemek yer,yemek bitmeden meyve yer,meyve bitmeden kuruyemiş yer o bitmeden başka bişey yer! ve hala öyle uyuz uyuz gayet formda gezer..! herkes şanslı doğmuyor..


bütün güzel anları yemekle birleştiririm ben .. en sevdiğim film için kek falan yaparım mesela onu izlerken yemek için :) birine ona değer verdiğimi göstermek için bişeyler ikram etmek,onun için bişey yapmak isterim..yakın bir arkadaşımla her görüştüğümüzde aynı yemeği yaparız mesela,uzun süre sofrada oturur sohbet eder.. defalarca mutlu oluruz.. ama şimdi yemek yemeği suç olarak adleden bir dönem geldi,herkes ötekinin berikinin lokmasını sayıyor,insanlar birbirlerini her gördüğünde kilo kontrolü yapıyor,nerede bizim örf adetlerimiz,ye ye yemessen ölümü gör ısrarlarımız :P


hayatında başka mutluluk olmayanlar böyle yaparmış,kim demişse yalan demiş..kuvvetle muhtemel o çok bilmiş diyetisyenlerin uydurmasıdır,zaten erkek diyetisyenlere nasıl gıcık oluyorum anlatamam..kadınlar bana içten geliyor ama erkekler sanki kadınların şişko hallerinden zevk alıyormuş gibi geliyor bana.." ayla hanım bugün sadece elma yiyeceksiniz " derken tarifsiz bir haz duyuyorlar bence..
balıketli dünyamdan ara ara çıkma cebelleşmeleri yaşasam da,ya da her yaz deniz mevsimi küçük çaplı bikini krizlerine girsemde,ya da "çok güselsin de şu fazlalıkları da versen harika olursun" yarı iltifat yarı hakaretlerini duysam da.. yine de mutluyum..
herkesin bir vücut şekli var yalanının arkasında idare ediyorum,yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenlerden de nefret ediyorum..şu aralar beyinsel diyet yapıyorum.. hemen tarifini vereyim..önce zihninizi boşaltıyor ardından sürekli aldığınız fazlalıkları vermeye programlanıyorsunuz tabii bu arada yüzsüzlük yapmayıp en azından abur-cuburu kesiyorsunuz..neticede beyin gücüyle de az buçuk kilo veriliyor,deneyin görün :P

1 yorum:

kirazzade dedi ki...

Hehe ayyynı eşimle ben:P Yemek yemeyi çok çok seviyoruz. Ama o yiyor,azcık göbekleniyor,yemiyor ve hemencik veriyor aldıgı kiloalrı. Ya ben? Böhüüüü, yiyorum kilo alıyorum :( Yiyememeyi de yapamıyorum:( Şimdi diyetteyim.

Related Posts with Thumbnails